10:33 - 15/01/2016

Πως μας κυβερνούν με συχνότητες 523 ΗΖ

Διαφημίσεις

Πως μας κυβερνούν με συχνότητες 523 ΗΖ

Μας ελέγχουν μέσω της χειραγώγησης των δικών μας δονήσεων. Οι συχνότητες που παράγουμε είναι το κλειδί..

O άνθρωπος είναι πομπός και δέκτης συχνοτήτων.
Κάθε σκέψη που κάνουμε εκπέμπει, το ανάλογο είδος συχνότητας, και μας προκαλεί τα ανάλογα συναισθήματα.
Και με τον ίδιο τρόπο δέχεται σαν δέκτης τις συχνότητες που υπάρχουν γύρω του και παντού.
Δηλ οι συχνότητες επηρεάζουν τον ψυχικό μας κόσμο. Αυτός ο ψυχικός κόσμος, επηρεάζεται από δύο είδη συχνοτήτων.

H μια συχνότητα επηρεάζει το συνειδητό του εγκεφάλου, που παράγει συναισθήματα, σε ότι έχει σχέση με την υλική υπόσταση, και το άλλο το ασυνείδητο μας, το οποίο δέχεται υπερβατικές συχνότητες.
Αυτό που έχει σχεση με την υλη με την φυση που μας περιβάλλει την αντιλαμβανόμαστε γιατί και η υλη και η φυση εκπέμπει συχνότητα η οποία επηρεάζει συναισθηματικά τον άνθρωπο .
Ένα ωραίο τοπιο μας ηρεμεί , ενώ αλλά μας φέρνουν πόνο λυπη φόβο όπως π.χ. μια καταιγίδα .

Οι συχνότητες δηλαδη επιδρούν στον εγκέφαλο και αυτός με την σειρά του επιδρα στον συναισθηματικο μας κόσμο.
Εεε βρήκαν αυτοί που μας κυβερνούν ότι η έκθεση του ανθρώπινου εγκέφαλου, σε κύματα με συχνότητες 523 ΗΖ προξενούν αίσθημα φόβου και πανικού>>.

Ο Ρώσος επιστήμονας Pjotv Garjajer ανακάλυψε πως το DΝΑ αποτελεί κεραία επικοινωνίας του ανθρώπινου σώματος με τον εξωτερικό κόσμο.
Προσπαθουν και το κατάφεραν αυτοί που μας κυβερνούν να κόψουν κάθε επικοινωνία με τον υπερβατικό χώρο (παραδείσια κατάσταση), και να δεχόμαστε μόνον τις συχνότητες υποταγής της συνείδησης των ανθρώπων.
Τα κύτταρα έχουν την δυνατότητα αποθήκευσης των συχνοτήτων.

Η αποθηκευτική δυνατότητα του DΝΑ υπολογίζεται σε 3 GIGABIT.
Πολλές τεχνολογικές εφαρμογές (ηλεκτρονικές καθημερινές συσκευές, ιδίως τα κινητά ,γι αυτό εξ άλλου τα πουλούν φτηνά ) προκαλούν βλάβες, σπάζουν τα γονίδια μας κλπ.

Με αυτό το καθημερινό μας λούσιμο από συχνότητες των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που μας κάνουν, μας ελέγχει η Ελίτ που μας κυβερνά . Απλά πράγματα .

Panagiotis Darivas

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Βασίλης 01/15/2016 @ 11:46 ΠΜ

    Δεν διαφωνώ με τις απόψεις αλλά έχω να προσθέσω. Όλοι οι αρχηγοί κρατών διαθέτουν και χρησιμοποιούν κινητά; Δεν έχουν προστασία; Δεν έχω δει σχεδόν κανέναν να μιλάει με ακουστικό ή με bluetooth. Υπάρχει τρόπος (πρακτικός) προστασίας; Το πάω να μείνω στα βουνά και πετάω laptop, wifi, κινητό δεν είναι λύση.

  2. Υπαρχουν επωφελεις συχνοτητες για τον ανθρωπο;

  3. ΣΗΜΑ;ΤΩΡΟΣ 01/15/2016 @ 4:50 ΜΜ

    ο δακογλου ο συχωρεμενος λεει αλλα ,.,,,,αλλα ο αρθρογραφος μπορει να μας πει στην ψηφιακη ηη αναλογικη ακουστικη,,,,,λοιπον γισ ψαχτΟυμε ,λιγο καλυτερα,,,,400-432 ηηη 500-523 ……κι πια η διαφορα ψηφιακης και αναλογικης???????θελω να απαντησει ο αρθρογραφος,,,,,Σε ολα τα αλλα εχει δικαιο,,,,,
    απλα να πω οτι οι τηλεγραφητες και σηματωροι στα πλοια περνανε βαραια ανθυγιεινα ,,και μαλιστα λεγανε οτι απο την αχτινοβολια χανανε το μυαλο τους ….γινοντουσταν νευρικοι……με πομπους 20 βατ,,τωρα ο κθενας κρατα 20 βατ περιπου στα χερια του και διπλα στο μυαλο τους ,,,,,,,ετσι χαθηκε η επαφη μεταξύ μας,,,δηλαδη αλλα λεει ο ενας και αλλα εννοει ο αλλος ,,,καποτε ηταν βαβυλωνία στον λογο και εγινε επανακινηση της γης,,,
    Τωρα που χαθηκε η επικοινωνια των εννοιων μεταξυ ,μας λογω συχνοτητων ,,,ακομα και το απλο -και–το μεταφραζει ο καθε ενας οπως θελει ,,μηπως και???και ναδεις….κλπ ΚΛΠ ,, ποτε σαν συνδετικο προτασης,,,, αραγε τι μας περιμενει???
    Αυτο θελανε να χασουμε την επαφη με το μυαλο μας….νευρικοι,,,αλλαλοι..χωρις ιδιες έννοιες σε εναν λογο.στην μεταξυ μας επικοινωνια

    Επειδη ηρθε η ωρα να βρουμε εδω στην ελλαδα ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕ ΑΡΧΗ,,,Πρωτου μας παρει η μπαλα,,,δηλαδη να μιλαμε και να εννοουμε το ιδιο ολοι μας,,,, Μ ια εικονα εννοιας ,στο μυαλο μας ,,,,
    καλο ειναι να δουλευουμε με την λογικη που εχει υπερσυχνοτητες και δεν τις πιανουν οι χαμηλομεσαιες,,,
    ……..σηματωρος……

  4. vrilissi.blogspot.gr/2012/07/schumann.html
    Εψαξα περαιτερω το θεμα με την συχνοτητα Σουμαν και συνδεεται με πολυ σημαντικα και συνεπως “απαγορευμενα” και”συνωμοσιολογικα” θεματα οπως θα δειτε στο παραπανω λινκ..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*