Διαφημίσεις

Δεν λέω να την πληρώνουμε όσο οι χώρες που την αντλούν. Λογικό.

Όμως στον παρακάτω πίνακα που περιέχει 181 κράτη, που τα περισσότερα δεν βγάζουν ούτε λίτρο, ενώ εμείς καλύπτουν το 10 % των αναγκών μας από τον Πρίνο Καβάλας, που κάποιοι αλήτες θέλησαν τα προηγούμενα χρόνια να κλείσουν.

Και όμως… παρότι η χώρα έχει φτωχοποιηθεί πλήρως, οι ΈΛΛΗΝΕΣ πληρώνουν τα καύσιμα χρυσάφι… ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ….

ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ Η΄ ΓΡΑΨΑΡΧΙΔΙΝΗ ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΑΣΗ.

Δείτε και πείτε ότι είμαι τρελός… Ότι τσάμπα σήμερα είμαι αγριεμένες… ή ότι τσάμπα τα χώνω στον ίδιο μου τον εαυτό…

 

Σκεφτείτε ότι οι τιμές είναι από 11/1, ήδη στην Αμερική η βενζίνη έχει 0,19… δλδ έχει πέσει 50% σε 10 μέρες, ενώ στην Ελλάδα με το ζόρι της βρίσκεις στο 1,30… 

20-1-2016 3-04-50 μμ 20-1-2016 3-05-30 μμ 20-1-2016 3-06-08 μμ 20-1-2016 3-07-57 μμ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

5 σχόλια στο “Είσαστε καλά; Η Ελλάδα υπό πλήρη διάλυση και όμως πληρώνουμε την βενζίνη σε 10 πλάσια τιμή από την Αμερική”
  1. 1,30 H TIMH ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ, ΚΑΙ ΤΟ 1 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΣ .. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ?? ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΕΜΕΙΣ 1 ΕΥΡΩ ΘΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ…

    1. Τόσο φόρος για ποιο πράγμα; Να συντηρεί ένα σπάταλο κράτος; Και άμα το λες αυτό σε λένε Στέφανο Μάνο και Νεοφιλελεύθερο. Ωρε μπας και έχει δίκιο η Λαγκάρντ και ο Τομσεν;

  2. ζαχαρια το πετρελαιο τωρα στο βερολινο εχει πεσει κατω απο το ευρο με νουμερα 0,95 και 0,92 και ισως τις επομενες μερες να παει και 0,87!! οσο για την βενζηνη ειναι στο 1,18 με 1,24!! και να σκεφτεις οτι εδω και μια εβδομαδα ειχαμε χιονια και πολυ κρυο και αυτο εδω το εκμεταλευονται για να ανεβασουν τις τιμες αλλα τιποτα !!! αλλα ειπαμε το κλεφτομανιστην Ελλαδα μιζαρει τα κυβερνοανδρεικελα και κανει οτι θελει!!

    1. Σωστά φιλε Δημητρη…και στην Ολλανδια την ακριβώτερη χωρα με μεγαλη φορολογία η τιμή της εχει πέσει στα 1,37 (βενζινη) το ντηζελ έχει 0,95 σεντ το λιτρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *