Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:38 - 25/01/2016

Καλά την καραμπίνα την πήρες, τι να την κάνεις ξέρεις; Είσαι έτοιμος να την χρησιμοποιήσεις; Ξέρεις τις βασικές αρχές;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Διάβασα σε έναν ιστότοπο στρατιωτικού ενδιαφέροντος ότι στην Ελλάδα το 2015 εκδόθηκαν ή ανανεώθηκαν περίπου 450.000 άδειες κυνηγετικών όπλων. Υπό κανονικές συνθήκες και σε ένα δημοκρατικό κράτος κανονικά η κατοχή απλών τυφεκίων (μέχρι 5.56 mm) και καραμπίνων κάθε τύπου θα έπρεπε να είναι αυτονόητο δικαίωμα, εφόσον έχει υποστεί την κατάλληλη περιοδική εκπαίδευση, έχει αποδείξει την ικανότητα στο χειρισμό και φυσικά έχεις περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ.

Αν΄αυτού όμως έχουμε έναν αναχρονιστικό νόμο, που δεν επιτρέπει να έχουμε κοντόκανες, δεν επιτρέπει μακρύκανη, δεν επιτρέπει ραβδωτά, λες και ένα Μ-16 είναι καλύτερο από μια beretta ή μια beneli ή μια bretta ή κάποια από τις αμερικάνικες.

Το θέμα όμως εδώ είναι άλλο και είναι διττό.

Καταρχήν άντε και έδωσες ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, όμως η καραμπίνα, έχει πολλές ιδιαιτερότητες και δεν είναι μόνο βάζω σφαίρα, πατάω σκανδάλη όπως πολλοί πιστεύουν. Έχει σκοπευτικά τελείως διαφορετικά, άλλο κράτημα, άλλη ανάκρουση, άλλη επαναφορά του ελατηρίου, απ΄ότι ίσως θυμάστε από τα Μ1 και τα G3 που είχαμε στο στρατό.

Οπότε είναι πολύ σημαντικό να σας δείξει κάποιος τα μυστικά, καταρχήν του όπλου και δευτερευόντως των πυρομαχικών. Τα πυρομαχικά είναι το 60% ενός όπλου όπως οι καραμπίνες. Και εκεί υπάρχει ατελείωτη ποικιλία. Βρείτε φίλους συγγενείς και γνωστούς που είναι κυνηγοί. Να σας δείξουν τα κόλπα και να σας πουν τα μικρά μυστικά, για την αποφυγή εμπλοκών και το σημαντικότερο αυτοτραυματισμών.

Το δεύτερο πρόβλημα είναι καθαρά ψυχολογικό.

Κατά πόσο μπορείς να σκοτώσεις…

Την πρώτη φορά που στα πλαίσια της μεταστρατιωτικής μου εκπαίδευσης  αναγκάστηκα να σκοτώσω κάτι, έστω και αν ήταν ζώο, ένιωσα μέσα μου ένα ατελείωτο κενό. Μια θλίψη, μια σκοτοδίνη. Και το πρώτο θήραμα, όπως και τα επόμενα δεν μου έφταιγαν σε τίποτα, αλλά όμως ήταν η εκπαίδευση την οποία έπρεπε να ολοκληρώσω. Το πρώτο βήμα πρέπει να είναι το θήραμα, το ζώο, γιατί όταν βρεθείς μπροστά στον άνθρωπο θα σου έρθουν μπροστά οι τύψεις, οι Ερινύες, ο ιδρώτας και εκεί θα κωλώσεις και τότε θα σε φάνε λάχανο και το χειρότερο με την δική σου καραμπίνα θα φάνε και όλους τους δικούς σου…

Όσοι λοιπόν έχετε όπλα προλαβαίνετε όσο διαρκεί  η κυνηγετική περίοδος (μέχρι τέλη Φλεβάρη).

 

Μερικές συμβουλές : 

α)Όταν και ΑΝ έρθει η ώρα που θα χρειαστεί να υπερασπισθούμε τον εαυτό σας, βασική προτεραιότητα είναι να καλυφτείτε και να κινείστε ΑΘΕΑΤΟΙ και κυρίως βράδυ. Αν καταφέρετε να μην εμπλακείτε τότε έχετε πετύχει τον στόχο σας, κατά 99%.

β) Απομακρυνόμαστε από τις “ζεστές” περιοχές. Τέτοιες περιοχές είναι αυτές που υπάρχει τροφή, τιμαλφή και χρήμα. Από κεντρικές οδούς με μαγαζιά, μέχρι τις “κοσμικές” περιοχές, τύπου Βορείων Προαστίων. Αυτοί πιστέψτεμε θα πάθουν σοκ και δέος…

γ) Αποφύγετε την εμπλοκή με κάθε τρόπο, ακόμα και αν νομίζετε ότι είστε έτοιμοι. Πολύ πιθανός να έχετε το όπλο σε κατάσταση Lock και στον πανικό σας να χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια.

δ)Το σημαντικό δεν είναι να πυροβολήσουμε, αλλά να μην μας πυροβολήσουν….

ε)Το όπλο να είναι ΑΘΕΑΤΟ. Ένα όπλο αποτελεί μια καλή λεία σε δύσκολες καταστάσεις. Οπότε όταν κουβαλάτε όπλο το κρύβετε και κινείστε πάντα γρήγορα και υπό κάλυψη.

στ) Αν χρειαστεί να εμπλακείτε σε μάχη, θυμηθείτε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΑ… Ακόμα και το κινητό σας… Σπάσε την οθόνη και θα έχεις ένα τέλειο μαχαίρι… Και πολύ κοφτερό. Το καλύτερο όπλο… αντισυμβατικό… είναι να πετάς λάμπες οικονομίας… Μιλάμε για την απόλυτη καταστροφή… Δεν προτείνεται σε κλειστούς χώρους… 
ζ) Είναι ΠΟΛΥ σημαντικό να ξέρουμε μέχρι που μας παίρνει.. Φεύγουμε πάντα προς την περιοχή που γνωρίζουμε, ακόμα και όταν νικάμε… Νίκη για εμάς είναι να μην τραυματισθούμε… ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ = ΘΑΝΑΤΟΣ σε έκκρυθμες καταστάσεις.

η) ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ – ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ – ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ  – ΕΞΑΣΚΗΣΗ – ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ

 

Τα άρθρα σχετικά με την Επιβίωση – Διαβίωση και τους Εναλλακτικούς Τρόπους ζωής, μπορείτε να τα βρείτε και

εδώ :

http://etoimotita-enallaktiki-diaviosi.blogspot.gr/

 

WOW : https://www.wowapp.com/w/zaxarias/Zaxarias-Mytilinios

FACEBOOK: https://www.facebook.com/zaxarias.mytilinios
GOOGLE +: +Ζαχαρίας Μυτιληνιός

 

 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (38)

  1. ΗΛΙΑΣ ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ 01/25/2016 @ 6:57 ΜΜ

    2.28 Δεν τελειώνουν οι πρόσφυγες……

  2. Ζαχαρια..
    Το αρθρο σου αυτο, ειναι Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ !!
    Ακομα και για τους κυνηγους θηραματων, το να ‘σηκωσει’ οπλο,(ποσο μαλλον να ριξει) σε ανθρωπο , ΕΙΝΑΙ (αν οχι ακατορθωτο) ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ !!!!
    Την ωρα ΕΚΕΙΝΗ, θα λειτουργησουν ανασταλτικα (για να πυροβολησει), ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ , με επικρατεστερα :
    ΦΟΒΟΣ…μηπως ειναι λαθος να πυροβολησει…
    Δειλια..μηπως δεν τα καταφερει γιατι ο αλλος ειναι πιο..αποφασισμενος..
    ΑΥΤΑΠΑΤΗ…οτι ο αλλος θα υποχωρισει , και θα τα ‘βρουν’ χωρις βια…
    ΤΡΟΜΟΣ…μπροστα στην θεα αλλου οπλου που τον ‘κοιταζει’, ‘η στην θεα σκατοφατσας που κινειται απειλητικα εναντιον του…(φαντασου στην θεα περισσοτερων του ενος ,τι θα παθει)…
    ΠΑΝΙΚΟΣ…την ωρα που θα ακουσει απειλη, φωνες… ,ουτε να το σκεφτομαι τι θα νοιωσει αν ακουσει τουφεκια κατα πανω του (αν.. ακουσει και δεν εχει παει ηδη στα θυμαρακια)…
    κλπ,κλπ,κλπ..

    ΣΥΜΒΟΥΛΗ..
    Φροντιζουμε να ειμαστε μαζι με καποιον αλλον ‘η αλλους..ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ‘ΚΟΚΚΙΝΗ’ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ..ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΙ..,με τροπο τετοιον ..που να ΜΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑΙ Η ΚΑΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!!
    Θα ειναι ευκολοτερο τοτε να πραξεις το…ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΗ τοσο,..ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΣΟΥ !!

    ΑΥΤΟ, (η κοκκινη γραμμη), ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ Τ Ω Ρ Α ..ΝΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΘΕΙ..
    ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ..ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ.. ΤΟΥ..’Η ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΜΥΝΑΣ !!!!

    Τ Ω Ρ Α..ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΟΔΟΥ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΟΛΩΝ…ΑΜΜΕΣΑ.., ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ..ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ (ΑΣΦΑΛΕΣ) !!!

    ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙΝΗ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ !!!

    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ της ομαδας(ΣΧΕΔΙΟ), ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΙΘΑΝΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ (‘η και μοιραιου) ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΤΟΜΟΥ(ΩΝ) ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ…ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ !!!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ …ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ που θα….ειναι ‘καλα’ !!

    ΣΧΕΔΙΟ..ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ !!!

    Τον ‘μπουσουλα’ για την επιβιωση σου, τον εδωσαν τα πολλα αρθρα που εχουν δημοσιευθει…,
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ !!!

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ Ε Ν Τ Ε Λ Ω Σ Χ Α Ζ Ο , να ελπιζεις στην ξαφνικη βοηθεια ΚΑΠΟΙΟΥ ‘ΚΟΛΗΤΟΥ ΣΟΥ’ !!!
    ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΨΕΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ !!! Ασε που…το λιονταρι που νομιζεις οτι ειναι…μπορει να σου βγει χεσμενη κοττα !!!!

    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ Τ Ω Ρ Α …Μ Ο Ν Ο Σ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

    Γνωριζω και εγω…αρκετα καλα.., ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ‘ΜΠΟΥΚΑ ΦΩΤΙΑ’ !!!!!
    Την εχω φαει με το κουταλακι για πολλα χρονια.. και επι καθημερινης βασεως…,και ακομα …με φοβαμαι..μην τα κανω σκατα !!!

    Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η….ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ !!!

  3. Ανώνυμος 01/25/2016 @ 8:11 ΜΜ

    Ολα αυτα αν δεν στην παρει η αστυνομια πρωτερα

    • ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.

      • ¨Οπως εγινε και στην Κυπρο λίγο καιρο πριν την εισβολή των τουρκων ???
        Ναι…. πολυ χοντρη μαλακία, τι να σου πω….

        Τα όπλα θα τα μαζεψουν ετσι και αλλιως…

  4. Ποιος πήρε ρε την καραμπίνα; εδώ εσύ ο υπερέλληνας δεν την πήρες που έχεις και κάποιες χιλιάδες Εργαλεία. Κόφτε ρε τον πρόλογο και μην μπουρδολογήτε [όπως λέει και η ομάδα ε] μπαρουτιάζοντας τους κομπάρσους με ψέυτικες ελπίδες με της ζωές άλλων. Πριν πείτε ότι λέτε θυμηθήτε ποιος σας έκανε αυτό που ήσαστε. ότι ηλικίας συνωμοσιολόγοι και αν ήσαστε.

    • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 01/26/2016 @ 2:38 ΜΜ

      Το οτι δεν πηρες εσυ δεν σημαινει οτι δεν πηραμε σχεδον ολοι οι πατριωτες ελληνες… μιλαμε πολλα κιλα βλακειας εχεις αδερφε αρχισε διαιτα αμεσα!

  5. Ανώνυμος 01/25/2016 @ 8:34 ΜΜ

    Τα νόμιμα θα τα ζητήσουν.. αλλά ας γράψουμε την γνώμη μας.

    Τι να το κάνεις το Μ16;… τι να κάνεις την beretta ή μια beneli;

    Vepr 12 Molot με σκοπευτικά πολεμικού, φτύνοντας τα “πάντα” και τελειώνεις… με την αυτοπροστασία μέσω λειόκανου στα αστικά κέντρα.

    Το επόμενο βήμα είναι η σειρά της Saiga Tromix, αλλά τέτοια εργαλεία δεν έρχονται Ελλάδα.

    https://www.youtube.com/watch?v=kLovVj7k6LM

    Το μεγάλο πρόβλημα και σε αυτή την περίπτωση έχει το κωδικό όνομα “κάτοικος της χώρας των Ελλήνων”… όταν για πολλές δεκαετίες ένας λαός έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου μέσα από την συνεχή προπαγάνδα αίολων ενοχών και πλαστών αντιθέτων, με αποτέλεσμα να έχει συμπλέγματα κατωτερότητας…. συνεχείς φοβίες… και καλλιεργημένη δειλία… τότε αυτός ο λαός θα ήταν καλύτερα να πάρει βαζελίνη και όχι όπλο, για το καλό όλων μας! Βλέπεις τον άλλο πως οδηγεί… καταλαβαίνεις τώρα τι θα συμβεί αν πάρει και όπλο… πάνω από όλα θα είναι επικίνδυνος για τον ίδιο τον εαυτό του και μετά για τους υπόλοιπος γύρω του!

    Οι Ερινύες πάνε σε ανθρώπους οι λαούς που έχουν συνείδηση… μα έχει συνείδηση ως προς το λογικό, ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων;

    Θα ήταν καλύτερα για τον κάτοικο της χώρας των Ελλήνων… για αρχή, αντί να αγοράσει όπλο… να σταματήσει να ψηφίζει μνημονιακά κόμματα… και να δαμάσει τον φόβο του μην χάσει τον τρομερό θεό του… το €! Αν καταφέρει αυτά τα 2 σημαντικά… τότε βλέπουμε και για αγορά νόμιμου όπλου!.. και χρήσει αυτού.

    Αυτά.

    • Wiencester sx3 , gamato oplo

    • ΓΙΩΡΓΟΣ 01/26/2016 @ 12:44 ΜΜ

      ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΦΙΛΕ..ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟ ΤΟ ΕΥΡΩ..ΜΗΝ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ,ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ..ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙΣ,ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ Κ ΙΚΑΝΟΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩς,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ..

  6. Ανώνυμος 01/25/2016 @ 8:50 ΜΜ

    Παρατήρηση. Αν χρεισιμοποιήσεις όπλο απέναντι σε κάποιον που έχει μικρότερο οπλισμό από σένα πχ μαχαίρι ακόμα και αν είσαι στο σπίτι σου πας μέσα. Ναι μεν θα πέσεις στα μαλακά (με έναν καλό δικηγόρο) αλλά δεν είναι και σίγουρο. Τώρα θα μου πεις προστατεύω την οικόγενεια, το βιός μου, το σπίτι μου τα παιδιά μου και δεν με νοιάζει η φυλακή αλλά μπορεί να την πατήσεις και σαν ηλίθιος. Γι’ αυτό ακόμα μια φορά ενημερωθείτε για να ξέρετε τι κάνετε (πχ οι καραμπίνες μόνο με 2 φυσίγγια αλλά εύκολα μπορείς να βγάλεις το εξάρτημα και να πάρει 5 ή παραπάνω αλλά και αυτό απαγορεύεται).

    • Το αρθρο αναφερεται για τοτε που θα γινεται γυρω σου χαλασμος , και ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΝ(ΟΥΣ) ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ !!
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ….
      ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟΤΕ …ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ !!
      και σημαινει..ο θανατος σου ..η ζωη μου !!

      ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ !!!
      ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ !!

    • ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΟΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 3 ΦΥΣΙΓΓΙΑ.ΑΝ ΘΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΙΩΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ 5ΣΦΑΙΡΕΣ.ΑΝ ΦΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ.ΑΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΡΩΤΑ.

  7. νομίζεις πως οι Πέντε τρομοκράτες-12θεϊστές- ακροδεξιοί-δολοφόνοι-κτλ είναι μαλάκες που παρέδωσαν τα όπλα τους; Νομίζεις πως δεν γνωρίζουν πως τα όπλα είναι άχρηστα τέρμα; Νομίζεις πως… τι; Ξέρεις τι σας είπανε με αυτήν την κίνηση;

    Ορίστε βλαχαδερά, μπάτσοι, μ.μ.α., μπλογκς και φόρουμς. Πάρτε τα όπλα μας γιατί εμείς πλέον ΔΕΝ τα χρειαζόμαστε.

    ΟΚ πολίτες της ελλάδος 🙂 κοιμηθείτε άνετοι. η τελευταία πραγματική ασπίδα της χώρας αυτής, στην ΆΜΥΝΑ φρουρήτε σε κάποιο κελί. ΜΠΡΆΒΟ. ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΑΤΕ να χάσετε και τις τελευταίες σας ελπίδες. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.

  8. Απαράδεκτο 01/25/2016 @ 9:09 ΜΜ

    Δηλαδή, εάν κατάλαβα καλά, το άρθρο προτρέπει όποιον έχει διάθεση να αγοράσει όπλο να αρχίσει οπωσδήποτε να προπονείται επάνω σε ζώα (!) έτσι ώστε να είναι σε θέση αργότερα να πυροβολήσει ανθρώπους (!) και απευθύνεται στο γενικό κοινό (!).
    Ό,τι και να πει κανείς σ’αυτό το γίδι που το έγραψε είναι λίγο.
    Ντροπή σας για την αναδημοσίευση.

    • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 01/25/2016 @ 9:27 ΜΜ

      Απαράδεκτε, δεν κατάλαβες τίποτα…. Κρίμα…

      • ΠΕΣΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ.Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ.

      • Απαράδεκτο 01/25/2016 @ 9:50 ΜΜ

        Νομίζω ότι κατάλαβα επαρκώς. Άλλωστε έχω αρκετή εμπειρία επί του συγκεκριμένου θέματος. Επιμένω ότι το άρθρο είναι απαράδεκτο κι εσείς σίγουρα φιλόζωος!!!
        Όσο για το ¨δια ταύτα”, εάν μου επιτρέπετε, οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί όπλα αλλά στερείται ειδικής εκπαίδευσης/εμπειρίας και ιδιαίτερα, δεν διαθέτει ειδικές ψυχολογικές προδιαγραφές έχει 89% πιθανότητες (διασταυρούμενα δεδομένα μετα-ερευνών)να επιφέρει με τον ένα ή άλλο τρόπο θανάσιμα πλήγματα στον εαυτό του σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Όχι, δεν είναι αυτός ο τρόπος άμυνας ενδεδειγμένος για το ευρύ κοινό. Δεν θα έπρεπε να τον προμοτάρετε.
        Εξάλλου, όλοι όσοι σας διαβάζουν δεν σημαίνει ότι είναι συνειδητοποιημένοι.
        Τα ζώα δεν δημιουργήθηκαν για την άσκηση ασχέτων με διάθεση να μάθουν να σκοτώνουν ούτε και μπορείτε να πάρετε την ευθύνη για αυτό που τελικά θα συμβεί στους ίδιους τους άσχετους σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης εάν λόγω πανικού ακολουθήσουν τις προτροπές σας.
        Η δική μου γνώμη θα ήταν να το αποσύρεται.
        Ωστόσο, κάντε όπως νομίζετε.
        Δεν με ενδιαφέρει αν θα δημοσιευθεί αυτό το σχόλιο.

        • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 01/25/2016 @ 10:06 ΜΜ

          Το άρθρο φυσικά δεν θα αποσυρθεί γιατί αυτό που λές αυτό θέλουμε να αποφύγουν.
          Πολλοί νομίζουν ότι το όπλο είναι προέκταση του φαλλού του και νομίζουν ότι επειδή έχουν ένα όπλο ξέρουν και τι να το κάνουν.
          Όταν λέμε ζώα, μιλάμε για άγρια ζώα και όχι για οικόσιτα. Αυτό είναι αυτονόητο.
          Και εγώ ακριβώς για να μάθω τη σωστή χρήση πήγα με κυνηγούς για όχι για πουλάκι, αλλά αγριογούρουνα στην περιοχή του Αγρινίου, που ΑΝ αστοχήσει σου κάνει κατά πάνω.
          Άλλος τρόπος για να μάθουμε υπό σχετικά πραγματικές συνθήκες δεν υπάρχει… Δυστυχώς η ξηρά εκπαίδευση δεν ωφελεί σε τίποτα πλην της εξοικείωσης, ενώ όλα τα σκοπευτήρια καραμπίνας τα έχουνε κλείσει (τουλάχιστον στην Αττική)…. Τυχαίο;

    • ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 01/25/2016 @ 11:36 ΜΜ

      Αν εννοείς ζώα σαν εσένα μια χαρά ιδέα έδωσες !!!!!!

  9. ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΛΟΚ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 1950 – 1959. ΕΧΟΝΤΑΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Β’ΠΠ ΘΕΩΡΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ. ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ : ΑΝ ΑΠΕΙΛΗΘΩ ΣΟΒΑΡΑ ΕΙΤΕ ΕΓΩ ΕΙΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΛΕΓΕ, ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ή ΑΥΤΟΣ/ΑΥΤΟΙ ΠΑΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗ. ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ.

    ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Π.Χ. ΑΦΓΑΝΟΙ (3Ο ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ), ΙΡΑΚΙΝΟΙ, ΣΥΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ “ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ” ΦΥΛΕΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΩΝ ΟΠΩΣ ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΓΕΡΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΘΗΡΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΟΠΛΟΦΟΡΕΙΣ , ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 4 ΜΕΤΡΑ. ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΟΝΤΥΤΕΡΑ ΣΕ ΕΧΕΙ “ΦΑΕΙ” ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

    ΑΡΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΕΜΨΥΧΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟΣ Ή ΕΣΥ, ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΩΟΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ, ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ, ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΗ Ή ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ… ΚΙ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ (ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ), ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΑΜΑΧΗΤΙ…

    ΙΩ

  10. Δυστιχώς σε δύσκολες καταστάσεις το όπλο μπορεί ναι μεν να σε σώσει αλλά και να σε στείλει αδιάβαστο.Και καλά χτύπησες ενα θήραμα και θα φάνε τα στόματα που σε περιμένουν,λόγο της ντουφεκιάς όμως θα σε περιμένω και γώ και θα σε ακολουθήσω, μην μπλεξω κιόλας που θα μαι μόνος…και η συνέχεια στα …βιβλία!

  11. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 01/25/2016 @ 11:41 ΜΜ

    Γραφτείτε σε σκοπευτικό σύλλογο και θα δείτε ότι είναι πολύ εύκολο και να εκπαιδευτείτε ακίνδυνα αλλά και να αποκτήσετε σημαντική εμπειρία από ποικιλία όπλων , περίστροφα , καραμπίνες , τυφέκια….. πραγματικά είναι η ιδανική λύση….

    Το έχω κάνει οπότε ξέρω τι σας λέω…..

  12. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 01/26/2016 @ 1:06 ΠΜ

    ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ. ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΧΕΙΡΑΣ ΕΧΩ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ 30 ΜΗΝΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΒΟΛΕΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ. ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ, ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ, ΠΑΛΙΑ Μ1 ΕΧΟΥΝ, ΑΣΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΟΥ ΜΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΝΩ ΔΙΟΦΘΑΛΜΗ ΣΚΟΠΕΥΣΗ.

  13. ΗΛΙΑΣ ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ 01/26/2016 @ 1:42 ΠΜ

    παρτε καραμπίνες ελαφρυες που θα σας βοηθήσουν στην επιβίωση.Τώρα με τα τσοκ οι καραμπίνες χτυπάνε άνετα κάτι που τρώγετε στα 10-20 μέτρα σε μία διάμετρο 75εκ μας δίνουν πολύ καλή κατανομή σκαγιων.Με λίγα λόγια οι καραμπίνες πια έχουν ξεφύγει από το αθλητικό κυνήγι της ευστοχίας με 1εως2 βολές με στενή κατανομή(πράγμα που χρειάζεται να είσαι πραγματικά καλός κυνηγός και δεινός σκοπευτής)και έχουν γίνει όπλα που με λίγη εξάσκηση στην προσκόπευση χτυπάει τσίχλα ακόμα και η γιαγιά μου.

  14. Πολλα ακουω αλλα ουσια μηδεν..κυριοι και κυριες,για πολεμο πολης μιλαμε συγκεκριμενα σωστα?οι αποστασεις λοιπον ειναι στανταρ.μιλαμε ως 50 μετρα το πολυ.οσοι επιθυμειτε 100% επιτυχια μαθετε πως δεν υπαρχει.μπορει να υπαρχουν εμποδια,πχ αυτοκινητο μονο μισο σωμα πανω,πορτες κλπ.εδω λοιπον σας σωζει το σωστο μεγεθος του σκαγιου.ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ χοντρα σκαγια !Νο0 και Νο00!Η στον μαγαζατορα ζητας δραμιαρες 9βολες η12βολες.μιλαμε παντα για 42g γομωση.να σας εξηγησω και τον λογο.με 12 σκαγια περιπου ανδοκιμασετε στα 25-30 μετρα ανοιγουν γυρω σε 2τ.μ.αποσταση.σιγουρα μπορει να μην σκοτωσουν αλλα σιγουρα θα σταματησουν.αυτα ειναι τα μεγεθη και ειναι αδιαπραγματευτα.μην πατε με τιποτα Νο8!στα 30-50 μ σιγουρα θα πεσει κανενα περιστερι.εχθρος με 3-4 σκαγακια που δεν σταματιετε.ΖΑΧΟ αν απειλειθεις εσυ η η οικογενεια σου να εισαι σιγουρος οτι τραβας σκανδαλη.περιεργως εγω ειχα βελγικο fn para και λεγετε κλειστρο επιστροφης.λειτουργει με τα αερια και οχι με ελατηριο!

  15. ΜΙΧΑΛΗΣ 01/26/2016 @ 4:38 ΠΜ

    ΖΩ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.
    ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΕΣ.
    ΑΠΟ ΤΟ 1993 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕ ΜΕΣΩ ΟΡΟ ΒΟΛΩΝ ΤΟΥΣ 30-35000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ. Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΥΝΟΕΙ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΑ…ΟΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΧΟΜΠΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΛΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΕΝΑ ΖΩΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ….
    ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΩ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΩ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΙΣΤΟΛΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ, ΑΠΛΑ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ. ΑΔΕΙΑΣΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΕ ΒΡΟΧΗ, ΜΕ ΛΑΔΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ, ΜΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΚΛΠ. ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΑΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΟΠΛΟ.
    ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ. ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ.
    ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ “ΑΝΑΓΕΜΩΣΗ” ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΥΛΙΚΑ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΜΟΝΟ ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ.
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣEΤΕ ΟΠΛΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ, ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ, ΟΣΟ ΜΑΘΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.
    ΝΕΡΟ , ΤΡΟΦΗ , ΚΑΙ ΟΠΛΑ…..ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ.
    ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ, ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η IΩ.

  16. Μερικές επισημανσεις…
    1) Η ψυχολογία και οι τυψεις καθώώς και ο φόβος πάνε περίπατο όταν δεις τους πρωτους νεκρους και τα αιματα γυρω σου! Τοτε κυριαρχει το ενστικτο της επιβίωσης και αλίμονο σε όποιον βρεθει μπροστα σου… Μολις σκοτωσεις τον πρώτο, οι δισταγμοί πανε και αυτοί περιπατο!!!

    2)Το Μ16 σαν πολεμικο τουφεκι εχει μεγαλύτερα:
    α)δραστικο βεληνεκες
    β)διατριτική ικανότητα
    γ)ευθυβολία
    Εννοείται πως ΔΕΝ συγκρινεται με καραμπίνα

    3)Ποιος χεστηκε αν το όπλο εχει «πειραγμενο» γεμιστηρα ή αν εχει άδεια, όταν θα επικρατει ο νόμος της ζούγκλας???? Αυτα είναι αστεία!! Αυτό το ταχα μου δήθεν «να είμαστε νόμιμοι» που διαβαζω σε καποια μπλογκ, με κανει να γελάω…

    4)Όσοι μενουν σε μεγαλα αστικά κέντρα, απλα την εχουν βάψει!!! Πρεπει απο τωρα να κανουν ενα σχεδιο διαφυγής για το… «χωριό τους! Όσοι μενουν επαρχία ειναι λίγο πιο τυχεροί αφύ θα μπορούν να αποδρασουν στα γυρω βουνα, δαση κλπ. Οι πόλεις θα είναι επικίνδυνες! Θα κατεβαινουμε απο τα βουνα για πλιατσικο σε φαρμακεια, βενζιναδικα και supermarket για τροφή! (βλ. κλεφτοπόλεμος)

    5) Η κίνηση μερα ή νυχτα μεσα σε πόλη μικρη σημασία θα έχει αφού θα υπάρχουν ομάδες λαθρό, συμμορείες και στρατός στους δρόμους για να μας βαλει σε ταξη, καθως και ελευθεροι σκοπευτες στις ταρατσες…
    Αν καποιος δεν εχει εκπαιδευτει σε αστικό ανταρτοπόλεμο, καλο θα είναι (όπως ειπα και πιο πανω) να έχει ήδη έτοιμο σχεδιο διαφυγής για το χωριό του!

    6) Γείτονες! Μαγαλη υπόθεση! Κάνουμε τα πάντα ομαδικα! Αλληλοβοήθεια μονο απο γειτονες όταν θα εχουν καταρρευσει τα πάντα!

    7) Μη μαζευετε μόνο όπλα, αλλα και ΑΣΥΡΜΑΤΟΥΣ για επικοινωνία, μιας και όταν γινει το ΜΠΑΜ θα καταρρευσουν επίσης τα κινητα, σταθερα, ιντερνετ, Ρ/Σ και TV !!! Όταν καταρρευσουν οι επικοινωνίες θα είναι σημάδι ότι το κακό ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!!

    Ηθελα να γραψω κι’άλλα, όμως θα περιοριστώ σε αυτα τα ολίγα…

    ΥΓ
    Ναι, όσοι σας παιρνει, βρείτε πολεμικο τουφεκι και αφηστε τις καραμπινες κατα μερος….
    Καλυτερα παρανομος και ζωντανός, παρα νόμιμος και στο χωμα….

  17. Ορισμένες παρατηρήσεις
    Σήμερα (και όχι μόνο) μία ομάδα από άνδρες και γυναίκες – Αφρικανοί – διέσχισαν μία απίστευτη απόσταση – για τα κοινά δεδομένα- σε πραγματικά ελάχιστο χρόνο για να προλάβουν ένα λεωφορείο που προηγούταν (με κανονική ροή κίνησης) και το πρόλαβαν! Πέρασαν από δίπλα μας χωρίς να ακουστούν ποδοβολητά. Τους πήραμε χαμπάρι καθώς μας προσπέρναγαν (δηλαδή ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ). Παρακολουθούσα με πραγματικό ενδιαφέρον το στοίχημα (προφταίνουν δε προφταίνουν…) το αποτέλεσμα φυσικά ήταν εντυπωσιακότατο.
    Ας παρακολουθήσουμε και το παρακάτω
    Too close – dont underestimate the knife
    https://youtu.be/9igSoJHEdUo
    Δεν έχω καμία απολύτως πείρα από όπλα/σφαίρες. Έχω όμως ασχοληθεί πάρα πολύ στο παρελθόν με τις πολεμικές τέχνες.
    Τις σφαίρες, τις χρησιμοποιείς μόνο σε μία απόσταση που είναι απόλυτα ασφαλής για σένα. Δηλαδή όσο γίνεται πιο μακρινή εμβέλεια. Πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο αστοχίας και πάντοτε ακούγεσαι………..
    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    Εάν ΔΕΝ μπορείς να αποφύγεις τη σωματική επαφή, όπως ανάφερε ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ, αλλά και πολλοί από τους σχολιαστές, οτιδήποτε βρεθεί μπροστά σου, είναι όπλο. Μέχρι και τα κλειδιά, τα οποία ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ να έχουμε στο χέρι μας, ιδιαίτερα οι γυναίκες. Μην ξεχνάμε τα πάντα γίνονται αιφνίδια και ο χρόνος είναι τραγικά περιορισμένος. Άνετα ρούχα και παπούτσια και μέσα στη Πόλη.
    Σκοπός είναι το να κερδίσεις πολύτιμα δευτερόλεπτα προκειμένου να διαφύγεις. Τα υπόλοιπα είναι χάσιμο χρόνου και αύξηση του κινδύνου.
    Το βασικότερο όλων όμως είναι η ψυχραιμία. Πράγμα που εάν κάποιος δεν έχει εξαιρετική εκπαίδευση, θα την χάσει με μία απλή κραυγή που θα ακουστεί…….. Εάν από φόβο ξεφωνήσεις, απλώς θα αδειάσεις από ενέργεια και θα σωριαστείς σαν σακί από πατάτες. Πράγμα πολύ συνηθισμένο.
    Mind Body & Kick Ass Moves Extreme Deadly Shout

    με το παραπάνω βίντεο δεν εννοώ πως κυκλοφορούν τέτοιοι τύποι ανάμεσά μας, αλλά τη σημασία της κραυγής. Την πρόκληση πανικού.
    Φανταστείτε κάποιους εξαγριωμένους να κραυγάζουν και ταυτόχρονα να κινούνται απειλητικά, γρήγορα. Φανταστείτε να ακούγονται ταυτόχρονα ριπές. Μην υποτιμάτε την ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Τα πόδια και τα χέρια παραλύουν αστραπιαία, το μυαλό παύει να επεξεργάζεται. Η Αδρεναλίνη αντί για σύμμαχός σου, γίνεται ο χειρότερος εχθρός.

    • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 01/26/2016 @ 7:22 ΜΜ

      ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ FILARIANNA ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ, ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ, Η Η ΤΥΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. Η ΚΑΠΟΙΟΣ… ΑΓΙΟΣ.
      ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΙΡΑ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΔΕΧΤΗΚΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ, Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΩ ΚΑΤΩ. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ.
      ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΙΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΘΕΙΚΑ ΟΡΑΜΑΤΑ.
      ΑΛΛΑ ΣΕ 4-5 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟ ”ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ”, ΟΧΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝΩΤΕΡΑΣ, Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΚΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΑΝΑ, ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΥΤΩΝΑ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΕΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ, ΛΙΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ.
      ΕΙΠΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΘΑΥΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΘΕΙΚΕΣ ΟΠΤΑΣΙΕΣ.

      • Την καλησπέρα μου Δημήτρη.
        ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ. Πάντα να έχεις αυτή τη Πνευματική Διαύγεια, την Θεία Καθοδήγηση και Προστασία …….. ώστε οι ενέργειές σου – η «Ενέργειά» σου, να κατευθύνεται σωστά. Οι δεξιότητες είναι μεγάλο πράγμα, αλλά από μόνες τους δεν αρκούν.

  18. Εφεδρος Κομαντο 01/26/2016 @ 12:37 ΜΜ

    ΠΟΛΛΥ σωστά όπως είπαν πολλοί από εσάς ότι χρειάζεται ένα όπλο από πιστόλι σαν δευτερεύον όπλο από καραμπίνα και μ16 σαν πρωτεύων όπλο. Ενα θέλω να (ξανά)επισημάνω ότι ο πόλεμος εντός κατοικειμενων περιοχών είναι πολλή δύσκολος ακόμα και σε έμενα που εκπαιδεύομαι από το 2012 σαν έφεδρος μέσα σε σπίτια και δωμάτια μέχρι και σε ανταρτοπόλεμο και διαβίωση στο βουνό. Εαν δεν υπάρχει κάποιος οι κάποιοι που να ξέρει η να ξέρουν να σου
    καλύπτει η να σου καλύπτουν τα νότα σε όλα τα μέτωπα από
    CQB μέχρι ανταρτοπόλεμο είσαι χαμένος. Για αυτό το σημαντικότερο πέρα από ατομική τακτική και ομαδική τακτική με πολλά άτομα που είναι έτοιμα.
    καλλη τύχη σε όλους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*