Διαφημίσεις

Απαγορεύθηκε λόγω θυελλωδών ανέμων ο απόπλους όλων των επιβατηγών πλοίων από τα Λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου,ακόμα και στις πορθμιακές γραμμές προς Σαλαμίνα και Εύβοια.

Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Παλούκια Σαλαμίνας-Πειραιά, Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα, Πρίνου-Καβάλας, και Κεραμωτή Λιμένας Θάσου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο φθάνουν τοπικά και τα 9 μποφόρ.

Στην Βόρεια Ελλάδα ο χιονιάς έχει από το πρωί ξεκινήσει να δείχνει τα δόντια του. Χιονισμένα είναι αυτή τη στιγμή όλα τα ορεινά από το υψόμετρο των 800 μέτρων και άνω και ήδη έχει αρχίσει να χιονίζει και σε μικρότερα υψόμετρα. Μέχρι τα ξημερώματα τα χιόνια θα κάνουν την εμφάνιση τους στις περιοχές με σχετικά μεγάλο υψόμετρο (πάνω απο 600μ) σε όλη την Κεντρική Ελλάδα και πιθανόν και σε νοτιότερες περιοχές.

Αυτή τη στιγμή στην Κεντρική Ελλάδα –  Θεσσαλία έχουμε ισχυρές βροχοπτώσεις.

Στην Αττική και γενικότερα στη Στερεά και την Πελοπόννησο σύμφωνα με τις νεώτερες προβλέψεις του Αμερικανικού Ινστιτούτου Μετεωρολογίας θα δούμε σε χαμηλό υψόμετρο (όχι κάτω από τα 300 μέτρα και όχι σε παραθαλάσσιες περιοχές) χιόνια κυρίως από το πρωί της Δευτέρας μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης.

Οι προβλέψεις από την ΕΜΥ και τους Διεθνής Οργανισμούς παρακολουθούνται και για κάθε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε. Πάντως από τα ξένα μετεωρολογικά sites για τις επόμενες ώρες στην περιοχή της πρωτεύουσας – που αρνείται πεισματικά να συνηθίσει στα έντονα καιρικά φαινόμενα που συμβαίνουν το χειμώνα – προβλέπονται κυρίως ισχυρές βροχοπτώσεις έως και τοπικές καταιγίδες.

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek