Διαφημίσεις

Τελεσίγραφο στην Ελλάδα: Ελέγξτε τα σύνορά σε τρεις μήνες αλλιώς… «έξωση» από την Σένγκεν

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κρίνει ότι η Ελλάδα “αμέλησε σοβαρά” τα καθήκοντά της όσον αφορά την εφαρμογή των κανόνων της Ζώνης Σένγκεν και δίνει στην Αθήνα διορία τριών μηνών προκειμένου να ελέγχει τα σύνορά της, προειδοποιώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση οι άλλες χώρες της ζώνης ελεύθερης μετακίνησης θα κλείσουν τα σύνορά τους με την Ελλάδα.

“Το σχέδιο έκθεσης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η Ελλάδα παραμέλησε σοβαρά τις υποχρεώσεις της και ότι υπάρχουν σοβαρές παραλείψεις στους ελέγχους των εξωτερικών συνόρων που πρέπει να αντιμετωπιστούν (…) από τις ελληνικές αρχές”, είπε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόφσκις.

Ελλείψεις και κενά στους ελέγχους στα ελληνικά σύνορα (χερσαία και θαλάσσια), επισημαίνει το σχέδιο έκθεσης για την Ελλάδα που βασίζεται σε πορίσματα του Νοεμβρίου και το οποίο υιοθετήθηκε σήμερα από το κολέγιο των επιτρόπων που συνεδρίασε στις Βρυξέλλες, όπως ανέφερε ο κ. Ντομπρόβσκις, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε λίγο μετά τη λήξη των εργασιών του κολεγίου των επιτρόπων.

«Αναγνωρίζουμε ότι οι ελληνικές αρχές βρίσκονται υπό μεγάλη πίεση αλλά υπάρχουν προβλήματα σε ό,τι αφορά την καταγραφή και τη δακτυλοσκόπηση των προσφύγων, τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων που δεν αντιπαραβάλλονται με τη βάση δεδομένων Σένγκεν (SIS) και αυτήν της Europol. Επιπλέον, υπάρχουν σοβαρές αμέλειες εκ μέρους της Ελλάδας που οδηγούν σε χάσματα και κενά, τα οποία θα πρέπει να καλυφθούν», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής. Ο ίδιος ανέφερε ότι το σχέδιο της έκθεσης βασίζεται στα πορίσματα της αποστολής αξιολόγησης που έλαβε χώρα στην Ελλάδα τον περασμένο Νοέμβριο. «Αναγνωρίζουμε ότι οι ελληνικές Αρχές έχουν λάβει κάποια μέτρα από το Νοέμβριο και μετά, αλλά πρέπει να γίνουν ακόμα περισσότερα», δήλωσε ο ίδιος.

Σχετικά με τα επόμενα βήματα, ο Βλ. Ντομπρόβσκις ανέφερε ότι αν εγκριθεί αυτό το σχέδιο έκθεσης από τη λεγόμενη Επιτροπή Αξιολόγησης Σένγκεν και στη συνέχεια από τα κράτη-μέλη της ΕΕ (με ειδική πλειοψηφία), η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα προετοιμάσει συστάσεις προς την Ελλάδα για να επιλυθούν τα προβλήματα που εντοπίστηκαν. Σε αυτήν την περίπτωση, η Ελλάδα θα έχει τρεις μήνες στη διάθεσή της για να εφαρμόσει τα μέτρα που θα ζητήσει η Επιτροπή, καθώς και άλλα διορθωτικά μέτρα που ενδεχομένως προκύψουν περαιτέρω μετά από νέες αποστολές αξιολόγησης. Σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν ανταποκριθεί στις συστάσεις της Επιτροπής, εντός τριών μηνών, τότε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα κινήσει τη διαδικασία του Άρθρου 26 του Κώδικα Σένγκεν, δίνοντας ουσιαστικά τη δυνατότητα στα κράτη-μέλη της ΕΕ να κλείσουν προσωρινά τα σύνορά τους για χρονική περίοδο από έξι μήνες έως δυο χρόνια. Αυτή η σύσταση από την ΕΕ θα πρέπει να εγκριθεί με ειδική πλειοψηφία από το Συμβούλιο.

Ερωτηθείς, τέλος για την πρόταση της Σλοβενίας σχετικά με την ενίσχυση των συνόρων της ΠΓΔΜ με την Ελλάδα, μέσω της Frontex, o αντιπρόεδρος της Επιτροπής υπενθύμισε ότι η Frontex δεν μπορεί να επεμβαίνει σε χώρα εκτός της ΕΕ, αλλά τη δυνατότητα αυτή δίνει η πρόταση για τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής. Ο ίδιος τόνισε, ωστόσο, ότι για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης «χρειάζεται συντονισμένη δράση με τις χώρες των Βαλκανίων» και στο πλαίσιο αυτό υπάρχει συνεργασία και με την ΠΓΔΜ.

imerisia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Τελεσίγραφο στην Ελλάδα: Ελέγξτε τα σύνορά σε τρεις μήνες αλλιώς… «έξωση» από την Σένγκεν”
  1. Την λύση λοιπόν μας την δίνει η ιδια η ΕΕ. Αφου θέλουν να ελέγξουμε τα σύνορα μας, ας το κάνουμε. Ας βγάλουμε το λιμενικό και το ναυτικό να περιπολούν στα όρια των Ελληνικών και των Τουρκικών χωρικών υδάτων. Οταν βλέπουν βάρκες να ερχονται να τις γυρίζουν πίσω, προς την Τουρκία. Αν δεν υπακούν, να τις βουλιάζουν. Μια, δυο, τρεις,και,τέρμα. Δεν θα,τολμήσει κανένας πλεον να ξαναέρθει.
    Μετα να δούμε τι εχουν να πουν τα,ευρωπαϊκά τσοτσεκια, αφου θα κάνουμε ακριβώς αυτο που μας ζητάνε.
    Για να γινει ομως αυτο, πρεπει να εχουμε Ελληνες στην κυβερνηση και μάλιστα Ελληνες με ουμπαλα.
    Οχι,ανθρώπους;;;;σαν την κυρα Τασία η τον Τσίπρα.

  2. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ! ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΗΛΕΚΤΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΡΙΧΝΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΑΡΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ! ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ; ΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΙΣ ΧΕΣΤΡΑΣ ΑΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΕΕ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΗ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ. ΤΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΑΣΙΑ Η ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΥΓ. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

    1. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ,ΟΥΓΚΑ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ.ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΕΘΕΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ Χ.Α.ΟΥΤΕ ΤΠΤ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΦΙΛΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ.ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ,ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΕΞΩ.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ,ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΖΕΣΤΕΝΟΝΤΑΙ..

    2. Παρατηρητής
      Συμφωνω απόλυτα μαζι σου. Να σταματήσουν οι πόλεμοι. Το φωνάζω εδω και καιρό,στους ψεύτο φιλάνθρωπους αριστερούς. Η λύση δεν ειναι να ερχονται εδω, γιατι,πόσοι,θα έρθουν;;;; Και τι θα γινει με τους ανθρώπους που μένουν πίσω;;;; Αυτοι που ερχονται εχουν ανθρώπινα δικαιώματα, αυτοι που μένουν πίσω, δεν εχουν;;;;,άρα η λύση ειναι να σταματήσουν οι πόλεμοι. Δυςτυχως ομως ξέρεις πως αυτο που λες κι εσυ και εγω, ειναι ουτοπία.
      Οποτε τι γίνεται;;; Τους αφήνουμε να συνεχίσουν να ερχονται;;;; Αν δεν βουλιάξουμε αυτους, τότε ας το πάρουμε απόφαση πως θα βουλιάξουμε εμεις. Λυπάμαι για τα παιδάκια που πνίγονται, αλλα εχουν και γονείς. Κάποιοι τους χρυσοπληρώνουν για να έρθουν. Τα λεφτά ειναι γλυκά, οποτε ρισκάρουν την ζωή τους και των παιδιων τους. Εγω τι θέλεις να κανω;;; Να αφανίστω;;;; Οχι, φίλε μου, δεν πρεπει να το επιτρέψουμε αυτο, και τα δικά μας παιδια εχουν την ιδια αξια με τα δικά τους.
      Εγω δεν θυσιάζω τα δικά μου για τα δικά τους. Λυπάμαι, αλλα προτιμώ να βούλιαξουμε αυτους, παρα να βούλιαξω εγω.
      Αυτοι,οι,ανθρωποι ειναι τυχοδιώκτες, δεν ερχονται απο εμπόλεμη περιοχή. Η Τουρκία δεν έχει,πόλεμο, άρα ειναι ασφαλείς εκει, γιατι ερχονται;;;; Για,καλυτερη τύχη. Άρα,ειναι τυχοδιώκτες.
      Λυπάμαι, αλλα εχω άλλες ιδέες περί ανθρωπισμού.

    3. Συμφωνω φιλε μου… ειμαστε Ελληνες και οχι δολοφωνοι…. ομως συγουρα πρεπει να βρουμε μια λυση γιατι η πατριδα μας δεν μπορει να γλυτωσει ουτε να συμπαρασταθει σε ολες αυτες τις ορδες

    4. φιλε παρατηρητη τα παπαγαλακια της δημοσιογραφιας που με την σειρα τους ειναι και τα παπαγαλακια της νεας ταξης λενε ακριβως αυτο που λες εσυ και μεχρι τωρα τι καναμε ? αυτα που λες τους ανοιξαμε τα συνορα και ερχονται κατα δεκαδες χιλιαδες ….και τι καταφεραμε ?
      ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ, μονο φεραμε την εγκληματικοτητα και την ανασφαλεια στις χωρες μας και επεται συνεχεια καπου 200 εκατομμυρια θελουν σε πρωτη φαση να ελθουν στην ευρωπη ποιος αντεχει τετοια μεγεθη….καλο λοιπον ειναι να κανουμε τους ανθρωπιστες αλλα πρωτα ειναι η λογικη και η αναγκη επιβιωσης των δικων μας λαων διαφορετικα συντομα οπως κατεστρεψαν τις χωρες τους θα καταστρεψουν και τις δικες μας.Και ναι πρεπει να παρουν το μηνυμα οτι η χωρα μας δεν αντεχει αλλο και πρεπει για αυτο να ξαναφυλαξουμε τα συνορα μας με καθε τροπο οπως καναμε πανω απο 100 χρονια χωρις να μπορει κανεις να περασει παρανομα ( αλλως τι νοημα εχουν τα συνορα )και για να παραμεινεις ανθρωπος πρεπει πρωτα να εισαι εν ζωη με οτι σημαινει αυτο και ναι ολοι θελουμε να σταματησουν οι πολεμοι αλλα δυστυχως δεν ειναι στο χερι μας και οσο μπορουμε πρεπει να προστατευσουμε τα ιερα,τις αξιες ,τα ηθη μας ,τις οικογενιες μας απο την εισαγομενη βαρβαροτητα διαφορετικα θα αφανιστουμε ως εθνος οπως αφανιστηκαν πολλα εθνη πριν απο εμας,

  3. Με ποια λογικη υπαρχουν τα συνορα εαν οποιος θελησει περνα απροσκλητος; Να μου απαντησουν αυτοι που λενε πως δεν ειναι λυση η προστασια των συνορων με οποιοδηποτε τροπο, ακομη και με τον θανατο των παρανομων.
    Δηθεν εμεις οι ελληνες δεν θα καναμε ποτε κακο σε ανθρωπους που απο υποτιθεμενη αναγκη εισβαλουν. Να μιλατε για τον νεοελληνα! Εαν γινοταν αυτο λιγα χρονια πριν και δεν σας παω και πιο πισω ,δεν θα θελες να μαθεις τι θα παθαιναν οι λαθραιοι εδω στην ελλαδα…

  4. -Κατηγορούν ΕΜΑΣ για τις μακακίες που έκαναν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!…Την ΣΕΝΓΚΕΝ δεν την ψΗΦΊΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!…Και στο κάτω-κάτω ,γιατί δεν δίνουν σφαλιάρες στην Τουρκία,που είναι ΥΠΑΙΤΙΑ της κατάστασης;-Αλλά μάλλον τις καρπαζιές τις θέλουν οι ίδιοι,γιατί έχτισαν την ΕΕ με την …ασπίδα του ΝΑΤΟ,η οποία ως γνωστόν ΜΟΝΟ τα Αμερικάνικα σχέδια εξυπηρετεί!

  5. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ 100 ΟΙ 20 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΕΜΑΣ. ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΓΚΕΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΟΤΙ ΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΟ ΘΑ ΠΕΙΝΑΓΑΜΕ ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ… ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ. Η ΛΥΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *