Διαφημίσεις

Καμικάζι σε επίθεση αυτοκτονίας στην Καμπούλ  του Αφγανιστάν, στην περιοχή κοντά στη ρωσική πρεσβεία, σκόρπισε τον θάνατο.

Ο καμικάζι πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία είχε παγιδεύσει το όχημά του, πριν αυτό συγκρουστεί με βαν, στο οποίο επέβαιναν δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού σταθμού Tolo News του Αφγανιστάν.

Από την έκρηξη έχασαν τη ζωή τους επτά εργαζόμενοι του ειδησεογραφικού δικτύου ενώ τραυματίστηκαν τουλάχιστον 25 άνθρωποι ανάμεσα τους γυναίκες και παιδιά.  Μεταξύ του προσωπικού της ρωσικής πρεσβείας δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

 

Ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού Καρίμ Αμίνι δήλωσε:«Αυτή η άγρια και άνανδρη επίθεση δε θα μας εμποδίσει να υπηρετούμε τη χώρα, το λαό και την προστασία της δημοκρατίας»,

Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης, πιθανολογείται ότι πίσω από την τρομοκρατική επίθεση βρίσκονται οι Ταλιμπάν, οι οποίοι είχαν απειλήσει το τηλεοπτικό σταθμό λόγω του ότι μετέδιδε ρεπορτάζ για τις εκτελέσεις, τους βιασμούς, και τις απαγωγές  αμάχων από τα μέλη της οργάνωσης.

 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *