Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:51 - 26/01/2016

Τώρα Γνωρίζεις μη σκύψεις το κεφάλι

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Από της 03/12/2015 είχαμε ανεβάσει το παραπάνω άρθρο  με ημερομηνία τίτλου της 15/01/2016 http://katohika.gr/gn-blog/deka-pente-ianoyarioy-dyo-xiliades-deka-exi/

Στην έναρξη της εβδομάδας αυτής ανέβηκε το άρθρο αντίστροφη μέτρηση :

http://katohika.gr/gn-blog/antistrofi-metrisi/ πριν το μακελειό που είχαν στήσει  στην Τουρκία.

Στη συνέχεια η γνωστή πτώση των Χρηματιστηρίων του κόσμου λόγω  της Κίνας κτλ κτλ.

Συνεχίζουμε με το επόμενο που σας μιλάει για τον σπασμένο  κώδικα :

http://katohika.gr/diethni/synthesi-toy-spasmenoy-kodika/

προσπαθώντας να δείτε πως το θέλημα του θεού όσο και αν μας ταΐζουν για την πόλη και την άλωση εξ ανατολάς η λύση του γόρδιου δεσμού βρίσκεται στο μαύρο ασκέρι της Δύσης. Η πίστη και η γραφή μας δίνει τα κλειδιά, ελευθερώστε το νου και με πίστη ορίσετε της αξίες της ζωής.

Κάθε λέξη και στιγμή να είναι κόπος της αγάπης και της δικής σας αλήθειας.

Σήμερα ερευνήτρια της ομάδας μας βρήκε το παρακάτω άρθρο

http://www.charismanews.com/opinion/54715-is-god-speaking-through-the-storm-on-the-nation-s-capitol

Ο Ιωνάς τι είναι και ποια η σημασία του. Μα δόξασυ ο θεός μας δίνει το σημάδι του ας έχουμε την προσοχή μας και πίστη να αντέξουμε. Μην χυθεί άλλο αίμα αθώων ανθρώπων στην αιματοβαμμένη Μεσόγειο και τα νερά του αδικοχαμένου Αιγέα. Δεν θα πέσει στο πέλαγος η Ελλάς η πατρίδα μας δεν θα λαβωθεί  από το άτιμο δόρι του μαυροψύχη Αντίχριστου.   Ας ψάξουν να βρουν σωτηρία αφού μας δίδει το φως του : http://katohika.gr/gn-blog/o-kyklos-tis-zois/ .

Όλα ας ειναι ψεύδη και μέθη ενός τρελού αγάπη πίστη και ελπίδα, μην πέσετε στα γόνατα ούτε να σταματήσεις να διεκδηκείς  εσύ έχεις την δύναμη και την αξία να λάβεις το φως και την ελευθερία που θα διεκδικήσεις με τους συνανθρώπους σου. Ο πόλεμος είναι εντός του λαβυρίνθου και οι δίκαιοι βαστούν το λίχνο της ζωής.

Σώσε τον κυρίαρχο λαόν σου ευλόγησε τους γιούς και της θυγατέρες σου σε όλα τα σημεία της υφηλίου, οι άπιστοι ας βρουν το δρόμο προς την σωτηρία ποτέ δεν είναι αργά όσο στο καντήλι έχει λάδι. Μην αναμένεις τα δώρα και οι αμοιβές να σε σώσουν ούτε τα πλούτη της γης μόνο η αλήθεια της ψυχής σου.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Faros
Eίμαι ένας Έλληνας ορθόδοξος και κουζουλός που αρνούμαι ότι μου ταΐζουν τα ΜΜΕ, το σύστημα. Με παρατήρηση σφαιρική αντίληψη παίρνω κάθε απόφαση σε ότι κάνω. Με όραμα την λευτεριά του έθνους και της ανθρωπότητας από τα δεσμά της ΝΠΤ. Πιστεύω ότι όλα με την βοήθεια του θεού και με θέληση γίνονται αρκεί να προβλέψουμε κάθε κακό και με πίστη να διαβάζουμε κάθε εξέλιξη.

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*