Διαφημίσεις

Καταγγελία της Λαϊκής Ενότητας Χίου, που επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους μας!

ΛΑ Ϊ Κ Η Ε Ν Ο Τ Η Τ Α
ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΥ

Για να μην γίνουμε «ένα πεδίο βολής φτηνό όπου ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι»

Οι πολύ ανησυχητικές ειδήσεις για έναρξη αστυνόμευσης και ελέγχου από την Frontex, ακόμη και στην ξηρά, πάνω στο νησί, επί όλων, δηλαδή και επί των μόνιμων κατοίκων του νησιού, επιβεβαιώνουν δυστυχώς την πορεία που προβλέψαμε με δημόσιες ενημερώσεις και προειδοποιήσεις.

Εξηγήσαμε γιατί δεν θα μας έβγαιναν σε καλό οι αδιαφανείς σχεδιασμοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και όσων έχουν απομείνει να τη στηρίζουν τοπικά (κι ας σταματήσουν αλήθεια τα υποκριτικά άρθρα περί ειρήνης-αλληλεγγύης από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ—η κυβέρνηση που στηρίζουν έφερε την Frontex πάνω στο νησί μας). Όσο για την τοπική αυτοδιοίκηση, ας καταλάβει έστω και τώρα σε τι έχει εμπλακεί, ως μη όφειλε.

Όσοι ιδιοτελείς κομματικοί και αφελείς ή κουτοπόνηροι αυτοδιοικητικοί προσέτρεξαν να καλωσορίσουν το ελικόπτερο του πρωθυπουργού για την εικονική επιθεώρηση στη ΒΙΑΛ, ανοίγοντας το δρόμο σε στρατόπεδο συγκέντρωσης (hot spot), έχουν ευθύνες για το ότι φτάσαμε ραγδαία στην απαράδεκτη εικόνα ενός νησιού κατεχόμενου-αστυνομευόμενου από την πολλαπλά προβληματική Frontex. Οι φορείς του νησιού πρέπει να αναλάβουν αμεσότατα πρωτοβουλία για από κοινού καταγγελία και δράση που θα σταματήσει τώρα την παράνομη αστυνόμευση του νησιού από το μισθοφορικό στρατό ξένων της Frontex.

Η άλλη εικόνα της οικονομικής επιδρομής σε ότι έχει απομείνει από μικρομεσαίους του Τρίτου Μνημονίου είναι τελικά η ενίσχυση της καταστολής με πρόθυμους από το εξωτερικό. Να αντισταθούμε τώρα, πριν γίνουν η Χίος, το Αιγαίο και η χώρα «ένα πεδίο βολής φτηνό όπου ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι».

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΙΟΥ
8/1/2015

hellas-now



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Επίσημα κατοχική δύναμη η Frontex: Θα Αστυνομεύει και τους Έλληνες κατοίκους των νησιών”
  1. φερτε τους εδω. γυθειο λακωνιας να με αστυνομευσει η πορνεξ. να μου ζητησει τα χαρτια μου. και εγω να τους δωσω οτι ακριβως τους πρεπει. για τους αλλους τους δικους μας αστυνομους δεν ξερω τι καπνο φουμαρουν αλλα αμα εχουν τιποτα σηκωμαρες τα παιδια απο τα ξενα να τους δωσουν να ελεγξουν τις γυναικες τους τις κορες τους τις αδερφες τους. να τα προσεξουν τα παιδια. μηπως εκει στο νησι πρεπει να ξεθαψουν αυτα που φερνουν θανατο.γιατι βλεπω το δικο μας τον αργο θανατο αν δεν αλλαξουμε ροτα. α και μην ξεχασω να γραψω ποιος ειμαι γιατι ετσι πρεπει. σωτηρης σαξιωνης. γυθειο λακωνιας. καντε το βουκινο και στειλτε τους να με συλλαβουν τα εδω οργανα. ελατε και βλεπουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *