Διαφημίσεις

Μια παρέα φίλων σήμερα στις 17.58 βρισκόταν στο γνωστό εστιατόριο “Άνεμος” στην Πετρούπολη, η θέα της Αθήνας από το μαγαζί αυτό είναι γνωστή σε πάρα πολλούς.

Η παρέα τον φίλων καθόταν στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, και αυτό το λέμε για να μην θεωρηθεί ότι τα φώτα που αποθανατίστηκαν, είναι αντικατοπτρισμός που δημιουργείται μέσα από τζάμι. Τα φώτα αυτά ήταν ορατά δια γυμνού οφθαλμού από την τετραμελή παρέα, η οποία στην αρχή σάστισε. Ο ένας εκ των παρευρισκόμενων….

σήκωσε το τηλέφωνο του ( IPhone 6) και πρόλαβε να αποθανατίσει την φωτογραφία αυτή.

Οι μαρτυρίες των φίλων θέλουν τα φώτα αυτά να κινούνται ακαθόριστα πάνω από την πόλη για λιγότερο του ενός λεπτού και μετά να εξαφανίζονται.

Μετά από έρευνα μας συνδυάσαμε τα φώτα αυτά με τις Τελχίνες (Σχετικά μπορείτε να δείτε ΕΔΩ & ΕΔΩ) Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες στην συνέχεια οι ομοιότητες τους είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Αν κάποιος άλλος αναγνώστης τα έχει δει η ακόμα καλύτερα έχει κάποια φωτογραφία τους να μας την στείλει στο e-mail μας nyxtobatis0@gmail.com. Η μαρτυρία του θα μας ήταν πολύ χρήσιμη.

Κατά πολλους, οι Τελχίνες είναι γνωστό ότι εμφανίζονται πριν από μεγάλα φυσικά γεγονότα. (Πλημμύρες, σεισμούς κτλ)

Δείτε στην συνέχεια την εν λόγο φωτογραφία σε μεγαλύτερη ανάλυση και την ίδια φωτογραφία συνδυαστικά με εικόνες τελχινών και τα συμπεράσματα δικά σας.

Φώτα

Φώτα1

nyxtobaths



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

22 σχόλια στο “ΣΟΚ Από φώτα πάνω από την Αθήνα σήμερα 29.01.2016 στις 17.58 (Είναι Τελχίνες και τι μήνυμα φέρνουν;)”
  1. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 9.30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΟΜΟΙΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ….

    ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΟΤΕ ΄΄ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΄΄ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ…ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΔΩΣΑΜΕ ΣΕ ΝΤΡΟΝΕ…

    ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΟ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ,,ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΕ ΦΩΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΑΣΣΙΝΑ ..

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

  2. ΟΠΟΙΟς ΚΟΙΤΑΖΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΥΜΜΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΡΟς ΔΥΣΗ,,ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ,,,,ΚΑΙ ΕΝΩ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΞΑΣΤΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣΥΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟ ΒΡΑΔΙΝΟ…ΛΟΓΩ ΤΗς ΑΛΙς ,,ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ανταρα ΙΣΩς ,,,ΛΟΓΩ ΤΗς ΔΙΑΣΠΑΣΗς ΤΟΥ ΑΖΩΤΟΥ Ν ΣΕ Μονοξείδιες ΕΝΩΣΕΙς???/ΑΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ…ΜΕ ΧΗΜΙΚΟ ΙΟΝΣΜΟ ΗΗ ΦΥΣΙΚΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,,,,ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΑΛΥΕΙ Ο ΗΛΙΟς ,,,ΑΡΑ Ας ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΗΛΙΟ ΑΥΡΙΟ ,,,,ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΥ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ,,,,,ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟς ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΩΣΤΕς ΚΑΥΣΕΙς ,,Οξειδώθηκα μες στη νοτιά των ανθρώπων,,μακρινή μητέρα, ρόδο μου, ρόδο αμάραντο,,ΛΕΕΙ Ο ΕΛΥΤΗς

  3. ΠΡΙΝ 4 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΕΛΧΙΝΕΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.
    ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΔΩΡΟΣ ΣΙΚΕΛΙΩΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ.

  4. ΧΤΕΣ ΤΟ ΞΥΜΕΡΩΜΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 5 ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΟΝ 5ο ΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΦΩΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΑΝ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΛΕΥΚΑ ΠΟΥ ΑΣΤΡΑΦΤΑΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΜΑΣ Η ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕ 4 ΛΕΠΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΝ ΑΚΤΙΝΑ Η’ ΣΑΝ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΤΡΟΧΙΑ ΣΕ ΑΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ Η ΤΡΟΧΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.ΚΙΝΙΟΤΑΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΜΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ.ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    1. μαρια ,,αυτη η αχτινα ειναι αχτινα πλσματος ,,που εχει σκοπο στην ατμοσφαιρα να δημιουργηθει αλυσιδωτες αντιδρασεις για αλλαγη ηλεκτρομαγνητικων δεδομενων,,,,ηταν εχθρικο ….δεν ειναι τυχαιο που γεμισε ο ουρανος συννεφα κοκκινα το βραδυ,,,ουτε οτι πριν ενα μηνα ειχαμε ξαφνικες ειδικα σε παλια καλωδια ρευματος αναφλεξεις και σχασιμο ασφαλειων λογω υπερβαλικαυψηλου σταστικου ηλεκτρισμου που πλανωταν στην ατμοσφαιρα ,,,σημειοτεον οτι πηρε φωτια σπιτι στο παγρατι και κάηκε ανθρωπος ,,,και αλλου,,,,αρα αυτο που ειδες ειναι αρρηκτα συνδεδεμενο με το αρθρο,,,,ειχαμε επιδρομη αχτινας πλασματος για αλλαγη μαγνητικου πεδιου,,,,ο ηλιος σημερα θα σπασει το ηλεκτρομαγνητικο κυμμα ,

      1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΧΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΩΡΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΑ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΗΛΕΚΤΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΕΜΑΣ.ΟΠΩΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ

  5. Ως παρατήρηση, την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου «ψέκαζαν» καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μάλιστα πολλοί από τους συναδέλφους μου το παρατήρησαν. Ψεκαστικά παρατηρήσαμε στη περιοχή Αμπελοκήπων, πρωινές ώρες (10:00 και μετά), ενώ συνέχισαν (τελευταία παρατήρηση έως τις 18:00 περίπου) μέχρι τις περιοχές Ελληνικό – Γλυφάδα.

  6. Όχι δεν ήταν οι Τελχίνες ., Οι Τελχίνες δεν ήταν οι δάσκαλοι του Ήφαιστου , αλλά τα παιδιά του από την Καφείρα , οι ιερείς του , οι λεγόμενοι και Κάβειροι .. Και φυσικά δεν εμφανίζονται με αυτόν το τρόπο .. Οι Τελχίνες είναι χρονοταξιδιώτες και αυτόν το καιρό είναι παρόντες στην δική μας χρονική στιγμή , αφού συντροφεύουν και διδάσκουν την οντότητα για να ετοιμάσει τον εαυτό της για τα επερχόμενα γεγονότα που θα λάβουν χώρα μόλις η οντότητα έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της ..

    Τα φώτα που είδατε (?) είναι απλές ε ηλεκτρικές εκκενώσεις λόγω του στατικού ηλεκτρισμού που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα και δημιουργούνται όταν δύο διαφορετικά βαρομετρικά πεδία έρχονται σε τριβή μεταξύ τους , κάτι για το οποίο δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει και νέφωση ..

          1. Δεν δημιουργούν ψευδαίσθηση φωτός , είναι φως .. Τα φορτία δημιουργούν λάμψεις όπως οι λάμπες αλογόνου και φωσφόρου .. Απλή φυσική είναι ..

  7. Διαβάζοντας σε πρώτη φάση το άρθρο χωρίς τα σχόλια από κάτω και βασικά παρατηρώντας τις φωτογραφίες μου ήρθε στο μυαλό το ΜOTHMAN PROPHECIES,υπάρχει καμία περίπτωση να συνδέονται ή να είναι ένα παρόμοιο φαινόμενο που ειδοποιεί για επερχόμενη καταστροφή?

    https://www.youtube.com/watch?v=bXcpwJbXT7o

    1. -Το πιό πιθανό είναι,να “ξεσκουριάζει”το…Blue Beam!…’Εχουμε να δούμε ακόμα!…Σε συνδυασμό με το Haarp…παπάδες!

  8. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ,ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ!!!
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!
    ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΛΗ ΣΑΣ ΔΙΝΩ,ΕΠΕΙΔΗ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ,ΟΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.
    ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ,ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
    ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ….ΛΥΠΑΜΑΙ.
    ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ,ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ,ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟ!!!
    ΠΡΙΝ ΟΜΩΣ ΑΠ ΑΥΤΟ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ,ΚΑΙ ΟΣΙΟΙ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ-ΣΙΩΝ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ,Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ.
    ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΡΑΧΘΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΘΑ ΡΘΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΙΡΑ,ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ,ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΤΟΤΕ ΝΑΙ,ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    1. CRUIJFF ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΟΛΛΑΝΔΟΜΑΣΩΝΑΚΟΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ.

      1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ!!!
        ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΩ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΒΟΓΓΩΝ!!!ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ!!!
        ΑΝ ΑΝΕΥ ΟΡΘΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΠΡΑΤΤΩ,ΓΙΑ ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?

  9. Σύμφωνα, όμως με το ufotruth-gr:
    Δυστυχως, η φωτογραφία που δημοσίευσαν προδίδει την ψευτικη ιστορία τους καθώς τα φώτα δεν βρίσκονταν μόνο πάνω από την Αθήνα αλλά και μπροστά από τον πρώτο δεξιά θάμνο του προαυλίου. Κάτι που σημαίνει ότι η φωτογραφία έχει τραβηχτεί μέσα από το τζάμι του εστιατορίου και πρόκειται για αντανακλάσεις στο γυαλί, παρά τα λεγόμενά τους που αποκλείουν κάτι τέτοιο

    diadrastika.com/2016/01/mystiriodi-fota-stin-athina-thymizoun-telchines.html

  10. Αν και δεν τα πιστεύω αυτά , τι να πω όταν σου παρουσιάζει ο άλλος μία φωτογραφία από το κινητό του τηλέφωνο.Να πω οχι δεν είναι φωτογραφία;
    Προφανώς υπάρχουν πολλά μυστήρια πράγματα που δεν γνωρίζουμε ως απλοί άνθρωποι.Σε αυτό το συμπέρασμα μόνο μπορούμε να καταλλήξουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *