Διαφημίσεις

Τι θέλει να μας πει ο ποιητής Μπόουι με το άλμπουμ “Μαύρο Άστρο”;

Λίγες εβδομάδες πριν από το θάνατό του Μπόουι η βρετανική εφημερίδα The Daily Star δημοσίευσε ένα εκτενές άρθρο για το πρόσφατο άλμπουμ του Ντάβιντ Μπόουι, Black Star ή Μαύρου Άστρου.
Το άρθρο εξηγεί ότι υπάρχει μια παράξενη σχέση μεταξύ του σατανιστή Aleister Crowley, και του Μπόουι της άφιξης του Πλανήτη Χ ή Μαύρου ΄Αστρου και της ΝΑΣΑ.

Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί για το θάνατο του Μπόουι ακόμα ότι μαζεύουν υπογραφές για να τον φέρουν πίσω. Έγω το θεωρώ πολύ περίεργο ότι κανείς δεν ήξερε ότι ο άνθρωπος για ένα χρονικό διάστημα έπασχε από καρκίνο, και ο θάνατός του ήταν απροσδόκητος.

Ο Μπόουι ήταν μέλος της ΟΤΟ, Ordo Templi Orientis (OTO), της απόκρυψης οργάνωσης που δημιούργησε ο ποιος μεγάλος σατανιστές του κόσμου ο Αλάιστερ Κρόουλι. Προφανώς ήταν μέλος της αν και δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Αν δεν ήταν μέλος της σίγουρα θαύμαζε τον Κρόουλι γιατί τραγουδούσε για αυτόν και τον θαύμαζε απόλυτα.
david-bowie-darkstar-nibiru-planet-x-484020
Επίσης και οι Beatles θαύμαζαν τον Άλαιστερ Κρόουλι που λεγόταν Edward Alexander (Aleister) Crowley τον Αγγλο αποκρυφιστή, συγγραφέα, ποιητή και άλλα πολλά. Ήταν βασικό μέλος διάφορων απόκρυφων οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένης της Golden Dawn ή Χρυσής Αυγής… να ακούνε οι ΧρυσαΑυγήτες να μαθαίνουν και να αρχίσουν να κρατούν απόσταση!

Εδώ το βίντεο με τον Μπόουι να τραγουδάει την Golden Dawn

https://www.youtube.com/watch?v=fTU8YBeHChg

Στο βιβλίο του “The Book of the Law” ο σατανιστής έγραψε μεταξύ άλλων, ότι όταν αντιστρέφεις αυτά που γνωρίζουμε όταν όλα τα κάνεις ανάποδα καλείς τις σατανικές δυνάμεις. Π.χ τα λόγια τραγουδιών, ονόματα, και οτιδήποτε που τα μπρος τα κάνουμε πίσω…. τα φέρνουμε ανάποδα προσκαλούν τις μαύρες σατανικές δυνάμεις. Πχ το ΝΑΤΟ μας το προβάλουν σαν ΟΤΑΝ…σας το έχουμε δείξει στα Κατοχικά Νέα.
david-bowie-blackstar-375897
Καταλαβαίνετε τώρα σε ποιον οχετό βρισκόμαστε σαν χώρα;;; Αυτό είναι το ΝΑΤΟ! Οι “προστάτες” μας είναι σατανιστές αλλά ποιος να σας τα πει αυτά;;; Ο Ομπαμίας ή ο Τσίπρας;;;

Η πρώην σύζυγος του Paul McCartney, η Heather Mills μετά το διαζύγιο της με τον McCartney, δήλωσε:
« Οι άνθρωποι δεν έχουν καμία ιδέα για το ποιοι πραγματικά είναι και πως συμπεριφέρονται σε άλλους. Έχω ένα κουτί γεμάτο αποδείξεις που όταν μου συμβεί κάτι θα βγούνε όλα στην επιφάνεια. Θα είναι η απόδειξη ενάντια σε κάποιον που αγαπούσα πάρα πολύ. Έχουν συνέβη φοβερά πράγματα που έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια”.

Ο Άλαιστερ Κρόουλυ δεν είχε μόνο μεγάλη επιρροή σε κάποιους καλλιτέχνες, αλλά και στην ΝASA.
Από την ίδρυση της NASA το 1958 έγιναν προσπάθειες για να αποκρύψουν τις αποκρυφιστικές ρίζες αυτού του οργάνου από το κοινό. Οι υψηλότερες βαθμίδες της NASA είναι τα μέλη των μυστικών οργανώσεων όπως οι μασόνοι και οι πρώην Ναζί.
Από την NASA, φτάνουμε στην βρετανική εφημερίδα The Daily Star που πριν από λίγες εβδομάδες, πριν το θάνατο του Bowie, δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με τη σχέση μεταξύ του Μαύρου Αστρου και του άλμπουμ του Bowie, Black Star.
blackstar

Σε αυτό το άλμπουμ το Μαύρο Άστρο ο Μπόουι ανακοινώνει τον θάνατο του απεικονίζοντας τον και ίσως να είναι και αλήθεια. Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Star, το τελευταίο άλμπουμ αναφέρει ότι η έλευση του πλανήτη Νιμπιρου ή του πλανήτη Χ αναφέρεται και συνδέεται με το άλμπουμ του Μπόουι. Στο άρθρο βλέπετε τις εικόνες από το βίντεο.

εδώ το άλμπουμ το Μαύρο ΄Αστρο γιατί όλα είναι ανάποδα, αν βρείτε ή ακούσετε κάτι σας παρακαλώ να το βάλετε στα σχόλια:



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

15 σχόλια στο “Τι θέλει να μας πει ο ποιητής Μπόουι με το άλμπουμ “Μαύρο Άστρο”;”
  1. Ο Μποουι ειναι γνωστο μελος του ΟΤΟ και τελειωμενη περιπτωση.

    O Νιμπιρου στα Σουμεριακα κειμενα παρουσιαζεται ως ο Κοσμικος Αξονας που κατευθυνει την κοσμικη συνειδηση και οχι σαν αυτο που παρουσιαζει ο Εβραιομασονος Καζαρος απο την φιλη των Ασκεναζι Ζαχαρια Σιτσιν. Τωρα βαριεμαι να ψαχνω αλλα θα το κανω αν υπαρχει ενδιαφερον. Απλα να αναφερω οτι THE COSMIC AXIS = 888 = THE NEW NIBIRU

    Αυτοι οι τυποι απλα παιζουν με τις θειες συχνοτητες απο την αναποδη και θα φανε τα μουτρα τους οπως και οι μπασταρδοι ναζι.

    Black star ειναι ο Μαυρος Ηλιος που οι ναζι ειχαν προσδιορισει ως τον θεο Μαρντουκ.

    Επι της ουσιας ΟΛΟΙ οσοι ψαχνουν για τον θεο μεσα απο οποιανδηποτε παραδοση επι της ουσιας επικαλουνται καποια εκφραση του Μαρντουκ-Δια Βηλου που ειναι τοσο ο βασιλεας των θεων ολων των παγανιστικων παραδοσεων οσο και ο Mighty Jehovah.

    Απλα καποιοι εχουν παγιδευτει στην σκια του υπερτατου οντος και προσπαθουν να αντιστρεψουν τις θειες συχνοτητες αλλα επι της ουσιας δεν εχουν ιδεα τι ειναι αυτο που πραγματικα κανουν και τι τους περιμενει.

    books.google.com.cy/books?id=xaiaM77s6N4C&pg=PA147&lpg=PA147&dq=marduk+black+sun+nazi&source=bl&ots=jsMCSGwq-e&sig=UjFvNStiBrhx472Jy8s45OSwJ9U&hl=en&sa=X&redir_esc=y#v=onepage&q=marduk%20black%20sun%20nazi&f=false

  2. μιας και σας παρακολουθω εδω και ενα χρονο και κατι περιπου…εχω αρχισει να κολλαω κι εγω το μικροβιο του ψαξιματος…και μιας και η αναρτηση αναφεερετε σε αναποδιες…:)…το black star αν το γραψεις αναποδα βγαινει ratskcalb….εβαλα στο google και μεσα απο καποια που μου εβγαλε…εβγαλε και αυτο το βιντεο…https://vimeo.com/146448366…..λετε να εχει καποια σχεση ;

  3. …Και επειδή από την Ελλάδα ξεκινάν και τελειώνουν όλα δείτε όταν εμεις βγάζαμε τραγούδια για το μάυρο αστέρι… από κάποιον ασημο τοτε τραγουδιστή τον Μάτζιο.
    https://www.youtube.com/watch?v=7hBj2E1LlxE
    Καποιοι απλά μας αντιγράφουν.\Α ρε αθάνατη Ελλάδα…

  4. Το λίγο που άκουσα, με έκανε να νιώσω άβολα και το σώμα μου ανατρίχιαζε, επίσης πόνος και πίεση στους κροτάφους μου. Τό έκλεισα αμέσως. πολύ παράξενη αίσθηση.

    1. ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ… ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΡΣΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ.

      ΛΕΤΟΥΡΓΩ ΠΟΛΥ ΒΑΣΕΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑΙ… ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.

      ΙΩ

      1. ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ???? ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ???? ΕΧΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΛΑΕΙ!

    1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΧΑΣΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ… ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΥ ΕΣΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΘΟΛΑ… ΔΕΣ, ΑΚΟΥ,ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΨΑΞΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ Ή ΑΣΠΡΑ.

      ΤΗΝ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΟΥ

      ΙΩ

  5. καλησπερα ευτυχώς για αλλους δυστυχώς για αλλους δεν πιστευω σε θεους και δαιμονες και ειμαι μια χαρα απλα ειναι υποκρισια απο το περισσότερο κοσμο να καταδικαζει κατι αλλο μακρια απο τα πιστευω του και πραγματα που ουτε ξερει αλλα ουτε θα μαθει ποτε οποτε το ποιος λεει αλήθειά η ψεματα δεν ημαστε σε θεσει να ξερουμε οποτε πιστεψτε σε αυτο που νομίζεται και αφηστε τους αλλουσ να πιστευουν σε αυτο που θελουν αυτοι το τελος ολων ειναι αναποφεκτο οποτε να χαίρεστε που ξυπνατε καθε μερα και να την κανετε χαρούμενοι

  6. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΝΟΤΙΣΜΕΝΟ, ΡΟΜΠΟΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΝΤΩΝ-ΜΗ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΑ ΟΡΚ ΤΟΥ “ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΩΝ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *