Διαφημίσεις

Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ… ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!- Βίντεο

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Η καινούργια «επιβαλλόμενη» μόδα του 2016 για άντρες: αντρικές πλεξούδες σε… γυναικείο στυλ.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν άντρες σε διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς οι οποίοι έχουν χτενίσματα τα οποία περιλαμβάνουν πλεξούδες αλλά αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει σήμερα.

man

Η νέα αυτή μόδα με αυτές τις πλεξούδες για τους άντρες, οι οποίες ξεκίνησαν από τις ΗΠΑ και έρχονται από φέτος και εδώ στην Ελλάδα, δεν είναι τίποτε άλλο από μια προσπάθεια να γίνουν ακόμα πιο δυσδιάκριτες οι διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα και να αποδομηθεί η ανδροπρέπεια των αντρών.

Θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κανείς σαν έναν από τους πονηρους τρόπους της κίνησης των ΛΟΑΤ,(LGBT) ,έτσι ώστε να προκαλείται μεγαλύτερη σύγχυση και να αυξηθεί η ανωμαλία.

«Δεν επιτρέπεται εις γυναίκα να φορή ανδρικά ενδύματα, ούτε στον άνδρα να φορή γυναικεία ενδύματα, διότι καθένας που κάμνει αυτά, είναι αποκρουστικός και αηδιαστικός ενώπιον Κυρίου του Θεού σου.» (Δευτ. 22,5)

adriko-kourema

Στην αρχή όλα ξεκίνησαν με τον αντρικό κότσο και με τον καιρό αφού η Αμερική συνήθισε σε αυτήν την ιδέα και παρατήρησε ότι έχει αρκετή πέραση στον αντρικό κόσμο, αποφασίστηκε να προχωρήσουν στις διαφόρων ειδών αντρικές πλεξούδες. Έχουν γυριστεί και σχετικά βίντεο όπως το παρακάτω με οδηγίες προς τους ενδιαφερόμενους. Στους ίδιους ρυθμούς κινείται και η Ελλάδα με πλήθος ιστοσελίδων μόδας να προωθούν αυτού τους είδους τις διαστρεβλωμένες τάσεις για τον αντρικό πληθυσμό.

https://youtu.be/TD28Oe3SRaU

Σύντομα αν συνεχιστεί αυτή η μόδα, θα δημιουργηθούν σταδιακά και ειδικά μακιγιάζ και… μάσκαρα για άντρες! Η εφημερίδα Huffington Post έχει ήδη δημοσιεύσει στο παρελθόν άρθρα σχετικά με τον τρόπο που θα πρέπει οι άντρες να… βάζουν μάσκαρα!

MILAN, ITALY - JUNE 23: A model is seen backstage ahead of the Zeng Fengfei show during the Milan Men's Fashion Week Spring/Summer 2016 on June 23, 2015 in Milan, Italy. (Photo by Selin Alemdar/Getty Images)

Το να έχει ένας άντρας μακριά μαλλιά δεν αποτελεί θηλυπρέπεια από μόνο του. Ο ίδιος ο Χριστός παρόλο που είχε μακριά κόμη δεν υπήρχε τίποτε το αλλόκοτο επάνω του. Ακόμα και οι ορθόδοξοι ιερείς έχουν μακριά κόμη επειδή έτσι επιβάλλεται από την ελληνορθόδοξη παράδοσή τους.

Ο τρόπος όμως και η μόδα με την οποία ο καθένας δίνει στυλ στα μαλλιά του, και ειδικότερα οι σημερινές γενιές, είναι εντελώς άλλη υπόθεση. Ας προσπαθήσει ο αντρικός πληθυσμός να μην παρασύρεται από αυτού του είδους τις διεστραμμένες μόδες και ας αφήσει τις πλεξούδες και τα πλεξουδάκια στις γυναίκες!

kourema

«Η δεν γνωρίζετε, ότι όσοι διαπράττουν αδικίας, δεν θα κληρονομήσουν την βασιλείαν του Θεού; Μη πλανάσθε, ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτραι ούτε μοιχοί ούτε θηλυπρεπείς ούτε αρσενοκοίται ούτε πλεονέκται ούτε κλέπται ούτε μέθυσοι ούτε ύβρισται ούτε άρπαγες θα κληρονομήσουν βασιλείαν Θεού.»(Α Κορ. 6,9-10)

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ… ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!- Βίντεο”
    1. Ναι επιθυμούν μητριαρχια (αντροποιημενη) για να έχει διοικητική σκληρότητα απέναντι στη πλειοψηφία της ανθρωπότητας
      Η μητριαρχια αυτή θα είναι το ενδιάμεσο επίπεδο, γιατί αυτή θα υπακούει μόνο σε μια μικρή ελίτ πατριαρχίας στην αφάνεια που είναι οι μάστερ του παιχνιδιού κ θα συνεχίζει να κινεί τα νήματα από ψηλά.

      Δηλαδή οι έμπειροι παίκτες χρησιμοποιούν την μητριαρχια να κάνει την δουλειά πάνω στους άπειρους κ οι άπειροι δεν καταλαβαίνουν από πού την τρώνε από πού τους έρχεται η σφαλιάρα

  1. Οι πλεξούδες με λουλουδάκια είναι όλα τα λεφτά. Τώρα που την είδα θα πάω στο κομμωτήριο να κάνω και εγώ.

  2. φεμινιναϊζεϊσον του άντρός κ μαναναϊζεϊσον της γυναίκός. εεε που πάμε; αυλωνιτη αθανατε η ωραία των αθηνών

    Υγ έτσι κ οι γυναίκες παίρνουν εκδίκηση γυναικοποιωντας τους άντρες…ο κύκλος ξεκινάει από πάνω κατεβαίνει κάτω κ κλείνει πάνω απ’την ανάποδη πλευρά καταλήγοντας εκεί απ’όπου ξεκίνησε.
    το πραγματικό π*δ@μα πάντα πάνω εκεί ψηλα γίνεται στο κεφάλι, γι’αυτό λένε θέλει σπάσιμο το κεφάλι μου

  3. Απαίσιο. Αισχρό. Αντιαισθητικό.
    Σιχαίνομαι άντρες με μακριά μαλλιά, ειδικά οταν τα πιάνουν σε κοτσίδα, οπως και τα τατουάζ. Τατουάζ ειδικά σε γυναικα ειναι κατι το σιχαμερό. Το σώμα μας το σεβόμαστε, ειναι ο ναός της ψυχής μας, οπως λενε, δεν ειναι καμβάς για ζωγραφική.
    Σαν τα μαϊμού δια, πολλοι Ελληνες μιμούνται τους ξένους, που ποτέ δεν ειχαν πολιτισμό. Αυτο ομως συμβαίνει οταν δεν ξέρεις τι σημαίνει να εισαι Έλληνας. Γίνεσαι μια μαϊμού.

    1. Ενώ τώρα έχουμε πολιτισμό με την κοντοκουρεμένη εμπορική μόδα της κωλοφάρας… Οι Αρχαίοι είχαν μακριά μαλλιά κ τα έπιαναν κοτσίδα, κ τον πολιτισμό που είχανε δεν το έχουμε εμείς ούτε στα όνειρα μας…

      Για να μην αναρωτιέσαι έχω μακρύ μάλη κ το πιάνο κ κοτσίδα, το μακρύ μαλλί μου αρέσει, με το κοντό νιώθω πιο πολύ σαν πρόβατο της κωλοφάρας του συστήματος που σας έχει κάνει να τους έχετε παράδειγμα…

      Το ότι έχω μακρύ δεν σημαίνει ότι μιμούμαι τους ξένους, γιατί πολύ απλά το είχαν οι Αρχαίοι Έλληνες κ με κάνει να το χαίρομαι περισσότερο… Κ αν δεις καλύτερα στην πράξη, σχεδόν όλοι οι πισωγλέντηδες έχουν κοντό μαλλί… Το μακρύ μαλλί ακόμα με απλή κοτσίδα ακόμα κ να έχει κάποιος κανά τατουάζ, δεν είναι υπερβολή, κ στην τελική να στο πω αλλιώς άλλα πράγματα κάνουν τον χαρακτήρα, αλλά η περισσότερες κοιτάτε βιτρίνα για το φαίνεστε, να κάνετε μόστρα, μην πει τίποτα κ ο κόσμος που έτσι σας έχουν δημιουργήσει…

  4. Όποιος έχει κότσια…να πάει πίσω 1000 χρόνια και να τα πει αυτά στους Βικινκγσ

    http://www.google.gr/search?q=vikings+hairstyle&espv=2&biw=1024&bih=653&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi_he39s8XKAhUBKg8KHVGeAWMQ_AUIBigB&dpr=1

    Οι Βόρειοι λαοί βρίσκουν πάλι τον αργέγονο εαυτό τους…σε ενα μοντερνο περιβάλλον !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *