Διαφημίσεις

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΣΙΝΕΜΑ ΘΕΑΤΡΑ ΜΕΓΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΧΛΙΔΑΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΨΩΝΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ,ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ .

Η ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ , ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΤΕ.

Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΣΗΚΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΛΑΟΥ.

ΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΠΟΝΟ ΑΙΜΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ.

ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ .ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ .Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΒΡΑΖΕΙ, Ο ΕΛΛΗΝΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΡΑΖΕΙ, ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΘΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΛΑΝΑΣΘΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ , ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΝΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΛΑΟΥ.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΛΛΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙ,Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΛΑΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΖΩΗ ΧΛΙΔΑΤΗ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΤΗΝΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΑΣΚΕΝΑΖΙ ΝΑΖΙ. Η ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Η ΚΑΝΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ.

 

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

26 σχόλια στο “ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΟΥΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ”
  1. ΜΠΡΑΒΟ ΖΑΧΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ.

    ΙΩ

      1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ….. ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ (αρθ. 114 παρ.δ συν/τος) ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ “παντι τροπο ” ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝ/ΤΟΣ!!! ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ Α.Π- ΣΤΕ.. ΑΚΟΥΤΕ??

  2. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΕΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

  3. Πολλά μπράβο…..πολύ σωστό άρθρο. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ για ότι μας έκαναν και ότι θέλουν να μας κάνουν .ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΎΝ. Είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στρατός, αστυνομία,αγρότες, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ή τώρα ή ποτέ. Ήρθε η ώρα να ξεκουμπιστούν όλοι ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  4. ΗΛΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΕ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ. ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΠΟΙΟ ”ΑΠΟΣΚΑΤΟ” ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, Ο ΦΙΛΗΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ; ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΟΧΗ,ΝΤΡΟΠΗ,ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ, Η ΜΗΠΩΣ Η ΠΟΡΩΣΗ ΤΟΥ [ΤΟΥΣ] ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ [ΤΟΥΣ] ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;
    ΤΟ ΔΕ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟ-ΒΛΕΨΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑ-ΒΛΕΨΕΙ ΤΟΥ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ”ΜΑΝΩΛΙΟΣ” ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟ-ΚΟΥΛΗΔΩΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ; [ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ… Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ;;;]
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΟΒΟΥΜΑΙ…

    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΧΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΟΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΩΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΧΥΛΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ . ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΙΚΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΑΜΠΙΡ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΠΑΔΟΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ.

  5. Μερικές παρατηρήσεις:

    – Κάλεσμα σε αναρχία και αυτοδικία.
    – Αγανάκτηση και θυμός.
    – Αοριστίες περί τιμωρίας των υπευθύνων.

    Όλα αυτά που θα οδηγήσουν; Στην αυτόματη εξεύρεση λύσης; Στο δημιουργικό χάος; Στην δημιουργική ασάφεια που λέει και ο Βαρουφάκης;

    Άντε και πέφτει η κυβέρνηση και τιμωρούνται όλοι οι υπεύθυνοι της κρίσης. Το κρίσιμο ερώτημα είναι: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙ. Και μην ειπωθεί: θα δουμε. Διότι πάντα υπαρχουν τα κοράκια που τρώνε τα πτώματα των ηρώων, καπηλεύονται τις επαναστάσεις και ιδρύουν φρικτά καθεστώτα. Π.χ. το κομμουνιστικό σοβιετικό καθεστώς με τις αθρόες εκτελέσεις.
    Οι επαναστάσεις πάντα βάφονται με αίμα. Και συνήθως αίμα αθώων. Προσέχετε λοιπόν όταν προτρέπετε σε εξέγερση, τι προτείνετε.

    1. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ
      ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η ΜΕΓΑΛΟΙ
      ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ Η ΜΟΓΓΟΛΟΙ
      ΞΕΚΙΝΑΜΕ!!!!!!!!!!

      1. Τελικά είναι η μόνη οδός. Η αμαρτία έγινε πολλή και η μόνη λύση είναι η “φωτιά”.

    2. Άντε και πέφτει η κυβέρνηση και τιμωρούνται όλοι οι υπεύθυνοι της κρίσης. Το κρίσιμο ερώτημα είναι: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙ.
      ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΜΠΡΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ.
      ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΜΕΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;ΔΗΛΑΔΗ ΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Α ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΥΓΕΙΑΣ ,ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΙΑΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
      ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΠΙ ΤΡΟΧΑΔΗΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ.

      1. Να σου πω κάτι που με προβληματίζει; Για να γίνει πραγματική επανάσταση με συμμετοχή του κόσμου, πρέπει να υπάρχει αρχηγός και σχέδιο. Ποιός θα ορίσει την κυβέρνηση; Ποιός θα εμπνεύσει και θα καθοδηγήσει το λαό; Ποιός θα εγγυηθεί την ενότητα του κράτους;
        Δεν υπάρχει κανένας ηγέτης που να θέλει να κυβερνήσει με αυτόν τον τρόπο. Και επίσης, ο κόσμος δεν θέλει να αλλάξει. Αν ήθελε κάτι καλύτερο, θα γκρέμιζε το υπάρχον πολιτικό σύστημα και θα αναδείκνυε άλλους ανθρώπους.
        Οι τίμιοι και ικανοί άνθρωποι δεν ανακατεύονται με την διεκδίκηση της εξουσίας, διότι ξέρουν πως είναι “χαμένοι από χέρι”. Δες από το πιο απλό από τα μαθητικά συμβούλια, τις επαγγελματικές οργανώσεις, τις φοιτητικές παρατάξεις, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις. Πάντα κυριαρχούν οι πονηροί, οι φωνακλάδες, οι αλήτες. Αυτούς τελικά θέλουμε. Τους μάγκες, τους πονηρούς. Γι’ αυτό και οι τίμιοι παραγκωνίζονται, απογοητεύονται και τα παρατούν.
        Τελικά, είμαστε άξιοι της ηγεσίας μας. Δεν αξίζουμε κάτι καλύτερο. Το λέω με πόνο και επίγνωση.

  6. Αγαπητέ κύριε Αργυρόπουλε με κάθε σεβασμό νιώθω υποχρέωσή μου να σας πω ότι από πολεμιστές του πληκτρολογίου χορτάσαμε νισάφι πιά. Εάν πραγματικά πιστεύετε όσα γράφετε πάρτε μία ντουντούκα και φωνάχτε τα με όλη τη δύναμη της ψυχής σας στο Σύνταγμα, μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων, μαζί σας κ όλοι όσοι κ όσες τα πιστεύουν. Φιλικά, Ιωάννης

  7. Μακάρι Θεέ μου…. μακάρι να βγεις αληθινός και ας είμαι ο πρώτος και ο τελευταίος που θα πέσει !!!

  8. ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΕΝΟΧΕΣ ΟΥΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΜΑΣ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΣΕΙΡΕΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ( ΓΙΑΤΙ Ο ΑΤΙΜΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ)ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ,ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΖΩΕΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΟ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΟΛΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΘΩΡΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  9. Αυτούς τους Μπάτσους τώρα… τι τους ανακατεύεις. Πραιτοριανοί ήταν και θα είναι εις τους αιώνας…

  10. το πρωι στον παπαδακη( ant1) βγηκε εναs μορφωμενοs νεοs και κατηγγειλε την Ε.Ε και τη Ελλαδα οτι τα φρουτα που του εδωσαν ωs ανθρωπιστικη βοηθεια ηταν σαπια!!! Το πανελ ηταν γεματο με γραβατακηδεs τροφαντουs πολιτικουs αντι να πανε να κρυφτουν ανελυσαν για λιγα δευτερολεπτα το αν οντωs ηταν σαπια και γιατι!!!Παρτε το χαμπαρι , οι ελληνεs πολιτικοι αδιαφορουν παντελωs για τη ζωη μαs!!!Tα τσιφτετελια, οι ταβερνεs ,τα θεατρα που συχναζουν ειναι η πραγματικοτητα!!Τα σπιτια μαs και οι φοροι μαs ειναι ο τροποs για να περνουν καλα αυτοι!!!

  11. ΕΥΚΟΛΟ ΤΟΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ΄΄ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΙ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΟΙ ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ ΤΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΄΄
    ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΄΄ ΗΡΑΚΛΗ ΄΄ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑΥΛΟΣ .

    ΙΡΕΝΑ

  12. ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ… ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ!
    ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ; ΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ; ΠΟΙΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ; ΑΣΕ… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ.
    ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ… ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΩΡΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ!

    1. ΟΤΑΝ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ, ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 50 ΜΕ 60 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΠΡΩΧΝΑΜΕ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΔΙΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΟΥΣΑΝ ΠΕΣΜΕΝΟ ΚΑΤΩ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ , ΟΤΑΝ Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΤΟΝ ΓΝΩΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΔΙΚΑ ΕΔΙΝΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΠΙΝΕΣ ΦΡΑΠΕ ΣΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ Η ΣΤΑ ΣΤΑΡΜΠΑΚΣ; OTAN Ο ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΔΟΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΙΑΤΙ ΕΒΓΑΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΥΓΓΑ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΡΓΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΚΡΙ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΟΥ, ΔΙΑΤΙ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΑΙ; H ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ; ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΜΕ ΑΠΟΡΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ; ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ; ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΥΡΙΕ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΕ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΦΑΡΥΓΓΑ; ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ; ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ, Ο ΙΧΩΡ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΠΤΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
      ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 7 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ , ΕΙΧΑΝ ΜΥΗΘΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821. ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΣΑΝ ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΕΡΗΔΕΣ.Η ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΟΝ ΛΕΞΙΚΟΝ ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΣΣΑ.
      ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ.
      Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΜΙΛΩ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ , ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΣ.
      ΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΖΩ ΑΝΑΠΝΕΩ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΩ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ . ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ, ΑΝΗΚΟΥΝ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .
      ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ.

      1. Δε σ αμφισβητω φιλε… αλλα δε θα σου πω κ μπραβο που πας ξεβρακωτος στ αγγουρια! Πιο πανω αναφερει οργανωση, δλδ στρατηγικη. Με το γουργια δεν περιμενω να κανεις κ πολλα. Μη πω οτι εισαι κ τυχερος με τα παθηματα σου. Εκει οι καταστπλεις ηταν οργανωμενοι κ οχι εσυ. Το ιδανικοτερο ειναι να “περιποιουμαστε” ενα καθε φορα προς παραδειγματισμο των υπολοιπων.

        1. ΜΕ ΤΑ ΓΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΥΓΗ “ΑΕΡΑΑΑΑΑ” ΟΜΩΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ 1940 ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΝΟ – “ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ” ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΔΟΪΡΑΝΗΣ ΘΑ ΝΙΚΟΥΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ.
          ΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ..ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ – ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ.
          ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΡΑΙΤΗΤΗ Η ΙΣΧΥΡΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΕΙΛΕΣ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΟΤΕΣ Ή/ΚΑΙ ΡΟΜΠΑΤΑΚΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ…
          ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΔΕΙΛΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΡΙΧΤΕΙΤΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΓΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΑΝΤΟΥ…ΑΝΟΠΕΦΕΚΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ – ΝΕΚΡΟΙ – ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ – ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ..ΚΛΠ
          ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ…

          1. Αυτα τοτε που υπηρχαν ηρωες αγαπητε μου…τοτε που υπηρχαν κ ηγετες… τωρα στερουμαστε αυτων! Γι αυτο κ ειμαστε ηδη κατακτημενοι. Το θεμα ειναι αν υπαρχουν ηρωες για τη λευτερια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *