Διαφημίσεις

Υεμενη

Ρουκέτα σε νοσοκομείο στην Υεμένη σκοτώνει τέσσερις ανθρώπους

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα Κυριακή από μια ρουκέτα που έπεσε σε ένα νοσοκομείο στη βόρεια Υεμένη. Και δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανέφεραν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (ΓΧΣ), οι οποίοι εργάζονται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την οργάνωση, ανάμεσα στους τραυματίες ήταν τρείς μέλη των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Δύο από τους γιατρούς βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Αρκετά κτίρια του νοσοκομείου στην Shiara- έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές. Οι ΓΧΣ εργάζονται από το περασμένο Νοέμβριο στο νοσοκομείο. Όλο το προσωπικό και οι ασθενείς έχουν μεταφερθεί σε ένα νοσοκομείο στη Saada.

Η διεθνής ιατρική ομάδα δεν δεν γνωρίζει ποιος είχε ρίξει τον πύραυλο. Αυτό είναι ήδη το τρίτο σοβαρό περιστατικό στην Υεμένη κατά τους τρεις τελευταίους μήνες, με ένα νοσοκομείο όπου εργάζονται οι ΓΧΣ.

Στις 27 Οκτωβρίου, επλήγη από τη Σαουδική Αραβία μετά απο αεροπορική επιδρομή ένα νοσοκομείο στην ίδια περιοχή. Τότε καταστράφηκε το κτίριο και τραυματίστηκαν δύο άτομα. Ένα άλλο νοσοκομείο στην Ταΐζ είχε επίσης βομβαρδιστεί στις 3 Δεκεμβρίου, με εννέα τραυματισμούς.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *