Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:49 - 26/01/2016

Άμεση απεμπλοκή από μνημόνια και στάση πληρωμών τώρα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

IMPACT EURO

ΜΗ ΓΕΛΙΕΣΤΕ…Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΑΝΕΝΔΟΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΝΑ ΑΡΚΕΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ……
ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ…ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ……ΛΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ..ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ ΑΠΟ 100ΕΤΗ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ -ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛ ΑΝΑΣΥΓΡΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΑΔΟΣ ΜΕ 100.000.000.000 ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ …ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ 10% ΜΕ ΦΠΑ 10% ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΠΑΝΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΤΩΝ 50% ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

Πηγή:https://www.facebook.com/alexandros.xatzakis/posts/1104540086253247



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Faros
Eίμαι ένας Έλληνας ορθόδοξος και κουζουλός που αρνούμαι ότι μου ταΐζουν τα ΜΜΕ, το σύστημα. Με παρατήρηση σφαιρική αντίληψη παίρνω κάθε απόφαση σε ότι κάνω. Με όραμα την λευτεριά του έθνους και της ανθρωπότητας από τα δεσμά της ΝΠΤ. Πιστεύω ότι όλα με την βοήθεια του θεού και με θέληση γίνονται αρκεί να προβλέψουμε κάθε κακό και με πίστη να διαβάζουμε κάθε εξέλιξη.

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. ανωνυμος 01/26/2016 @ 7:04 ΜΜ

    ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ…

    ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ..

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

  2. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

  3. H ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΑΧΑ ...ΨΕΜΑΑΑΑΑΑΑ 01/26/2016 @ 8:14 ΜΜ

    1500 ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
    youtube.com/watch?v=1U735vYTvhk

  4. ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ 01/26/2016 @ 9:52 ΜΜ

    Θα μας διώξουν αυτοί, πριν προλάβουμε να φύγουμε εμείς.

  5. ΨΑΛΙΔΟΧΕΡΗΣ 01/26/2016 @ 10:36 ΜΜ

    ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΤΩΡΑ

  6. Πρωτο βημα που πρεπει να κανεις !

    ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!

    ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ !!

    ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΕΣ , ΓΙΑΤΙ…
    ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ..

    ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣ

    ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
    ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ….κι ας σου τα επαιρναν χοντρα , ταχα για να …εχεις !!

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ…ΑΡΑ ..ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ !!!

    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.., ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ,οπως σου γραφω δανεικα σου, ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ !!

    ΓΙΑΤΙ …ΤΙΠΟΤΑ (κατα την αποψη τους) ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ…ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ…την ωρα που αυτοι, αρνουνται να αναγνωρισουν (ποσο μαλλον να πληρωσουν) ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ !!!(κατοχικα δανεια , αποζημιωσεις, μιζες siemens, εξοπλιστικων κλπ,κλπ) !

    ΓΙΑΤΙ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ..
    σου αλλαζουν την ιστορια σου, την γλωσσα σου την χρησιμοποιουν στην επιστημη…και την κατακρεουργουν χρονια τωρα στο σχολειο σου και την καθημερινοτητα σου!! ,ο.κ. μιστερ;……..

    ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΧΙΛΙΟΥΣ ΜΥΡΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ που εχει στο μυαλο του ο καθενας μας…

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ….ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ , ΖΟΜΠΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑΑΑ….ΟΞΩΩΩΩ……

  7. ΑΝΩΝΥΜΟΣ 01/26/2016 @ 11:44 ΜΜ

    ΧΑ,ΧΑ μεγαλυτερη μπαρουφα απο αυτη δεν ξανακουσα ποιος ο …….τσιπρας λεει στους εργατοπατερες να κατσουν στα μπλοκα ??? χαχαχα τι αλλο θεε μου θα ακουσουμε για να στηριχθει ο χειροτερος προθυπουργος ολων των εποχων …..τουλαχιστον βρειτε κατι καλυτερο και πιο πιστευτο γιατι μεχρι και οι ηλιθιοι που τον ψηφισαν δεν σας πιστευουν πλεον.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*