ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Τρίχρονο αγοράκι ΒΙΑΣΤΗΚΕ πολλαπλές φορές σε Κέντρο Υποδοχής στη Νορβηγία.

· Κατοχικά Νέα

norvigia

Την απόλυτη φρίκη έζησε ένα μωρό τριών μόλις χρόνων! Το παιδάκι έχει μεταφερθεί σε ειδική παιδιατρική πτέρυγα κλινικής και ανακρίνεται από τις Αρχές. Για την διαλεύκανση της υπόθεσης έχει σταλεί στο Νορβηγικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας υλικό για ανάλυση.

Φρίκη προκαλεί η είδηση που φέρνει στο φως η «Daily Mail» για ένα τρίχρονο προσφυγόπουλο που φέρεται να έχει υποστεί πολλαπλούς βιασμούς σε Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στο Σταβάνγκερ, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Νορβηγίας.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν έχει γίνει γνωστή η εθνικότητα του μικρού παιδιού, με τις αρχές να ερευνούν με ιδιαίτερη σχολαστικότητα την υπόθεση, ενημερώνοντας παράλληλα ότι δεν έχει βρεθεί ακόμη κάποιος ύποπτος. Την ίδια ώρα ο επικεφαλής των ερευνών κρατά επιφυλακτική στάση και δηλώνει πως εάν όντως πρόκειται για υπόθεση βιασμού, η είδηση είναι ό,τι πιο φρικιαστικό έχει ακούσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το παιδάκι έχει μεταφερθεί σε ειδική παιδιατρική πτέρυγα κλινικής και ανακρίνεται από τις Αρχές. Για την διαλεύκανση της υπόθεσης έχει σταλεί στο Νορβηγικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας υλικό για ανάλυση. Το Κέντρο Υποδοχής Forus φιλοξενεί περίπου 800 αιτούντες ασύλου, ωστόσο κανείς δεν έχει δει τίποτε.

makeleio

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Μικρόφωνο σε αίθουσα συνεδρίασης δημοτικού συμβουλίουFEATURED

Σατανιστική επίκληση μέσα σε δημαρχείο της Άιοβα: «Σκοτεινέ Πατέρα… Luciferian impulse… Hail Satan»

Ο απόστρατος Αμερικανός υποστράτηγος William Neil McCaslandFEATURED

Ο στρατηγός που γνώριζε τα «μαύρα» προγράμματα και εξαφανίστηκε – Η ανεξήγητη υπόθεση του William Neil McCasland

Σκηνή από την ΑιθιοπίαFEATURED

Αιθιοπία προς ΟΗΕ: «Ενεργούμε σε αυτοάμυνα» – Νέα ένταση με την Ερυθραία

Μία απάντηση στο “Τρίχρονο αγοράκι ΒΙΑΣΤΗΚΕ πολλαπλές φορές σε Κέντρο Υποδοχής στη Νορβηγία.”

  1. όποιος πειράζει παιδί,καλύτερα να βρει τρόπο να μην πεθάνει….η αμα τον πιάσουν,να βρει τρόπο να πεθάνει!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *