Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:50 - 16/01/2016

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αλλάξτε τις λάμπες από τα φωτιστικά σας ΑΜΕΣΑ! Δείτε γιατί…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αλλάξτε τις λάμπες από τα φωτιστικά σας ΑΜΕΣΑ! Δείτε γιατί…

Σε μία προσπάθεια να κάνουν οικονομία σε ενέργεια και χρήματα, πολλοί έχουν αντικαταστήσει τις κανονικές λάμπες τους με οικολογικές, οικονομικές λάμπες.
Ωστόσο, η νέα γενιά λαμπών είναι τόσο τοξική, που οι ΗΠΑ έχουν εκδώσει ειδικό επείγον πρωτόκολλο αντίδρασης, σε περίπτωση που σπάσει μία τέτοια λάμπα, λόγω του αερίου που απελευθερώνεται.

Αν σπάσει σε εσωτερικό χώρο, απελευθερώνει 20 φορές το επιτρεπτό όριο σε συγκέντρωση υδράργυρου στον αέρα, σύμφωνα με έρευνες.
Οι οικονομικές λάμπες μπορούν να προκαλέσουν:
Ζάλη
Ημικρανίες
Πονοκεφάλους
Κρίσεις
Κούραση
Αδυναμία συγκέντρωσης
Άγχος
Καρκίνος
Μπορούν να προκαλέσουν ακόμα και καρκίνο. Δείτε λόγους που θα ήταν καλό να γυρίσουμε στις λάμπες παλιού τύπου.
1. Οι οικονομικές λάμπες περιέχουν υδράργυρο, μία νευροτοξίνη που είναι πολύ επικίνδυνη, ιδίως για παιδιά και εγκύους. Μπορεί να οδηγήσει σε τρέμουλο, άγχος, αϋπνία, πονοκεφάλους, καρκίνο, ακόμα και Αλτσχάιμερ.
2. Οι οικονομικές λάμπες μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο.
Μία νέα μελέτη του Peter Braun στο Berlin Germany’s Alab Laboratory έδειξε ότι αυτές οι λάμπες περιέχουν δηλητηριώδεις καρκινογόνες ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο:
Φαινόλη
Ναφθαλίνη
Στυρένιο
3. Οι οικονομικές λάμπες εκπέμπουν πολλές ακτίνες UV.
Εκπέμπουν UV-B και ίχνη από UV-C ακτινοβολία. Γενικώς, η UV ακτινοβολία είναι κακή για το δέρμα και τα μάτια. Η ακτινοβολία από αυτές τις λάμπες χτυπάει κατευθείαν το ανοσοποιητικό σύστημα και αποτρέπει τη σύνθεση της βιταμίνης D-3.

Τελικά, οι λάμπες αυτές είναι τόσο τοξικές που δεν πρέπει να τις πετάμε και στα κανονικά σκουπίδια. Είναι πολύ επικίνδυνες. Εάν σπάσει μία μέσα στο σπίτι, πρέπει να ανοίξετε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα και να φύγετε από το σπίτι για τουλάχιστον 15 λεπτά, για να αποφύγετε την έκθεση στα δηλητηριώδη αέρια.
Δυστυχώς, σύντομα δεν θα υπάρχουν καν οι παλιές λάμπες. Πλέον προωθούνται μόνο οι καινούργιου τύπου λάμπες.
Ενημερωθείτε και ενημερώστε. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τους πιθανούς κινδύνους που υπάρχουν μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.

pestomou.info



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Θα πάρουμε LED.

  2. υπαρχουν και οι led

  3. Θα πάω όλες μου τις οικονομικές λάμπες στο σπίτι της πεθεράς μου.

  4. κλασσικη παλιακια λαμπα με τοω ωραιο φωτισμο που ζεσταινει κιολας και τα ματια δεν ταλαιπωρουνται τοσο..χαζοι ηταν οι γερμανοι που ειχαν τα λευκα κελια με λαμπες φθοριου? να μας τρελανουν και με τον αρρωστο φωτισμο που βγαζουν οι οικονομικοι λαμπτηρες θελουν..οσο για την οικονομια αν ειναι να σωθω απο τις λαμπες φεξε μου και γλιστρυσα…ανθρωποι μακρια απο μοδες για το καλο μας που βομβαρδιζει η τιβι ,ετσι κανον παλια και με τη σοκολατα το ελαιολαδο και αλλα..οτι μας κανουν κακο για να προωθησουν τα γρασσα και να κοψουμε τη σοκολατα που μας τονωνει και μας ηρεμει..απειρα τα παραδειγματα για προιοντα φονικα που μας επιβαλλουν στο ονομα οικονομιας οικολογιας και σκατολογιας!

  5. Δημητρης 01/17/2016 @ 2:49 ΠΜ

    και οι led δεν ειναι αθωες…..ερευνηστε και θα μαθετε και για αυτες…. ο απολυτος εχθρος για τα ματακια…. ΜΟΝΟ οι παλιες πυρακτωσεως ειναι οι πιο αθωες…. μην κανουμε οικονομια στην υγεια… ανθρωποι με ατυχηματα (σπασιμο λαμπας νεας γενιας) και που ηρθαν σε επαφη…εφθασαν μεχρι γαγκραινας!!! αυτα….

  6. Panos Griparis 01/17/2016 @ 2:59 ΠΜ

    Γιά όσους παραπάνω αναφέρονται στις λάμπες LED, σας ενημερώνω ότι ότι αυτές είναι επισης βλαβερές σύμφωνα με ΠΟΛΥ πρόσφατη έρευνα Ισπανών επιστημόνων.
    Εκπέμπουν ακτινοβολία η οποία προκαλεί ΜΟΝΙΜΗ βλάβη, έως τύφλωση!
    Μπορείτε να googlάρετε σχετικά για να βρείτε πληροφορίες, απλά για την ώρα να έχετε υπ’όψιν ότι απαγορεύεται να κοιτάτε τις LED και ειδικά αν δεν έχουν μπροστά κάποιο κάλυμα

  7. Ανώνυμος 01/17/2016 @ 4:14 ΠΜ

    έχετε καταντήσει πιο γραφικοί από το πήλιο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*