Διαφημίσεις

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Νταβός το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ, στο οποίο μετέχουν εκπρόσωποι από 150 χώρες, με τις περισσότερες να εκπροσωπούνται ακόμα και σε επίπεδο κορυφής.

Την Ελλάδα εκπροσωπεί ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας συνοδευόμενος από τον υπουργό Επικρατείας κ. Παππά.

Υποτίθεται ότι σκοπός αυτούς του ταξιδιού θα ήταν η προώθηση των ελληνικών θέσεων σε θέματα οικονομικής ανάπτυξης, της ελάφρυνσης του δημοσίου χρέους και η “ασφαλιστική μεταρρύθμιση”.

Αντί αυτών όμως βρέθηκε μπροστά σε ένα deadline… για το οποίο μάλιστα είχε μιλήσει μόλις πριν από 48 ώρες ο αρμόδιος επίτροπος ο Αβραμόπουλος.

Το deadline φυσικά αφορά στη λειτουργία την Hot spots στη χώρα μας, για τα οποία από τη σύνοδο του Νοεμβρίου είχε συμφωνηθεί η πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία τους μέχρι την τελευταία μέρα του Φεβρουαρίου.

Στη γερμανική Bild σε συνέντευξή του που έδωσε χθες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας,  υπογράμμισε ότι :

“η κυβέρνηση δίνει μάχη με τον χρόνο για να ολοκληρωθούν τα Κέντρα Πρώτης Υποδοχής (ΚΕΠΥ) και ότι μέχρι σήμερα το ελληνικό κράτος έχει επιβαρυνθεί με 2 δισ. ευρώ για την υποδοχή των προσφύγων και των μεταναστών”. 

Πάντως η κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της εξέφρασε “συγκρατημένη αισιοδοξία” και πίστης  ότι θα προλάβουν τις προθεσμίες. Αξιωματούχοι πάντως επισήμαναν τους κινδύνους σε περίπτωση που δεν προλάβουμε και αυτή την προθεσμία και ιδιαίτερα την εκμετάλλευση αυτού του γεγονότος εις βάρος της διαπραγματευτικής πολιτικής.

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

6 σχόλια στο “Τσίπρας: Πήγε για την οικονομία στο Νταβός, του τα έψαλαν για τα Hot Spots”
  1. Eχω μια ενσταση
    Γραφεις Ζαχαρια μου οτι την Ελλαδα εκπροσωπη ο ιδιος ο Τσιπρας.
    Διορθωση η Ελλαδα εδω και καιρο βρισκεται στον αυτοματο πιλοτο…..ο…. πως να τον πω????
    Κανει ταξιδακια αναψυχης με τα λεφτα του λαου…..δηλ πληρωνουμε εμεις τα ταξιδια τους για να κανουν αυτοι τις σκοτεινες συμφωνιες.
    Ποιος ειναι ο καλυτερος και ο γρηγοροτερος τροπος για να μας αφανησουν.

    1. Καλά τα λες Άννα… Εγώ θα έλεγα σε ελεύθερη πτώση, γιατί και ο αυτόματος καλά τα πάει, αν έχει ρυθμιστεί σωστά.

  2. Μετά τὸ κήρυγμα τὴν Κυριακὴ στὶς 30.12.1973, καὶ πρὶν τὸ δι᾽᾽εὐχῶν ὁ π. Αὐγουστῖνος κάλεσε τοὺς πιστούς…
    νὰ παραβρεθοῦν στὴν ἀγρυπνία καὶ νὰ προσευχηθοῦν, γιὰ τὸ νέο ἔτος, λέγοντας τοὺς ἐξῆς φοβερούς λόγους, ποὺ σήμερα, μετὰ ἀπὸ 43 χρόνια, ἀποδεικνύονται προφητικοί.

    (ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ)
    «…Ὄχι στὰ χέρια σας τράπουλες, ὄχι χοροὺς καὶ διασκεδάσεις. Νὰ φανῆτε ἄξιοι ἕλληνες καὶ ἑλληνίδες γιατί ἔρχεται μαῦρο σύνεφο, μαῦρο συνεφό καὶ σκούπα ἡλεκτρικὴ, ποὺ θὰ σκουπίση ὁλόκληρη τὴν Εὐρώπη. Ἂς παρακαλέσουμε τὸν Θεό, γιὰ νὰ μείνουμε ἔξω ἀπὸ τὸ σύνεφο καὶ ἔξω ἀπὸ τοὺς τυφῶνες τῆς Εὐρώπης· νὰ μείνουμε ἐδῶ στὴν Ἐκκλησία μὲ γαλήνη, ὡς ἀδέλφια πονεμένα, μαρτυρικὰ παιδιά τῆς Ἑλλάδος καὶ ἔξω ἀπὸ τοὺς τυφῶνας καὶ ἔξω ἀπὸ τοὺς πολέμους γιὰ τὰ πετρέλαια καὶ τὰ κάρβουνα τῶν μεγάλων ἰσχυρῶν τῆς γῆς. Νὰ μείνουμε ἐδῶ ἐνωμένοι ἐν Χριστῳ Ἰησοῦ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek