Διαφημίσεις

tsipras

Καλή Χρονιά με υγεία και πνευματικότητα, αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες.

ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ «ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ». ΕΡΙΞΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΑ ΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΙΡΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος.

Όσο και να θέλω να παραμείνω ψύχραιμος, μετά από μία τέτοια αισχρή Ιεροσυλία, δεν θα χαριστώ σε κανέναν ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟ και ας κρύβεται κάτω από το ράσο. Αλλά όπως σωστά λέει ο λαός μας: ΤΟ ΡΑΣΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ». Αυτοί που έκαναν αυτό το ΑΙΣΧΟΣ, δεν υπηρετούν το τιμημένο ράσο.
Είναι βδελύγματα ίδια με τους Άθεους Χριστιανομάχους της Κυβέρνησης και όλοι μαζί χλεύασαν την Ορθοδοξία στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων.

Έτσι λοιπόν μετά τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ , ξεσκεπάζονται εντελώς αδιάντροπα και οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.
ΕΙΔΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ;;;;
ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΤΑ “ΓΕΛΑΚΙΑ” ΚΑΙ Η “ΜΟΥΓΚΑ” ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΑΥΛΗΣ» ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ;;;;;

Αφού λοιπόν το παραξεφτίλησαν το θέμα , και έριξαν και τα προσχήματα, ΠΕΤΩΝΤΑΣ απροκάλυπτα ΤΑ ΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΙΡΟΥΣ, θα αποδείξουμε τώρα πως τίποτα δεν είναι τυχαίο, από αυτήν την “παράξενη” ΣΧΕΣΗ της κυβέρνησης με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Πέρασε λίγος καιρός, για να καταλάβουμε πως οι ενέργειες όλων των κυβερνήσεων από το 2010 μέχρι σήμερα, που πρόδωσαν και διέλυσαν την χώρα οικονομικά και εθνικά, δεν έγιναν “κατά λάθος”, αλλά σκόπιμα και μεθοδευμένα από αποβράσματα που ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΝ κάτω από τον μανδύα της Δημοκρατίας.

Έτσι πέρασε και λίγος καιρός , για να καταλάβουμε όλοι πως «κάτι δεν πάει καλά» με την στάση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου απέναντι σε αυτήν την κατάσταση. Δεν «κολλάει» ούτε λογικά, ούτε Θεολογικά , να είναι ο Αρχιεπίσκοπος «κώλος και βρακί» με προδότες, και φασίστες που καταπάτησαν το Δημοψήφισμα και το πολίτευμα. Αλλά προπαντώς να είναι “κώλος και βρακί” με δηλωμένους ΑΘΕΟΥΣ και στην πράξη ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ της Εκκλησίας.
Γιατί ο Αρχιεπίσκοπος είναι ΘΕΣΜΟΣ και εκπρόσωπος Θρησκευτικού Δόγματος, δεν είναι κανένας πλανόδιος καραγκιόζης.

Οπότε με ποιά δικαιολογία είναι «κώλος και βρακί» με ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ της ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ;;;;;;;; Ενώ πολύ ΟΡΘΑ άλλοι Μητροπολίτες τους έχουν αποκαλέσει ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ στις Μητροπόλεις τους;;;;;;;;;;

Αλλά μετά από αυτήν την ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ Ιεροσυλία που διέπραξε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με την «αυλή» του, φανερώθηκαν οι προθέσεις τους και η υποκρισία τους.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΙΟΥΔΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Το Εβραϊκό κεφάλαιο λοιπόν και η ΝΕΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΤΑΞΗ της «πουστοκρατίας», δεν ελέγχουν στην Ελλάδα μόνο την Βουλή, αλλά ελέγχουν και ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ και τον ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ Ιερώνυμο.

Γιατί τέτοια πρωτόγνωρη Ιεροσυλία, δεν είναι πράξη ενός άσχετου με την Ορθοδοξία, ούτε ενός ηλίθιου και καθυστερημένου ανθρώπου που δεν ξέρει τι κάνει. Είναι πράξη ενός συνειδητού ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.

Και αυτό φυσικά για να γίνει στην ΔΕΞΑΜΕΝΗ Αθηνών, δεν είναι πρωτοβουλία του ΠΡΟΔΟΤΗ «Φθιώτιδος», αλλά το είχε σχεδιάσει ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ «Αθηνών» Ιερώνυμος , για να «προσφέρει» τα ΑΓΙΑ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, στους ΧΟΙΡΟΥΣ και ΑΘΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ που υπηρετούν την «πουστοκρατία».
ΑΙΣΧΟΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΕ ΚΑΙ ΑΝΙΕΡΕ ΙΟΥΔΑ.

Πρίν μερικά χρόνια, διαβάζοντας τις προφητείες του αγίου Κοσμά του Αιτωλού, δεν μπορούσα να καταλάβω αν κυριολεκτούσε ο άγιος, ή εννοούσε κάτι άλλο, όταν έλεγε πως: «οι ιερείς θα είναι οι χειρότεροι και οι ασεβέστεροι όλων». Δυστυχώς κυριολεκτούσε. Η Εκκλησία μας ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ από μέσα.

Aπ’ όλους βέβαια εκεί τους Ιερόσυλους προδότες του Χριστού, περισσότερο λυπάμαι για τον πρωτοπρεσβύτερο π. Θωμά Συνοδινό, που τον έχω σε εκτίμηση και επειδή γνωρίζω πως αγαπάει τον Χριστό, θα περίμενα μόλις είδε αυτήν την Ιεροσυλία, να τους φτύσει κατάμουτρα και να φύγει, παρά να συνεχίσει να παρευρίσκεται σε αυτήν την προδοσία και τον χλευασμό της Ορθοδοξίας, ανήμερα του εορτασμού της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ. ΜΗΝ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.

ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΥΨΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΑΣ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΣΥΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΜΗΝ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΟΙΜΝΙΑ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΕΛΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ.

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑΝΟΥΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΗΘΙΚΟ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ;;;
ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΔΥΟ «ΑΦΕΝΤΕΣ».

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΑΝΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ. ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΙΟΥΔΕΣ ΕΝΑ ΣΧΟΙΝΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΘΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.
ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
Giannis_lampropoulos@yahoo.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

42 σχόλια στο “ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ”
  1. Εύγε για το άρθρο…

    Προσωπικά, όχι απλά δεν μου κάνουν έκπληξη, αλλά θα δούμε κι αλλά, επειδή τώρα τελευταία εκτελούνται τα έργα τους που θα συμμετέχουν πισώπλατα κ εκείνοι για να φέρουν μαζί με τα υπόλοιπα παρακλάδια την πανθρησκεία… Κάνει μπαμ ότι είναι παρακλάδι της κωλοφάρας κ δεν έχουν καμία σχέσει με τον πραγματικό Χριστό…
    Αν λέγανε την αλήθεια τόσα χρόνια, δεν θα τους έδιναν καθόλου βήμα στο εμπόριο, κ δεν θα είχαν ούτε περιούσια…
    Ξέρω ότι είναι βαριά αυτά που γραφώ, αλλά όσοι είναι με την κωλοφάρα, δεν είναι με την ανθρωπότητα, κ δεν μιλάμε για λάθη, αλλά για σχεδιασμένα πνευματικά εγκλήματα…

    1. Του Θωμά, του Φιλίππου ή της Μαρίας! Εγώ δεν άκουσα κάτι τέτοιο! Αν εννοείς τα συγγράματα του παπαδαριού των οικουμενικών συνόδων, τα… “εγγεκριμένα” τους, μόνο ευαγγέλια δεν είναι, γιατι κατά πάσα πιθανότητα τα έγραψαν μόνοι τους!

      1. ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΔΥΤΙΚΙΕ.. ΕΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΑΨΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.

        ΙΩ

  2. Μήπως αν αφαιρούσες το Ιησούς από το Χριστός και άφηνες στην ακρη τις “βρώμικες” εκκλησίες και τις φατρίες τους (ορθοδοξία, καθολικισμός, προτεσταντισμός κλπ) να ήταν πιο… ΑΛΗΘΙΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ, γιατί ο ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ και ο διαχωρισμός που προκαλεί στους ανθρωπους αποτελεί ένα ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ώστε να μας ΔΙΑΙΡΟΥΝ και να ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ, δημιουργώντας τον… ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ;

      1. Μήπως… είσαι δογματικός; (δεν γνωρίζω αν το θεωρείς καλό, γιαυτό άνοιξε κανένα λεξικό να δεις τι σημαίνει)

  3. Ευγε!καλα λεει ο λαος πως το ψαρι βρωμαει απ το κεφαλι.Δυστυχως ζουμε τα εσχατα.Ας κρατησουμε αντισταση οσο μπορουμε.Ας γινουμε παραδειγμα για τα παιδια μας και με τον τροπο ζωης να τα μαθουμε αρχες,ηθος,δικαιοσυνη.Να μη τ’αφησουμε βορρα στο συστημα.μη παραδωσουμε τα οπλα χωρις μαχες. Με αγαπη και τιμη….

  4. Μιλάμε για φάρα που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο! Κερδοσκοπική επιχείρηση η αρχιεπισκοπή και πλασσάρεται ως αρρωγός των αδυνάτων. Με τις πλάτες άλλων όμως και από το υστέρημα του κοσμάκη, χωρίς να βάζουν το χέρι στα ταμεία τους, μόνο για να τα γεμίσουν. Ούτε 10λεπτο στα παγκάρια τους λοιπόν, ούτε ευρώ στις ΜΚΟ που έχουν ιδρύσει, οι οποίες υποτίθεται ότι βοηθούν άπορο κόσμο. Όποιος θέλει και μπορεί είναι προτιμότερο να βοηθήσει μια οικογένεια που έχει ανάγκη παρά να ενισχύει αυτά τα λαμόγια για να μην πω τίποτα πιο χοντρό. Έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους παντού και ευτελίζουν τη θρησκεία και την Εκκλησία! Θα ήθελα να πω κι άλλα πολλά, αλλά θα σταματήσω εδώ γιατί θα εκθέσω πράγματα και καταστάσεις που με θυμώνουν!

  5. ΕΛΑΑ!!! ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΥΤΟΣ!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ!!!

  6. Εσένα η αμφισβήτηση θα σε οδηγήσει στην πίστη·αυτός είναι ο δρόμος σου(Από τον βίο του Οσίου Παισίου)
    ___________________________________________________________________________________
    Ένας νεαρός, ο οποίος είχε σπουδάσει ηλεκτρονικός, ακούγοντας για τον Πατέρα Παΐσιο, υποπτευόταν ότι ο Όσιος είχε τοποθετήσει στην στέγη της Καλύβης του, στον φράχτη και στον γύρω χώρο κεραίες, μικρόφωνα και πομπούς, για να καταγράφει τις συνομιλίες των επισκεπτών και να παρουσιάζεται ύστερα ως διορατικός. Αποφάσισε λοιπόν να τον επισκεφθεί, για να ερευνήσει, αν θα μπορούσε τον χώρο.

    Ενώ περίμενε έξω από τον φράχτη μαζί με άλλους είκοσι περίπου ανθρώπους και στεκόταν προς τα πίσω, βγήκε ο Όσιος, σήκωσε το χέρι του και δείχνοντάς τον φώναξε:
    ― Ε, παλληκάρι, έλα εσύ μπροστά, σε παρακαλώ!
    ― Σ’ εμένα μιλάτε; Ρώτησε εκείνος.
    ― Ναι, σ’ εσένα.
    Ο Όσιος άνοιξε την πόρτα και αμέσως τον πήρε και πήγαν πίσω από το Καλύβι. «Κάθησε, Στυλιανέ», του είπε. Αυτό ήταν το πρώτο «χαστούκι» που δέχθηκε η λογική του νέου. Ο Όσιος κάθησε δίπλα του, του έδειξε την σκεπή και τον ρώτησε.
    ― Βλέπεις τίποτε περίεργο στην σκεπή μου;
    ― Όχι, είπε ο νέος κοιτάζοντας την σκεπή.
    ― Έχω μια κεραία κρυμμένη εκεί επάνω, είπε ο Όσιος και, πριν προλάβει εκείνος να συνέλθει, συνέχισε: Βλέπεις τίποτε περίεργο μέσα στους θάμνους;
    ― Όχι, απάντησε και πάλι ο νέος.
    ― Έχω, του είπε, κρυμμένο ένα μηχάνημα που γράφει αυτά που λένε οι άνθρωποι και μετά κοροϊδεύω τον κόσμο ότι κάνω θαύματα! Εσύ γιατί ήρθες; Εμένα τι με θέλεις τώρα;
    Ο νέος άρχισε να κλαίει.
    ― Μη στενοχωριέσαι, Στυλιανέ, του είπε τότε ο Όσιος. Οι καιροί είναι πονηροί, και καλά κάνεις που αμφισβητείς. Εσένα η αμφισβήτηση θα σε οδηγήσει στην πίστη· αυτός είναι ο δρόμος σου. Για κανόνα τώρα, πήγαινε και μοίρασε λουκούμι και νερό στους άλλους και έλα κάποια άλλη φορά να τα πούμε!

    Εκ του βιβλίουΟ ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ

    ΙΕΡΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ”

  7. ΕΡΙΞΑΝ ΤΑ ΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΙΡΟΥΣ????????ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ…ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..

  8. Ποιοι προδοτες της πιστεως ρε κατεστραμμενοι πανιβλακες που εδω μεσα βριζετε ολοι μαζι τον θεο των προφητων και τον πατερα του Ιησου γιατι την ειδατε Ελληναρες;

    Ουτε πιστη σας εχει απομεινει ουτε τιποτα. Παρτε βαζελινη για το τελευταιο επισοδειο της προαιωνιας μαλακιας σας.

    1. Ο/Η ΦΑΛΟΣΧΗΜΟΣ ΚΑΥΛΟΣ αρσενοκοίτης των κατάπρωκτων ανθελλήνων λέει:

      Καλώς την Βυζιαντινή Καπότα με τα χίλια ψευδώνυμα! Βλέπω ξαναγύρισες εβραιάκο να μας θυμίσεις τον ανθελληνισμό των… ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΣΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ!
      Σαν χθες θυμάμαι την μέρα που αισθάνθηκες ΒΑΘΙΑ μέσα στην… ψυχή σου τον ΜΕΣΟ των διαχειριστών για το βρωμόστομά σου (ως βυζαντινος ιπποτης τρομαρα σου, μετα λυκοσχημος αμνος και αλλες εκατο παπαριες) εναντίων των Ελλήνων και που κλαψούριζες σαν την σκυλίτσα ότι δεν θα ξαναμπείς στο site!
      Θυμάσαι μεσανατολίτικο τσουλάκι πόσο καροτσάκι σε πήγαινα τότε, με όποιο όνομα και αν έγραφες; Καλως ήρθες λοιπόν πάλι να ξυθείς στην ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΣΟΥ ερεθισμένη ιουδαική γίδα, γιατί εγώ ξέρω να σε περιποιηθώ!
      Λοιπόν για αρχή βγάζεις το “ανθέλληνας” από τη βλακωδέστατο ψευδώνυμο και κατά δεύτερον γράφεις όποια άποψη θέλεις, αλλά δεν ξαναπροσβάλεις ΕΘΝΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ των Ελλήνων γιατί θα πάρουμε άλλους δρόμους!
      ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ή ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;
      Σαλόμ λοιπόν Αβραμάκο και εύχομαι να συνεχίσουμε να τα λέμε αλλά πιο πολιτισμένα γιατί αλλιώς θα αρχίσουμε τα παλιά!

      Υ.Γ.: Γιατί δεν γράφεις σε κανένα site της πατρίδας σου, να επικοινωνείς με κανέναν πατριώτη σου από τους ιερούς σου τόπους, από τη Χαναάν, τη Χάιφα, την Τζερούσαλεμ και την κατακτημενη Παλαιστίνη (καλά δεν ντρέπεστε λίγο, τι είναι αυτά που κάνετε στους Παλεστίνιους;)

    2. Θα συμφωνήσω ότι δεν είναι προδότες… Είναι παρακλάδι της κωλοφάρας κ έχουν καταστρέψει πνευματικά τους Έλληνες…

      Ο Χριστός είναι πολύ ανώτερος από τον θεό της κωλοφάρας, οι οποίοι εκείνοι μας έχουν βάλει στο τρυπάκι του θεού (θεός ο ένας, θεός ο άλλος) για να πιστεύουμε σε έναν θεό που οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει ότι σκλαβώνονται σε εκείνον που μας καταστρέφει…
      Ο πραγματικός Χριστός δεν ήθελε ούτε σκλάβους, ούτε εμπόριο, ούτε θρησκείες, γιαυτό τον σταύρωσαν, επειδή δεν ήταν δικό τους, κ από τότε τον εκμεταλλεύονται για να σκαβόσουν τους πιστούς του…

      Οι προφητείες είναι στημένα σχέδια του εμπορίου…

      Ξεκίνα κανε αυτοκριτική στον εαυτό σου κ μετά στους άλλους… Μην μπερδεύεις τους Έλληνες, με τους νεοέλληνες (τους χρηματολάτρες γλύφτες της κωλοφάρας)…

      Η πίστη δεν αγοράζετε η πωλείτε στο εμπόριο, είναι μέσα μας, η εκκλησία είναι το εμπόδιο για να πιστέψουμε σωστά…

      1. Λυπαμαι πολυ που ο Ελληνοκεντρισμος σας εχει καταστρεψει αλλα ταυτοχρονα χαιρομαι που το παραδεχεστε οτι βριζετε τον θεο των προφητων ολοι μαζι λογω Ελληνοδαιμονισμου και βλακειας. Επισης πρεπει να σας θυμισω την καταγωγη του Ιησου. Εχετε καποιο πολυ σοβαρο προβλημα και χρειαζεστε βοηθεια αμεσα.

  9. Μονο τα μισα να αληθευουν απο την ερευνα του Αιγυπτιου συγγραφεα και ερευνητη Dr Ashraf Ezzat, φαινεται απιστευτο το παραμυθι που εχει πεσει για χιλιαδες χρονια.
    https://syrianfreepress.wordpress.com/2016/01/08/daesh-helps-israel/
    Λεει μεταξυ αλλων, οτι η φυλη των Ισραηλιτων ζουσε στην Βορεια Υεμενη, οπου υπαρχει ορος Σιων, σε αντιθεση με τον λοφο Σιων στα Ιεροσολυμα, ειναι Αραβες στην καταγωγη – και οι δυο φορανε κιπα, δανειστηκαν την ιστορια με τον Αδαμ και την Ευα απο τους Βαβυλωνιους κατα την διαρκεια της αιχμαλωσιας, ποτε δεν πατησαν το ποδι τους στην Αιγυπτο και δεν υπηρχαν Φαραω παρα μονο βασιλιαδες, η ιστορια με την βασιλισσα του Σαβα και τον βασιλια Σολομωντα αποκτα διαφορετικη ερμηνεια αν τα δυο βασιλεια ηταν στην ιδια περιοχη της Υεμενης
    http://www.viewzone.com/sheba.country.html
    και τελος επισημαινει οτι η καταστροφη των αρχαιοτητων απο την ΙΣΙΣ, αποσκοπει στην εξαφανιση των αποδεικτικων στοιχειων.
    Εδω ειναι ενα βιντεο trailer για το νεο του βιβλιο, οπου μιλαει για μερικες απο τις ανακαλυψεις του.
    https://www.youtube.com/watch?v=EE9Lbu9_bVA

    1. Οι Εβραίοι είναι Ινδοί,οι λεγόμενοι μάγοι Καλανι(Αριστοτέλης),απομηνάρια του αρχαίου πολέμου του Θεού Διονύσου Ζαγρέα με τους Ικσως(πολιτισμός Χαράπα-Μοχενζτο Ντάρο)στην Ινδία.Οι Εβραίοι(Αβρααμ) μετοίκισαν στην Ουρ,στο άλλο κέντρο τους….την Σουμερία και απο εκει μετά έκαναν επίθεση στην Αιγυπτο κάπου το 1700-1800) πάλι σαν Ικσως,Αφού για 100 χρόνια κατείχαν το Κάτω βασίλειο,οι Αιγύπτιοι τους Νίκησαν και τους έκανα σκλάβους….τα υπόλοιπα μετά είναι λίγο πολύ γνωστά.

      Σουμμερία =αριοι-Γερμανοί
      Χαραπά = Ινδοί
      Ινδοαριοι=Ινδοευρωπαίοι…τίποτα δεν είναι τυχαίο..γιαυτό πάνε να μας περάσουν και την ινδοευρωπαική θεωρία.

      1. Ο Σαργων εζησε γυρω στο 2300πΧ, και δημιουργησε την πρωτη ενωμενη αυτοκρατορια που περιλαμβανε μεγαλο μερος της Μεσσοποταμιας, το σημερινο Ιραν, την Μικρα Ασια και την Συρια. Κυβερνουσε απο την πρωτευουσα του την Ακκαδ, την οποια τα Σουμεριακα γραπτα – σφηνοειδης γραφη, αναφερουν οτι την εχτισε ο ιδιος.
        Ενα αποσπασμα των γραπτων, περιγραφει πως γεννηθηκε. Εγκαταλειφθηκε απο την μητερα του, που τον εβαλε σε ενα καλαθι φτιαγμενο απο βουρλα, το αφησε να το παρασυρη το ποταμι, και τον βρηκε ενας κηπουρος του βασιλια, που τον μεγαλωσε και του εδωσε εκπαιδευση μεσα στο βασιλικο παλατι, οπου αργοτερα εγινε βασιλιας.
        Αυτη η ιστορια μοιαζει καταπληκτικα με την ιστορια του Μωυση, μονο που ο Μωυσης εζησε 1000 χρονια αργοτερα.
        Ο Σαργων αναφερεται στην Γενεση 10:8-12 σαν Νεμρωδ.
        Τωρα ποια αρχαια καταστρεφανε οι φανατικοι της ΙΣΙΣ 10 μηνες πριν;
        Αγαλματα του Νεμρωδ και παραλληλα λεηλατουσαν τα κοντινα μουσεια, που μεταξυ των αλλων περιειχαν και ταμπλετες σφηνοειδους γραφης.
        Αν οι Υκσως ειχαν εδρα και την Σουμερια, και ειναι οι αρχαιοι Εβραιοι, ποιος ο λογος να αντιγραψουν τον εαυτο τους;

        1. 1)η Σουμερία….δεν είναι αρχαίοι Εβραίοι…αλλά ΚΑΙ οι αρχαίοι Εβραίοι,είναι κυρίως Άριοι(Τουράνιοι-Τούρκοι..τα ονόματα τα ίδια το λένε το λενέ ΣουμΕΡΙΑ,ΤαρτΑΡΙΟΙ-ΤατΑΡΟΙ,Τ-ουρανιοι(Ουρ-Ουρανίδες),ΚιμΕΡΙΟΙ,ΑΡμενΙΟΙ,….!!!!ΧαζΑΡΙΟΙ!!!! ,ΓκογκΤουρκ=Γωγ Μογγολοί=Μαγγωγ

          2) το ότι επαναλαμβάνονται …σημαίνει ιδια ΣΤΡΑΤΙΓΙΚΗ πρακτική για να διυσδύσουν στις Βασιλικιές αυλές!!!όπως εξάλου και οι Αβρααμ με την γυναίκα του στην Αιγυπτο….,ο Μαρχοδαίος με την Εσθηρ στην Περσία κλπ κλπ…””‘ΠΟΝΗΡΑ ΣΤΡΑΤΗΓΗΜΑΤΑ ΜΑΓΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΗΡΩΩΝ-ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ””

          και για τα χιλια χρονια διαφορα που λες…οι Εβραιοι ήταν σκλάβοι από το 1800 π.χ εως το 1300-1200 στην Αιγυπτο…βάλε περίπου 100 χρόνια που κράτησαν την κάτω Αιγύπτο ….
          Η μοχεντζο ντάρο-Χαράππα καταστράφηκε περιπου το 2300 …όσο που λες για τον Σαργκον,,άρα δεν αποκλείτε και το ενδεχόμενο να δυίσδυσαν τότε οι Εβραίοι με τον ίδιο τρόπο που έγινε και στην Αιγυπτο..

          άυριο θα κάνω μια μικρή αναλυση για τους Α(ρ)κκάδες….τώρα δεν μπορώ

        2. Περίπου το 7000(Αρκαδία) 6000(Χαραππα) π.χ. δημιουργούνται δυο κέντρα πολιτισμού,ένα στην Ινδία(Χαράπα) και ένα στην Ελλάδα(Αιγιακός πολιτισμός & Λακεδαίμονα & Αρκαδία-Μινύες).Αυτοί με τον χρόνο με τον χρόνο επεκτάθηκαν.Οι Μινύες σε Κρήτη και έγιναν οι Μιωνίτες και οι Ινδοί εκεί Τριγύρω.
          Οι Μινωίτες έγινα οι Ατλάντιοι..δημιούργησαν ναυτικό και σε γρήγορο διάστημα μπορέσαν να επεκταθούν σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης.Οι Ινδοί δεν μπόρεσαν να το κάνουν αυτό δι΄τοι δεν ήταν ναυτικοί..οπότε έμεινα περισσότερο στην κοιλάδα του Ινδού…μέχρι την Σουμμερ που εκεί συναντήθηκαν με τους Κρήτες κάποια στιγμή της ιστοριας τους.Η Σούμερ λέγετε ότι είναι Μινωίτες(το λέει κάποια αρχαία πηγή,δεν θυμάμαι)όμως αυτό δεν μπορούμε να το αποδήξουμε…έχουμε όμως άλλες ενδείξεις και όχι αποδείξεις ότι οι Μινωίτες-Μινύες άρα ΑΡΚΑΔΕΣ είχαν αποικήσει την Μεσσοποταμία μέχρι την Ινδία.Αυτό είναι οι 1)Ελαμίτες που είναι Δραβίδες…και οι Δραβίδες που είναι στην Ινδία. 2)είναι οι Ακκάδες(Αρκάδες) που στην πορεία “”διαβρώθηκαν””…και τις Λυκαονία,Λυκία,Τρωάδα,Μησία & Καρδούχοι (Κούρδοι & Γιαντίζι) στην Μικρά ασία που ξεκάθαρα τα ονόματα υποδηλώνουν Αρκάδες και Πελασγούς.
          όπως σου έδειξα παραπανω τα Τουρανικά ονόματα….το ίδιο ισχύειε και για τα Πελασγικά ονόματα η αρκαδικά…π.χ.

          Αρκαιμ Ρωσία
          Ακκάδες
          Μαρκομανοι=Μ αρκο μαν=ανθρωπόι της άρκτου στην Γερμανία
          οι Μπερζέκεροι στους Βικικνγκς Λυκάονες
          ονόματα με δυο λλ είναι πελασγικά όπως ‘
          Ιλλυρία(Αλβανοί) & Δάκες (Μπουρεμπίστα και οι Λυκανθρωποι ιερείς…εξού και πιθανών ο μύθος Δράκουλας)
          Ιλλίσια η Ιλίσια
          Ελλάς(Σ-ελλοι ιερατείο Δωδώνης)
          Γαλλία(Γαλλοί =ιερατείο που μίλαγε Ελληνικά (bello galiko Ιούλιος Καισαρ)
          Ρωμαίοι και η μανία ε τους Λύκους κλπ κλπ
          τώρα τι έχει γίνει….με έβλαες σε σκέψεις με τον Σαργκον
          οπότε έχουμε μια δισσπορά των Εβραίων από την Ινδία μετά την νικη του Διονυσου……σε Σούμερ & Ακκαδ με τον Σαργον,που ίσως τότε έχουμε ξαναζωπύρωση των Υκσως και εισβολή στην Αιγυπτο…

          – 2300-2000 π.χ. ο Σαργκον “”εισβαλει”” στην Ακκαδική αυλή..και κάνει τους Αρκάδες σε Σημίτες…σε Υκσως
          – 1900-1800 π.χ. Ο Αβρααμ δίνοντας την γυναίκα του γκόμενα στον Φαρώ εισβάλει στην βασιλική αυλή
          – 1300-1200 π.χ.ο Μωησής εισβάλει στην βασιλκή αυλή με το γνωστό τεχνασμα όπως με τον Σαργκον…και δημιουργήτ η 2 διασπορά των Εβραιων μετά την Ινδία
          – 490-480 π.χ.Ο Μαρδοχαίος και η Εσθηρ παροτρήνουν τον Μεγάλο Πέρση βασιλία να εξαφανήσουν την Ελλάδα …και την Αθηναική δημοκρατία…(αυτ΄είναι γνωστά)
          -ο Ιωσιππος το 50 π.χ. είναι φίλος με την Ρωμαική αριστοκρατία…φευγει από την Ρώμη και πάει στο Ισραηλ..όταν πάει ξεσπάει ο πόλεμος έναντια στην Ρώμη…ο Ι’ωσιππος λέι δεν ήθελε τον πόλεμο …ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ…..όταν ο “””ΦΛΑΒΙΟΣ”” Τιτος νικάει τους Εβραίους……..”””ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΔΙΑΠΟΡΑ””””””ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥς ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΣΟΡΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΛΑΝΟΙ-ΧΡΙΣΤΑΙΝΟΙ ΠΥΡΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ….Ο ΔΕ “””ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ”””” ΙΩΣΙΠΠΟΣ….ΓΙΝΕΤΕ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΙΤΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ “”””ΦΛΑΒΙΟΣ””””…ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΣΤΑΥΡΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΣΤΑΤΕΣ..Π.Χ Ο ΗΡΩΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ…ΕΝΩ Ο ΙΩΣΙΠΟΣ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ????????????ΑΚΟΥΣΩΝ ΑΚΟΥΣΩΝ,επειδή λέει του είπε εσύ θα γίνεις αυτοκρατορας!!!Ένας άλλος Φλάβιος ο Κωνσταντόινος στην ουσία έκανε τον Χριστινισμό θρησκεία της Ρωμαικής αυτοκρατορίας
          -τον Μεσσαίωνα οι Εβραίοι πάλι έχουν διασπορά..από την Ισπανία στην Ελλάδα και σε όλ ατ τα βαλκάνια (ρε του πόυστη???τι σημβαίνει???)
          -το 1940 έχουμε πάλι γενοκτονία των εβραίων(αμα βρεις σκοτωμένο εβραίο γράψε μου)….όπως έγινε τάχα μου με τον Τιτο.

          1. Ολα καλα, συμφωνω οτι η παρουσια των Ελληνων ειναι φανερη σε ολη την Ασια, Ιαπωνια και νησια του Ινδικου.
            Αναφερεις πιο πανω οτι οι Υκσως ηταν μαγοι και οτι ηταν οι αρχαιοι Εβραιοι.
            Τι ειδους μαγοι ηταν αυτοι που δεν γνωριζαν την πιο γνωστη επιστημη της αρχαιοτητας , την Αστρονομια;
            40 χρονια ηταν χαμενοι στην ερημο, και δεν μπορουσαν να βρουν τον δρομο χρησιμοποιωντας τους αστερισμους;
            Τα ιδια τα βιβλια τους το λενε.
            Αρα δεν μπορει να ηταν οι Υκσως.
            Πιο πιστευτη φαινεται η εξηγηση του Dr Ezzat, που λεει οτι ο Ναβουχοδονοσωρ μετεφερε στην Βαβυλωνα ολες τις Αραβικες φυλες που καταληστευαν τα καραβανια που μετεφεραν λιβανι και μυρο απο την Υεμενη, καθως και μπαχαρικα απο την μακρινη Ανατολη που εφταναν εκει μεσω θαλασσης.
            Μια απο αυτες τις φυλες ηταν οι Εβραιοι, και οταν ο Κυρος αφησε ολες τις Αραβικες φυλες ελευθερες, οι μονοι που θελησαν να φυγουν ηταν οι Εβραιοι. Σαν νομαδικη φυλη, μη εχοντας καμμια εντυπωσιακη πνευματικη κληρονομια, αντεγραψαν την Μυθολογια των Σουμεριων και την παρουσιαζαν σαν δικη τους.
            Η ιστορια του Νωε με τον κατακλυσμο και την Κιβωτο, οι κηποι της Εδεμ, το δεντρο της Ζωης, η δημιουργια του ανθρωπου απο πηλο, η δημιουργια της Ευας απο το πλευρο του Αδαμ, ο Καιν και ο Αβελ, ειναι ολα ιστοριες απο την μυθολογια των Σουμεριων με αλλα ονοματα.

        3. Χωρίς να το καταλάβεις απάντησες μόνο σου για τους μύθους που είναι ίδιοι με τους Σουμέριους….anyway,αυτά τα σαράντα χρόνια για να είναι χαμένοι ….δεν στέκει….

          γιατί Μπάμπη?

          δίοτί μια εθεία να πάρεις στην Σαχάρα π.χ. σε 2 βδομάδες θα φτάσεις στην άλλη πλευρά!άρα το 40 είναι κάτι δικό τους…η απλά δεν ήθελαν να αποκαλήψουν….που ΗΤΑΝ!!!!!κποιος τόπος ιερός μυστικός δικός τους…..αλλά πάλι ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ…μόνο σου……ΥΕΜΕΝΗ……ΑΝΤΕΝ!!!

          Θα σου πω το απλό,…πες ρε παιδί κάνανε κύκλους και βόλτες στην Αραβική χρσόνησο….μα ένας δεν βρέθηκε να του πει τπου Μωιση….ρε μ,εγάλε ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΕΥΘΕΟΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ…Ε ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΜΓΗ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ…άρα κάτι άλλο παίζει,ήθελαν να είναι προετιμασμένοι(ίσως έστειλαν δορυφόρους-κατσκόπους να δουν τα γύρο βασίλεια και προετοιμλαζανε την Εισβολή…με τον γνωστό ηθικό τρόπο..τους. διαβρόνωντας τα βασίλεια των Φιλισταίων με κατασκόπους…και ήταν έτοιμοι εμφανήστηκαν!Δεν υπάρχει περίπτωσει…η Εβραίοι είναι οι ΥΚΣΩΣ!

        4. η ιερή γεωγραφία δεν λέει ψέμματα…ποιανού είναι τα Ιεροσόλυμα

          filonoi.gr/2013/07/25/f-ierosolyma-to-megalyteron-ieron-toy-dios-sthn-mykhnaikh-periodo/

          kalmopias.blogspot.gr/2013/12/blog-post_1329.html

  10. Χωρίς να είμαι Χριστιανός αρθρογράφε(είμαι απλά ΄Ενθεος),συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!-Ποτέ μιά θρησκεία δεν πέφτει “απ’έξω”,όσο οι ταγοί της αμύνονται εκ των έσω!

  11. Οι Ελληνοπληκτοι Ελληνοκεντρικοι κλπ θα ξυπνησουν σε ενα εφιαλτη διχως τελος, εκει οπου οι κουραδες που τους εχουν σφινωσει μεσα στον κατεστραμμενο τους εγκεφαλο σε σχεση με την “ανωτερη” φαρα τους θα τους οδηγησει στον απολυτο εξεφτελισμο και οχι οτι δεν τους αξιζει κιολας οταν μαλιστα εχουν το θρασος να παραδεχονται οτι βριζουν τον πατερα του Ιησου και μετα επικαλουνται τον γιο του. Μιλαμε δυστηχως για μια πολυ σοβαρη αρρωστια η οποια προερχεται απο το αρχαιο Ελληνρωμαικο μπουρδελο για το οποιο γνωριζετε μονο αυτα που θελετε να μαθετε. Δεν γουσταρτε να γνωριζετε για παραδειγμα για τα τεραστια χωρις προηγουμενο μεγεθη ανωμαλιας που παρηγαγε το αρχαιο μπουρδελο.

    Επισης απλα να εξηγησω ξαν σε σχεση με αυτο που ειπωθηκε για την εκκληισια οτι δεν ειμαι καν Ορθοδοξος αν και με αυτα που βλεπω θεωρω οτι για παραδειγμα ο Μεγας Θεοδοσιος εγινε αγιος για ευνοητους λογους.

  12. Παλι καλα που υπαρχουν οι Ελληνες απογονοι των “ανωτερων” αρχαιων Ελληνων να μας σωσουν απο την πουστοκρατια του Εβραιου θεου. Μιλαμε η παρανοια στο Ελλαδα εχει ξεπερασει καθε οριο. Απο την μια ο θεος της Π.Δ υποσχεθηκε να καψει τους σοδομιστες και απο την αλλη ο παιδεραστης Διας που οπως λεει ο Πλατωνας τον εκαναν παιδεραστη για να απολαμβανουν και αυτη την ηδονη.

    Μιλαμε βγαζουν απολυτο νοημα αυτα που λετε και δεν εχετε για παραδειγμα ξεπερασει τα ορια της γελοιοτητας.

  13. Οι Ελληναρες λοιπον εφτιαξαν εναν αντιχριστο για το εαυτο τους που δεν ειναι Εβραιος και δεν εχει σχεση με τον θεο των προφητων και των αρχαγγελων της Ιουδαικης παραδοσης. Η εκκλησια περιμενει ουτως η αλλως καποιον αντιχριστο, καθως αυτος που περιμενουν σε σχεση με τις ερμηνιες τους στα κειμενα δεν μπορει να ερθει, καθως κατηργησαν την πιστη στην μετενσαρκωση η οποια ειναι εμφανης σε οσους εχουν οφθαλμους στα βιβλια τους και ειναι αλλωστε και πιστη των Εβραιων so μονο αμα κατεβει με τιποτα ufo ο Χριστος μπορει να σας σωσει.

    Δεν υπαρχει καμια διεξοδος απο την φυλακη σας. Απο την μια γκρεμος και απο την αλλη ρεμμα. Απο την μια η αρχαια καταρα μιας απο τις μεγαλυτερες απατες που εχουν υπαρξει ποτε στην ιστορια της ανθρωποτητας και απο την αλλη ενα λοξο και λειψο δογμα που εχει κλεισει την πορτα σε καποιον που μπορει να ερθει και να ξυπνησει και τους μεν και τους δε, εκει οπου και οι μεν και οι δε θα βρεθουν ξαφνικα σε εναν εφιαλτη σε περιπτωση που αναψει καποιος το φως so να και ο Εωσφορος που τρομαζει εκει οπου για παραδειγμα η μοναδικη φορα που αναφερεται η λατινικη λεξη
    Lucifer στην Βιβλο ειναι οταν ο Πετρος αναφερεται στον Ιησου και ειναι μεταφραση του Φωσφορος.

    Βασικα οσο και να κτυπεστε και εσεις και η κωλοφαρα σας και η θρησκεια σας δεν προκειται να εγκαταλειψω τον Χριστο και το σχεδιο του οχι φυσικα για εσας και ουτε φυσικα για το κωλοεθνος σας αλλα για τον ιδιο τον Ιησου και την μητερα του αλλα και τον πατερα του τον οποιο θαυμαζω γιατι εκαψε το αρχαιο μπουρδελο και εδωσε ελπιδα στην ανθρωποτητα.

    1. Από “άνθρωπο” που δεν αντιλαμβάνεται ότι ο Χριστός ήταν ο ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΘΕΟΣ, ο οποίος ήρθε στη γή ώστε να επαναφέρει την τάξη στην ανθρωπότητα για να την οδηγήσει στην εξέλιξη και την θέωσή της, που όταν μιλάμε για το Θεό είναι ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ να αναφερόμαστε σε ΓΟΝΙΔΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΕΣ καθώς και από ποιό ΣΠΕΡΜΑ προέρχεται, ο οποίος σαν Θεός δεν έχει ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ούτε ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ ΛΑΟΥΣ γιατί όλα αυτά είναι μέρος της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,δεν μπορεί να περιμένει κανείς ανθρώπινο τρόπο σκέψης παρά μόνο αυτό της ΜΑΙΜΟΥΣ!
      Δεν μπορεί ακόμη ένας ΕΝΘΕΟΣ να μισεί λαούς, φυλές και έθνη (όπως αυτά τα εννοούν αυτοί που καλώς ή κακώς τα πιστεύουν) ούτε και να χρησιμοποιεί υβριστικά και εχθρικά για ομάδες ανθρώπων ψευδώνυμα, τα οποία δηλώνουν ΜΙΣΟΣ προς ένα μέρος της ΘΕΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑΣ!
      Δήλωσε τουλάχιστον καθαρά ΕΒΡΑΙΟΣΠΑΡΜΑ να μην παρεξηγούμαστε, γιατι δεν βλέπω να βρίζεις άλλο έθνος βυζαντινή καπότα!
      Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ σε ενοχλεί Αβράμη παλιοδιαθηκίτη, οπαδέ των ιουδαίων “προφητών”!
      Σιγά μην μας πλασάρεις και ότι ανήκεις στους ΓΝΩΣΤΙΚΟΥΣ! Για όσους δεν γνωρίζουν, αυτοί απέρριπταν κάθε σύνδεση του Χριστού με οτιδήποτε υλικό, όπως και την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ του και επικεντρώνονταν στην ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ Του και τα υψηλά νοηματά της για την ανθρωπότητα!!!
      ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΣΤΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ!
      Σαλόμ Αβραμάκο εκ σπέρματος Δαυίδ (μπλιαχ)

      1. Οτι θελεις καλη μου. Θελεις να ειμαι Εβραιος θα ειμαι Εβραιος. Οτι θελεις εσυ καλο μου. Εσυ εισαι γνησιος Ελληνας για αυτο και εισαι αυτο που εισαι δυστηχως και να ξερες μονο που εχει μπλεξει και τι σε περιεμενει και σενα και αυτους που σε ταιζουν.

  14. ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΦΑΛΟΣΧΗΜΕ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ,ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΣΗ ΟΤΙ “ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ,ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ”

  15. Ενοτητα χρειαζεται, η πιστη δεν ειναι επιστημη για να αποδεικνυεται με επιχειρήματα. Καλη καρδια να εχουμε και αγαπη και θα φωλιασει μεσα μας. Οσο βριζομαστε αδερφια μεταξυ μας μονο ο ακατανομαστος χαιρεται. Πρεπει να σεβομαστε ολες τις γνωμες , ολοι περασαμε σταδια αναζητησης. Οποιος ψαχνει βρισκει

  16. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΕΙΑ ….. ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΦΡΑΓΕΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ…..Ε, ΕΔΩ ,ΚΑΙ , ΜΕ ΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ , ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΤΕ…….ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΟΝΤΟΣ , ΚΑΙ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ…ΟΠΩΣ ΠΡΟ-ΠΡΟΛΕΓΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ . ( ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΠΙΣΤΗ , ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ…ΟΙ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΘΑ ΤΗΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΘΑ ΑΠΟΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ) .)(

  17. Τελικα οι γνησιοι Ελληνες πρεπει να ειναι οι μεγαλυτεροι μαλακες που εχουν υπαρξει ποτε στην ιστορια της ανθρωποτητας και παλι καλα που υπαρχουν και οι Εβραιοι δηλαδη. lol

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *