Διαφημίσεις

Γράφει η Αρβανίτισσα

 

Αφορμή ζητούσαν οι τουρκαλάδες για να μας κάνουν ρόμπα και να “αποδείξουν” τις αιτιάσεις τους σχετικά με “συνεχείς παραβιάσεις των τουρκικών χωρικών υδάτων” από τα σκάφη του λιμενικού σώματος.

Και κάποιοι που προφανώς που υπερέβησαν το πατριωτικό καθήκον τους έδωσαν τροφή στο πιάτο…

Βλέπετε αυτό το βίντεο που ακολουθεί η Τουρκία τo χρησιμοποιεί ως διπλή “απόδειξη”.

Πρώτον ως “αδιάσειστο” στοιχείο, που δείχνει ότι οι Έλληνες παραβιάζουν συστηματικά τa χωρικά της ύδατα.

Δεύτερον ότι τα “αποδεικνύουν” τα μεθοδευμένα δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, περί ευθυνών του Ελληνικού Λιμενικού Σώματος για τους 300+ νεκρούς του Αιγαίου!

Λυπάμαι που η ασχετοσύνη μερικών δίνει όπλα στη φαρέτρα των Τούρκων και των Γερμανών και τώρα στην επικείμενη τρίτη σύνοδο για το μεταναστευτικό θα δώσουν πάλι έρεισμα ώστε να διαπομπευτεί η χώρα μας και μάλιστα για ένα περιστατικό άνευ ουσιαστική σημασίας και χωρίς πραγματικά κανένα πραγματικό όφελος.

Τι κέρδος μπορεί να είχαμε σαν χώρα από το να κυνηγήσουμε ένα πλωτό και μάλιστα εκτός των εθνικών μας χωρικών υδάτων;

Τι θα κερδίζαμε; Λιγότερους 20-30 μετανάστες την ώρα που εισέρχονται 4-5 χιλιάδες την ημέρα;

Δεν λέω να μην κάνουμε αποτρεπτικές ενέργειες. Φυσικά και θα κάνουμε. Και καμιά προειδοποιητική βολή δεν κάνει κακό, αλλά το να μπαίνεις μερικά μίλια μέσα σε ξένο κράτος και να μένεις κιόλας, ε αυτό είναι ξεφτίλα.

Να σας πω τι κερδίσαμε από το περιστατικό;

Αυστηρές εντολές στα Ελληνικά πληρώματα για τήρηση των διεθνών κανόνων (ενώ μέχρι σήμερα υπήρχε και σχετική ανοχή), παρακολούθηση των σκαφών μας και σέντρα του προσωπικού για το παραμικρό. Αυτό κερδίσαμε από  το “στιγμιαίο λάθος”…

Κοινώς χάσαμε και αυτά που είχαμε…

Την ίδια ώρα οι τουρκικοί ακταιωροί κόβουν βόλτες ελεύθερα, υπερασπιζόμενοι και τους ψαράδες τους που αλιεύουν σε καθαρά ελληνικές περιοχές (βλέπετε τώρα είναι και η καλύτερη περίοδος αλίευσης στο Ανατολικό Αιγαίο) και με τον “πόλεμο της τσιπούρας” που έρχεται στα τέλη του μήνα,  να είναι χαμένος από τα αποδυτήρια…

Κρίμα…

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
2 σχόλια στο “Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Τούρκοι το βίντεο με την προσάραξη σκάφους του ελληνικού Λιμενικού εντός των τουρκικών Χ.Υ. ”
  1. κοκοκο οι κοτούλες! Κάθε μέρα μπαίνουν στον Ελλαδικό χώρο με 4 μαχητικά τουλάχιστον και τα 2 απο αυτα οπλισμένα και τους δείχνουμε που παν για τουρκία.Είδαν το ψαροκάικο και κλάσανε μέντες.Φαντάζομαι στα τούρκικα κανάλια θα έγινε ντόρος…Θα βαφτίσανε το ψαροκάικο μας αεροπλανοφόρο οπλισμένο με πυρινικές κεφαλές…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek