Διαφημίσεις

Πραγματικά, είναι εκπληκτικό πόσα μπορείς να κάνεις απλά από το laptop, το tablet ή το κινητό σου! Χρόνια πριν, αν ήθελες να αγοράσεις δώρα για την οικογένεια ή τους

φίλους σου έπρεπε να περάσεις ώρες ολόκληρες πηγαίνοντας από μαγαζί σε μαγαζί για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στον καθένα. Να είσαι αποφασισμένος ότι θα περάσεις ολόκληρη τη μέρα σου (ή καλύτερα τις μέρες σου) αναζητώντας το ιδανικό κινητό για τον μπαμπά, την καλύτερη φωτογραφική μηχανή για την μαμά, το πιο συναρπαστικό ηλεκτρονικό παιχνίδι για τα ξαδέρφια, trendy gadgets για τα φιλαράκια, εργαλεία για τον παππού που μαστορεύει και συσκευές μαγειρικής για να σου φτιάχνει η γιαγιά τα αγαπημένα σου φαγητά… Αληθινή σπατάλη χρόνου δηλαδή!

Και να ήταν μόνο αυτό… Οι εποχές άλλαξαν, τα οικονομικά είναι περιορισμένα, τώρα ψάχνουμε όλοι μόνο για εκπτώσεις, προσφορές και ειδικές τιμές.

Αυτό που έχει σημασία είναι να βρίσκεις μεγάλη ποικιλία με ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές. Και επειδή ο χρόνος είναι χρήμα, τί καλύτερο από το να σερφάρεις άνετα από το σπίτι ή την δουλειά, όποια στιγμή θέλεις, βλέποντας χιλιάδες προϊόντα με πλήρη περιγραφή χαρακτηριστκών και λειτουργιών, ώστε να κάνεις την πιο σωστή (και κυρίως πιο συμφέρουσα) επιλογή;

Όλα αυτά σου τα προσφέρει το e-shop! Εδώ θα βρεις προϊόντα τεχνολογίας,
υπολογιστές με όλα τα περιφερειακά και αξεσουάρ τους, τα πάντα για τον ήχο, την εικόνα, τις τηλεπικοινωνίες, την ασφάλεια. Ακόμα, τεράστα ποικιλία σε εργαλεία, ηλεκτρικές συσκευές, gadgets, ηλεκτρονικά (και όχι μόνο) παιχνίδια, είδη γραφείου, βιβλία, ταινίες DVD / Blu Ray. Και το καλύτερο είναι ότι όλα αυτά τα βρίσκεις σε μοναδικές τιμές, με καθημερινές προσφορές και εκπτώσεις που θα σε συναρπάσουν!

Τί περιμένεις λοιπόν; Μπες στο Picodi.gr, την καλύτερη ελληνική ιστοσελίδα με
προσφορές, εκπτωτικά κουπόνια κωδικούς και εκπτώσεις e-shop, και θα βρεις
σίγουρα αυτό που ψάχνεις! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το laptop, το tablet ή το κινητό σου για να ανακαλύψεις πόσο εύκολες, οικονομικές και διασκεδαστικές είναι οι online αγορές και πόσο άνετη είναι η ζωή μας χάρη στην τεχνολογία.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσα μας προσφέρει η τεχνολογία;”
  1. ετσι μπραβο ολοι μπροστα στην οθονη….
    ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ “ΕΦΑΓΑΝ” ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΑΝ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΘΕΟΙ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ…)

    1. να συμπληρωσω καποιε οτι δεν ειναι τυχαιο που η αpple(μηλο.-απαγορευμενος καρπος-δεντρο της γνωσεως του καλου και του κακου)πρωτοστατησε στην τεχνολογια των υπολογιστων.

      1. NAI!!!!…KAI O BILL “GATES” (=OI ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ) ΕΠΙΣΗΣ…
        ΟΝΤΩΣ ΣΚΕΤΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ…
        ΟΥΥΥΥ ΕΞ ΕΞ ΕΞ…ΟΥΥΥΥΥ

  2. Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσα μας προσφέρει η τεχνολογία;

    ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟ… :p

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek