Διαφημίσεις

Ο John Lenard Walson είναι ένας ερασιτέχνης αστρονόμος και αστροφωτογράφος.

Έχει εφεύρει μία συσκευή μέσω της οποίας και του τηλεσκοπίου του είναι σε θέση να ανιχνεύει, να εντοπίζει και να «συλλαμβάνει» αστρόπλοια εξωγήινων νοήμονων πολιτισμών που κάνουν διαπλανητικά και διαστρκά ταξίδια, περνώντας από την «γειτονιά» μας. Το βίντεο που ακολουθεί είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτικό και το αναλύει ο John Maynard της Υπηρεσίας Άμυνας και Πληροφοριών (DIA) .

Και σκεφτείτε το εξής: Αν ο κύριος John Lenard χωρίς καμία χρηματοδότηση, με μία απλή ευρεσιτεχνία καταφέρνει και «πιάνει» αστρόπλοια στο διάστημα… φανταστείτε τι «βλέπει» η NASA και τα αποκρύπτει μια χαρά ! ! !

Απολαύστε το video:

paraxeno



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
20 σχόλια στο “H NASA μας αποκρύπτει τα … αστρόπλοια (!!!) ή υπάρχει κάτι; [βίντεο]”
  1. Ο Αντίχριστος έχει για τον άνθρωπο 666 παγίδες. Δηλαδή στα χρόνια του Αντιχρίστου οι άνθρωποι θα περιμένουν τη σωτηρία από το Διάστημα. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο τέχνασμα του Διαβόλου. Η ανθρωπότητα θα ζητάει βοήθεια από τους εξωγήινους, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτοί στην πραγματικότητα είναι δαίμονες!΄

    Άγιος Γαβριήλ από την Γεωργία.

      1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΘΕΤΕΙ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
        ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΔΩ,ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΘΕΛΟΥΝ.
        ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ ΜΕΓΚΑ,ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ!!
        ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ?
        ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΑΥΡΑ?

    1. Είσαι πάρα πολύ ύποπτος, σαν εβραίος που φοβάται την Νέμεση κάνεις… Δεν κοιτάς να ερευνήσεις την αλήθεια, παριστάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις κ φοβίζεις τον κόσμο, κ το κάνεις όπως οι παπάδες… Είτε σου αρέσει είτε όχι τον αντίχριστο τον προωθεί η εκκλησία, η οποία έχει πει πολλά ψέματα για να προσανατολίσει την αλήθεια, κ είναι μέσα στις στοές της ΝΠΤ…

      Ότι κ να είσαι κατά βάθος, Άλλαξε μυαλά όσο προλαβαίνεις, πάρε την ζωή στα χέρια σου γιατί έχεις μπλέξει… Το κακό έρχεται από εκεί που πιστεύει ο περισσότερος κόσμος, κ δεν πάει το μυαλό τους στο πόσο μεγάλη παγίδα είναι η εκκλησία…
      Στο χέρι σου είναι αν θα προλάβεις να αφυπνιστείς…

      1. Εγώ φοβίζω τον κόσμο; Νόμιζα πως οι ερπετοειδείς, οι εξωγήινοι, οι επικυρίαρχοι και οι Ανουνάκι το κάνουν….

      2. ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ,ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.
        ΠΡΩΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΡΝΗΣΟΥ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙΣ ΛΑΒΕΙ,ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ.
        ΠΕΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΛΑΒΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ,ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
        ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΘΕΟΜΑΧΟΣ,ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΟΥ,ΝΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΟΣΥΝΗ.
        ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΟΝΗΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.
        ΔΛΔ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ!!!

    2. Η εκκλησία εκτελεί σχέδια της ΝΠΤ, κ προσανατολίζει τον κόσμο από την πραγματικότητα, αν εκείνοι που οι εκκλησία τους ονομάζει δαίμονες είναι για το καλό της ανθρωπότητας κ κατά των ερπετών, τότε εσύ θα είσαι ακόμα με την εκκλησία…? Μην απάντησης με τον Χριστό, γιατί -αν- έχεις πέσει σε παγίδα πιστεύω να καταλαβαίνεις το τρελό «σενάριο» σε μια τέτοια περίπτωση…
      Η εκκλησία που ψεύδεται για να καλύψει την πραγματικότητα, δεν έχει σκοπό να μας πει την αλήθεια, άντε τώρα που θα φέρουν πισώπλατα την πανθρησκεία όλοι εκείνοι, θα παριστάνουν ότι θα μας πούνε την αλήθεια, άλλα σε κάθε αληθινή φράση που θα επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν, θα ρίξουν πάλι πολλούς τόνους λάσπη…

      1. Η Εκκλησία είμαστε εμείς. Ο καθένας κάνει τον αγώνα του και ελπίζει στο έλεος του Θεού. Σίγουρα δεν θα σωθούμε όλοι. Μεταξύ των πνευματικών οδηγών, υπάρχουν ταπεινοί άνθρωποι, τους οποίους αγαπάμε και ακολουθούμε. Πολύ σημαντική η επιλογή του κατάλληλου πνευματικού, διότι μέσα στην Εκκλησία συναντάει κανείς τα πάντα, όπως άλλωστε συμβαίνει και στην κοινωνία μας.

    3. Δεν είμαι ρασοφόρος.
      Το κακό με τους άθεους δεν είναι πως δεν πιστεύουν στο Θεό, αλλά πιστεύουν σε οτιδήποτε, όσο τρελό και να είναι.
      Εγώ το τερμάτισα λοιπόν;

  2. …ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω….γιατι πρεπει ο,τι εχει σχεση με εξωγηινες θεασεις…ειτε προκειται για οντα ειτε για σκαφη…να ειναι κακης ποιοτητας….

    1. Πρωτον ειναι κακης ποιοτητος οι ληψεις αυτες και δευτερον το βιντεο ειναι παλιο περισσοτερο απο 2 χρονια που το εχω ξαναδει.Ακομη τα αστροπλοια ερχονται?Δεν αποδεικνυει τιποτα απολυτος αυτο το βιντεο.Μια φαφαρια και μιση ειναι.

  3. …Που είναι ΤΏΡΑ αυτά ρέ παιδιά;- Πριν δυο χρόνια ήταν κάπου στον πλανήτη Ουρανό!(απ’ότι έλεγε ο κος Λέναρντ!)

  4. με μια απλή αναζήτηση του ονόματός του προκύπτει οτι είναι απατεώνας και μάλιστα από το 2010

  5. Όταν παρουσιάστηκε παλαιότερα αυτό το Βίντεο, έφαγε την καζούρα της ζωής του ο τύπος γιατί τα ΑΤΙΑ που έδειχνε είναι ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός ISS !!

  6. Τα ελληνικα τελωνεια του διαστηματος περιπολουν γυρο απο την γη…
    Θυμιστε μου ποιος το ειχε πει,που και ποτε?

  7. Ο φίλος Ανατόλιος έχει απόλυτο δίκαιο, Μάλλον δεν έχετε ακούσει οι περισσότεροι για το 4ο σενάριο.
    Ψάξτε λίγο!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek