Διαφημίσεις

jimmybainsolo2016_638

Νεκρός ο πρώην μπασίστας των RAINBOW, ο Jimmy Bain, σε ηλικία 68 χρονών

Σύμφωνα με πηγές, ο πρώην RAINBOW και DIO μπασίστας, ο Jimmy Bain πέθανε σε ηλικία 68 χρονών. Η είδηση ​​επιβεβαιώθηκε από το πρώην μέλος των DIO ντράμερ, Simon Wright και την Deville, ένα υπάλληλο της Wendy Dio. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατο του Bain θα ανακοινωθούν αργότερα.
Ο Jimmy Bain γεννήθηκε στη Σκωτία στις 19 Δεκεμβρίου 1947, και έγινε μέλος των RAINBOW το 1976. Τον ίδιο χρόνο εμφανίστηκε το δεύτερο άλμπουμ του γκρουπ, το “Rising”.

Tο 2012, o Bain έγινε πρωτοσέλιδο όταν συνελήφθη στο Burbank της Καλιφόρνιαw με την κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Δείτε ένα βίντεο από μια συναυλία στο Μαιάμι στις 20-1-16…τέσσερις μέρες πριν το θανατό του:



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

6 σχόλια στο “Νεκρός ο πρώην μπασίστας των RAINBOW, ο Jimmy Bain, σε ηλικία 68 χρονών”
  1. Συγνώμη αλλά μου φαίνεται o άνθρωπος πέθανε σε ηλικία 69 ετών, όχι 68. Για κάντε τα μαθηματικά…

  2. ….ΧΜΜΜ

    ΜΟΥ ΑΡΈΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΖΛ

    ΚΟΥΊΖ

    ΠΟΙΟ ΣΥΓΚΡΌΤΗΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ;

    …ΓΑΊΑ ΤΑ ΥΠΟΧΕΊΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΕΙΛΟΎΝ ΜΕ ΈΝΑ ΤΡΌΠΟ ΤΑ ΠΟΛΕΜΆΣ

    ΜΕ ΠΟΛΛΉ ΑΓΆΠΗ

    Η ΕΞΑΦΑΝΊΖΟΝΤΑΙ

    Η ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙΣ

    ΑΝ ΤΑ ΜΙΣΕΊΣ

    ΓΊΝΕΣΑΙ .. ΚΑΙ ΣΥ

    ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ..

    ΦΑΕΘΩΝ.

    σας έδωσα την λύση του κουίζ

    Η συνέχεια σε λίγες ημέρες..

  3. David Margulies, ‘Ghostbusters’ actor and Broadway star, dies at 78
    January 11, 2016
    edition.cnn.com/2016/01/12/entertainment/david-marguiles-obit-feat/

    και άλλο D…

  4. Τραγουδιστες, συγγραφεις, θεατρινοι κλπ. Ρε συ stranger για ριξε καμια θεωρια τι γινεται! Και μονο το γεγονος οτι τοσοι διασημοι πεθαναν σε ουτε ενα μηνα του ’16 ειναι περιεργη συμπτωση, αν βαλεις και το γεγονος οτι ολοι ειναι απο 65 ως 75 τοτε το στατιστικο παει στα αστρα! Λες και καποιος ξεφορτωνεται ολους οσους θα μπορουσαν να βοηθεισουν το “πνευμα” του ανθρωπου. Ενταξει τελειωμενοι εργασιακα ηταν οι περισοτεροι αλλα δεν παυει να ηταν ανθρωποι του πνευματος γενικα. Θα μπορουσαν εστω να συμμετεχουν σε μια συναυλια πχ η σε μια εκδηλωση κτλ. Λες και θελουν να στερησουν την ελπιδα απο τον κοσμο.

  5. Ευτυχώς που ο Marilyn Manson είναι νέος ακόμα. Είναι 47 χρονών. Γεννήθηκε βέβαια το 1969, οπότε πάλί το νούμερο 69 εμφανίζεται. Σύμφωνα με την βιογραφία του και με πηγές της Εκκλησίας του Σατανά, είναι μέλος στην Church of Satan με τον τίτλο του Μάγιστρου (του έδωσε την κάρτα ο ίδιος ο Anton Szandor LaVey), και ίσως είναι μέλος και στο Ordo Templi Orientis του Aleister Crowley, λέω ίσως για αυτό διότι δεν έχω ουσιαστικά στοιχεία εκτός από σύμβολα του O.T.O. που παρατήρησα και έβγαλα μόνη μου το συμπέρασμα. Επίσης γνωρίζοντας η ίδια από τις τεχνικές του ενεργεακού βαμπιρισμού, παρατήρησα τον Marilyn Manson πριν ξεκινήσει τη συναυλία του να στέκεται μπροστά από το κοινό και να τους απορροφάει τη ζωτική ενέργεια (Lifeforce) με ειδική τεχνική αναπνοής. Είναι βουτηγμένος στον αποκρυφισμό, για αυτό δεν είναι τυχαία η φιλία του Marilyn Manson με την Lady Gaga (με την οποία συνεργάστηκαν κιόλας σε ντουέτο), ούτε είναι τυχαία η στενή παρέα του με τον Johnny Depp (που το όνομά του παραπέμπει στον γνωστό αποκρυφιστή John Dee).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *