Διαφημίσεις

Σοκ προκαλεί η σύλληψη διευθυντή τράπεζας της Αττικής, ο οποίος πιάστηκε την ώρα που κακοποιούσε ανήλικη.

Στα χέρια των αστυνομικών της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος διευθυντής τράπεζας της Αττικής, καθώς συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να κακοποιεί ένα κοριτσάκι μόλις 13 των. Ο 57 χρόνος που είναι πατέρας δυο παιδιών είχε φτιάξει ψεύτικη σελίδα στο διαδίκτυο και παρουσιαζόταν ως ανήλικος.

Έπεισε την 13χρονη να συναντηθούν και κατά τη διάρκεια του ραντεβού τους, κακοποίησε το παιδί. Οι γονείς όμως της 13 χρονης την παρακολουθούσαν, εντόπισαν τις συζητήσεις στο διαδίκτυο και ενημέρωσαν τις αρχές. Ο 57 χρόνος θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

 

 

cnn



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Μια σκέψη στο “Σύλληψη διευθυντή τράπεζας για κακοποίηση 13χρονης”
  1. ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΘΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ?

    ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ, ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΗΜΙΚΟ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ? ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΕΠΙΣΗΣ…

    ΜΕ ΠΙΚΡΑΙΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΝΗΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΩΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ.

    ΙΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek