14:51 - 23/01/2016

Ξένοι ερευνητές: Αυτός εδώ είναι ο Δαυίδ Μπόουι! (Δείτε το βίντεο και κρίνεται μόνοι σας)

Διαφημίσεις

David B2

Ξένοι ερευνητές: Αυτός εδώ είναι ο Δαυίδ Μπόουι! (Δείτε το βίντεο και κρίνεται μόνοι σας)

Σας έχουμε ένα βίντεο που χρειάζεται μεγάλη προσοχή… οι ξένοι ερευνητές πιστεύουν ότι αυτός εδώ ο τύπος ο Jack Steven….είναι ο Δαυίδ εν ζωή και ότι όλα είναι μια ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝ!

Αυτή την φορά δεν θα σας πω την γνώμη μου διότι…θα πρέπει να έχετε μάθει από μόνοι σας να κρίνεται τι είναι αληθινό και τι όχι! Σας θέλω λύκους και όχι πρόβατα…σας θέλω να ξεγυμνώσετε το Ματριξ απο μόνοι σας!!!

Θα σας δώσω μερικά νούμερα για να βοηθήσω και σας ζητώ να ακούσετε προσεχτικά την φωνή του και να προσέξετε το χαμόγελό του…

Jack Steven in English Gematria Equals: 660
Jack Steven in Simple Gematria Equals: 110 ο Δαυίδ πέθανε στις 10-1 μίλησε κανείς για καθρέφτες;

Το όνομα του Bowie =966. νεκρός στα Sixty-Nine =66
Freemasons in English Gematria Equals: 690

Το 1998 βγήκε η βρετανική ταινία Velvet Goldmine με τον glam rocker… τον David Bowie και την ιστορία της ζωής του που επινοεί το θάνατό του σε μια ακροβατική επίδειξη δημοσιότητας:

Velvet Goldmine in English Gematria Equals: 990…ακριβώς ο καθρέφτης του Jack Steven

Η ταινία βγήκε το 11+6+98 =115
Freemasons in Simple Gematria Equals: 115

ΚΟΡΑΞ

Jack Steven or David Bowie?



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (21)

  1. Βασίλης 01/23/2016 @ 3:32 ΜΜ

    Και τι μας νοιάζει αν είναι ζωντανός η πεθαμένος ο Δαυίδ; Τι εξυπηρετεί να τον πεθάνουν;

  2. Σημασία δεν έχει αν ο άνθρωπος ζει ή όχι. Σημασια δεν έχει αν ο άνθρωπος ή όχι σκηνοθέτησε το θάνατο του. Σημασία έχει γιατί τέτοια και παρόμοια γεγονότα παίζουν με το μυαλό και το συναίσθημα μας σχεδόν καθημερινά. Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα? Σε τι όνειρο ζούμε και άραγε θα ξυπνήσουμε ποτέ? Και πως πράγματι είναι ο αληθινός κόσμος? Υπάρχει? Το κουβάρι έχει δύο τρόπους να ξετυλιχθεί…όσο και μπερδεμένο να είναι αρκεί μια και μόνο κίνηση να το ξετυλίξεις…ή μπορει να κάθεσαι με τις ώρες και πολυ υπομονή για το ξεμπερδεψεις.

  3. Ανώνυμος 01/23/2016 @ 4:44 ΜΜ

    Αν ο Jack Steven βάλει makeup θα είναι ίδιος ο David Bowie, όσο κ μας ξεγελάει η όχι, η ομοιότητα είναι καταπληκτική…

    Να πω κ κάτι για το σχήμα τον ματιών του, είναι αυτά που προσωπικά αποκαλώ “τα μάτια της κωλοφάρας”, είναι εκείνα που στις εξωτερικές άκρες των ματιών το πάνω μέρος καβαλάει το κάτω, κ είναι τα μάτια που μπορούν να μεταλλαχτούν… Τέτοια μάτια θα δείτε κ σε πολλούς πολικούς (κ όχι μόνο) που παριστάνουν τους Έλληνες, τους Γερμανούς τους, τους Αμερικανούς, τους Α κ τους Β…

    Δεν έχω κάτι με τον David Bowie σαν τραγουδιστή, άλλωστε μέσα στα πολλά κομμάτια που μου αρέσουν από την δεκαετίας του 80’ είναι κ κάποια δικά του, αλλά στα γεγονότα στο την συμβαίνει στην πραγματικότητα προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός…

  4. Ανώνυμος 01/23/2016 @ 5:59 ΜΜ

    ΓΕΙΑΑΑΑΑ ΨΑΞΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ

  5. Ανώνυμος 01/23/2016 @ 6:40 ΜΜ

    ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠΑΚΙΑ ΤΟΥ 2013 ΚΑΙ 2016 ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΥΜΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ-ΚΡΟΝΟ, ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΔΟΥΚΑΣ 20 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΑΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΙΑΛΙΝΟ, ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ. ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΑΡΙΕΡΑ!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΥΠΕΡ ΕΜΠΝΕΥΣΗ.

    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

  6. Ανώνυμος 01/23/2016 @ 6:54 ΜΜ

    KAI MHN ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ moon ΠΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ 2009 Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ, ΝΤΑΝΚΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ, ΟΠΟΥ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΖΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ ΤΟΥ!

    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

  7. Όλα φάτσα φόρα Και νομίζουν ότι το θαύμα έγινε… αλλά, δεν μπορεί χωρίς δημοσιότητα… “hit the road jack”

  8. Γνωμη μου ειναι οτι δεν μοιαζει καθολου με τον νταιβιντ μποουι επειδη εχω δει χιλιαδες ταινιες και βιντεοκλιπ με τον ιδιο.δεν εχει καμια σχεση.

  9. Ανώνυμος 01/23/2016 @ 8:19 ΜΜ

    Πιστευτε ακομα με τα λεξαριθμα παιζουν οι illuminati ? Τοσο βλακες ειστε;

    • Καλα που υπαρχουν και έξυπνοι σαν και εσενα…διαφορετικά θα χανοταν ο πολιτισμος

  10. Γιώργος Τριανταφυλλίδης 01/23/2016 @ 9:27 ΜΜ

    Ρε παιδια ολοι συνονοματοι ειμαστε, ΑΝΩΝΥΜΟΙ.

  11. ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΤΩΝ DAVID BOWIE KAI ALAN RICKMAN ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο JACK STEVEN ΕΙΝΑΙ Ο DAVID BOWIE ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΓΙΑΤΙ :
    1. Η ΜΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ
    2. Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ
    3. Η ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΑ ΕΧΕΙ ΣΑΦΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ Ο BOWIE ΩΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΟΥΣΙΩΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ
    4. Ο ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ ΤΟΥ JACK STEVEN ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΔΡΙΚΟΣ ΜΕ ΦΑΡΔΙΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΕΥΡΡΩΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ BOWIΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΟΣ ΜΕ ΣΤΕΝΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟ ΣΩΜΑ…

    ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΙΝΑ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΪ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο STEVEN ΕΙΝΑΙ Ο BOWIE ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ… Π.Χ. ΟΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ Ο BOWIE ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΩ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ, ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΛΠ. ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ.

    ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΑΞ ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΛΛΑ ΒΟΛΕΥΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ (BOWIE KAI RICKMAN), 69 ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΛΠ.(ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ) ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗ.

    ΙΩ

    • Ανώνυμος 01/24/2016 @ 12:38 ΜΜ

      Προβλήματα με τα δόντια δεν σημαίνει κατ’ανάγκη χρήση ουσιών.
      Στα 35-40-45 διάφορα προβλήματα στα δόντια εμφανίζονται λόγω υπερμετρου στρες πίεσης άγχους υπερεντατικης εργασίας ή έντονης παρατεταμένης στενοχώριας.
      Αν αθροισει κανείς τους καφέδες τα γλυκά την κακή διατροφή οδηγούν πιο γρήγορα σε προβλήματα δοντιών

      Εδώ ο άλλος που λέει τα αθλητικά του λείπουν δόντια και τόσα παραδείγματα.

      Μην τρελαθούμε στο τέλος.
      Τον συγκεκριμένο ούτε που τον ξέρω σαν καλλιτέχνη ούτε την μουσική του και θα μπορούσα να του χώσω τα μύρια όσα απ’ότι ακούω γι’αυτόν και την ζωή που έκανε.

      Ικανή συνθήκη μπορεί να είναι όχι και αναγκαία.
      Αν γίνεται χρήση ουσιών μπορεί να οδηγεί σε προβλήματα δοντιών, όχι ότι αν υπάρχουν προβλήματα δοντιών γίνεται και χρήση ουσιών
      Να τα διευκρινίζουμε για να μην αρχίσουμε να κοιταζόμαστε όλοι στα δόντια.
      Να μην κατασκευαζουμε ενόχους και επιδιδομαστε σε κυνήγι μαγισσών.
      Μην συμβάλλουμε στο πλαστικό μοντέλο της Μπάρμπι και του Τζοντζον

      • ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ. ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ, ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ) ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΕΣ ΤΟΥΣ.

        ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΥΣ Ή ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.

        ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, Ο ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΝΤΙΑ ΕΝΩ Ο BOWIE ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΝΤΟΝΗ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΣΑΦΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ.

        ΑΛΛΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ, ΑΛΛΟ ΓΕΦΥΡΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…. ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

        ΙΩ

        • Ανώνυμος 01/24/2016 @ 6:56 ΜΜ

          Καλά αγαπητή Ιω ο εν λόγω κύριος τρομάρα του τα δοντάκια του προφανώς δεν τα έχασε απ’τις πολλές καραμέλες γάλακτος, σοκολάτες αμυγδάλου κ γλυκά του κουταλιού, ουτε από συνεχόμενα 30ωρα εξαντλητικης εργασίας με 5-6 καφέδες καθημερινά να μενει άυπνος, ούτε από ασιτία λόγω έλλειψης πρωτεϊνών, αλλά απ’όσα διαβάζω στις ειδήσεις στο ίντερνετ προφανώς τα χάσε απ’τα σκληρα ναρκωτικά όπως σωστά λες, από ασυστολες κραιπαλες κ απο όργια σεξουαλικά προφανώς με στοματικα σεξουαλικά όργια όλων των ειδών

          Έχει δουλέψει ναρκωτικό κ στοματικό ο συγκεκριμένος κ τον έχουν κ πρότυπο πρωτότυπο, ο Θεός να τον συγχωρέσει

  12. Ανώνυμος 01/23/2016 @ 10:17 ΜΜ

    Δαβίδ μπουι αικ κοπερφιλντ Δαβίδ και ξερό ψωμί!

  13. Ερευνητής 911 01/24/2016 @ 3:31 ΠΜ

    Δεν ξέρω αν είναι αυτός ή όχι, όμως ξέρω ότι η Λευκή Αδελφότητα έχει τεχνολογία που μπορεί να θεραπεύσει κάθε ασθένεια. Εγώ, ασχολούμενος χρόνια με τον αποκρυφισμό έχουν πέσει στα χέρια μου βιβλία όπως το “The Equinox”. Σε αυτό λέει πολλά για την Great White Brotherhood, και αν γίνεις μέλος τους και σε χρειάζονται να επιτελέσεις κάποιο έργο, τότε μπορούν λένε να σε θεραπεύσουν από τα πάντα, από κάθε ασθένεια!! Δεν λένε βέβαια ότι η λευκή αδελφότητα αποτελείται απο Νεφελίμ, αυτά μας τα λέει μόνο ο Λιακόπουλος… Λένε όμως ότι είναι ανώτεροι πνευματικά άνθρωποι και ότι κατευθύνουν την ανθρωπότητα για το καλό όλων μας, κτλ κτλ

    Ο Παναγιώτης Τουλάτος μιλάει και αυτός για το The Equinox στο παρακάτω βίντεο. Παροτρύνω τον κόσμο και όλους εσάς να προσπαθήσετε να βρείτε το βιβλίο διότι σίγουρα θα σας παραξενέψει με όλα γράφει.

    https://www.youtube.com/watch?v=Kt-NGXVct54

    Καλή μελέτη!

  14. Το Κύκλωμα 01/24/2016 @ 9:50 ΜΜ


    OI ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ – ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΝΤΑΓΚΟΥΝΑΚΗ

  15. Ο David Bowie είδε τον Διάβολο το 1976.
    David Bowie Saw The Devil in 1976 – Occult Unmasked w/ John Razimus

  16. antony vanides 01/29/2016 @ 3:43 ΠΜ

    Βρε φίλε “ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ 911” εσύ ενημερώνεσε από τον κάθε απατεώνα Τουλάτο? τι να πω. Κρίμα για τη ζωή που ζεις.
    Καμμένος είσαι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*