Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:50 - 11/01/2016

Αντίστροφη μέτρηση

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

4countdown

Μεγάλη μέρα σήμερω τα τζάκια έχουν γιορτή, η ΝΔ γιορτάζει την άνοδο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι επαναστάτες του κεφαλαίου και του χρήματος ψήφισαν. Ο Τσίπρας τώρα σύντομα κάνει την οικουμενική με ΝΔ και τα άλλα ρεμάλια της Βουλής. Αφήνουν Απ έξω την Χρυσή Αυγή για να είναι αντιπολίτευση και στην συνέχεια το δεκανίκι της ΝΔούλας. Έχουμε πλησιάσει στα γεγονότα που οι επικυρίαρχοι εχουν σχεδιάσει και φέρνουν όλους  τους φελούς στην εξουσία.

Δεν υπάρχει σωτηρία από αυτούς πατριώτη Έλληνα πάρτο απόφαση έχουν παραδόσει την Ελλάδα μας τα άγια χώματα μας. Στα χαρτιά είμαστε δικοί τους δεν έχουμε αυτονομία αλλά είμαστε μπανανία.

Πριν της δεκαπέντε του Ιανουαρίου θα χουμε εξελίξεις ας είναι στην Δύση στην μάνα του καπιταλισμού και την έδρα της μασονίας και του χρήματος. Τα κάστρα τους αν δεν καταρρεύσουν θα φέρουν το μεγάλο μπαμ στο Αιγαίο και κατά συνέπεια στην περιοχή μας τον γενικευμένο πόλεμο με των χαμό πολλών χιλιάδων ανθρώπων.

Σήμερα οργιάζει το πεδίο και η στρέβλωση κεντάει στο χώρο και τον χρόνο της αλλαγές που δώσανε εντολές τα μεγάλα αφεντικά. Περίεργες συμπτώσεις κενά στο χώρο χρόνο χαμένες συνδέσεις και σφάλματα δεδομένων.

Σήμερα 11/01 μια μεγάλη εβδομάδα που άρχισε με κακές ειδήσεις κλείστε τα αυτιά σας και αντισταθείτε στην αντινόηση.

Πέφτουν  και πιάνονται από τα μαλλιά τους είναι ανίκανοι αφού δεν φέρουν ίχνος ζωής πάνω τους είναι όλοι κουφάρια νεκρές σκιές που ζουν από την ενέργεια μας. Κλέβουν το βίος μας την γη μας αλλά με τον μανδύα της δημοκρατίας λεηλατούν το αύριο των παιδιών μας.

Να εμπιστευτείτε τους συνανθρώπους σας, βοηθήστε όσους έχουν ανάγκη μην ξεχνάτε τα λάθη μας και οι παραλήψεις μας κάνουν τους ανίκανους και τους άδικους ισχυρούς. Η ανθρωπότητα έχει περάσει αιώνες σκλαβιάς και η χώρα μας μπορεί να βοηθήσει αλλά η φρεγάτα της Μεσογείου είναι κατεχόμενη από φίλια αεροπλάνα, οι συχνότητες ελέγχονται, οι σκέψεις καθ οδειγούνται νομίζεις πως είσαι λεύτερος Μα σκλάβος πορπατεις όπως και γω αφού δεν κάνω πράξεις να αλλάξω το μέλλον μου.

Κάθε σημάδι που ‘ ρχεται δεν είναι για να μας εκδικηθεί αλλά να προλάβουμε να αντιδράσουμε και να διορθωθούμε ως άτομα σε μια κοινωνία που παράδωσε την εξουσία στο απόλυτο σκοτάδι και τον φόβο. Μην φύγεις Απ τα πιστεύω σου ότι και αν ρθει μην ξεχνάς την γέννηση σου ήσουν αγνή αληθινή εσύ σαι που έσφαλες. Κάθε γεγονός αντικατοπτρίζει ένα κώδικα, κάθε λέξη μια ενότητα, δημιούργησε εσύ τους αληθινούς καθρέπτες και την νόηση να ζεις ελεύθερος.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Faros
Eίμαι ένας Έλληνας ορθόδοξος και κουζουλός που αρνούμαι ότι μου ταΐζουν τα ΜΜΕ, το σύστημα. Με παρατήρηση σφαιρική αντίληψη παίρνω κάθε απόφαση σε ότι κάνω. Με όραμα την λευτεριά του έθνους και της ανθρωπότητας από τα δεσμά της ΝΠΤ. Πιστεύω ότι όλα με την βοήθεια του θεού και με θέληση γίνονται αρκεί να προβλέψουμε κάθε κακό και με πίστη να διαβάζουμε κάθε εξέλιξη.

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Ανώνυμος 01/11/2016 @ 8:28 ΜΜ

    ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ!!!!!

  2. τι ξερεις και δεν το λες?κραυγες πολλες αλλα που ειναι η ειδηση???πες την,,,,,

  3. Ανώνυμος 01/11/2016 @ 9:56 ΜΜ

    Να δούμε ρε θύμα Έλληνα πότε θα ξυπνήσεις και θα πάψεις να ασχολείσαι με αυτά τα σκύβαλα.Τι άκουσα ο @ούστης ότι λέει θα γίνει οικουμενική και όλα θα είναι εντάξει. Εντάξει για ποιούς ρε για τις τράπεζες και για αυτούς που μας δουλεύουν τόσα χρόνια; G… Τοκέρατό μου.

    • Για καμία οικουμενική δεν θα μαστε εντάξη ούτε από το υπάρχον πολιτικό κατεστημένο από την άκρα αριστερά έως την άκρα δεξιά. Αλλά εάν γίνει αυτό θα επαληθεύσουν τα λεγόμενα κ γραφές που ξεσκίζονται να της κάνουν αληθινές για να μας κοροϊδέψουν άλλη μια φορά με γενική υποταγή συνηδείσεων στο φόβο και τον πανικό.

  4. Ελληνας 01/11/2016 @ 10:08 ΜΜ

    O Κυριακος Μητσοτακης ανακοινωσε τις αλλαγες που θα κανει τις πρωτες 111 ημερες, ψαξ το Νικολα να δεις. 111

  5. Συγγραφεα κλαινμαιν…το πρωτο 15μερο το δευτερο…..και εγω το τριτο το λονγκερ.προς το παρων νηνεμια.οσοι πιο ρισκου με προετοιμασιες πολεμου εφοδια κλπ.πια συνανθρωπα να βοηθησεις..κοντευουν 1μυριοπασοκια νδ που πανε πληρωνουν και ψηφιζουν..τι βγαλαν?μπενι και κουλη!!!!βρε αι στο διαολο ζωα..που νσ τα βοηθησω κιολας….,

    • Το άρθρο απευθύνεται σε όσους έχουν την νοημοσύνη να αντιληφθούν πως αντί 15/01ή 14/01ή 13/1 ή 12/01 το θαύμα τους το έκαναν στην κοσταντινουπολη εσύ περίμενε να δεις φωτογραφία με όνομα και αριθμό μπουνταλά. Το άρθρο λέει για αντίστροφη μέτρηση δες τριγύρω σου πίγενε στο προηγούμενο με της 15/01 ή σε άλλα άρθρα αρθρογράφων κ θα δεις πως ο χρόνος είναι σχετικός. Αν κ εως την Παρασκευή δεν γινει στην Δύση βρες λαγούμι λαγέ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*