Διαφημίσεις

Προσέξτε ιδιαίτερα 2 σημεία:

Πρώτο σημείο στο 6:48 βλέπουμε την κυρία Μπάρμπαρα Λέρνερ Σπέκτρ (δηλωμένη εβραιοσιωνίστρια) να μας λέει ΕΥΘΕΩΣ και στα μούτρα μας ότι οι Εβραίοι είναι μπροστάρηδες στο… κίνημα της πολυπολιτισμικότητας που γιγαντώνεται στην Ευρώπη.

Δεύτερο σημείο, στο τέλος του βίντεο -στο 9:22 όπου βλέπουμε μια φρικτή αφήγηση από έναν μετανάστη που προϊονίζει τι θα συμβεί και στην Ελλάδα όταν ανέβουν τα τείχη και μας μείνουν όλοι αμανάτι εδώ.

https://www.youtube.com/watch?v=6RBDU2gd63g



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Μεταναστευτική Κρίση: Ευρώπη ποιων λαών;”
  1. Αυτά και κάποια άλλα βίντεο θα πρέπει να τα δούνε και να τα εμπεδώσουν οι διάφορες πολιτικές σέκτες της δύσεως…

    Όπως οι δυτικού τύπου αριστεροί της N.S.A…. οι μηδενιστές, οι “ακτιβιστές” κ.λ.π…. όπως και οι δυτικού τύπου αστικοί αναρχικοί, που η μόνη σχέση που έχουν με την ανατολή είναι η Mossant.

    https://www.youtube.com/watch?v=IkyOjART4wI

    Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι αυτοί, ότι το θρησκευτικό ισλάμ δεν έχει ουδεμία σχέση με τις πλαστές ιδεολογίες τους… ο μοναδικός συνδετικός κρίκος μεταξύ τους είναι ο Σόρος, η N.S.A. η MI6 και η Mossant, πέραν αυτών τίποτα άλλο.

    Όταν οι σουνίτες στο θρήσκευμα θα νιώσουν αρκετά δυνατοί, λόγο της πληθυσμιακής μάζας… τότε θα αρχίσουν και τα πρώτα διλήμματα για τους “φιλειρηνιστές”, διεθνιστές κ.λ.π. “προοδευτικούς συνανθρώπους μας… ανάμεσα στα πρώτα διλήμματα θα είναι και αυτό: περιτομή του μορίου, η περιτομή της καρωτίδας;… Στο όνομα του πολυεύσπλαχνου Αλλάχ, απαταξάτω τον Μαρξ; Απαταξάτω τον Λένιν; Κ.λ.π.

    Έχουμε επαναλάβει ότι οι δυτικοί δεν μας θέλουν… μας διώχνουν προς την ανατολή… και ειδικά στην φανατική θρησκευτικά σουνίτικη ανατολή. Τα γράφει ο Σ. Χάντινγκτον στο έργο του “Σύγκρουση Πολιτισμών”… Κάπου εκεί θα επέμβει ο Πούτιν, και το Ιράν για αρχή… φυσικά λόγο συμφερόντων.

    Αυτά.

    1. ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΠΩΣ ΛΕΚΤΙΚΑ ΘΑ ΟΡΙΖΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ;
      ΕΜΦΥΛΙΟΣ; [ΕΝ-ΦΥΛΗ, ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΦΥΛΗΣ;] ΚΑΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΚΑΙ ΑΔΟΚΙΜΟΣ ΟΡΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ”ΣΥΣΤΗΜΑ”, ΩΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΛΕΞΙΠΛΑΣΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΦΕΥΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΛΕΞΗ Η ΕΝΝΟΙΑ, ΚΑΙ ΟΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΧΕΙ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΗΠΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΕΙ ΤΟΥΣ ”ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ” ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
      ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΑΝΑ. ΣΙΓΑ… ΜΗ ΓΙΝΕΙ[;;;;]. ΑΛΛΑ ΑΝ… ΛΕΩ ΑΝ ΓΙΝΕΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΟΤΑΝ; ΜΗΠΩΣ… ΔΙΑ-ΦΥΛΙΟΣ;;;
      ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΤΑ ΛΕΞΙΚΑ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΛΕΞΕΙΣ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ”ΕΞΠΕΡ” Σ’ΑΥΤΑ. ΤΙ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ”ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ”!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *