Διαφημίσεις

burkina-faso

Ο γάλλος πρόεδρος Ολάντ θα στείλει στρατιωτική βοήθεια στη Μπουρκίνα Φάσο

Ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, μετά την επίθεση στην Ουαγκαντούγκου, την πρωτεύουσα της Μπουρκίνα Φάσο, αποφάσισε να στείλει κάθε είδους βοήθεια. Μιλώντας με τον συνάδελφό του Roch Marc Kabore του υποσχέθηκε ότι η βοήθεια θα συμπεριλαμβάνει και στρατιωτικές δυνάμεις.

Ο Γάλλος πρόεδρος μίλησε για μια ” άνανδρη επίθεση» που πραγματοποιήθηκε στη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο, όταν τουλάχιστον 27 ζωές χάθηκαν.

Πρώτα μας ανάφεραν τον θάνατο 23 ατόμων και τώρα δηλώνουν ότι θα υπάρχουν τουλάχιστον 18 εθνικότητες μεταξύ των νεκρών… σημειώστε 23 και 18…

Σε είδηση που βρήκαμε στα Κόντρα Νέα, αναφέρουν σαν ώρα της δολοφονικής επίθεσης τις 22:30

Δείτε την ώρα της επίθεσης εδώ:

“Η επίθεση ξεκίνησε περίπου στις 20:30, τοπική ώρα (22:30 ώρα Ελλάδας) και οι ένοπλοι πυρπόλησαν αυτοκίνητα και πυροβόλησαν στον αέρα για να απωθήσουν τον κόσμο μακριά από το κτήριο. Μια ώρα περίπου μετά σχετικής νηνεμίας, ακολούθησε έντονη ανταλλαγή πυρών, καθώς οι δυνάμεις ασφαλείας προετοίμαζαν την επιχείρηση ανακατάληψης του ξενοδοχείου.”

Burkina.1

Burkina2
ο πρόεδρος της Μπουρκίνα Φάσο ο Roch Marc Kabore
Kaboré in Simple Gematria Equals: 47 ή 74 επειδή όλα είναι ανάποδα…γι αυτούς που αφήνουν σχόλια και θεωρούν οτι βλέπω μόνο τυχαία νούμερα.

masonic

Για αυτό ο γάλλος πρόεδρος Ολάντ θα στείλει στρατιωτική βοήθεια στη Μπουρκίνα Φάσο…πρώτα τοποθετούν βόμβες δημιουργώντας την αιτία του προβλήματος για να φέρουν την γαλλική μασωνική λύση στο πρόβλημα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *