ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ολάντ: «Σε κατάσταση έκτακτης οικονομικής ανάγκης» η Γαλλία

· Κατοχικά Νέα

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ κήρυξε τη χώρα «σε κατάσταση έκτακτης οικονομικής ανάγκης», λέγοντας ότι ήρθε η ώρα για επαναπροσδιορισμό του οικονομικού και κοινωνικού μοντέλου της Γαλλίας.

Ο Ολάντ εξέθεσε μια σειρά προτεινόμενων οικονομικών μέτρων, σήμερα Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της ετήσιας ομιλίας του προς τους επιχειρηματίες της Γαλλίας, για την ενίσχυση της γαλλικής ανάπτυξης και τη μείωση της ανεργίας που διαρκεί αρκετά χρόνια.

Τα πρώτα μέτρα που εξήγγειλε ο γάλλος πρόεδρος είναι μάλλον μετριοπαθή ενώ ο ίδιος τόνισε πως δεν πρόκειται να τεθεί υπό αμφισβήτηση το 35ωρο εργασίας την εβδομάδα.

Ο Φρανσουά Ολάντ τόνισε την επείγουσα ανάγκη επικαιροποίησης του εργασιακού μοντέλου ώστε να γίνει φιλικότερο προς το επιχειρηματικό μοντέλο της Γαλλίας και μάλιστα άμεσα, σε μια ολοένα και περισσότερο παγκοσμιοποιημένη οικονομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

cnn.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο: Η ΕΕ ίσως δεν είναι έτοιμη για πόλεμο μεγάλης έντασης έως το 2030ΔΙΕΘΝΗ

Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο: Η ΕΕ ίσως δεν είναι έτοιμη για πόλεμο μεγάλης έντασης έως το 2030

Ο Τραμπ ζητά από το Ανώτατο Δικαστήριο να επιτρέψει νέους περιορισμούς στην επιστολική ψήφο πριν από τις ενδιάμεσες εκλογέςΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ ζητά από το Ανώτατο Δικαστήριο να επιτρέψει νέους περιορισμούς στην επιστολική ψήφο πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές

Τέξας: Νέα απειλή πλημμυρών μετά τις ακραίες βροχές του πρώην τροπικού κυκλώνα ΕντουάρΔΙΕΘΝΗ

Τέξας: Νέα απειλή πλημμυρών μετά τις ακραίες βροχές του πρώην τροπικού κυκλώνα Εντουάρ

3 απαντήσεις στο “Ολάντ: «Σε κατάσταση έκτακτης οικονομικής ανάγκης» η Γαλλία”

  1. Πολύ αργά, κύριε Ολαντ.
    Τόσα χρόνια τρέχατε να σώσετε εσύ και όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες τους τοκογλύφους Τραπεζίτες επειδή, σας πριμοδοτούσαν προεκλογικά !!
    Τώρα τα πιο μεγάλα και υποσχόμενα μυαλά της Γαλλικής Νέας γενιάς, θα ψάξουν την τύχη τους σε Κίνα και Λατινική Αμερική, όσο για σας θα δίνετε μάχες να σωθείτε, από τις ορδές των πεινασμένων μεταναστών, που δεν θα αφήνουν τίποτα όρθιο στο διάβα τους, μιας και εσείς τους ζητήσατε να έρθουν, τάζοντας τους καταναλωτικούς παραδείσους κόντρα στα ερείπια των πόλεων τους που ισοπεδώθηκαν με Γαλλικές, οβίδες και σφαίρες !!

    • Οι ορδές θα σαρώσουν κ τις γαλλιδες; έτσι με φαίνεται
      τώρα γιατί πιστεύω ότι οι γαλλιδες θα την καταβρουν με το eye of the tiger του μετανάστη είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
      ερε τι γίνεται στας ευρωπας

      • Σουηδία, Γερμανία και ίσως Αυστρία θα γίνουν τα χοντρά γεγονότα, όσο κατεβαίνουμε νοτιότερα τα γεγονότα εξασθενούν !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά