Διαφημίσεις

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Δεύτερο συνεχόμενο άρθρο για τον καιρό…

Μόνο που τούτο το άρθρο θα το συνδέσω εκτός από την μούφα του the big one που υποτίθεται ότι το χιόνι θα κατέκλυζε την Αθήνα και το παραμύθι που μας πούλησαν για μια εβδομάδα, καθώς και το άρθρο για την σκανδαλώδη προστασία της Ελλάδας.

Όπως σας είχα γράψει και χθες, σήμερα η γειτονική μας Τουρκία δέχεται όλο το μένος του the big one, με εκατοντάδες χωριά αποκλεισμένα από το χιόνι, με το σύνολο του εθνικού οδικού δικτύου απροσπέλαστο και με το αεροδρόμιο Κεμάλ Ατατούρκ ουσιαστικά κλειστό.

250 πτήσεις προς την Κωνσταντινούπολη ακυρώθηκαν  και εκτιμάται ότι ακόμα 179 θα ακυρωθούν μέχρι το βράδυ.

Ο Βόσπορος είναι κλειστός για τη διέλευση των τάνκερ βαρέως τύπου.

Οι αστικές και υπεραστικές οδικές συγκοινωνίες έχουν ανασταλεί, περιοριστεί ή και ακυρωθεί.

Αντίθετα σήμερα έχουν μια ηλιόλουστη Αθήνα, το χιόνι το βλέπουμε το πολύ στην κορυφή της Πάρνηθας και μόνοι οι προύχοντες το χαίρονται στην Ιπποκράτειο Πολιτεία (όποιον τον βγάλει ο δρόμος η θέα της χιονισμένης λίμνης Μπελέτσι είναι απίστευτη).

Άλλη μια σκανδαλώδης προστασία της Ελλάδας… και ιδιαίτερα της Αθήνας με τους χιλιάδες άστεγους και τα εκατομμύρια αλλοδαπών που κοιμούνται στους δρόμους και σε παρατημένες  οικοδομές.

Τώρα οι μετεωρολόγοι λένε για νέα επιδείνωση του καιρού από αύριο… Θα δούμε… Μέχρι το βράδυ θα δούμε τις προγνώσεις των Αμερικανών, που τις εμπιστεύομαι και περισσότερο…

 

238383

 

 

 

 

#kairos Ο “The Big One ” που ποτέ δεν ήρθε…

 

Μερικοί έχουν πολύ πλάκα… Ναι έχουμε “ησυχία”… Αναζητώντας το “κάτι”…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

6 σχόλια στο “#Kairos Όλη μέρα παίζω με το χιόνι στην πλατεία Συντάγματος”
  1. Αυτές τι μέρες όντως θα αρχίσει τρομερή κακοκαιρία αλλά ΟΧΙ στην Ελλάδα !!
    Τώρα αυτό γιατί συμβαίνει, είπαμε δεν είσαι άδικα πρώτο μαγαζί γωνία στο πλανήτη, αν δεν είσαι ευνοημένη σαν χώρα ακόμα και στην κακοκαιρία.
    Φυσικά θα έχουμε χιόνια στην Ελλάδα, λίγο παραπάνω φέτος αλλά ,μια χαρά για σκι στην Αράχοβα !!
    Τι να πουν οι Βόρειοι Ευρωπαίοι,Αμερικάνοι Καναδοί, που θα πουν το Δεσπότη Παναγιώτη ακόμα και με παγετώνες μέσα στις πόλεις !!

    Η Τουρκία με τον καιρό θα έχει ένα θεματάκι, ιδίως στην περιοχή του Καυκάσου αλλά είπαμε εμείς εδώ …ρακές !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek