Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:22 - 26/01/2016

Ηράκλειο: Απαγορεύεται το ψάρεμα, αν χρωστάς!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

image

Σοκ… υπέστησαν οι επαγγελματίες ψαράδες του Ηρακλείου, από τη διάταξη, η οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, τους απαγορεύει να μπουν στα καϊκια τους και να ψαρέψουν, αν οφείλουν ασφαλιστικές εισφορές! Το θέμα που “έσκασε” σήμερα, έχει προκαλέσει εύλογη αναταραχή, και περίπου 15 μέλη του συλλόγου πήγαν στα γραφεία του Λιμεναρχείου Ηρακλείου προκειμένου να ενημερωθούν, μάλιστα επικράτησε μικρή ένταση.

ψαράδες λιμεναρχείο
Σύμφωνα με τη διάταξη, αν κάποιος ψαράς “πιαστεί” να βρίσκεται εν πλω και να ψαρεύει, ενώ δεν έχει ασφαλιστική ενημερότητα, θα επιστρέφει στη στεριά, μετά από έλεγχο του Λιμενικού!

ψαράδες λιμεναρχείο
Οπως είπε στο Ράδιο Κρήτη ο πρόεδρος των αλιέων κ. Μαντζαράκης, στον κλάδο τους, οι οφειλές στον ΟΓΑ είναι… μία καθημερινότητα και αν εφαρμοστεί μία τέτοια απόφαση θα σημάνει το τέλος του κλάδου.

πηγη: ekriti.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Faros
Eίμαι ένας Έλληνας ορθόδοξος και κουζουλός που αρνούμαι ότι μου ταΐζουν τα ΜΜΕ, το σύστημα. Με παρατήρηση σφαιρική αντίληψη παίρνω κάθε απόφαση σε ότι κάνω. Με όραμα την λευτεριά του έθνους και της ανθρωπότητας από τα δεσμά της ΝΠΤ. Πιστεύω ότι όλα με την βοήθεια του θεού και με θέληση γίνονται αρκεί να προβλέψουμε κάθε κακό και με πίστη να διαβάζουμε κάθε εξέλιξη.

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 01/26/2016 @ 1:13 ΠΜ

    Χμμμ ….. έτσι είναι…… μας βρήκαν ‘’μπόσικους’’ και ανοίγονται συνέχεια τα νέο φασισταρια….

    Η λύση ήταν , είναι και θα είναι μόνο μια σ’αυτές τις περιπτώσεις…… όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν όλοι τοσο το καλύτερο ……

  2. Ποντιος 01/26/2016 @ 8:33 ΠΜ

    Σας ειπαν ετσι; Και που ειναι η αντιδραση σας;Σαν γνησιοι ΚΡΗΤΕΣ τι κανατε;Κριμα πολυ κριμα.

    • Τι κάνανε ; Ποια ήταν η αντίδρασή τους ; Εδώ γελάνε ! Τί νομίζετε μωρέ ; Για Κανένα κουτί με καραμέλες πρόκειται ; Ή για καμμιά βεντέτα ; δώσε στον ψευτόμαγκα Κρητικό ένα μαχαίρι ή ένα πιστόλι και όλος ο κόσμος είναι δικός του ! Θα τον τρέμει το σύμπαν . Πάρε του το παιχνιδάκι απο τα χέρια και θα χορεύει τον χορό της κοιλιάς ! Εντάξει δεν είναι και όλοι τους έτσι ( για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα ) θα υπάρχουν και καμιά 500σαριά που τιμούν το μουστάκι και την βράκα που φορούν . Όσο για τις καραμέλες πριν απο πολλά χρόνια 2 Κρητικοί σφάχτηκαν για ένα κουτί . Αν είναι να βιάσουν καμμιά γερόντισσα , να σπείρουν ναρκωτικά , να σκοτώσουν ή να δείρουν κάποιον για μια απλή παρατήρηση , ή να τρώγονται μεταξύ τους γενεές επί γενεών ( βεντέτα ). Γι αυτά ναι , είναι ικανοί ! Αν τους πεις να στηρίξουν κάποιον δικό τους ή να κάνουν κάτι για τον τόπο τους θα σε κοιτούν σαν εξωγήϊνο !

  3. ΗΛΕΚΤΡΑ 01/26/2016 @ 5:13 ΜΜ

    Καλά τους κανουν, ειδικα τοθς Κρητικούς που μας το παίζουν νταήδες.
    Μωρε κουζουλοί, τόσα ….παιχνιδάκια…..εχετε, τι στον διάολο τα κάνετε;;;;; Τις κουμπάρες παίζετε;;;;
    Σα δεν ντρέπεστε λέω εγω.
    Σα δεν ντρεπόμαστε ολοι μας, που ακομα καθόμαστε. Που ακομα τρέχουμε να ακούσουμε τις ομιλίες τους, βλ. ΣΥΡΙΖΑ, η να ψηφισουμε αρχηγό, βλ.,ΝΔ.
    Προδοτες οι πολιτικοι, προδοτες και ο λαός.
    Καλα μας κανουν, δεν μας αξίζει τίποτα καλύτερο. Και ακομα σεν είδαμε τίποτα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*