23:22 - 14/01/2016

ΜΑΘΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ : Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΙΛΙΘ ΛΑΜΑΣΘΟΥ

Διαφημίσεις

Όσοι ασχολούνται στοιχειωδώς με αυτό που λέμε “μάθε τον εχθρό σου” θα έχουν δεί οτι στα σύμβολα του κακόυ που πρέπει να γνωρίζουμε για να τα αποφεύγουμε κυριαρχεί η πεντάλφα.

Σε πάρα πολλές πεντάλφες έχει απο πάνω και απο κάτω γραμμένα γράμματα.

Αν κάνει κανείς τον κόπο να τα διαβάσει θα δεί οτι απο πάνω έχει τρείς συλλαβές και κάτω έχει δύο.

Οι τρείς πάνω συλλαβές είναι ΣΑ-ΜΑ-ΕΛ και οι δύο κάτω ΛΙ-ΛΙΘ

Τα δύο αυτά ονόματα είναι τα ονόματα των ηγετών της Λευκής και Μαύρης αδελφότητας του σκότους.Τα ονόματα δηλαδή των δύο μεγάλων εχθρών που ανταγωνίζονται μέσα στον ψεύτικο κόσμο για το ποίος θα κάνει μεγαλύτερο κακό στους ανθρώπους.

Ελάχιστοι έχουν ακούσει τα ονόματα αυτά , και απειροστά λίγοι γνωρίζουν τον πόλεμο που επικρατεί αναμεσά τους εδω και εκατομμύρια χρόνια.

Για τον Σαμαέλ τον Διάβολο όλοι λίγο πολύ κάτι ξέρουν , απλά δεν ξέρουν το ονομά του που είναι ΣΑΜΑΕΛ ή ΣΆΚΛΑ ή ΓΙΑΛΤΑΜΠΑΌΘ.

Για την Λίλιθ όμως ελάχιστοι γνωρίζουν οτιδήποτε.

Κανένα άλλο απο τα κεντρικά θέματα των αρχαίων γραφών , εκτός απο το θέμα του Μεσσία , δεν παραμένει τόσο ζωντανό μέχρι τις μέρες μας όσο το θέμα της Λίλιθ.

Δείτε τι λένε τα αρχαία κείμενα για την Λίλιθ και αποφασίστε εσείς αν η Λίλιθ Λαμασθού αποτελεί μύθο η ζωντανό τρόμο που κανείς δεν θέλει να θυμάται ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
https://www.youtube.com/watch?v=bnBOSiD_vTo

Επιμέλεια άρθρου:† Αwakener †
Φωτογραφία: † Αwakener †
Πηγή: Αθέατη γνώση
13 Ιανουαρίου 2016



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (69)

  1. ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ 01/14/2016 @ 11:29 ΜΜ

    Δεν φοβάμαι τίποτε. Έρχεται ο Κυριάκος να κυβερνήσει!

  2. Ανώνυμος 01/15/2016 @ 1:38 ΠΜ

    ΕΧΩ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ

  3. Σιμωνίδης 01/15/2016 @ 8:32 ΠΜ

    Αχ ρε Λιλιθ…αιώνια Γυναίκα…πως σε κατάντησαν .Η Λίλιθ είναι η πρώτη γυναίκα του Αδαμ,είναι πρωτόπλαστη,άρα ίση…όμως υπήρχε ένα πρόβλημα…ο αδαμ δεν γούσταρε.ήθελε να είναι κυρίαρχος,να κάνει κουμάντο ένα πράγμα.Η Λιλιθ πρόφερε το όνομα του Θεού για να ξεφύγει από τον Αδαμ.ο Αδαμ τα συζήτηση με τον Θεό,και ο θεός της έδωσε δυο επιλογές….η να μείνει στον Παράδεισ με τον Αδαμ,η να φύγει.Η Λιλιθ αποφάσισε να φύγει,ήθελε την ελευθερη βούληση……ας μην πω τι έγινε μετά στην Λιλιθ…όσο για τον Αδαμ…πείρε αυτό που του άξιζε…την “κουτοπόνηρη ΕΥΑ”.

    ηθικό δίδαγμα..όποιος αγαπάει την ελευθερή βούληση….είναι Δαίμονας!

    ……ΟΣΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ “ΕΞΥΠΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ””……ΑΓΑΠΑΜΕ ΛΙΛΙΘ….(ΜΟΥ ΘΥΜΊΖΕΙ ΑΝΤΙΓΟΝΗ)

    • Ανώνυμος 01/15/2016 @ 10:20 ΠΜ

      εκ της γυναικος τας φαυλα (ευα))αλλα και εκ της γυναικος τα κρειττονα(Παναγια)οσο για τα αλλα περι λιληθ εισαι της σχολης λιακοπουλου .;η ελευθερη βουληση ειναι δωρο θεου η στερηση της εργο διαβολου

      • Σιμωνίδης 01/15/2016 @ 10:53 ΠΜ

        Δεν είμαι καμιας σχολής,είμαι άνθρωπός που σκέφτομαι …και προσπαθώ να κατανοήσω τι κρύβει ο κάθε μύθος,διότι όλα είναι συμβολικά…και όχι κυριολεκτικά…..ακόμα και των Εβραίων.

        Η Παναγία,είναι μητέρα..είναι σε άλλο επίπεδο….είναι αρχέτυπο

        ,εδώ μιλάμε για γυναίκα…για Λιλιθ=δαιμόνιος άνθρωπός …και Εύα=χαζοβιόλα .

        • Ανώνυμος 01/15/2016 @ 11:21 ΠΜ

          η λιληθ συνειρμηκα με οδηγει στη ληθη.κατ εσε λοιπον αφου ειναι δαιμονας ειναι θα μπορουσαμε να πουμε δαιμονας που οδηγει τον ανθρωπο στην ληθη;;;;

          • Σιμωνίδης 01/15/2016 @ 2:23 ΜΜ

            άλλο Λίλιθ(Εβραικά)…και άλλο Λήθη(Ελληνικά)…..εκτός και αν νομίζεις ότι είμαστε το ίδιο?

    • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 01/15/2016 @ 10:42 ΠΜ

      ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΞΥΠΝΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΜΩΝΙΔΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ.
      ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΓΥΠΝΕΣ [ΕΚΤΟΣ ΥΠΝΟΥ], ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΕΙ Η ΕΝΝΟΙΑ, ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ”ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ”.
      ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΑΩ.

      • Σιμωνίδης 01/15/2016 @ 11:10 ΠΜ

        Δεν υπάρχει κακή γυναίκα …διότι όλες μόλις γίνονται μάνες,ξέρουν τον ρόλο τους…από εκεί και πέρα φταίνε μ΄νο σαν μανάδες πως θα μας μεγαλώσουν….εξετίας των δικό τους βιωμάτων….εμείς φταίμε για όλα και οι μανάδες μας,διότι δεν ξέρουμε τον ρόλο μας στην φύση,είμαστε μικρά παιδία που ψαχνόμαστε συνεχώς..εμείς οι άντρες,όλα από εμάς ξεκινάνε,τα ρίχνουμε στις γυναίκες μας και οι γυναίκες μας στα παιδία μας ..και δημιουργούμε Σατανάδες γυναίκες!

        Ο Φαυλός κύκλος μύθος του Οιδίποδα είναι η πεμπτουσία της σχέσεις του άντρα και τις γυναίκας!

        δεν υπάρχουν άνθρωποι φτωχοί και πλούσιοι,όμορφοι και άσχημοι,έξυπνοι και πονηροί…αλλά άνθρωποι που αγαπήθηκαν και άνθρωποι που δεν αγαπήθηκαν.

        • Ανώνυμος 01/15/2016 @ 11:50 ΠΜ

          ξερεις το γνωμικο “απο ροδο βγαινει αγκαθι και απο αγκαθι βγαινει ροδο”;ποσο βολικο ειναι να θεωρεις εαυτον αιωνιο παιδι που ψαχνεται και να μεταθετεις τις ευθυνες σου αλλου;οτι εκανε δηλ και ο αδαμ.στην ζωη ομως ερχομαστε μονοι και φευγουμε μονοι αρα τα μαθηματα μας πρεπει να τα παιρνουμε μονοι μας ακομα και οταν οι συνθηκες δεν ειναι ευνοικες

          • Σιμωνίδης 01/15/2016 @ 2:30 ΜΜ

            Ξέρω και το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει…

            Καθόλου βολικό να θεωρώ τον εαυτό μου παιδί..διότι τα συναισθηματά μου σε όλους τους ανθρώπους …είναι ενός παιδιού….ενίοτε αγνά…και ενίοτε εκδηκιτικά…αναλόγος ποιον έχω μπροστά μου

            βασικά δεν θα διαφωνήσω στο ότι εμείς καλούμαστε να διαχειριστούμε καταστάσεις….πολλοί μιλάνε με τον Θεό…αλά δεν καταφέρνουν τίποτα…και άλλοι που είναι μποεμ….καταφέρνουν τα πάντα!Οι εμπειρίες είναι που σε κάνουν άγιο….και όχι η άγνοια της “”υποτιθέμενης αμαρτίας””.

  4. Ανώνυμος 01/15/2016 @ 8:58 ΠΜ

    ολοι αυτοι οι διαβολοι τρεμουν στην επικληση και μονον του ονοματος του Ιησου χριστου και χανουν την δυναμη τους οπως ενα φυλλο που πεφτει απο δεντρο και το παρασυρει η δινη του ανεμου.ειναι κτισματα .ο ΚΤιστης ειναι ενας και μοναδικος!!

  5. Κόναν ο Βάρβαρος 01/15/2016 @ 11:15 ΠΜ

    Ετσι καπως εξαπλωνεται ο Σατανισμος απο τους αρχαιοβλακες καραγκιοζηδες που ειναι τα μεγαλυτερα λαμογια που εχουν υπαρξει ποτε στον πλανητη.

    Λιλιθ ειναι το ενεργειακο αντιθετο της θεας Ιναννα/Αφροδιτης και η σχετικη γνωση προερχεται απο την Βαβτλωνιακη παραδοση. Ειναι δηλαδη αντεστραμμενες σεξουαλικες ενεργειες που σχετιζονται με τον μαυρο Ταντρισμο την σεξουαλικη ανωμαλια και τις μαυρες τελετες με επικεντρο την αναποδη πενταλφα, εκει οπου πως γνωριζουμε απο πολλες παραδοσεις που σχετιζονται με τον πλανητη Αφροδιτη (πλανητης Ιναννα για τους Βαβυλωνιους) αυτος συνδεεται με την πενταλφα προφανως για αυτο τον λογο:

    youtube.com/watch?v=qWwOrUjFOFY

    >> el.wikipedia.org/wiki/Λίλιθ

    Ο πλανητης Αφροδιτη ειναι γνωστος και ως ο Πρωινος Αστερας >> MORNNING STAR = 888…

    Οι αρχαιοβλακες νεοσατανιστες που παριστανουν τους ειδικους σε αυτα τα θεματα ειναι οι μεγαλυτεροι και οι πλεον αχρηστοι καραγκιοζηδες που εχουν υπαρξει ποτε στον πλανητη. Μιλαμε για τα μεγαληυτερα σουργελα EVER.

    • Κόναν ο Βάρβαρος 01/15/2016 @ 11:42 ΠΜ

      Sorry λαθος λινκ. Το Ελληνικο λινκ δεν αναφερεται στα Lilittu που ηταν γνωστοι ως δαιμονες στην Βαβυλωνιακη παραδοση πρωτου οι Ελληνες και οι Εβραιοι μαθουν να κλανουν.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Lilith

      Επισης αν οι αρχαιοβλακες θελουν να καουν μια ωρα αρχητερα μποροω να τους βρω τα σχετικα κειμενα απο τον Crowley σε σχεση με τις ενεργειες της Λιλιθ για να κανουν μαυρες τελετες, οργια κλπ.

      Βγαζει νοημα που οι αρχαιοβλακες γουσταρουν τις ενεργειες της Λιλιθ καθοτι ειναι απογονοι των ανωμαλων παιδεραστων που θαυμαζουν το μεγαλυτερο μπουρδελο που υπηρξε ποτε στα χρονικα της ανθρωποτητας που δεν ειναι αλλο απο την Ρωμαικη πορνοκρατια που συνεχισε τις ανωμαλιες των αρχαιων Ελληναρων που γαμιονται σητν κολαση μαζι με τα παιδια τους για αυτο αλλλωστε εχουmμε Hell-ass.

      • Ανώνυμος 01/15/2016 @ 12:37 ΜΜ

        εσυ την χωρα της οποιας χρησιμοποιεις το αλβαβητο για να επικοινωνησεις τον λογο σου πως την λες;Kαι αφου ειναι ετσι οπως λες οτι ειναι γιατι ασχολεισε με την διεφθαρμενη αυτη χωρα;;;εγω παντως την αποκαλω ΕΛΛΑΔΑ και εννοω το φως του κοσμου.!!

      • Μπάάά!…Και από τότε η Αγγλική-Γαλλική ήταν ..οικίες στους Ασσυρό-Βαβυλωνίους;-Τελικά,Μάλλον έχεις…δίκιο!…Οι βάρβαρες γλώσσες κληρονόμησαν όλη την “σοφία” του ΓΙΑΧΒΕ!

        • Κόναν ο Βάρβαρος 01/15/2016 @ 4:32 ΜΜ

          Τελικα ο Γιαχβε πρεπει να ειναι ο μεγαλυτερος μαγκας στο συμπαν γιατι δερνει τους ΜΑΛΑΚΕΣ.

          Τι σχεση εχει ο Γιαχβε με αυτο που λεω ρε γελοιε; lol Ρε αντε ολοι μαζι στο διαλο απο εκει που ηρθατε μαζι με την αρρωστια σας ανθρωπομορφα μπουρδελα σκατολαμογια αθλιοι απατεωνες τσιμπουκλουδες δαιμονων οπως οι προγονοι σας.

          • Τελικά έχεις μ ε γ ά λ ο πρόβλημα!-‘Εχε χάρη που δεν βρίζω συνσχολιαστές όποια λαλακία και να’πουν!-Ειδικά απ’ότι λένε και άλλοι, όταν πρόκειται για …Κυρίες!

    • Στερεά συσσωρευμένα….εσύ

    • Ντεγιάν Μπεν Hebrew 01/15/2016 @ 5:51 ΜΜ

      Καλώς το πατριωτάκι μου. Καλά κάνεις και τους βρίζεις τους Έλληνες φίλε Μπέντζαμιν γιατί αυτοί προσπάθησαν να μας εξαφανίσουν από τη χώρα μας το ένδοξο Ισραήλ.
      Εμείς όμως επιστρέψαμε και τώρα με τη βοήθεια του προπάτορά μας του Αβραάμ θε εκδικηθούμε.
      Πες τα ρε φίλε αλλά μην λες τον εαυτό σου βάρβαρο, γιατί εμείς οι Εβραίοι μόνο βάρβαροι δεν είμαστε, ενώ οι βρώμικοι ελληναράδες είναι οι βάρβαροι!
      Άντε και στο μεγάλο Ισραήλ με πρωτεύουσα την μάνα Ιερουσαλήμ.
      Σαλώμ αδελφέ Κόναν.

      • Τελικά εκείνο το Σαλόμ τι στην οργή το ήθελες;-Ασε που μοιάζει πού(πάρα πολύ) με το Σαλάμ των θεόστραβων βαρβάρων του Ισλάμ!

  6. Modern Luciferian 01/15/2016 @ 1:42 ΜΜ

    Δόξα μεγάλη και τιμή στην Διαβολική ένωση του Σαμαέλ και της Λίλιθ, η οποία έγινε μέσα στα νερά της αβύσσου του παντοδύναμου Λεβιάθαν.

    Η δική μας αγία τριάδα είναι:
    .:. SAMAEL – LILITH – LEVIATHAN .:.

    Hail, Satan!

  7. …ΣΑΝ ΠΟΛΛΆ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΈΚΑΝΕ Ο “ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ”ΓΙΑΧΒΕ;-Γιατί άραγε; από βιτσιο για να μας βασανίζουν;-Δεν του αρκούσαν τα βάσανα που προσθέσαμε μόνοι μας,στο δράμα της επιβίωσης μας!-Οχι δεν μποει να είναι αυτός ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ!-Απλά είναι ΚΑΤΑΣΚΈΥΑΣΜΑ αρρώστων μυαλών,που κατέβασαν την Σοφία ΤΟΥ,στην δική τους κακία και βλακεία!

    • Και μονο που υπαρχετε εσεις ειναι αποδειξη οτι ο δημιουργος κανει μαλακιες. Ο Γιαχβε και ο Γιαχβε και Γιαχβε γελοια τρισαθλια υποκειμενα ξεφτυλισμενοι μαλακες και εσεις και οι σκατοπρογονοι σας.

      • Έλα-έλα,υπερβάλλεις!-Αφού ΞΕΡΕΙΣ!…ΑΝ οι πρόγονοι των Ελλήνων ήσαν Σκατιάρηδες,οι Οβριοί δεν είναι παρά τα…Σκατά των σκατών τους!

  8. Κόναν ο Βάρβαρος 01/15/2016 @ 4:56 ΜΜ

    Αυτο σας λεω εδω και καιρο ρε αρχαισβλακες, τραβατε σε καμια Σατανιστικη σεκτα να βρειτε τον προορισμο σας. Εκει ανοικετε μαζι με τα αφεντικα σας που σας εχουν ξεσκισει τους αχρηστους εγκεφαλους και σας ταιζουν τον εγωισμο και την αλαζονεια σε σχεση με το ποσο σπουδαια ηταν τα αρχαια σουργελα που εκλεψαν και κακοποιησαν τις ανατολιτικες παραδοσεις και κυνηγουσαν και σφαγιαζαν τους μυστες και τους φιλοσοφους και τελικα δημιουργησαν το μεγαλυτερο μπουρδελο που εχει υπαρξει ποτε, εκει οπου η ανωμαλια εφτασε μεχρι τον Καλιγουλα και τρεχα γυρευε και οι Σατανιστες απο απλοι νοητικοι αυνανιστες μαλακες ξεκινησαν οπως εσεις. Τραβατε να συμμαχησετε με τα αδελφια σας και να κανετε μαζι επικλησεις στην Λιλιθ με τις αναποδες πενταλφες κλπ.

    Για ολα φταιει ο Γιαχβε και ο γιος του ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ. Ακομα και για τους Βαβυωλωνιους που αας εχεσαν ολους ο Γιαχβε φταιει! ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ φτανει οι βλαμμενες πουτανες να κανουν πασαρελα και να μοστραρουν τον κωλο τους και να παριστανουν τις ομορφες καθως μαλακιζονται με τα ειδωλα της επιφανειας.

    • μπουΚΟΝΑΝ ΒΑΡΒΑΡΑ τον Κύπριο οι Εβραίοι 01/15/2016 @ 7:27 ΜΜ

      Γούτσου γούτσου το τσαμένο το ΕΒΡΑΙΟΚΥΠΡΙΟ που νευριάζει κιόλας και αλλάζει και ονοματάκια, όχι Κόναν ο Εβραιοβόρβορος, όχι shamash ο εβραιοπρωκτογλείφτης, όχι εβραιόσχημος κύπριος κα.
      Ποιός Έλληνας ήθελες να σε πηδήξει καλή μου και αυτός ο κακός άνθρωπος σε αγνόησε, να τον κάνουμε ντα.
      Τώρα με το σύμφωνο συμβίωσης άντε να συζήσεις με κανέναν εβραίο γαμιά να χαρεί η ψυχούλα σου!
      Αντε κοριτσάρα μου!

      • Κόναν ο Βάρβαρος 01/15/2016 @ 8:17 ΜΜ

        Εσυ εισαι ΓΝΗΣΙΟΣ Ελληνας βρωμιαρα ξεφτυλισμεη ξεκωλιαρα για αυτο εισαι βρωμιαρα και ειδωλολατρης οπως οι αρχαιες βρωμιαρες που τις εκαψαν οι αρχαγγελοι του Γιαχβε που σας ξεσκσκηαν των βρωμιαρη τον Ελληνικο κωλο. lol

        Τι λες μωρη ξεφτυλισμενη ξεκωλιαρα για τους gay; lol

        Που ζεις μωρη μωρη Ελληνιδα γαμιολα; lol

        Ελα εδω βρωμιαρα Ελληνιδα να δεις που ζεις:

        en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_in_ancient_Greece

        en.wikipedia.org/wiki/Pederasty_in_ancient_Greece

        Αστε τις μαλακιες και τις απατες. Ο πλανητης εχει χορτασει απο τα λαμογια του ειδους σας.

        Ελατε να δειτε τις εικονες και αφηστε τον νοητικο αυνανισμο με τα αρχαια κειμενα. Κανενας δεν ειναι μαλακας σας να του πουλατε τις βρωμιες σας περιφανοι απογοννοι των πισωγλεντιδων. lol

        youtube.com/watch?v=4ZInIhJInS8

    • ..Μα βρε χαζούλη ο Σατανάς δική σας εφεύρεση δεν είναι;-Τι μας λες τώρα!-Να έλθουμε στο club σας,και να κάνουμε ΠΆΡΤΥ ΜΕ ΟΎΖΑ,και μετά να γεμίσει ο πλανήτης με Λιλιθάκια και Σατανάκια,σαν τα άλλα τα μπάσταρδα αδελφάκια σας τα εξ Αβραάμ και Αγαρ ;-ΞΈΡΕΙΣ ΝΤΕ!-Για τα τερατάκια του Ισις μιλάω

  9. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 01/15/2016 @ 5:35 ΜΜ

    ποιο ειναι το ελληνικο ονομα της λιλιθ;; Και μια φιλικη συμβουλη καθε πρωι μολις ξυπνατε να λετε πολλακις Απεταξαμην την εβραιλαν και το σκοτος αυτης συνεταξαμην τον Ελληνισμον και την αληθειαν αυτου.

    • Κόναν ο Βάρβαρος 01/15/2016 @ 7:53 ΜΜ

      Την βασιλισσα του ΟυρΑνου AsHera/Ishtar την κλεψατε ξεφτυλισμενα σουργελα του γαλαξια και του συμπαντος ομως το ενεργειακο της αντιθετο ειναι Εβραικο. lol

      Σας ευχομαι να κολλησουν πανω σας τα succubus και οι ενεργειες της Λιλιθ μεχρι να σας καψουν ολους για να ξεβρομισει ο πλανητης απο τους καταραμενους ειδωολατρες και τους ψωριαριδες της επιφανειας που παριστανουν τους φιλοσοφους.

      • Πω!πω!…Σκέψου να έδινες και κατάρες δλδ!-Αυτό είναι το ποόβλημά σας.Ουδέποτε θα μάθετε να χρησιμοποιείτε σωστά την μόνη γλώσσα που χάρισε ο Θεός στον Άνθρωπο!

      • …Και εν πάση περιπτώσει,εμείς είμαστε όντα της “επιφανείας”,εσείς είναι γνωστό τοις πάση ότι είσαστε από τα γεννοφάσκια σας υποχθόνιοι!

  10. Εχουμε ολοι διαβασει πιστευω τα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ???
    Ιλιαδα – Οδυσσεια
    Οι ιστοριες και τον δυο επων κατι θελουν να μας πουν …δεν μπορει να εγινε πολεμος για τα ματια μιας γυναικας,οσο ωραια και να ηταν.
    Δεν ηταν χαζοι οι ανθρωποι τοτε.
    (ηταν το σημειο που προκαλεσε τον πολεμο…τα στενα και ο ελεγχος)
    Οδυσσεια ….αναφερει τις Σειρηνες….μυθικα τερατα, Κυκλωπες, Θεους
    Δεν τα δωσαμε ποτε σημασια ….δεν ψαξαμε ποτε σε βαθος.
    Ερωτηση….γιατι ολοι οι Πλανητες εχουν Ελληνικα ονοματα? γιατι τα ονοματα των Θεων του Ολυμπου?
    Γιατι απο την μυθολογια??
    Θα μπορουσαν να τους πουν Αριστοτελη , Σωκρατη, Περικλη κ.τ.λ.
    Δεν ξερω …ουτε μπορω να ξερω ..αν η Λιλιθ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΧΙ…αλλα παλια οι ανθρωποι επιτηδες πλεκαν την ιστορια με τον μυθο.
    Ενα ξερω!!!!!! οτι εχουμε χορτασει ψεμα.
    Νιωθω οτι με εχουν εξαπατησει ολοι …
    Για το μονο που μπορω να ειμαι σιγουρη ειναι ο Χριστος, ο μονος αληθινος.

    • Ανύπαρκτος 2Ε 01/15/2016 @ 8:39 ΜΜ

      Το ξεκινησες ωραια και κατελληξες στην μονη και αληθινη για σενα υπαρξη του απολυτου μηδενικου.Το μονο σιγουρο ειναι οτι εχεις θεμα με τον εγκεφαλο σου…

      • Απλα να σε ενημερωσω οτι ο εγκεφαλος μου δουλευει ρολοι.
        Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.

    • Σιμωνίδης 01/15/2016 @ 9:25 ΜΜ

      Στην αρχαία Ελλάδα οι άνδρες ήταν πολεμιστές(δεν τις έδιναν απλόχερα όπως ο αβρααμ)…τις γυναίκες που γούσταραν τις έκλεβαν(αυτό γινόνταν μέχρι και το 60-για να δούνε όλοι ότι είμαστε ο ίδιος ο Ομηρικός λαός) τις γλένταγαν και μετά από καιρό οι σύζυγοι πήγαιναν και τις έπαιρναν πίσω η με το καλό η ε το άγριο.Η ωραία Ελένη πριν τον πα-Πάρη είχε γκόμενο τον Θησέα που την είχε κλέψει….και οι αδερφοί της,την πείραν πίσω και την πάντρεψαν με τον Μενέλαο.Δηλαδή το κλέψιμο ήταν μια ‘ατυπη συμφωνία μεταξύ πολεμιστών …για να ανανεώνονται…και αυτοί και οι γυναίκες τους…χωρίς συνήθως παρατράγουδα….
      ο μεγαλύτερος κλέφτης γυναικών ήταν ο Αχιλλέας και μετά ο Ηρακλής!

      όσο για τους Θεούς…μόνη σου απάντησες ΑΝΝΑ…η ερωτησή σου είναι και απάντηση!όμως Άννα μην μπερδέυει τους Θεούς που είναι οντότητες με τον δημιουργό του Συν-παντός κόσμου.
      άλλο ο Ελλάνιος Δίας,ο Λυκάων Απόλλων,η Γλαύκα Παλλάδα Αθηνά κλπ και τα παιδία τους οι Έλληνες….. και άλλο ο δημιουργός των Πάντων!

      • Δεν θα εκανα ποτε το λαθος να συγκρινω τον ενα και μοναδικο Τριαδικο θεο που πιστευω ….με τους θεους του Ολυμπου.
        Μαλλον δεν καταλαβες τι εννοω???
        Υπαρχουν πραγματα που δεν τα ξερουμε …πραγματα που μας τα περασαν σαν μυθους ….γιατι δεν ηθελαν να μαθουμε την αληθεια….μεγαλωσαμε πιστευοντας οτι ολα αυτα που μας λεγανε η διαβαζαμε ηταν …..ετσι.

        • Σιμωνίδης 01/16/2016 @ 12:18 ΠΜ

          τι σημαίνει τριαδικός?
          -Έχει ο Θεός γιο?
          -αν έχει ένα γιο…εμείς τι είμαστε?
          -τι είναι το πνεύμα?Γιατί το πευμά να είναι έξω από τον λόγο του Θεού(αυτόνομο σαν έννοια)….η είναι συνέχεια του λόγου του Θεού…και γιατί να έχει συνέχεια ο Θεός κάτι ξέχωρο από αυτόν…η γιατί να είναι η συνέχεια του ?
          -ο Θεός και η πλάση είναι το ίδιο ,είναι το ΟΛΟΝ…η ο Θεός είναι έξω από την πλάση και μας κοιτά?Και αν ναι τότε από που μας κοιτά….και γιατί μας κοιτά?
          ο Θεός έχει ανθρώπινα χαρακτηριστικά?
          χρειάζετε ο Θεός αντιπροσώπους για να στηλει στην Γη?
          -είμαστε μόνοι μας στο συν-παν?
          -η σκέψη του είναι η δική μου σκέψη…αν ναι τότε έχω ελευθερή βούληση?
          -αν ξέρει το τέλος…τότε γιατί γίνονται όλα….ποιος ο λόγος?

          έχω εκατοντάδες τέτοιες ερωτήσεις…

          ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΑΝΝΑ….ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ….ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?

          “”””ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ””””(ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ)

          ΑΡΑ ΑΝΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ….τόσο απλά!

          κράτα την ορθοδοξία σαν μια “”Ελληνική”” Παράδοση,μεταβίβασε την στα παιδία σου ,σαν διαθήκη-τροπο ζωής ….αλλά ως εκεί…και μάθε στα παιδία να σέβονται και την άλλη την διαθήκη…αυτή των αρχαίων Θεών!

          για όλα τα άλλα απλά έχουμε μεσάνυχτα…για το τι συμβαίνει σε ΟΛΟΝ τον συν+ΠΑΝτά οργανισμό.

  11. Κόναν ο Βάρβαρος 01/15/2016 @ 7:34 ΜΜ

    Εισαστε τοσο ηλιθιοι ξεφτυλισμενοι μπουρδελοαπατεωνες σκατολαμογια που επι της ουσιας μπορειτε να φτασετε στο σημειο να ισχυριστειτε οτι ο πλανητης Αφροδιτη/Ιναννα και ο Διας/Μαρντουκ ειναι Ελληνικοι, Εβραικοι η δεν ξερω και εγω τι. lol

    Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ σας εχει ξεπερασει καθε οριο γαμω τον Αντιχριστο σας μεσα ξεφτυλισμενοι ψωριαρηδες ειδωλολατρες που μου την ειδατε και θεοι ξεφτυλισμενοι, ρεντικολα του γαλαξια κκαι του συμαντος.

    Πρωτα μας εκλεψαν την θεα της Κυπρου οι ξεφτυλισμενοι μπουρδελοπατεωνες και επειτα απο βασιλισσα του ουρανου την εκαναν ενα απλο μελος του μπουρδελοδωδεκαθεου που ειναι μια μιξη ανατολικων παραδοσεων και τωρα και καλα οι κοιμισμενοι ψαχνουν για αυθεντια στην Ελληνικη παραδοση που ειναι η ΝΕΟΤΕΡΗ νεοβαβυλωνιακη παραδοση προ χριστου που ειναι ΧΙΛΙΑΔΕΣ χρονια νεοτερη απο την Χαλδαικη για παραδειγμα για αυτο αλλωστε οι Χαλδαιοι μαγοι αλωνιζαν μεσα στα πλαισια του Ελληνικου ματριξ. Εκει οπου για παραδειγμα ο τελετυταιος εθνικος αυτοκρατορας ο Ιουλιανος ο παραβατης ηταν μυημενος στα Χαλδαικα μυστηρια απο τον γνωστο τοτε μαγο της εποχης Μαξιμο.

    Θα τα ποσταρω ξανα και ξανα μεχρι να κοψετε την ΜΑΛΑΚΙΑ αν ειναι ποτε αυτο δυνατον.

    “Η αναζήτησή μας για την προέλευση της Αφροδίτης δε σταματά στην Κύπρο, στο γνωστό σημείο σύντηξης των ασιατικών θρησκευτικών αντιλήψεων. Σχεδόν όλοι οι κορυφαίοι μελετητές συναινούν ότι η λατρεία της Αφροδίτης έφθασε αρχικά στην Ελλάδα από την Εγγύς Ανατολή: «Πίσω από τη μορφή της Αφροδίτης στέκει καθαρά η σημιτική θεά της αγάπης, η Ιστάρ-Αστάρτη, θεϊκή σύζυγος του βασιλιά, βασίλισσα του ουρανού και εταίρα ταυτόχρονα»17. Αυτή η άποψη υποστηρίζεται από τους ίδιους τους Έλληνες. Ο Παυσανίας, για παράδειγμα, είχε την ακόλουθη άποψη: “Οι Ασσύριοι ήταν οι πρώτοι από την ανθρώπινη φυλή που λάτρεψαν την ουράνια [Αφροδίτη Ουρανία], κατόπιν ο λαός της Πάφου στην Κύπρο και των Φοινίκων στην Παλαιστίνη και ο λαός των Κυθήρων, που έμαθε τη λατρεία της από τους Φοίνικες»18. Ο Μπάρκερτ υποδεικνύει ότι η Αφροδίτη έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την Ιστάρ.

    Το γεγονός ότι οι θρηνωδίες της Αφροδίτης σχετίζονται με τον πλανήτη επιβεβαιώνεται από τη βαβυλωνιακή παράδοση, στην οποία η Ιστάρ/Αφροδίτη ήταν γνωστή ως «αστέρι του θρήνου»22. Ίσως αυτό το επίθετο να προκαλεί σύγχυση βέβαια: Ποια πιθανή σχέση θα μπορούσε να υπάρχει μεταξύ ενός απόμακρου πλανήτη και των αρχαίων ιεροτελεστιών του πένθους;

    Μια έρευνα για τις αρχαίες θεές-Αφροδίτες θα δείξει ότι οι περισσότερες απεικονίζονταν ως μεγάλες θρηνωδοί. Οι θρήνοι της Ινάνα για το θάνατο του Ντουμούζι λέγεται ότι τράνταξαν τα θεμέλια του ουρανού. Στην Καναανιτική παράδοση είναι παροιμιώδεις οι θρήνοι της Ανάτ για τον Βάαλ, ενώ στην αιγυπτιακή παράδοση η Ίσις περιπλανήθηκε σε όλο τον κόσμο απαρηγόρητη, ψάχνοντας τα υπολείμματα του Όσιρι: «Τον αναζητούσε ακούραστα, πλήρης θρήνων διέσχισε τη γη και δεν ξεκουράστηκε ώσπου να τον βρει»

    Στον ίδιο ύμνο στον οποίο περιγράφεται ως «αστέρι του θρήνου», η Ιστάρ συγκρίνεται με βρυχώμενο λιοντάρι: (…) Ιρνινίτουμ (επίθετο της Ιστάρ), βρυχώμενο λιοντάρι, ας ηρεμήσει η καρδιά σου(…)27. Το γεγονός ότι ο πλανήτης Αφροδίτη ήταν το αντικείμενο αυτής της εικονοπλασίας επιβεβαιώνεται από διάφορες μαρτυρίες. Η Ινάνα, επίσης, (ως Αφροδίτη) περιγράφεται ρητά ως λιοντάρι στον ουρανό. Έτσι, ένας ύμνος επικαλείται την Ινάνα ως «λιοντάρι που λάμπει στον ουρανό»28. Σε έναν άλλο πρώιμο ύμνο, Ινάνα και Εμπίχ, η θεά παρουσιάζεται σαν καταιγίδα, σαν φοβερό λιοντάρι που εξαφανίζει καθετί εχθρικό

    Επανειλημμένα η θεά-πλανήτης στην Βαβυλωνιακή μυθολογία συγκρίνεται με βρυχώμενο λιοντάρι στον ουρανό και δίκαια μπορεί να αναρωτηθεί κανείς. Θα μπορούσε οποιοσδήποτε σήμερα βλέποντας τον πλανήτη Αφροδίτη να τον περιγράψει με τέτοιους όρους; Στην ιερή εικονογραφία της Ιστάρ τα λιοντάρια είναι ευδιάκριτα ούτως ή άλλως29 και συνδέονται πιθανώς με τα λυτά μαλλιά της θρηνωδίας. Ο συσχετισμός αυτός δεν είναι αυθαίρετος, καθώς επιβεβαιώνεται από τα επιγραφικά κείμενα στα οποία η λυτή κόμη παρομοιάζεται συχνά με τη χαίτη του λιονταριού. Ένα δημοφιλές μοτίβο περιγράφει άλλωστε τα λιοντάρια να φέρουν το σύμβολο του άστρου. Διάφοροι μελετητές υποστηρίζουν ότι το σύμβολο του άστρου στο σώμα του λιονταριού υποδεικνύει πως ανήκαν στην Ιστάρ30. Όμως η λέξη κόμη ακόμα και σήμερα χρησιμοποιείται για να περιγράψει έναν κομήτη. Δεν είμαστε σίγουροι αν οι αρχαίοι μας πρόγονοι απέδιδαν την εικονογραφία του κομήτη στην Αφροδίτη. Ωστόσο, παραμένει μια αλληλουχία που δείχνει τη σχέση της Ιστάρ-Αφροδίτης με τον ουρανό και εξηγεί εν μέρει την εμμονή στις ουράνιες ιδιότητες του βρυχώμενου λιονταριού στους ύμνους προς την Ιστάρ.”

    Απο: el.wikipedia.org/wiki/Αφροδίτη_(μυθολογία)

    MORNING STAR = 888

    888 = GODDESS ISHTAR

    Οι νεοειδωλολατρες νεοσατανιστες θα παρουν ΟΛΟΙ τα @@ μου μαζι με τους παπαδες σας, μαζι με τον Γιαχβε σας και τους Εβραιους σας και μαζι με ολα τα σκατα σας. Εχετε κολλησει τους αχρηστους εγκεφαλους σας στα ειδωλα της επιφανειας για αυτο δεν κανει κανενα λαθος αυτος που λεει οτι εισαστε ειδωλολατρες.
    esophoria.org/the-gate-of-888-is-openning-are-you-ready-for-revelation/

    • Μπουκώναν τον πάτον της Νκυπριανκής μυτόγκας οι Μακκαβαίοιν 01/15/2016 @ 8:00 ΜΜ

      Κι εγώ μαζί σου Ιεροβοάμ Μπεν Κυπριάν γιε του… Μαλαχία, κάτω η επιφάνεια, ζήτω τα κάτω από την επιφάνεια, γυρίστε πίσω την κλεμένη θεά Ιστάρ – Μαστάρ γεμάτα γάλα, την Ινάνα του Ινονού γαμώ το φελέκι του Κύπριου μυταρά!
      Βάλε τους προγόνους σου τους Σαρακηνούς (λαός της Σάρας) να κατακτήσουν την Ελλάδα να τη στρώσουμε και να κάνουμε πρωτεύουσά της το Τελ Αβίβ, τον λατρεμένο τόπο σου και να φωνάζουν όλοι ΓΕΙΑ ΣΟΥ μπουΚΟΝΑΝ τονκώλον ο ΕΒΡΑΙΟΚΥΠΡΙΟΣ!

      • Κόναν ο Βάρβαρος 01/15/2016 @ 8:25 ΜΜ

        Τι λες μωρη καμμενη ξεκωλιαρα που σου γαμιεται η παραισθηση; lol

        Εχετε κανει το θεμα Θεος μια εθνικη απατη για μαλακισμενα σκουπιδια και λετε οτι σας καπνισει βρωμιαρηδες.

        Το πως μεττρεπετε πνευματικα θεματα σε μπουρδελο ειναι αξιοθαυμαστο. Μιλαμε εισαστε οι μεγαλυτεροι μαλακες που εχουν υπαρξει ποτε στο συμπαν ολοκληρο. lol

        Σε σχεση με τα συνορα του Λαμογισταν εχεις επιλογη να πας με την Ορθοδοξη Ρωσια να σε σωσει απο τους νεοσατανιστες της Δυσης και τους Σιωνιστες η να τους κανεις τσιμπουκια. Στο να κανετε τσιμπουκια στους Σατανιστες εισαστε πρωτες αλλωστε.

      • Κόναν ο Βάρβαρος 01/15/2016 @ 8:31 ΜΜ

        Απλα για να καταλαβετε ποσοο ξεφτυλισμενοι τραγελαφοι εισαστε απλα να αναφερω οτι ο τελευταιος εθνικος αυτοκρατορας ο Ιουλιανος ο παραβατης ειχε συμμαχησει με τους Εβραιους κατα των Χριστιανων για αυτο να μην σας παραξενευει που οι αρχαιοπουτανες νεοσατανιστες κανουν πιπες στους δυτικους νεοσατανιστες και φυσικα τους Σιωνιστες πατεραδες τους. Μαλιστα ο Ιουλιανος ειχε επιχειρησει να αναγειρει τον ναο τους Σολομωνατα με δικα τους εξοδα!!!

        • ΜΆΛΙΣΤΑ-ΜΑΛΙΣΤΑ!…Από τα γνωστά “προσόντα” σας η κακοποίηση της Ιστορίας!…Οσο ο Μ.Αλέξανδρος,πήγε και ζήτησε την”ευλογία του Αρχι ραββίνου σας,άλλο τόσο ο Ιουλιανός ήθελε να ξαναχτίσει τον Ναό του Αντιθεού σας!

          • Κόναν ο Βάρβαρος 01/16/2016 @ 11:22 ΠΜ

            Ποιος σας χεζει ρε γελοιοι που νομιζετε οτι το συμπαν γυρναει γυρω απο την βλακεια σας.

            filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=56&t=4651

            Στο τελος θα πρεπει καπου να βαλετε τα βεβηλα σας ειδωλα για αυτο θα σας συμβουλευα ειτε να αγορασετε βαζελινη, ειτε να ψαξετε εδω μεσα για την συνταγη βαζελινης χωρις πετρελαιο.

            Χεστηκαν οι Εβραιοι για την αρρωστια σας με την οποια σπανε πλακα για αυτο αλλωστε την προοωθουν για να σας αποβλακωσουν εντελως και να σας στρεψουν μακρια απο το Αγιο Πνευμα ιαι τον Χριστο οπως προβλεπουν και τα πρωτοκολλα τους για να εκφυλισουν την πραγματικοτητα σας.

            Για να καταλαβεις καλυτερα τι παιζει απλα να αναφερω οτι ο ιδρυτης της Νεας Ακροπολης ειναι ο Εβραος Λιβραγκα…

          • βΡΕ ΚΟΝΑΝ Σαν βάρβαρος που είσαι θα έπρεπε οτιδήποτε “ΝΕΟ” να σε προβληματίζει!-Τι θα πει”Νέα Ακρόπολη”; “Νέα Δημοκρατία”,”Νέα Τάξη Πραγμάτων”;…Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι οτιδήποτε “Νέο”στην θέση του παλιού,δεν μπορεί παρά να είναι κακή(κάκιστη)απομίμηση του πρωτοτύπου;

  12. Ανύπαρκτος 2Ε 01/15/2016 @ 8:45 ΜΜ

    Οταν τα σιχαματα εξαφανισαν παντελως την τεχνολογια από τον πλανητη και εξαφανιστηκαν (απο εμας μονο, εδω ειναι ακομη) αρχισαν να φτιαχνουν ιστοριες και να γραφουν ιστοριες και να έχουμε φτασει σημερα να πιστευουμε σε αυτα που ηθελαν ακριβως αυτοι. Το κακο εχει παραγινει και γυρισμο δεν βλεπω να εχει…

  13. Κόναν ο Βάρβαρος 01/15/2016 @ 8:58 ΜΜ

    Παρτε φορα ολες μαζι σκατολαμογια να κλασετε τα @@ στους θεους και στο συμαπαν και κλαστε και τα @@ των νεοσατανιστων αφεντικων σας που σπανε πλακα με την βλακεια σας.

    Ακου τι λεει ο απογονος της συμπαντικης κλανιας για τους gay. lol

    Μιλαμε εισαστε οι μεγαλυτεροι καραγκιοζηδες που εχουν υπαρξει ποτε. lol

    Ρε γελοιοι το συνειδητοποιειτε οτι δεν υπαρχει αλλη παραδοση με bisexual θεους; lol

    Και μιλαμε οχι μονο bizexual θεους (δηλαδη δαιμονες) αλλα για παιδεραστες!!!lol

    Και συνεχιζουν οι ΜΑΛΑΚΕΣ οι απογονοι της συμπαντικης κλανιας να παριστανουν τους ανωτερους και να μας πρηζουν τους ορχεις για τα αρχαια λαμογια. lol

    Ρε ΓΕΛΟΙΟΙ αμα συνεχισετε να παραΚαλετε τους θεους και το ΣΥΜΠΑΝ να σας καψει ειναι λογικο οτι στο τελος θα το κανει. Ποσα κιλα μαλακιας και βλακειας κουβαλατε ρε; lol

  14. Κόναν ο Βάρβαρος 01/15/2016 @ 9:34 ΜΜ

    Εδω εχω γραψει σχετικα με την ενεργεια του πλανητη Αφροδιτη που χρησιμοποιείται για αποτροπαικη μαγεια απο τα αρχαια χρονια απο ΟΛΕΣ τις παραδοσεις εκτος ισως απο την Ελληνικη, εκει οπου ισως γουσταραν να κανουν παρτι με τους δαιμονες και να τουυς πηδανε απο τον κωλο κλπ καθοτι πασιγνωστα πουσταρια. Πραγματικα δεν γνωριζω και με αυτα που βλεπω πραγματικα σας λυπαμαι και θεωρω μαλιστα οτι αυτος που θα πλακωσει τους αρχαιοβλακες στα μπουνιδια για να ξυπνησουν θα τους κανει χαρη και μπορει να γινει και αγιος.

    cosmicinitiation.blogspot.com.cy/2015/08/who-is-inanna-and-who-is-babalon.html

    Στο ποιο πανω εξηγω και την αρχετυπικη σχεση των ενεργειων του ορθιου πενταγραμου με το αντιθετο τους που εκφραζονται και μεσα απο αυτο το συμβολο:

    server2.trutube.tv/files/photos/1382222423895275_l.jpg

    Για να καταλαβετε ποσο ηλιθιοι ειναι οι αρχαιοβλακες απλα θα σας εξηγησω οτι οι αντεστραμμενες ενεργειες του Πρωινου Αστερα θα μπορουσαν να λεγονται και Κουραδα δεν εχει να κανει με το ονομα. Το ονομα Λιλιθ ειναι απλα φορτισμενο με τις αντιστραμμενες ενεργειες της Ιναννα/Αφροδιτης/Πρωινου Αστερα απο τα αρχαια χρονια για αυτο και μιλαμε για πολυ ισχυρες ενεργειες που μπορει να γινουν αμεσως αντιλυπτες με μια απλη επικληση.

    Μπορω να σας βοηθησω κιολας.

    Οι αρχαιοβλακες μπορουν να λενε πριν να πανε για υπνο την εξης προσευχη * 10 φορες:

    Λιλιθ μητερα των αρχαιων τραβεστι ελα γαμησε με και εμενα να γινω γνησιος Ελληνας.

  15. Επισης ο Shamash ειναι η Βαβυλωνιακη εκδοση του Απολλωνα οπως για παραδειγμα ο Ωρος ειναι η Αιγυπτιακη και δεν ειναι Εβραιος. Κανενας θεος δεν ειναι ουτε Εβραιος ουτε Ελληνας και ουτε καν μεσα απο την Ελληνικη μπουρδελοπαραδοση δεν μπορει να εξαχθει τετοιο συμπερασμα.

    Ασφαλως οι Εβραιοι δεν ειναι τοσο βλακες να μιλανε για εθνικους θεους και ουτε καν οι αρχαιοι Μογγολοι δεν ηταν τοσο βλακες. Δεν ξερω πραγματικα αν υπαρχουν μεγαλυτεροι βλακες και μεγαλυτεροι βιαστες της Σοφιας απο τους νεοειδωλολατρες αρχαιογκαγκα. Υπαρχουν εθνικα ειδωλα και παραστασεις του πανω στο κατω, οχι εθνικοι θεοι. Το να λες οτι η θεα Αφροδιτη για παραδειγμα ειναι Ελληνιδα ειναι σαν να λες οτι ο Ηλιος ανηκει στους Ελληνες και οτι οι υπολοιποι θα πρεπει να πληρωνουν φορο στο Λαμογισταν γιατι τους φωτιζει με τις ακτινες του.

  16. Κόναν ο Βάρβαρος 01/15/2016 @ 10:24 ΜΜ

    Ο Σκαταδιος πουστοΔιας γαμαγε και βιαζε παιδακια και οχι μονο γυναικες και ειναι το απολυτο παραδειγμα προς αποφυγη. Η Ελληνικη παραδοση ειναι μια ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ αντιγραφη ανατολικων παραδοσεων.

    Ο τελευταιος θεος που πατησε το ποδι του στο Ελλαδα ηταν ο Μεγας Αλεξανδρος και αυτος ηθελε να κανει προτευουσα της αυτοκρατοριας του την Βαβυλωνα.

    Να κανω και ενα copy paste.

    Οταν ο Κροουλι μιλαγε για τον Heru-ra-ha και τον βασιλεα του νεου αιωνα μιλαγε για τον Αλεξανδρο.

    Οι συχνοτητες των μαυρων μαγων που ακολουθουν τις διδασκαλιες του Κροουλι ειναι επικεντρωμενες στην υλοποιηση του κοσμικου αξονα (THE COSMIC AXIS = 888) στο προσωπο του εκλεκτου βασιλεα της νεας Βαβυλωνας.

    Ειναι γνωστο αλλωστε οτι ο Αλεξανδρος θελησε να κανει προτευουσα της αυτοκρατοριας του την Βαβυλωνα και να αναγειρει τον πυργο της Βαβελ στο etemenanki.

    en.wikipedia.org/wiki/Etemenanki

    Να σας θυμισω μερικα ακομα πραγματα για τον Αλεξανδρο για να ξερετε τι να περιμενετε.

    Η γυναικα του Αλεξανδρου ηταν Βαβυλωνια και ο γιος του ηταν Βαβυλωνιος απο την πλευρα της μητερας του για αυτο θεωρω οτι καλο θα ηταν να το σκεφτειτε οτι μπορει να το παρει στραβα αν του πουλησετε φυλετικη ανωτεροτητα, καθως επισης οπως γνωριζουμε και η γυναικα του και ο γιος του δολοφονηθηκαν ισως κιολας απο Ελληνες που δεν γουσταραν να εχουν τα ιδια δικαιοματα με αλλους λαους, καθως ο Αλεξανδρος θεωρουσε ολους τους λαους μεσα στα πλαισια της αυτοκρατοριας του ως ισους ανεξαρτητως εθνικοτητας και θρησκειας.

    Ο Αλεξανδρος γουσταρε επισης την ανατολικη φιλοσοφια καθως οπως ειναι γνωστο ειχε σαν συμβουλο του τον Βουδιστη Καλανο για αυτο καλο θα ηταν να εχετε ανοικτο το μυαλο σας προς την ανατολη.

    el.wikipedia.org/wiki/Καλανός

    Ο Αλεξανδρος επισης θελησε να κανει θυσια στον Μελγκαρτ για αυτο καλο θα ηταν να μην παιρνετε στα σοβαρα την προπαγανδα για τους «κακους» Ανουννακι γιατι μπορει και να σας παρει ο διαολος και να βρειτε τελικα τους κακους που ψαχνετε.

    en.wikipedia.org/wiki/Melqart

    >> Επισης απλα να αναφερω οτι ο μυημενος στα Καβειρια/Πελασγικα μυστηρια Αλεξανδρος που οπως μου ειπε δολοφονηθηκε και αυτος και η οικογενεια του απο Ελληναρες ειχε οδηγηθει απο το μαντειο των Δελφων στο ιερατειο του Λυβιου θεου Αμμων τον οποιο θεωρησε ως πατερα του και τον προτιμησε εναντι της Ελληνικης του εκδοσης (πουστοΔιας).

    • Έχεις πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα!..Πιστεύω ότι ούτε καν ΕΒΡΑΊΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ(έχω γνωρίσει αρκετούς αξιόλογους τέτοιους).-Το θέμα είναι ΤΙ ΕΙΣΑΙ! Η χυδαιότητα σου είναι ίδια με εκείνη των θεατρίνων που παριστάνουν τους “δαιμονισμένους”ΣΕ ΤΕΛΕΤΈΣ…ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΎ!

      • Κόναν ο Βάρβαρος 01/16/2016 @ 11:35 ΠΜ

        Ειμαι απλα ηλικρνης ξεφτυλισμενοι και καταραμενοι αρχαιοσκατοβλακες. lol

        • Θα έλεγα ότι η “ηλικρνια”τρέχει από τα μπατζάκια σου,έλα όμως που αρκετοί από εδώ μέσα, αμφισβητούν ότι φοράς τέτοια!

      • μπουΚΟΝΑΝ ΒΑΡΒΑΡΑ τον πάτο του ΙΟΥΔΑΙΟΚΥΠΡΙΟΥ οι ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΙ 01/16/2016 @ 12:24 ΜΜ

        Πουστοκύπριος είναι Ακέλα και όχι καθαρός Κύπριος Έλληνας όπωσ οι περισσότεροι στο νησί, με γονιδιακή καταγωγή από ιουδαίους πειρατές, τους γνωστούς ΣΑΡΑκηνούς, δηλαδή παιδιά της Σάρας και του Αβραάμ!
        Αυτός δεν το καταλαβαίνει και το κάνει εν αγνοία του αλλά μέσα του ΤΣΙΡΙΖΕΙ σαν την σκρόφα το ιουδαικό γονίδιο που φύτεψαν μέσα στις βρωμερές μήτρες των γιαγιάδων του οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, γιαυτό και μόλις ακούει για ΕΛΛΗΝΙΣΜΌ σκούζει σαν την πουτάνα την γουρούνα πριν τη σφαγή!
        Έχε υπόψη σου ότι είναι ο ίδιος κίναιδος με πολλά ονόματα. Ένας μόνος του είνα! Παλιότερα έγραφε σαν ΒΥΖΙΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΠΟΤΑΣ (βυζαντινός ιππότης) μετά σαν ΕΒΡΑΙΟΣΧΗΜΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ (λυκόσχημος αμνός) σαν ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, σαν kutAMAR UTU, σαν ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ή ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ, σαν SHAMASH εβραιοπρωκτογλειφτης και πολλά άλλα άρρωστα!
        Φωνάζει τόσο πολύ που δείχνει ότι από κάτι ΠΟΝΑΕΙ πάρα πολύ!
        Από ότι έγραψε σε άλλο post η ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ μας, κάποιοι δικοί μας Έλληνας του “σκάλισαν” τον ψυχικό πρωκτό στο παρελθόν (πολύ φομάμαι ότι του χάλασαν και τον αληθινό) και από τότε μας μισεί όλους!
        Τώρα ή κανένα τσακάλι δικό μας από τα ΕΛΔΥΚ τον βίασε μικρό ή κανένας Έλληνας τουρίστας “χαιδεψε” και αυτόν μαζί με τη μάνα του ή τέλος θα είχε κανέναν γκόμενο Έλληνα που τον παράτησε!
        Είναι πονεμένος απο όλες τις μπάντες για αυτό ούτε να τον παρεξηγείτε ούτε να τον πέρνετε στα σοβαρά!
        Παίξτε τον λίγο να γελάμε! Σε λίγο θα ξανααλλάξει όνομα, αλλά είναι πολύ εύκολο να τον καταλάβετε, τόσο από τον τρόπο γραφής του όσο και από τις άπειρες και επαναλαμβανόμενες παπαριές που γράφει!
        Μόνο μην μου τον διώξετε, γιατί τέτοιον ΜΑΚΑΚΟ δεν είχαμε ξαναδεί εδώ μέσα, ούτε προκειται να βρούμε εύκολα!
        Είναι ο δικός μας ΗΛΙΘΙΟΣ! (δέστε την ταινία ΔΕΙΠΝΟ ΗΛΙΘΙΩΝ και θα καταλάβετε τι λέω) προστατέψτε τον!

        • Βασικα ειμαι αντιμαλακας και αντικαραγκιοζης καλη μου για αυτο και δεν εχουμε κοινα και για αυτο αλλωστε δεν εχετε κανενα κοινο με τους αρχαιους μυστες τον Μεγα Αλεξανδρο κλπ και για να γινω ομοιος σας και να προσεγγισω την απολυτη ξεφτυλα του ανθρωπινου ειδους θα πρεπει να μου κανετε λοβοτομη για αυτο τσαμπα μαλακιζεστε και τσαμπα προσπαθειτε να εκφυλισετε τα αρχαια μυστηρια για να ταισετε την ειδωλολατρικη σας αρρωστια και τον εθνικο σας υπερκομπλεξισμο.

          Εγω θα λεω την αληθεια και εσεις μπορειτε να συνεχισετε αυτο που γνωριζετε καλυτερα απο καθε αλλον δηλαδη να μαλακιζεστε με τα ειδωλα και παριστανετε τις ομορφες, καθως εχετε χρεοκοπησει και απολυτα δικαιολογημενα σε ολα τα επιπεδα.

          Επισης κανεις καποιο τεραστιο λαθος, καθως δεν εχω προβλημα με τους Χριστιανους και με τους αμνους της δεξιας ατραπου για παραδειγμα που διδασκονται την ανρθωπια πρωτα απο ολα ασχετα με τις διαφορες που εχω με το ιερατειο. Απλα μου προκαλουν ενα σιχαμα οι αλαζωνες κουραδες που νομιζουν οτι ολοκληρο το συμπαν γυρναει γυρω απο τον εθνικο τους υπερσυμπελγαμτισμο και αυτοι ειναι και οι χειροτεροι εχθροι του εθνους σας που προσπαθουν να σας ξεφτυλισουν σε ολα τα επιπεδα και εχουν εκφυλισει τα παντα και ειναι η ντροπη και για τους αρχαιους φιλοσοφους και μυστες κλπ. Δηλαδη εσεις.

          Αλλωστε ειναι γνωστο οτι: ΖΕΥΣ ΚΟΛΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝ ΥΠΕΡΦΡΟΝΩΝ

          Αντε γεια για τωρα βλακακο.

          • Σαββατάκος Βδελόπουλος μυαλοπώλης 01/16/2016 @ 3:52 ΜΜ

            Δημοσθένη;;;;
            Πως μιλάς έτσι; Πως θα πουλήσουμε το εμπόρευμα αν ανακαλύψουν ότι είμαστε εμείς;;;
            Θα πάρεις και εμένα και το Αϊδονι στο λαιμό σου!!!
            Ασε που είδα να σχολιάζεις και σαν ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ σε άλλα άρθρα, με έναν σταυρό ΝΑΑΑ!
            Το στυλ σου δεν κρύβεται πάντως, να ξέρεις!
            Είναι τελικά ο FERBBY ο ίδιος ο σατανάς, όπως είπε και ο κολλητός σου, ο πατήρ Σταύρος Οδυσσέως;
            Ζήτω οι… ΝΤΙΒΑΝΟΚΑΣΕΛΕΣ και τα θύματα!!!

  17. Απόλλωνας 01/16/2016 @ 12:55 ΠΜ

    Εγω ακομα και οταν εκανα το μεγαλυτερο λαθος στην ζωη μου και εγινα εθνικος δεν μπορουσα να ταυτιστω με τα ειδωλα οπως αλλωστε ουτε οι Πυθαγορειοι ταυτιζονταν με τα ειδωλα οπως για παραδειγμα ο Εμπεδοκλης που ηταν επισης μυημενος στα Χαλδαικα μυστηρια που ειναι χιλιαδες χρονια αρχαιοτερα απο την Ελληνικη παραδοση.

    Ο Εμπεδοκλης μαλιστα ελεγε οτι ειναι εκπτοτος και αυτα που ελεγε θυμιζουν περισσοτερο ιουδαιο προφητη παρα αμπελοφιλσοοφο Ελληναρα. Ελεγε οτι νιωθει σαν να συμφυρεται αναμεσα σε χυδαια διποδα κυνηγημενος απο θεους και δαιμονες.

    Ακομα και οταν ημουν εθνικος καπου στα 15-16 και δεν ηξερα ασφαλως τι μαλακιες ειπαν τα αρχαια μπουρδελοα φανταζομουνα τον Απολλωνα σαν μια κοσμικη δυναμη που υπαρχει για ολους τους ανθρωπους και για αυτο σιγα σιγα μπηκα στην διαδικασια του συγκρητισμου που με οδηγησε στο να σιχαθω οσο τιποτα αλλο τους ειδωλολατρες που ειναι τετοιοι οσο και να κτυπιουνται.

    Τωρα σε σχεση με τον Απολλωνα απλα να σας εξηγησω οτι ολοι οι αρχαιοβλακες θα παρουν τα ΑΡΧΙΔΙΑ του Απολλωνα και κλοτσιδια στην κολαση.

    Ο δρακοκτονος Απολλωνας δεν ειναι παρα μια προβολη που συγκεντρωνει στοιχεια απο διαφορετικες θεοτητες της ανατολης οπως για παραδειγμα τον Μαρντουκ τον Shamash τον Ωρο κλπ.

    Μιλαμε για μια προβολη του ηλιακου σωτηρα μεσα απο ενα συμβολικο περιβλημα που ειναι ομως αγαμος και γαμημενος θα ελεγα, καθως ο ηλιακος θεος ειναι ταυτοχρονα και ο γαμπρος (νμφιος) του Ιερου Γαμου και αντι αυτου ο Απολλωνας των Ελληνων ηταν ενας ευνουχισμενος πουστης που γαμαγε παιδακια.

    Ο δρακοκτονος Απολλωνας ΩΡΟΣ λοιπον και οχι η κουραδα των Ελληνων ετσι οπως προυσιαζεται στον Ορφικο υμνο ειναι ο δικαστης ολων των εθνων των θνητων εκει οπου αλλωστε στον Ορφικο υμνο αναφερετε ως Μεμφιτης δηλωνοντας ετσι την προελευση της παραδοσης του απο την πολη Μεμφις της Αιγυπτου.

    Εκφραζει δηλαδη το αρχετυπο του δρακοκτονου ηλιακου σωτηρα που ειναι και ο δικαστης ολων των εθνων των θνητων ακριβως οπως ο Χριστος/Μιχαηλ.

    Εκει οπου:

    THE ARCHANGEL MICHAEL = 918

    918 = THE JUDGE OF EARTH

    HIS NAME IS MICHAEL = 888

    HE IS THE MESSIAH = 888

    κλπ κλπ

    Οταν μιλαμε για τον Μιχαηλ προφανως μιλαμε για τον Resheph Mikal ο οποιος μαλιστα ειχε ταυτιστει απο τους αρχαιους Κυπριους με τον Απολλωνα.

    en.wikipedia.org/wiki/Resheph

    realdevil.info/4-2-2.htm

    books.google.com.cy/books?id=yaAoAAAAQBAJ&pg=PA480&lpg=PA480&dq=resheph+MIKAL+MICHAEL&source=bl&ots=HTiede93ct&sig=HMtdUKHiRiKOHQ_HZjMxtLPOLMQ&hl=en&sa=X&redir_esc=y#v=onepage&q=resheph%20MIKAL%20MICHAEL&f=false

    Ο Μιχαηλ, ο Απολλωνας, ο Αγιος Γεωργιος, ο Οσιρις και γενικα ολοι οι δρακοκτονοι θεοι και αγιοι θα χεσουν πανω στον ΤΑΦΟ των νεοσατανιστων και των αρχαιοκαπηλων ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ. Ειναι πολυ απλο.

    Συνεχιστε να μαλακιζεσται και να προκαλειτε τον Anihiliator και θα την πληρωσουμε ολη μαζι την απυθυεμνη βλακεια σας σκατοσουργελα αρχαιοβλακες, εκτος αν τελικα λυπηθει τους Χριστιανους και ακουσει τις προσευχες των μοναχων κλπ.

    Εδω ειναι και το τελευταιο του μηνυμα:

    esophoria.org/the-apollo-code/

    Αντε στο διαολο.

    • Τελικά ακόμα και η προβοκάτσια χρειάζεται μια κάποια “πνευματικότητα”…’Ετσι ΑΠΟΛΛΩΝΆΚΟ;

      • Κόναν ο Βάρβαρος 01/16/2016 @ 11:33 ΠΜ

        Απανταω αναλογα στα αρχιλαμογια και τα πνευματικα μικροβια που εχουν βρωμισει τον πλανητη και λεω την αληθεια σε σχεση με τους bisexual θεους για παραδειγμα εκει οπου ειναι σχεδον αδυνατον να βρεις καποιον αρχαιοβλακα που να ειναι ειλικρινής και για ολα φταιει ο Χριστος για τους ξεφτυλισμενους καραγκιοζηδες.

        Μιλαμε για τα μεγαλυτερα ιεροσυλα σουργελα που εχουν υπαρξει ποτε στον πλανητη που δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο.

        • -Σε κανέναν δεν φταίει ο Χριστός η ο όποιος καλοπροαίρετος!…φΤΑΊΝΕ όλοι αυτοί που σφετερίστηκαν τα λόγια τους,για τους ΔΙΚΟΥΣ τους ΑΝΟΜΟΥΣ σκοπούς!

        • Ανώνυμος 01/16/2016 @ 12:29 ΜΜ

          ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΚΟΝΑΝ Ή ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ;
          ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΑΡΧΑΙΟΛΑΓΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΟΙ.
          ΕΞΗΓΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΣΕ ΚΑΒΓΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ.

    • ΚΘΟΥΛΟΘ ΛΑΜΑΣΘΟΣ πατηρ της Λίλιθ 01/16/2016 @ 12:39 ΜΜ

      Τελικά Απόλλων είσαι ή Εθνικός, μας μπέρδεψες! Θα σας γαμήσει όπως πάντα ο ελληνικός ΑΠΟΕΛ ρε σκουπίδια!
      Ρε, μήπως είσαι ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ και μας τρολάρεις για να βρίζεις ελεύθερα, επειδή μπήκαμε σε φιλικό σου site και αλλάζουμε την οπτική από τις ιουδαικές δεισιδαιμονίες που γράφεις;

  18. Κόναν ο Βάρβαρος 01/16/2016 @ 11:51 ΠΜ

    Σε σχεση με το αφεντικο των Ελληνκαυλων ειδωλολατρων θα απαντησω με νεο μηνυμα και οχι με reply.

    >>

    Οχι καλη μου δεν ειναι δικη μου εφευρεση τα αρχαια μυστηρια απλα εσεις εισαστε βλακες και λαμογια. Ο Σατανας ειναι ενας συμβολισμος για τις δυναμεις του σκοτους οπως για παραδειγμα ο Απεπ/Αποφις των Αιγυπτιακων μυστηριων ο εχθρος του Γιαχβε-Οσιρι-Δια που εγινε Τυφωνας στην Ελληνικη μπουρδελοπαραδοση και ο Αχριμαν των Χαλδαιων που ειναι ο εχθρος του Ωρομασδη/Δια κλπ.

    Για αυτο αλλωστε και οι Σατανιστες αυτοαποκαλουνται και Typhonians καθως επισης γουσταρουν την εκφυλες Ελληνικες παραστασεις.

    Για να καταλαβεις καλυτερα τι παιζει ολοκληρη η εργασια του Κροουλι βασιζεται στην Ελληνικη Γεματρια και σε αυτο:

    ΘΕΛΗΜΑ = 93 = ΑΓΑΠΗ

    en.wikipedia.org/wiki/93_(Thelema)

    Copy paste απο κατι που εγραψα στο παρελθον:

    Let us look at Marduk vs. Tiamat, Amun Ra vs. Apep, Yahweh vs. Leviathan, Thor vs. Jörmungandr, Zeus vs. Typhon and more similar stories, until finally Christ and/or Archangel Michael vs. Satan; it is clear that these stories are a fundamental archetype which you can find in the most spiritual traditions.

    The champion of the Anunnaki gods, Marduk, fought and won the powers of Chaos led by the Dragoness Tiamat and brought order.

    Jörmungandr grew so large that he was able to surround the Earth and grasp his own tail. When he lets go, the world will end. As a result, he received the name of the Midgard Serpent or World Serpent.

    Apep/Apophis is called the `World Encircler’ and ‘Serpent of Rebirth’. He was the deification of darkness and chaos, and thus the opponent of light and order.

    Apep/Apophis was the opponent/adversary of Ra and his attributes would later pass to Seth, the brother and enemy of Osiris and his saviour son Horus, and to Typhon who was the enemy of Zeus.

    Satan is written with three Hebrew letters: The letter Shin, which means to consume or destroy, the letter Tet which means a snake, or to surround and the letter Nun, which means life. So Satan means, the Snake that surrounds, consumes and destroys life.

    You will always read the same story but in different variations where there is always a Dragon which represents the powers of Chaos, and a Dragon Slayer who brings light and order.

    —-

    Εδω ενα copy paste απο αλλου:

    Satan is a pattern which was used by the ancient initiates to identify some specific spiritual qualities.

    Satan is the adversary and is written with three Hebrew letters: The letter Shin, which means to consume or destroy, the letter Teth which means a snake, or to surround and the letter Nun, which means life. So Satan means, the Snake that surrounds, consumes and destroys life.

    The symbolism of Satan is exactly the same with Apep who is the equivalent of Typhon, Ahriman and Jörmungandr.

    “Apep was an evil god in depicted as a snake/serpent and a dragon, the deification of darkness and chaos, and thus opponent (adversary) of light and Ma’at (order/truth).”
    “Ra was the solar deity, bringer of light (Lucifer), and thus the upholder of Ma’at. Apep was viewed as the greatest enemy of Ra, and thus was given the title Enemy of Ra, and also “the Lord of Chaos”.”

    Quotes from: en.wikipedia.org/wiki/Apep

    Satan is not a real being is just an ILLUSION = 666 which is collecting and contain the INSANITY = 666 of HUMANITY = 666 into a specific archetypal pattern which is always present into the initiation systems of the ancients.

    To understand better this pattern read the following:

    esophoria.org/gematria-and-the-number-666/

  19. Απόλλωνας 01/16/2016 @ 12:40 ΜΜ

    Δεν υπαρχει λογος να το ζαλιζουμε το θεμα ελατε να καλεσουμε ολοι μαζι τον Απολλωνα να ξεβρωμισει ο τοπος για να δουμε τελικα αν ειναι παιδεραστης και για να δουμε αν τελικα εχει σχεση με τους Ανουννακι οπως για παραδειγμα ο Αλεξανδρος Ωρος/Απολλωνας. Ελατε για να δουμε ποιος λεει την αληθεια και ποιος ειναι τελικα ο βεβηλος.

    Ἐλθέ, μάκαρ, Παιάν, Τιτυοκτόνε, Φοῖβε, Λυκωρεῦ,

    Μεμφῖτ᾽,

    ἀγλαότιμε, ἰήιε, ὀλβιοδῶτα, χρυσολύρη, σπερμεῖε, ἀρότριε, Πύθιε, Τιτάν, Γρύνειε, Σμινθεῦ, Πυθοκτόνε, Δελφικέ, μάντι,

    ἄγριε, φωσφόρε δαῖμον,

    ἐράσμιε, κύδιμε κοῦρε, † μουσαγέτα, χοροποιέ, ἑκηβόλε, τοξοβέλεμνε, Βράγχιε καὶ Διδυμεῦ, † ἑκάεργε, Λοξία, ἁγνέ, Δήλι᾽ ἄναξ,

    πανδερκὲς ἔχων φαεσίμβροτον ὄμμα,

    χρυσοκόμα, καθαρὰς φήμας χρησμούς τ᾽ ἀναφαίνων· κλῦθί μου εὐχομένου λαῶν ὕπερ εὔφρονι θυμῶι· τόνδε σὺ γὰρ λεύσσεις τὸν ἀπείριτον αἰθέρα πάντα γαῖαν δ᾽ ὀλβιόμοιρον ὕπερθέ τε καὶ δι᾽ ἀμολγοῦ, νυκτὸς ἐν ἡσυχίαισιν ὑπ᾽ ἀστεροόμματον ὄρφνην ῥίζας νέρθε δέδορκας,

    ἔχεις δέ τε πείρατα κόσμου παντός· σοὶ δ᾽ ἀρχή τε τελευτή τ᾽ ἐστὶ μέλουσα,

    παντοθαλής, σὺ δὲ πάντα πόλον κιθάρηι πολυκρέκτωι ἁρμόζεις, ὁτὲ μὲν νεάτης ἐπὶ τέρματα βαίνων, ἄλλοτε δ᾽ αὖθ᾽ ὑπάτης, ποτὲ Δώριον εἰς διάκοσμον

    πάντα πόλον κιρνὰς κρίνεις βιοθρέμμονα φῦλα,

    ἁρμονίηι κεράσας {τὴν} παγκόσμιον ἀνδράσι μοῖραν,

    μίξας χειμῶνος θέρεός τ᾽ ἴσον ἀμφοτέροισιν, ταῖς ὑπάταις χειμῶνα, θέρος νεάταις διακρίνας, Δώριον εἰς ἔαρος πολυηράτου ὥριον ἄνθος. ἔνθεν ἐπωνυμίην σε βροτοὶ κλήιζουσιν

    ἄνακτα, Πᾶνα, θεὸν δικέρωτ᾽,

    ἀνέμων συρίγμαθ᾽ ἱέντα· οὕνεκα παντὸς ἔχεις κόσμου

    σφραγῖδα

    τυπῶτιν. κλῦθι, μάκαρ, σώζων μύστας ἱκετηρίδι φωνῆι.

    ——

    Ελα, ώ μακάριε Παιάν, πού εφόνευσες τον Τιτυόν, Φοίβε Λυκωρέα,
    Μεμφίτη,

    συ πού τιμάσαι λαμπρά, ό ίηιος, ό παρέχων ευτυχίαν. πού έχεις χρυσήν λύραν καί έχεις σχέσιν με τα σπέρματα, ό προστάτης των καλλιεργητών, ό Πύθιος, ό Τιτάν, ο Γρύνειος. ό Σμινθεύς, ό φονεύς του Πύθωνος, ό Δελφικός, ό μάντις,

    ό άγριος, ό θεός πού φέρει το φως,

    ό αγαπητός, ό ένδοξος νέος συ πού είσαι ό ηγέτης των Μουσών, ό αρχηγός του χορού, ο μακροβόλος, ό τοξοβόλος ό Βράγχιος καί Διδυμεύς, ό τοξότης, ό Λοξίας, ό αγνός, ώ ανακτά της Δήλου,

    πού το μάτι σου, το φωτίζον τους ανθρώπους, βλέπει τα πάντα,

    συ με την χρυσή κόμη, πού μας δίδεις προφητικές καθαρές φωνές καί χρησμούς, άκουσε την προσευχήν μου υπέρ των λαών με ευφρόσυνη καρδιά· διότι εσύ βλέπεις όλον αυτόν τον απέραντον αιθέρα καί από επάνω βλέπεις την ευτυχισμένη γη καί από κάτω στο σκοτάδι κατά την νύκτα εν ώρα ησυχίας, πού έχεις για μάτια τα άστρα, βλέπεις τις ρίζες (τα θεμέλια),

    και έχεις τα πέρατα όλου του κόσμου (κάτω από τα μάτια σου)·

    εσύ φροντίζεις για την αρχή καί το τέλος,

    ΙΑΩ ΙΑΩ ΙΑΩ. ΕΙΑΩ!

    καί κάνεις να θάλλουν τα πάντα· εσύ συναρμόζεις κάθε πόλον με την κιθάραν, πού έχει μεγάλον ήχον άλλοτε μεν βαδίζων προς τα τέρματα της νεάτης (της κατωτάτης χορδής), άλλοτε πάλιν προς την ύπάτην (την ύψηλοτάτην χορδήν), άλλοτε δε συμμειγνύων κάθε πόλον είς την Δωρικήν διακοσμησιν (διάταξίν).

    Διαχωρίζεις τα διατηρούμενα είς την ζωήν φύλα συγκεράσας δια της αρμονίας την παγκόσμιον μοίραν των ανθρώπων (την μοίραν τήν θέσιν των ανθρώπων είς όλον τον κόσμον)·

    άνέμειξες εξ ίσου καί με τα δύο (καί με την νεάτην καί με την ύπάτην) τον χειμώνα καί το θέρος, διεχώρισες δε τον χειμώνα είς υπάτας καί το θέρος με τάς νεάτας καί έσχημάτισες το ώραίον Δωρικόν άνθος του πολυαγαπημένου έαρος

    Εξ αυτού οι άνθρωποι σε καλούν με την επωνυμίαν

    ανακτά Πάνα θεόν με δύο κέρατα,

    πού αφίνεις τα σφυρίγματα των ανέμων και γι αυτό κρατείς την

    σφραγίδα,

    που δίδει τον τύπον εις όλον τον κοσμον (πού διαπλάσσει όλον τον κοσμον)

    άκουσε με μακάριε, και σώσε τους μεμυημένους με την ικετευτικήν φωνήν (που σε ικετεύουν).

    —-

    Οταν λοιπον μιλαμε για τον Απολλωνα των Ορφικων μιλαμε για μια παρασταση μιας κοσμικης δυναμης. Μιλαμε επισης για τον παντεποπτη οφθαλμο και για τον αιωνιο ηλιακο κυκλο που ειναι το Αλφα και το Ωμεγα (ΕΙ Α Ω) και ο κριτης του παντος.

    THE SOLAR CIRLCE = 888

    ΕΛΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΤΗΝ ΛΥΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!

    ΣΥ ΕΙ ΕΝ!

    youtube.com/watch?v=StfNETJjUsY

    Παρτε τα @@ μου γνησιοΙ Ελληναρες LOL

    esophoria.org/the-return-of-the-hellenes/

    Αυτός λέγει, αφουγκρασθήτε,
    εγώ είμαι Άλφα, Ωμέγα εγώ,
    Πέστε, που θε να κρυφθήτε,
    όλοι εσεις, αν οργιστώ;

    >> el.wikipedia.org/wiki/Άλφα_και_Ωμέγα

    • ΔημοσθενοΑδωνοΚυριάκος ΓεωργιαδοΛιακοΒελόπουλος 01/16/2016 @ 1:09 ΜΜ

      Σηκωθείτε από καρέκλες, καναπέδες και ντιβανοκασέλες!
      Εντάξει ρε φίλε, δεν θα ξαναχαλάσουμε τη διαφήμιση, θα τα πάρει ο κόσμος τα βιβλία.
      Δεν χρειάζεται να εξάπτεσαι και να βρίζεις.

      • Κόναν ο Βάρβαρος 01/16/2016 @ 9:21 ΜΜ

        Δεν εχω καμια σχεση με τους Ελληνοκεντρικους βλακες που σας πουλανε μαλακιες. Αμα γραψω βιβλιο για εσας θα λεγεται The Greek Bullshit και θα ειναι στα Αγγλικα και αμα γραψω για τους Εβραιους για παραδειγμα θα λεγεται The Hebrew Bullshit.

        Τα υπολοιπα tomorrow.

  20. Καδμίλος 01/17/2016 @ 11:42 ΠΜ

    Απαντηση στους Χριστιανους που ειναι και οι μονοι που πραγματικα αξιζουν απαντηση γιατι φυλαξαν τον Λογο της υπομονης του.

    Αυτο που δεν σας λενε οι Εβραιοι Καμπαλιστες μαυροι μαγοι εναι οτι ο Ιησους υπηρξε η ενσαρκωση του Λογου και της ανωτερης δυναμης στο ΣΥΜΠΑΝ για αυτο και κανουν οτι μπορουν για να σας απομακρυνουν απο την φυλαξη του.

    Ο Ιησους ειναι η ενσαρκωση της κοσμικης δυναμης που οι Πυθαγορειοι γνωριζαν μεσα απο πολλες παραδοσεις και ταυτισαν με τον Ελληνικο Απολλωνα-Ωρο τον γιο του Δια-Ammun Ra και αυτος ειναι ενας απο τους λογους που θα βρεις πολλες απεικονισεις του Ιησου ως Απολλωνα.

    Φυσικα ο Χριστος δεν ταυτιζεται με τα ειδωλα και τις ανθρωπινες παραστασεις. Δεν ταυτιζεται ουτε με το ειδωλο του Απολλωνα, ουτε με το ειδωλο του Ωρου και ουτε καν με το ειδωλο του Μαρντουκ που ειναι η γνησιοτερη εκφραση αυτης της κοσμικης δυναμης στις αρχαιες παραδοσεις για αυτο και οι Βαβυλωνιοι μιλαγαν για τον αρχοντα του συμπαντος.

    Για αυτο και λογω του χαους που εσπειραν τα παγανιστικα ιερατεια οι αποστολοι απεφυγαν την ταυτιση του Χριστου με τις παλαιοτερες εκφρασεις του, καθως επι της ουσιας τα αρχαια ειδωλα δεν υπαρχουν χωρις το θελημα αυτου που εινναι ο βασιλεας των θεων. Αλλωστε ολοι οι αρχαιοι χρισμενοι διδασκαλοι (Καδμιλοι για τα Πελασγικα/Κανειρα μυστηρια) οπως για παραδειγμα οι Πυθαγορειοι σταυρωθηκαν και σφαγιαστηκαν οπως ακομα και ο βασιλεας των παγανιστων ο Μεγας Αλεξανδρος που επισης δολοφονηθηκε οπως και ολοκληρη του οικογενεια.

    Οι νεοειδωλολατρες νεοσατανιστες απλα μαλακιζονται με τα ειδωλα και δεν εχουν ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχεση με τους αρχαιους θεους και τους Πυθαγορειους για παρδειγμα ετσι οπως ισχυριζονται οι Illuminati. Μεσα στα πλαισια του οικοδομηματος του θεου των θεων οι ανθρωποι χωριζονται σε δυο main κατηγοριες.

    1) Τους αμνους της δεξιας ατραπου που ειναι στα δεξια του κυριου.

    2) Στις κατσικες που ειναι στα αριστερα του. Σε αυτους δηλαδη που ταυτιζονται και μαλακιζονται με τα ειδωλα και ποροσπαθουν επι της ουσιας να καπηλευθουν τις αρχαιες παραδοσεις.

    Υπαρχει και μια τριτη κατηγορια που δεν σας αφορα.

    Μιλαμε ασφαλως για μια υλοποιηση του THE GOD OSIRIS = 888 που ειναι ο ακρογωνιαιος λιθος της δημιουργιας και ο παντεποπτης οφθαλμος στην κορυφη της κοσμικης πυραμιδας.

    Αλλωστε:

    “To the angel of the church in Laodicea write: These are the words of THE AMEN, the faithful and true witness, the ruler of God’s creation.

    biblehub.com/revelation/3-14.htm

    Σε σχεση με τον βασιλεα των θεων εγραψα στο παρελθον. Ισως να επανελθω.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*