Διαφημίσεις

Πεντοζάλι χόρεψε  η Ισπανία πριν από λίγο, καθώς σημειώθηκε σεισμός 6,6 Ρίχτερ, 162 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης Μάλαγα.

Πάντως μιλάμε για τρίδυμο σεισμό αφού λίγο νωρίτερα, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο είχαν σημειωθεί σεισμοί 6,2 και 5,3 στο Στενό του Γιβραλτάρ.

Ως γνωστών σύμφωνα με την θεωρία περί κίνησης των σεισμικών συστατικών του κ. Τσιάπα, αναμένεται ανάλογη σεισμική δόνηση στην Ελλάδα περίπου στις 8/2, αν δεν μας σώσει για άλλη μια φορά η μεγάλη άμυνας μας, η ηφαιστειακή ευθεία Αίτνα – Βεζούβιος της Ιταλίας…

Πάντως η περιοχή αυτή χορεύει κυριολεκτικά στο ρυθμό των ρίχτερ, αφού υπάρχουν δεκάδες μετασεισμοί, ενώ έχουν ήδη σημειωθεί 3 μετάσεισμοί πάνω από 5 ρίχτερ.

Έχουν σημειωθεί ζημιές σε πολλά κτίρια – Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.

Δείτε εικόνες απο τις ζημιές σε κτίρια:

484213_20160125053917 484213_20160125053918 σεισμοι γιβλαρταρ

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

10 σχόλια στο “Τρίδυμος Σεισμός 6,6 – 6,2 – 5,3 στην Ισπανία : Αν ισχύουν οι θεωρίες και η άμυνα μας δεν δουλέψει τότε αυτό το τέρας 8/2/16 θα είναι στη γειτονιά μας”
  1. ΤΟ ΕΊΔΑ 3 ΛΕΠΤΆ ΑΦ’ΌΤΟΥ ΣΥΝΈΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑ. ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΔΟΥΛΈΨΕΙ Η ΙΤΑΛΊΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΌ. .. ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ. ΆΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΊΠΟΤΕ ΠΡΑΚΤΙΚΆ ΠΛΗΝ ΘΕΤΙΚΏΝ ΣΚΈΨΕΩΝ.

    Ο ΘΕΌΣ ΜΑΖΊ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΣΕΙ ΑΠΌ ΤΑ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΆΤΙ ΆΛΛΟ.

    ΙΩ

    1. Καλημέρα Ιω΄ και εγώ αυτό θέλω να πιστεύω. Ότι ή θα κωλύσει εκεί κοντά ή θα εκτονωθεί Ιταλία. Πάντως η μετασεισμική είναι αξιοπερίεργη. Να δούμε σε πόσες ώρες θα κάνει το επόμενο 6αρι για να είμαστε και λίγο πιο ήσυχοι. Επισης το άλλο καλό είναι ότι το σημείο που έγινε δείχνει Νότια διέλευση, οπότε δεν είναι καθόλου απίθανο να μας προσπεράσει και να χτυπήσει Μέση Ανατολή.

      1. Καλησπέρα σε όλους!!Ζαχαρία πότε θα σας ακούσουμε πάλι όλους ζωντανα??Θα βγάζει ανακοίνωση εδω πριν παίξει??
        Ευχαριστώ πολύ!!

  2. ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ [ 35 ] ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 24 / 2 / 1981 ΚΑΙ ΩΡΑ 22.55 ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 6 .7 ΡΙΧΤΕΡ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ [ ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ ] ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ…

    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΛΛΗΣ..

    ΠΑΡΑΚΛΙΣΗ….ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ…ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΟΥΤΕ 3 ΡΙΧΤΕΡ ΚΟΥΝΗΜΑ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΒΕΒΑΙΑ…

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

    1. Εντάξει Μαριλένα μέχρι 4,5 άντε 4,8 αντέχετε, μετά όντως και εγώ έχω θεματάκι και ας έχω μεταλλικό σπίτι…

  3. Μάλλον ξυπνάει η Έτνα;

    23 Φεβρουαρίου 2016

    thewatchers.adorraeli.com/2016/02/24/ash-plume-and-incandescent-bombs-ejected-from-etnas-ne-crater-sicily/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *