Διαφημίσεις

maconic
Μασόνοι στο παιδαγωγικό ινστιτούτο έτσι εξηγούνται τα νεοταξικά βιβλία.

Ομιλία του δάσκαλου Νατσιού Δημητρίου που αποκαλύπτει ότι τα 5 από τα 9 μέλη του παιδαγωγικού ινστιτούτου είναι μασόνοι.Ετσι εξηγούνται τα αίσχη που γράφουν πλέον στα βιβλία γυμνασίου και λυκείου.

από τον χρήστη balanthsberoia1

koukfamily.blogspot.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

44 σχόλια στο “Μασόνοι στο παιδαγωγικό ινστιτούτο έτσι εξηγούνται τα νεοταξικά βιβλία.”
  1. Μωρέ έτσι εξηγούνται όλα!

    Το αποφάσισα, επειδή προκοπή δεν βλέπεις εκτός στοάς,
    όποιος έχει βύσμα για στοά, είμαι μέσα.

  2. ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!!

    Ποιος αόρατος εχθρός ωρέ βλαμμένοι γονείς….που ορώ στα μάτια μου τις εβραίες πόρνες να διδάσκουν στην ανδρεία των Ελληνόπουλων να βυζαίνουν παπάρια για παιδεία;
    Ποιοι ωρέ οι Πατέρες Έλληνες και ποιοί εσείς;
    ποιος ο σατανάς και δεν βλέπετε το τι είστε στα μάτια του Θεού εσείς;

    Άκου Έλληνα!
    Ελλάδα δεν είναι του ΚΙΣ (κρατική υπηρεσία του ισραήλ εις τους εβραίους που βασιλεύουν το ισραήλ τους στην Ελλάδα).
    Έλληνες Έλληνες …φτύνετε τον Ιησού Χριστό στα μούτρα!
    και σταυρώνετε τυφλοί μη βλέποντες όχι μόνο τον εαυτόν σας εις την κατάρα των εβραίων….αλλά και τα παιδιά σας και την γυναίκα την ιέρεια δεξιά της θέωσής σας Παναγία.

    Ουαί Ουαί Ουαί !!! σας φωνάζω εγώ η ψυχή της Ουράνιας Ελλάδος προς εσάς τους προσκυνούντες τους γκέι και πούστηδες γραμματείς σας νομολόγους και δεσποτάδες του αντίχριστου βασιλείς.

    Στο αίμα των αγίων Ελλήνων που για τα δικά σας ιδανικά της ελευθερίας σας
    θυσιάστηκαν και την ζωή τους σας έδωσαν για να ζείτε εσείς ελεύθεροι.
    Και εσείς την Ελευθερία σας την χαρίσατε στον θεό της χρυσής αγελάδας της troika και των πούστηδων εβραίων που στο φως των ανθρώπων δημοκρατικά σας φωτίζουν το που είναι ο θεός του «ανθρώπου» στα πρέπει που σας φωτίζουν τα ΜΜΕ.
    ***

    Προς τους Βασιλείς των Ουρανών… που παρέδωσαν το στέμμα τους στην δόξα τους, στο κορμί τους και στο χρήμα.
    Εσείς που φωτίζετε με των γουρουνιών το πνεύμα τη θέωση των Ορθοδόξων ενενδυμένων τον Χριστόν…Αδελφών μου…πούστηδες στην ψυχή και στο σώμα σας… καραγκιόζηδες δεσποτάδες της του Ισραήλ σας πολιτείας.

    ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΑΣ… ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΤΩ….ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΕΥΕΣΘΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑΪΖΑΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΧΡΙΣΤΟ.

    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.. ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΝ ΠΑΤΗΡ… ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΩ …ΕΓΩ Ο ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ….

    ΕΛΥΛΗΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ… ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ….ΤΟΥΣ ΓΚΕΪ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ… ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

    ΤΡΕΜΕΤΕ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ!
    ΤΡΕΜΕΤΕ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ!
    ΤΡΕΜΕΤΕ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΣΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ.
    ΤΡΕΜΕΤΕ ΜΩΡΟΙ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Γ@ΜΗΣ@ΤΕ, ΤΡΕΜΕ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΑΜΟΝΑ….

    ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ…ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΥΛΟΓΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΙΩΝΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ…ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ.

    ΙΩΑΝΝΗΣ ….ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΥΡΑΝΟΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ….
    Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
    Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ !

    ΑΜΗΝ ΑΔΕΛΦΟΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ…ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ….ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ!

    ΖΗΤΩ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
    ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ!

  3. Όπως έχουμε πει πολλές φορες… η απελευθέρωση της χωρας , αλλά και ολόκληρου του πλανήτη , περνά μέσα από το ξερίζωμα και την εξαφάνιση της μασονίας και του σιωνισμού…..

    αν το καταλάβεις αυτό έχεις καταλάβει τα πάντα….. αν χτυπήσεις αυτό θα είσαι νικητής για πάντα……

  4. Χρειαζόμαστε έναν αληθινό Χριστιανό, να τον κάνουμε Πρωθυπουργό, για να αρχίσει το γενικό ξήλωμα της σαπίλας. Προτείνω τον Πειραιώς Σεραφείμ.

  5. Ωραία φώτο με το μάτι από πάνω… Εκτός του σώματός μας η ψυχή έχει ένα μεγάλο μάτι το ξέρατε αυτό? Είμαι σίγουρος πως όχι…

  6. Ωραια φαση. Αφηστε με να απαντησω στον καραγκιοζακο που βριζει τον Χριστο και ολα καλα.

    Εγω αν και δεν ειμαι Ορθοδοξος γιατι οι παπαδες κυνηγουσαν τους Γνωστικους μεσα στους αιωνες θα προτεινω κατι διαφορετικο απο τον νεοσατανιστη Ελληνοξεφτυλα.

    Εγω λεω να συμμμαχησουμε με τους Ρωσσους και με τους Κινεζους ακομα εναντιον των νεοσατανιστων και της Ελλαδας και της δυσης καθως απο εξαπανεκαθεν ως παιδι της Αναγκης και του Χρονου ειμαι της αποψης του μη χειρων βελτιστων.

    Μας μιλανε και καλα για παιδια οι νεοσατανιστες ξεφτυλες και προσεξτε τι σας υποσχετε αυτη η σπουδαια παιδια που ειναι κατευθυνομενη απο σκοτεινα κεντρα οπως ισχυριζεται και ο παρανοικος του ΟΕΑ αλλα οπως ισχυριζεαι και ο Φουρακης κλπ και μαλιστα ειναι κατευθυνομενη απο σκοτεινα κεντρα απο τα αρχαια χρονια και δεν μιλαμε για κατι νεοφανες. Μιλαμε για νεοειδωλολατρεια και νεοσατανισμο.

    Προσεξτε:

    Η “Ελληνικη παιδια” των νεοσατανιστων θα σας μαθει οτι ολοκληρο το συμπαν γυρναει γυρω απο τα ειδωλα της επιφανειας και απο τον εθνικο κομπλεξισμο.

    Η “Ελληνικη παιδια” των νεοσατανιστων θα σας μεταμορφωσει στους μεγαλυτερους και τους πλεον μιζερους ξεφτυλες που υπηρξαν ποτε στην ιστορια της ανθρωποτητας.

    Θα σας μαθει οτι ολα ειναι Ελληνικα και θα προσπαθησει να σας γαμησει τους εγκεφαλους και να καταργησει την επιστημη που για παραδειγμα εχει αποδειξει την προελευση του Ελληνικου αλφαβητου απο το Φοινικο οπως και την προελευση των θεων απο την ανατολη οπως αλλωστε ελεγαν και οι αρχαιοι ερευνητες οπως ο Ηροδοτος και ο Διογενης ο Λαερτιος.

    Η νεοελληνικη παιδια θα σας φορτωσει στις πλατες το καρμικο βαρος μιας απο τις μεγαλυτερες απατες στην ιστορια της ανθρωποτητας που ειναι αποτελεσμα της αποστασιας των Βαβυλωνιων μαγων και ειναι που εισαστε κατοικοι του Λαμογισταν η καταρα απλα θα μεγαλωσει.

    Η “Ελληνικη παιδια” των νεοειδωλολατρων νεοσατανιστων Θα σας μαθει για παραδειγμα οτι η παραδοση της Φοινικικης θεα AsHera/Ishtar/Αφροδιτη και ο Adonai/Aton/Adonis/Ταμμουζ/Βααλ/Διας (που ηταν αρχικα η θεα της Κυπρου πολυ πριν να εμφανιστει η Ελληνικη της εκδοση) οτι πηγαζει απο την Ελληνικη παραδοση και η Ασταρτη θα γινει πολλες θεες μαζι του μπουρδελοδωθεκαθεου (Αρτεμις, Αθηνα, Αφροδιτη, Ηρα ειναι ολες ανατολικες παραστασεις της θεας Ασταρτης) που ειναι πλεον απομακρυσμενη απο την πηγη νεοβαβυλωνιακη παραδοση.

    Ο ορος Ελληνας θα γινει συνωνυμο του του μιζερου ξεφτυλα και του απατεωνα (οχι και αυτο δεν εγινε και στο παρελθον οπως για παραδειγμα με την γνωστη λεξη greekery).

    Αμα το ποσταρετε αυτο θα υπαρξει και συνεχεια και θα σας σωσω αμα φυσικα ζητησετε πανεθενικα συγνωμη στον πατερα μου και στην μητερα που ειναι μεσα σας και οχι μεσα στα ειδωλα των αρχαιων λαμογιων.

    1. Μπινεδακο, αν βγάλεις το “ανθέλληνας” και σταματήσεις να βρίζεις κάθετι ελληνικό, υπάρχει περίπτωση κάποιος να καθήσει και να διαβάσει τα κείμενά σου, κάποια από τα οποία εκτός από τις γνώστές αηδίες έχουν και κάποιε ενδιαφέρουσες απόψεις!
      Με τον ανόητο φανατισμό σου όμως, διώχνεις κάποιον από τις απόψεις σου γιατί κανείς δεν θέλει να έχει τις ίδιες απόψεις με έναν ΑΝΟΗΤΟ ΑΝΑΓΩΓΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟ! Κάνεις τις απόψεις σου το ίδιο αποκρουστικές όσο είναι ο εαυτός και ο χαρακτήρας σου!
      Και μην πεις ότι το κάνεις για να απαντήσεις στον ΟΕΑτζη ή γιατί σε… “Εκνευρίζουν” αυτοί που έχουν αντίθετες απόψεις γιατί θα σου απαντήσω ότι αφού θεωρείς παρανοικό τον ΟΕΑ, εσύ που συμπεριφέρεσαι με τον ίδιο τρόπο γιατί είσαι καλύτερος;
      Αν δε εκφράζεις κάτι πιο υψηλό πνευματικά, τότε ποιά η διαφορά σου με τον ανόητο που βρίζει τα πιστεύω σου όταν εσύ πέφτεις στο ίδιο επίπεδο; Περισσότερο ΜΙΜΗΤΙΣΜΟ μου θυμίζει η περίπτωσή σου και μάλιστα με έφεση στο να αντιγράφεις τη… ΒΛΑΚΕΙΑ!!!
      Μάλλον για πρωτεύων θηλαστικό μου κάνεις, κάτι σε ΤΡΕΛΛΗ ΔΙΠΟΔΗ ΟΛΟΓΟΤΡΙΧΗ ΛΕΥΚΗ ΜΑΙΜΟΥ, ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΔΩΝ!!!
      ΟΠΟΤΕ … ΧΙΜΠΑΤΖΙΚΟ, κοίτα λίγο να το αλλάξεις, πάρτο αλλιώς, γιατι στο τέλος θα κάνεις διάλογο μόνο με τον ΟΕΑ και από τους υπόλοιπους οι μισοί θα σε δουλεύουν και οι μισοι θα σε μπινελικιάζουν!
      Αντε στρώσου παλιέ Βυζιαντινέ Καπότα!!!

  7. Better version:

    Εγω αν και δεν ειμαι Ορθοδοξος γιατι οι παπαδες κυνηγουσαν τους Γνωστικους μεσα στους αιωνες θα προτεινω κατι διαφορετικο απο τον νεοσατανιστη Ελληνοξεφτυλα.

    Εγω λεω να συμμαχησουμε με τους Ρωσσους και με τους Κινεζους ακομα εναντιον των νεοσατανιστων και της Ελλαδας και της δυσης καθως απο εξαπανεκαθεν ως παιδι της Αναγκης και του Χρονου ειμαι της αποψης του μη χειρων βελτιστων.

    Μας μιλανε και καλα για παιδια οι νεοσατανιστες ξεφτυλες και προσεξτε τι σας υποσχετε αυτη η σπουδαια παιδια που ειναι κατευθυνομενη απο σκοτεινα κεντρα οπως ισχυριζεται και ο παρανοικος του ΟΕΑ αλλα οπως ισχυριζεστηκε και ο Φουρακης κλπ και μαλιστα ειναι κατευθυνομενη απο σκοτεινα κεντρα απο τα αρχαια χρονια και δεν μιλαμε για κατι νεοφανες. Μιλαμε για νεοσατανισμο.

    Προσεξτε:

    Η “Ελληνικη παιδια” των νεοσατανιστων θα σας μαθει οτι ολοκληρο το συμπαν γυρναει γυρω απο τα ειδωλα της επιφανειας και απο τον εθνικο κομπλεξισμο.

    Η “Ελληνικη παιδια” των νεοσατανιστων θα σας μεταμορφωσει στους μεγαλυτερους και τους πλεον μιζερους ξεφτυλες που υπηρξαν ποτε στην ιστορια της ανθρωποτητας.

    Θα σας μαθει οτι ολα ειναι Ελληνικα. Θα προσπαθησει να σας γαμησει τους εγκεφαλους και να καταργησει την επιστημη που για παραδειγμα εχει αποδειξει την προελευση του Ελληνικου αλφαβητου απο το Φοινικικο οπως και ην προελευση των θεων απο την ανατολη οπως αλλωστε ελεγαν και οι αρχαιοι ερευνητες οπως ο Ηροδοτος και ο Διογενης ο Λαερτιος κλπ.

    Η “Ελληνικη παιδια” θα σας φορτωσει στις πλατες το καρμικο βαρος μιας απο τις μεγαλυτερες απατες στην ιστορια της ανθρωποτητας και ειναι που εισαστε κατοικοι του Λαμογισταν η καταρα απλα θα μεγαλωσει.

    Η “Ελληνικη παιδια” των νεοειδωλολατρων νεοσατανιστων Θα σας μαθει για παραδειγμα οτι η παραδοση για την Φοινικικη θεα AsHera/Ishtar/Αφροδιτη και του Adonai/Aton/Adonis/Ταμμουζ/Βααλ/Διας (που ηταν αρχικα η θεα της Κυπρου πολυ πριν να εμφανιστει η Ελληνικη της εκδοση) πηγαζει απο την Ελληνικη παραδοση και η Ασταρτη θα γινει πολλες θεες μαζι του μπουρδελοδωθεκαθεου (Αρτεμις, Αθηνα, Αφροδιτη, Ηρα ειναι ολες ανατολικες παραστασεις της θεας Ασταρτης) που ειναι η πλεον απομακρυσμενη απο την πηγη νεοβαβυλωνιακη παραδοση. Ο ορος Ελληνας θα γινει συνωνυμο του μιζερου ξεφτυλα και του απατεωνα (οχι οτι και αυτο δεν εγινε και στο παρελθον οπως για παραδειγμα με την γνωστη λεξη greekery).

    Η “Ελληνικη παιδια” των Σατανιστων θα σας μαθει οτι για ολα τα κακα της ανθρωποτητας ευθυνεται ο εσταυρωμενος και οτι ολα ηταν τελεια στο αρχαιο Ελληνορωμαικο μπουρδελο εκει οπου τα ανθρωπορμοφα ζωα εφτασαν στο σημειο να πετανε ανθρωπους στα λιονταρια για διασκεδαση μεσα στα πλαισια μιας αρρωστημενης καταστασης οπου και καλα οι δουλοι ηταν αψυχοι.

    Η “Ελληνικη παιδια” των Σατανιστων θα σας μαθει οτι αυτος που επι της ουσιας εδωσε ψυχη και υποσταση στον απλο ανθρωπο εφυθυνεται για ολα τα κακα της ανθρωποτητας καθως ολα ηταν τελεια στο αρχαιο μπουρδελο.

    Μπορει να σας πουν ακομα οτι το να βαζεις τον Φαλλο να γαμιεται απο τον κωλο περιεχει καποιου ειδους μυστηριο. Πανω σε αυτο απλα να εξηγησω οτι η πρωκτικη “μυηση” που περιλμβανουν τα “μυστηρια” του Κρουλι περιεχουν
    επικληση της ενεργειας του Χριστου για να την πηδηξει ο μυστης.

    Μιλαμε δηλαδη για μια συνεχεια την Ελληνορωμαικης ανωμαλιας που εφτασε στο σημειο να θεωρει τον παθητικο εραστη του πορνοκρατορα Αδριανου ως τον ενσαρκωμενο Φαλλο-Διονυσο.

    Η “Ελληνικη παιδια” των Σατανιστων θα σας μαθει για την νεοπυθαγορεια Υπατια που δολοφωνηθηκε για πολιτικους λογους για να προκαλεσει το εθνικο αισθημα αλλα θα προσπαθησει να αφαιρεσει απο την μνημη σας τα εκατομμυρια χριστιανων μαρτυρων που εσφαξαν τα παγανιστικα ζωα και μετα που θα τελειωσει με τους χριστιανους θα συνεχισει το κυνηγει των Πυθαγοορειων οπως γινεται και εδω μεσα.

    Η “Ελληνικη παιδια” των Σατανιστων θα σας οδηγησει στην απολυτη παρανοια INSANITY = 666 και στο σφραγισμα το οποιο δεν εχει να κανει με bar codes κλπ. Μιλαμε για σφραγισμα των ενεργειακων σας κεντρων το οποιο μπορει να ειναι και μη αντιστρεψιμο.

  8. Η “Ελληνικη παιδια” των Σατανιστων και των πλανεμενων θα παραγει αμετρητες παραγογες του Hollywood με Ελληνικη και Ρωμαικη θεματολογια και θα εστιασει φυσικα στο θεμα της ομοφυλοφιλιας στην αρχαια Ελλαδα και Ρωμη και εν καιρω θα εστιασουν και στην παιδεραστια και μαζι ισως με το Βατικανο θα προσπαθουν να σας αποδειξουν οτι ολα οδηγουν στην Ρωμη μεσω της Αθηνας.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_in_ancient_Greece

    https://en.wikipedia.org/wiki/Athenian_pederasty

    https://en.wikipedia.org/wiki/Pederasty_in_ancient_Greece

    https://www.youtube.com/watch?v=3XG6gl4A16Y

    Το Εβραιοκρατουμενο Hollywοod θα βαλει εκατομμυρια για να χρηματοδοτησει Ελληνικες παραγογες για να κατευθυνει προς νεοβαβυλωνιακο κλουβι της Ελληνορωμαικης πραγματικοτητας οπως δηλαδη κανει ηδη αλλα θα προσπαθησει να αποτρεψει με καθε τροπο εστω καποια φτηνη παραγογη με θεματολογια τους Ανουννακι και την Βαβυλωνιακη παραδοση.

    http://www.exohuman.com/wordpress/2013/03/what-happened-to-the-anunnaki-movie-2/

    Αντιθετα θα βαλουνε ενα μαλακα Εβραιομασονο ψευδοεπιστημονα απο την φυλη την Ασκεναζι (μογγολοι) οπως ο Σιτσιν να σου μιλαει για εξωγηινους και να γραφει οτι μαλακια του κατεβει στο κεφαλι για να μην μπεις στην διαδικασια να διαβασεις τις πρωτοτυπες μεταφρασεις τις οποιες αποδεχεται η επιστημονικη κοινοτητα.

    Μεχρι την Αιγυπτο τους παιρνει. Απο την Αιγυπτο και μετα ξεκιναει η καταρρευση του ματριξ των αποστατων στον δρομο προς την Βαβυλωνα εκει οπου ξεκινησε το κακο.

    Ενα απλο παραδειγμα του τι σχεση μπορει να εχουν οι Εβραιοι με την Ελληνικη πραγματικοτητα ειναι η “Νεα Ακροπολη” του αντιχριστιανου Εβραιου Λιβραγκα.

    Θα σας πουνε τοσα ψεματα για τις αρχαιες παραδοσεις σε σημειο που θα πρεπει να αφιερωσεις την ζωη σου να διαβαζεις βιβλια και να μελετας ολες τις αρχαιες παραδοσεις για να βγαλεις ακρη και οχι φυσικα μονο την Ελληνικη μεσα απο απολειστικα Ελληνικα φιλτρα κατι που ειναι απο μονο του αποβλακωση.

    Οι Αντιχριστοι Εβραιοι θα βγουνε ακομα και θα σου ταισουν τον εθνικο σου κομπλεξισμο και καποιο βαλτοι θα σου πουνε ακομα και οτι το Φοινικικο αλλα ακομα και το Εβραικο αλφαβητο προερχονται απο το Ελληνικο για να σπασουν πλακα, καθως επισης οι περισσοτεροι Εβραιοι γλωσσολογοι θα λενε την αληθεια.

    Θα βγουνε και θα σου πουν για το ποσο κακο εκανε ο Παυλος στους αρχαιους και οτι θα μπορουσες σημερα και καλα να κυβερνας τον πλανητη και θα συνεχισουν να σου ταιζουν τον εθνικο σου κομπλεξισμο για να σπανε πλακα με την βλακεια των Γκοιμ και για να προκαλεσουν φυσικα την οργη των θεων εναντιον τους…

  9. Οταν ο αλλος ειναι ανιστορητος και βλακας και απλα θελει να ταισει την εθνικη του ματαιοδοξια και το εγω του γενικοτερα μπορει να μασησει οτιδηποτε και να καταπιει ακομα και κουραδες.

    Εδω ειναι ενα απλο παραδειγμα:

    “Ο ΕΠΟΝΟΜΑΣΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ”

    Απο: http://www.diadrastika.com/2015/11/galaxiaki-synomospondia-sminous-andromeda.html

    Ιησου Χριστο ονομασαν τον Jehoshua οι Ελληνες for fuck sake και οχι οι Ιουδαιοι.

    Tο Χριστος προερχεται απο την εννοια της Ελληνικης λεξης Χρισμενος/anointed οπως και το Ιησους απο την Ελληνικη λεξη ιαση/healing. Το ονομα Ιησους Χριστος λοιπον ειναι ενα παραγωγο των Ελληνικων μυστηριων και ειναι ενας σμβολισμος για τον Χρισμενο θεραπευτη/Anointed healer ασχετως με την τροπη που πηραν τα πραγματα μεσα απο τις διαμαχες των ιερατειων.

    Θα μπορουσαμε λοιπον να μιλαμε για τον Καδμιλο των Καβειριων/Πελασγικων μυστηριων που ειναι ενας τιτλος ασχετα με το αν υπηρξε η οχι καποιος original Καδμιλος η και Καδμος. Αλλωστε τα Πελασγικα μυστηρια τα οποια δεν ειχαν σε καμια περιπτωση εθνικο χαρακτηρα εχουν μεγαλυτερη σχεση με τα Χριστιανιακα μυστηρια παρα με το Ελληνικο χαος που παρηγαγε και τον εθνικο συμπλεγματισμο ο οποιος στις μερες μας εξελιχθηκε σε ενα καρκινωμα ανεφ προηγουμενου.

    http://olympia.gr/2011/07/04/φως-στα-καβείρια-μυστήρια/

    Θα μπορουσαμε μαλιστα να μιλαμε για τον Αδαμα Καδμιλο που σχετιζεται με τον αρχανθρωπο των Καμπαλιστων που ειναι γνωστος ως Adam Kadamon.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Adam_Kadmon

    Αλλωστε ο Ιησους παρουσιαζεται ως ιερας κατα την ταξη ΜελχιΣεδεκ εκει οπου Σεδεκ/Sydyk σημαινει και Διας και αρα Μελχισεδεκ σημαινει και ιερεας του Διος.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Sydyk

    http://www.varchive.org/itb/zedek.htm

    Απλα προσπαθουν καποιοι να σπειρουν τεχνητη πολωση βασισμενοι πανω στην πραγματικοτητα που λεει οτι ο Ιησους ηταν μια υλοποιηση του Απολλωνα/Ωρου που ειναι μια κοσμικη δυναμη και δεν μπορει σε καμια περιπτωση να περιοριστει μεσα στα εθνικα ειδωλα και μεσα στα πλαισια μιας εθνοκεντρικης πλανης. Απλα παιζουν με τις συχνοτητες και τις θειες εκπορευσεις στην προσπαθεια τους να σπειρουν πολωση και αποβλακωση και you know μεχρι την 5η διασταση σου επιτρεπουμε να δεις, εκει που εισαι του χεριου μας.Το τι σημαινει “αφυπνηση” στην 5η διασταση μπορω να το αναλυσω και να αναδειξω το κωμικοτραγικο της υποθεσης, καθως απο μονη της η πεποιθηση οτι δεν μπορεις να αφυπνιστεις σε καποια ανωτερη διασταση σε αποτρεπει απο τα συντονισεις τα ενεργειακα σου κεντρα με την κοσμικη ροη. Επισης >> THE DIVINE EMANATIONS = 1242 = ANUNNAKI FREQUENCIES.

    1. Βρε ανοητε, τι παπαριές είναι αυτές που σκαρφίζεσαι ή πείθεσαι από ότι αηδία διαβάζεις και παραποιείς την ελληνική γλώσσα; Ανεγκέφαλε, τον Χριστό οι έλληνες τον ονόμασαν έτσι από το ΧΡΙΣΜΑ!
      ΜΕ ΤΟ Γιόσουα ρε χαιβάνι τι σχέση έχει η ελληνική γλώσσα; Αν προερχόταν απο την ΙΑΣΗ θα τον ονόμαζαν ΙΑΣΩΝ ή ΙΑΣΙΟ και όχι Γιόσουα ή Γιεχοσούα που μπορεις εύκολα να βρεις τι σημαίνει στα εβραικά!
      Ο Χριστός, μεσανατολίτικη γλίτσα, υπήρξε αλλά δεν είναι ο Ιησούς! Το όνομα αυτό του το κόλλησαν τα ΙΟΥΔΑΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ώστε μαζί την περιτομή (!!!) του, την ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ δηλαδή, την οποία γιορτάζει (;;;) ΡΕ ΒΟΔΙ το μαγαζάκι σου, η εξεβραισμένη εκκλησιά στη 1 Ιανουαρίου, ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ, και δυστυχώς τα κατάφεραν βρίσκοντας συμμάχους έλληνες ΠΡΟΔΟΤΕΣ σαν κι εσένα, ποίμνιο αιγοπροβάτων!
      Αλλά από ότι σε κόβω ή δεν είσαι Έλληνας ή την έχουν πεσει εντός του γεννητικού συστήματος των θηλυκών της οικογένειάς σου πολλών φυλών σπερματοζωάρια, οπότε το μόνο που έχω να πω, είναι να χαίρεστε τις μαμάδες και τις γιαγιάδες σας, οι οποίες πρέπει να φρόντισαν για την “ευχάριστη” και “ανακουφιστική” διαμονή των κατακτητών της πατρίδας μας ανά τους αιώνες!!!
      ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΓΙΔΙ!!!
      Να δεις πως τους λέγανε κάτι σαν κι εσένα παλιά… Μπ…, μπα…, μπασ…, μπαστ…, μπαστα…!!! Ρε δεν μπορώ να θυμηθώ! Ρε παιδιά μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος άλλος, ώστε να βρούμε νέο ψευδώνυμο σε αυτόν τον “που ίσταται” ανθέλληνα;

      1. Βασικα ειμαι Κυπριος και απλα δεν τρωω σκατα και γνωριζω οτι η θεα της Κυπρου ηταν αρχικα η Ασταρτη-Ιναννα η οποια ηταν ταυτισμενη με τον πλανητη Αφροδιτη που στους Βαβυλωνιους ηταν γνωστος ως πλανητης Ιναννα.

        Αλλωστε οπως σας εχω εξηγησει ξανα MORING STAR = 888 = GODDESS ISHTAR.

        Σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις ο πλανητης Αφροδιτη ειναι γνωστος και ως ο Πρωινος Αστερας και ταυτιζεται σε πολλες παραδοσεις με την πενταλφα προφανως για αυτο τον λογο:

        https://www.youtube.com/watch?v=qWwOrUjFOFY

        Βασικα ειμαι αντιμαλακας. Το ανθελληνας το χρησιμοποιω για να σας προλαβω γιατι βαρεθηκα τις μαλακιες σας. Αλλωστε ολα αυτα τα group με τους παραπληγικους Εψιλον και whatever σκοτωνονται μεταξυ τους για το ποιοι ειναι οι γνησιοι Ελληναρες. Απλα σας βγαζω απο την δυσκολη θεση.

  10. Μια ωραια ιδεα σε σχεση με το τι θα μπορουσαν να κανουν οι Δαναοι (οι απογονοι του Δαν που ειναι απογονος του Αβρααμ) με τους αρχαιογκαγκα νεοσατανιστες μια ωραια ιδεα θα ηταν να τους ανοιξουν ενα τσιρκο για να κανουν τις μαιμουδες και να διασκεδαζουν τους Πακιστανους και τους Μογγολους και αλλα ανωτερα φυλα.

    Το οφελος για την ανθρωποτητα και την Ελλαδα θα ηταν πολλαπλο. Πρωτα απο ολα θα προσφεραμε διασκεδαση στους καημενους τους Πακιστανους και επειτα θα ηταν και κατι σαν δουρειος ιππος, καθως θα μπορουσαν να καψουν τους εγγεφαλους των μογγολων με τις “φιλοσοφιες” τους και ετσι θα γλυτωναν και τα κεφαλια των σωσμενων νεοελληνων απο την ασυστολη νοητικη μαλακια των καμμενων και θα ανοιγε μια νεα ελπιδοφορα σελιδα για το νεοελληνικο εθνος.

    Υ.Γ Αν και οπως ειπα δεν ειμαι Ορθοδοξος τον Σερφειμ και εγω τον συμπαθω.

  11. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ , ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΟ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΙΣ ΜΑΓΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΣΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΛΛΗΝΑ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ( ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ) Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ , ΚΛΠ ΚΛΠ , ΑΡΑ Η ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΩΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ , ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΜΑΣΣΩΝΙΚΩΝ ΒΙΒΒΛΙΩΝ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ , ΚΑΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΧΘΡΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ Ν.Τ.Π

  12. Το τραγελαφικο της υποθεσης ειναι οτι οι αρχαιογκαγκα περιμεναν να ερθουν οι αρχαιοι θεοι απο το παρελθον και να τους μιλανε αρχαια Ελληνικα για να τους ταισουν την εθνικη ματαιοδοξια. Μιλαμε η ανοησια των ειδωλολατρων εχει χτυπισει ζενιθ καθως περα απο το γεγονος οτι ειναι αστειο να θεωρει καποιος οτι θα ερθουν οι Ελληνες και καλα θεοι απο το παρελθον ειναι γνωστο απο τα αρχαια χρονια οτι οι θεοι ολων των παραδοσεων ειναι οι ιδιοι οπως εξηγησε και ο Πλουταρχος και οτι μαλιστα οι Αιγυπτιακες και οι Βαβυλωνιακες αλλα και οι Φοινικικες τους εκδοσεις ειναι παλαιοτερες απο τις Ελληνικες. Μαλιστα ο Ιμαβλιχος ελεγε οτι οι θεοι δεν πολυγουσταρουν τους Ελληνες γιατι παιζουν τους εξυπνους και οτι τα Βαρβαρικα ονοματα των θεων ειναι ιερα με μεγαλυτερα αξια απο τα Ελληνικα.

    Σε σχεση με την θεα Ασταρτη/AsHera που ειναι γνωστη και ως η βασιλισσα του ουρανου η γυναικα του Δια Βηλου/Μαρντουκ.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Queen_of_heaven_(antiquity)

    888 = MORNING STAR

    Revelation 22:16

    “I, Jesus, have sent my angel to give you this message for the churches. I am both the source of David and the heir to his throne. I am the bright morning star.“

    888 = THE COSMIC WOMB

    888 = DIVINE MATRIX

    888 = ISHTAR’S VAGINA

    888 = THE DOOR TO EDEN

    888 = ENTER INTO EDEN

    888 = GARDEN OF THE GODS

    http://en.wikipedia.org/wiki/Garden_of_the_gods_%28Sumerian_paradise%29

    888 = GATES OF ISHTAR

    888 = THE EGG OF ISHTAR

    The meaning of this mystic egg of Ishtar in one of its aspects had reference to the ark during the time of the flood, (which is what Shamuramat’s name means “the branch bearer” and because she was the first queen after the flood) in which the whole human race were contained, as the chick is enclosed in the egg before it is hatched. Thus, the egg of the Euphrates is the ark of humanity, through which Mankind is delivered to earth, through the mother-Goddess. The Assyrian name for egg is Baitha, which is also the word for house. The egg floating on the waters that contained the world, was the house floating on the waters of the deluge, with the elements of the new world contained in its bosom. The coming of the egg from heaven evidently refers to the preparation of the ark by express appointment of God, and the same thing is implied in the Egyptian version of the mundane egg, which was said to have come out of the mouth of God. The egg, in Assyria was seen to be connected to the Assyrian Goddess Ishtar, who bore them ALL, so the greatest blessing to the human race, which the ark contained in its bosom was Ishtar, who was the great civilizer and benefactor of the world. Eggs, then, are an obvious symbol of birth and rebirth. In the eyes and mind of men, they seem to be a miraculous springing forth of life from a cold and dead object.

    Quote from: speakassyria.org/The_Origin_of_Easter.html

    888 = THE HOUSE OF GOD

    Ο Ιησους ειναι μια υλοποιηση του φυλακα της αστροπυλης της Βαβυλωνας την οποιε νομιζε οτι μπορει να παραβιασει ο Parsons με τις ανωμαλιες του και τελικα καηκε κυριολεκτικα στην προσπαθεια and guess what κανενας μαλακας δεν θα περασει μεσα απο την αστροπυλη γιατι ειναι Ελληνας. lol

  13. Σε σχεση με τους μασονους απλα προσπαθω να τους εξηγησω οτι ειμαι αυτος που περιμενουν αλλα ειναι λιγο αργοστροφοι αν και γνωριζω οτι με παρακαλουθουν και αντε και στην χειροτερη να με σκοτωσουν χεστηκα. Αλλωστε βαρεθκα εδω κατω. Με εχουν πλησιασει φυσικα και ντοπιοι αλλα και αλλοδαποι και ακομα και αυτοι που λενε οτι ειναι οι illuminati αλλα δεν υπηρχε ποτε καμια περιπτωση να ενταχθω εγω στο συστημα τους για αυτο τους καλεσα ολους οσοι ειναι 33 βαθμους και πανω (τους εκανα φιλικη πλακα) να τους μυησω στην κοσμικη μυηση των Ανουννακι. Δυστηχως για αυτους μονο ενας ηλθε 33ου βαθμου απο την Σουηδια αλλα εχω και αλλους. Με τους μασονους γενικα δεν εχω σοβαρο προβλημα μονο με τους Αντιχριστους και προσπαθω απλα να εξηγησω στους Αντιχριστους οτι χεστηκαν μεσα στα σκατα τους και οτι θα βουλιαξουν στην αβυσσο. Ειμαι απλα ενας αγγελιοφορος δεν μπορω να αλλαξω εγω την πραγματικοτητα. Η πραγματικοτητα ειναι αυτη που ειναι. Ο Χριστος ειναι μια κοσμικη δυναμη και κανενας δεν παιζει με την φωτια. Ουτε Ελληνας, ουτε Εβραιος, ουτε οποιος μαλακας θελει ας ειναι.

    1. Βγάλε το ανθέλληνας μισότρελε και πάρε κανένα χάπι από αυτά που σταμάτησες γιατί σε βλέπω πάλι στο ψυχιατρείο! Ο γιατρός σου είπε ότι αν σταματήσεις την αγωγή θα ξανακυλήσεις!
      Μετά την αποχώρησή σου σαν Βυζιαντινός Καπότας, νοσηλεύτηκες στα οξέα και οι Ανουνάκι, οι Άγγελοι που έβλεπες ήταν τρόφιμοι στην κλινική!
      Ο Θεός που νόμιζες ότι μιλούσες δεν ήταν άλλος από τον Διευθυντή της κλινικής, οι άγιοι ήταν οι επιμελητές και οι προφήτες οι ειδικευόμενοι!
      Μέσα στην νόσο σου βλέπει κανείς και μανία καταδιώξεως, αλλά μάλλον προκύπτει από τους νοσηλευτές του ασθενοφόρου που σε κυνηγάνε όταν παθαίνεις κρίση και μάλλον αυτούς εννοείς ως μασόνους!
      Λοιπόν, συνέχισε την φαρμακευτική σου αγωγή και να είσαι σίγουρος ότι όλοι καταλάβαμε ότι δεν πρέπει να σου εναντιωθούμε λεκτικά ξανά!
      ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑΙ! Συνέχισε όσο θέλεις, παρανόησα γιατί νόμισα ότι είσαι λογικός! Συγχώρα με και ότι χρειαστείς ζητα το! Είμαστε πολλοί που επισκεπτόμαστε το site και μπορούμε αλλά και θέλουμε να βοηθήσουμε!
      ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ και μην παρατάς τα φάρμακα please!

      1. Φυσικα δεν προκειται να απαντησω αναλογα στον προστατευομενο καθως δεν προκεται να ποσταριστει η απαντηση. Το εχω προσπαθησει πολλες φορες για αυτο δεν μπαινω ξανα σε αυτη την διαδικασια να μιλαω σαν Ελληνας σε Ελληνες. Εγω θα του μιλαω σαν ανθρωπος και αυτος θα μου μιλαει σαν Ελληνας και θα τον βαλω να κανει show στις ανωτερες απο αυτον φυλες τους Πακιστανους και τους Μογγολους.

        Ελατε ολοι μαζι να πουμε και τον εθνικο ημνο των γνησιων Ελληνων που οχι κανετε λαθος δεν ειναι τα μεγαλυτερα σουργελα που εχουν υπαρξει ποτε στον πλανητη και δεν τους αξιζει να τους αφανισουν τους καημενους οι Εβραιοι οι καποιοι αλλοι καλοι ανθρωποι.

        https://www.youtube.com/watch?v=Kx1JXRifgbg

        1. Αχ το καημένο το αδικημένο που άρχισε πάλι να κλαψουρίζει! Ρε πεζεβέγγη είχα ακούσει ότι αρκετοί Κύπριοι μισούσατε την Ελλάδα και τους Έλληνες ή Ελλαδίτες όπως μας αποκαλείται, αλλά ειλικρινά δεν φανταζόμουνα το πόσο!
          Πρέπει να κουβαλάς ιστορικές πληγές για να σκούζεις σαν την έτοιμη για σφαγή σκρόφα! Κι εγώ πιστεύω ότι κάποιες φορές οι Έλληνες ίσως να μην κάναμε το κάτι παραπάνω αλλά δενσου φταίει ο λαός για να τον ΜΙΣΕΙΣ!!!
          Από την άλλη αν ήξερα ότι είσαι απ’ την Κύπρον δεν θα σου φερόμουν τόσον σκληράν τσε θα ήμουν πκιο διαλακτικός!
          Ο ανθέλληνας Κύπριος είναι χειρότερος και από τον Τούρκο και από τον Εβραίο!
          ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗΝ ΠΟΥΓΓΑ ΣΟΥ ΒΙΟΛΑΡΗ ΜΟΥ!!! Άσε που ιστορικά εκεί σας την έπεφταν πολλοί πειρατές και κυρίως Σαρακινοί! Φαίνεται σε εσένα έπεσε πιο πολύ… “μπέρδεμα” στο καημένο γονίδιο κι εμείς οι άθλιοι δεν ήμαστα εκεί να το σώσουμε! Πως να μην μας αντιπαθείς!
          Έτσι μάλιστα, τώρα εξηγούνται όλα!

          1. Δεν μισω κανενα λαο που δεν μισει εμενα καλε μου και βασικα δεν μιλαμε για μισος. Μιλαμε για αγανακτηση και αηδια η οποια εκφραζετε και με μια δοση χιουμορ. Αν και μονο η παρουσια σου αρκει θα πω μονο μια ιστορια με γνησιους Ελληνες. Προσπαθουσα με ολη την καλη διαθεση να εξηγησω τα αυτονοητα οτι η Αφροδιτη ειναι η Ιναννα και οτι ο Αδωνις ειναι ο Ταμμουζ και οχι μονο με μπλοκαραν απο το γνησιο Ελληνικο group τους στο οποιο απαγορευεται να μιλαμε για μη Ελληνικα θεματα ηρθε ο μεγαλος γνησιος Ελληναρας στο wall μου και εβαζε καταρες και εβριζε την οικογενεια μου. Απλα καλε μου και ως Κυπριος αλλα και ως ανθρωπος δεν ειμαι ο μαλακας σας για να μην σου θυμισω και πως για ποιο λογο μπηκε στην οικονομικη κριση η Κυπρος και πως μας την εφερε ο μεγαλος τραπεζιτης απο την Ελλαδα Βγενοπουλος που του εστρωσαν κοκκινο χαλι και μονο που δεν το επερναν πιπες και αμα ημουνα για παραδειγμα Κρητικος θα ημουν υπερ της ανεξαρτησιας.

            Εδω σχετικα με την Αφροδιτη αν σε ενδιαφερει η Ελληνικη παραδοση γνησιε Ελληνα:

            “Η αναζήτησή μας για την προέλευση της Αφροδίτης δε σταματά στην Κύπρο, στο γνωστό σημείο σύντηξης των ασιατικών θρησκευτικών αντιλήψεων. Σχεδόν όλοι οι κορυφαίοι μελετητές συναινούν ότι η λατρεία της Αφροδίτης έφθασε αρχικά στην Ελλάδα από την Εγγύς Ανατολή: «Πίσω από τη μορφή της Αφροδίτης στέκει καθαρά η σημιτική θεά της αγάπης, η Ιστάρ-Αστάρτη, θεϊκή σύζυγος του βασιλιά, βασίλισσα του ουρανού και εταίρα ταυτόχρονα»17. Αυτή η άποψη υποστηρίζεται από τους ίδιους τους Έλληνες. Ο Παυσανίας, για παράδειγμα, είχε την ακόλουθη άποψη: “Οι Ασσύριοι ήταν οι πρώτοι από την ανθρώπινη φυλή που λάτρεψαν την ουράνια [Αφροδίτη Ουρανία], κατόπιν ο λαός της Πάφου στην Κύπρο και των Φοινίκων στην Παλαιστίνη και ο λαός των Κυθήρων, που έμαθε τη λατρεία της από τους Φοίνικες»18. Ο Μπάρκερτ υποδεικνύει ότι η Αφροδίτη έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την Ιστάρ.”

            https://el.wikipedia.org/wiki/Αφροδίτη_(μυθολογία)

            Προσπαθησε να ηρεμισεις μην μου παθεις τιποτα. Αντε καληνυχτα γνησιε Ελληναρα.

          2. Αντε κοιμήσου πια, τρεις φορές καληνύχτα είπες κι ακόμη εδώ είσαι! Την κατάλαβα την δουλειά ειπαμε ότι κάποιος Έλληνας σου την έκανε αλλά μην κάνεις σαν τα κοριτσάκια που επειδή προδόθηκαν από τον γκόμενο την πληρώνουν οι επόμενοι οι οποίοι δεν το αξίζουν!
            Αν και δεν ανήκω σε αυτούς που αποκαλείς ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ, θελω να σε ενημερώσω ότι αυτοί ως υπερπατριώτες και ως εθνοκεντρικοί (πρόσεξε όχι εθνικιστές) ηταν αυτοί που πάντα υποστηριζαν την προστασία της Κυπρου από την Ελλάδα, ήταν αυτοί που κατατάσονταν στα ΕΛΔΥΚ και αυτοι που θεωρούσαν τους Κύπριους αδέλφια, διαδωνόντας με τους Ελλαδίτες που ανηκαν στα προδοτικά λαμόγια, οποτε μάλλον σε λάθος στρατόπεδο Ελλαδιτών την έπεσες!
            Από την άλλη τι σχέση έχει ρε ο μέσος Έλληνας με τους Βγενόπουλους, τους τραπεζίτες και τα λαμόγια πολιτικούς, τους οποίους είναι έτοιμος να τους φάει!
            Άντε πέσε κοιμήσου πιο ήσυχος τώρα και σε ξανανευριάζω απο αύριο! Κοίτα να μου έρθεις μόνο πιο καλά προπονημένος γιατί δεν μου αρέσουν τα ευκολάκια!
            Όνειρα καλά και Ελληνικά!

  14. Οι Ελληνες οπως ο ταλαντουχος συνανθρωπος μας πιο πανω θα μπορουσαν να κανουν και καριερα στο fiverr. Θα μπορουσαν ολοι του ειδους να συνεισφερουν τα μεγιστα στην Ελληνικη οκονομοια και να γινουν πραγματικοι ηρωες.

    Για παραδειγμα η ενεργεια του αγαπητου ΓΝΗΣΙΟΥ Ελληνα μου μοιαζει σαν του ακολουθου μεγαλου ταλεντου που εχει βγαλει χιλιαδες δολαρια στο fiverr κανοντας αυτο που μονο οι Ελληνες μπορουν να κανουν καλυτερα.

    fiverr.com/youtubefun/sing-happy-birthday-astin-foil-man-in-just-a-thong?extras=1556692

    1. Πελασγέ Ανθέλληνα Φίλε του Χριστού σε παρακαλώ να μην βάζεις ενεργα λινκ στα σχόλια.
      Δηλαδή θα τα βάζεις όπως εδω που στο διοθρωσα (χωρίς δλδ το http:\\www.).
      Κάνει κακό στον σερβερ μας.
      Δυστυχώς την επόμενη φορά θα αναγκαστώ να σου κόψω το σχόλιο-α

    2. Τόσο πολύ σε θύμωσα μικρή μου Κύπρια που έχασες τον έλεγχο; Πες το με λόγια και άσε τα αδερφίστικα με τα εικονογραφημένα! Συγνώμη αλλά σε προειδοποίησα ότι αν δεν συμμαζευτείς έρχεται το καροτσάκι για βόλτα!
      ΣΤΟ ΕΊΠΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΙΠΑ!

      1. Δεν καταλαβαινω τι λες καλε μου. Μαλλον εισαι συγχυσμενος.

        Προσπαθεις να κανεις οτι μπορεις για να προκαλεσεις και μετα τι;

        Θα αποδειξεις οτι εισαι γνησιος Ελληνας; lol

        Δεν καταλαβαινω πραγματικα.

        Ο Ζαχαριας λεει κατι για το λινκ και το σεβομαι.

        Αντε καληνυχτα και προσπαθησε να ηρεμισεις.

      2. Θα σου κανω ομως την χαρη και θα αλλαξω το ψευδωνυμο. Ημουν ενας απο τους πρωτους Απολλωνιους μεσα στα φορουμ αν οχι ο πρωτος. Βασικα ειμαι ο Παν δεν εχω αναγκη απο καμια ταμπελα. 🙂

        Αντε καληνυχτα.

  15. Ασφαλως και αυτα που λεω ειναι μασονικες συχνοτητες απλα δεν ειμαι μελος σε καποια στοα και λογω χαρακτηρα μου ειναι αδυνατον να εχω καποιον πανω απο το κεφαλι μου. Για αυτο και επειδη το χιμουρ μου ειναι αστειρευτο τους προτεινα να με κανουν τον μασονικο βασιλεα που περιμενουν και να γινω ο Αλεξανδρος Ωρος/Απολλωνας που ηθελε να τους φερει ο Κροουλι. Ειναι μια ευγενικη προσφορα προς τους Σατανιστες δεν νομιζεις;

    Ποιος μαλακας ειπε οτι ο θεος δεν εχει χιουμορ; lol

    Την εργασια μου ακολουθουν πανω απο 200 μασονοι μεταξυ των οποιων και illuminati με τους οποιους ειχα και καποιο σοβαρο καβγα σε καποια φαση γιατι πασχουν και αυτοι απο την ιδια ασθενεια με τους εν Ελλαδι νεοσατανιστες αλλα οι περισσοτεροι εχουν ακομα φιλικες σχεσεις με την συνεργατη μου και συνεχιζουν να παρακολοθουν την εργασια μου που ομοιαζει πολυ με αυτην του Κροουλι απο την αναποδη και τους εχω συγχισει λιγουλακι, τοσο δα.

    Τωρα αμα ειχες νοημοσυνη ανωτερη απο αυτη της αμοιβαδας θα μπορουσα να σου εξηγησω εστω τα βασικα περι μασονισμου, γεματριας κλπ αλλα επειδη εισαι και γνησιος Ελληνας ειναι λιγο δυσκολο. Για αυτο θα ελεγα οτι καλυτερα θα ηταν να ψαχτεις στο fiverr θα κανεις φοβερη καριερα εκει περα.

    Αντε καληνυχτα και καλη τυχη γιατι θα την χρειαστεις.

  16. προς “πελασγο” και “φαλοσημο” : Η συζητηση μεταξυ σας παιδια ηταν απολαυστικη και διδακτικη παρολη την “κοντρα” – και αυτο γιατι χαρακτηριζεται απο νοημοσυνη και σπιρταδα και απο τις δυο πλευρες. θα ηθελα ομως να συμπληρωσω κατι στη κουβεντα σας. η προσχηματικη αντιλογια σας βασιζεται σε μια απο κοινου λαθος θεαση της αρχικης συνθηκης Ελλην και Ελληνας. λογω του οτι ο χρονος μου ειναι περιορισμενος θα επικολλησω ενα παλαιοτερο κειμενο μου σχετικα. πελασγε αν θελεις γραψε μας περισσοτερα σχετικα με την δικη σου κοσμοθεαση. φαλοσημε νομιζω οτι κατα βαθος τον συμπαθεις τον φιλο απο την κυπρο. χαιρετισματα απο την κρητη.

    Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορεί η άποψη ότι οι κάτοικοι του συγκεκριμένου γεωγραφικού διαμερίσματος ονομαζόμενου Ελλάδα, είναι εκλεκτός λαός. Ακούμε εδώ και χρόνια τις διάφορες θεωρίες που κυκλοφορούν, σχετικά με το ελληνικό γονιδίωμα και την μοναδικότητα του. Υπάρχει επιστημονική βάση σε αυτό;

    Τι είναι το πολυσυζητημένο Ιχώρ στις φλέβες του Έλληνα και κατά πόσον σηματοδοτεί τη θεϊκή καταγωγή του; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα μπορεί να δοθεί μόνο εάν θέσουμε ένα βασικό ερώτημα στον εαυτό μας :
    – Τι εστί Έλλην; Στα αλήθεια γνωρίζουμε;
    Όλος ο πλανήτης είναι Ελλάς. Κατοικημένος από ελληνικά φύλλα. Ο Έλλην προήρθε από άλλη σφαίρα (μη υλική), για αυτό και ως σήμερα η λέξη Ελλάς είναι Ιδεατό για όλο τον πλανήτη και εκπροσωπεί ένα ολόκληρο σύστημα αξιών.

    Ο Έλλην της γης προήρθε από την έκπτωση (πιο συγκεκριμένα από μια σειρά εκπτώσεων) -που είχε ως αποτέλεσμα την υλοποίηση των Ελλήνων με μορφή σωμάτων και τη ταυτόχρονη διατήρηση ενός πνευματικού εσωτερικού σώματος, που Υφίσταται Αέναο στον Ιδεατό Κόσμο (βλέπε : κόσμος των Ιδεών του Πλάτωνος). Σταδιακά και με το πέρασμα του χρόνου, υπήρξε διείσδυση στα σώματα αυτά και άλλων οντοτήτων πνευματικά συμβατών. Ολόκληρος ο πλανήτης αυτή τη στιγμή παρουσιάζει μια Πανσπερμία σε είδη ανθρώπων και όχι μόνο. Ας σταματήσει λοιπόν αυτή η παραφιλολογία που σκοπό έχει την έπαρση και όχι την ουσία του θέματος, όλων των ψευτογκουρού, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η προβολή τους και τίποτε άλλο.

    Ας το εμπεδώσουμε ότι η σημερινή γεωγραφική Ελλάδα, δεν θα επιβιώσει αλλά θα ενσωματωθεί σε όλη τη μεγάλη Ελλάδα, που είναι ο πλανήτης γη. Το σημερινό αποκαλούμενο ελληνικό έθνος είναι ένα σύνολο φοβικών ανθρώπων, πολύ συχνά Υβριστών του Πνεύματος, «ανθρώπων» φανερά «απομακρυσμένων» και «αποξενωμένων» από την Ιδέα Ελλάς. Το Πνεύμα Ελλάς λοιπόν, γιατί περί πνεύματος πρόκειται, που στις μέρες μας καπηλεύονται λύκοι με μορφή προβάτου και δήθεν μεγάλοι πατριώτες, ζει έως σήμερα σπαρμένο σε όλη την γη , είναι αθάνατο …και κανείς δεν γνωρίζει ..ούτε «που είναι, ούτε που πάει».

    «μὴ θαυμάσῃς ὅτι εἶπόν σοι, δεῖ ὑμᾶς γεννηθῆναι ἄνωθεν. τὸ πνεῦμα ὅπου θέλει πνεῖ, καὶ τὴν φωνὴν αὐτοῦ ἀκούεις, ἀλλ᾽ οὐκ οἶδας πόθεν ἔρχεται καὶ ποῦ ὑπάγει. οὕτως ἐστὶ πᾶς ὁ γεγεννημένος ἐκ τοῦ Πνεύματος»
    «τὸ γεγεννημένον ἐκ τῆς σαρκός σάρξ ἐστι, καὶ τὸ γεγεννημένον ἐκ Πνεύματος πνεῦμα ἐστί»
    (Ἰω. γ´ 1-21)

    Οι ψευδαισθήσεις μεγαλείου δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτε παραπάνω αυτή τη στιγμή παρά μόνο νέες αιρέσεις και καπήλευση ψυχών. Το νου σας

    1. Διαφωνω επι της ουσιας καθως μιλας για μεγαλειο και επαρση και μετα λες οτι και καλα ο πλανητης ειναι Ελληνικος, κατι το οποιο μπορει να κυκλοφορισει μονο στο Ελλαδα.

      Ιχωρ ειναι η ουσια που ρεει στο αιμα των θεων και των αθανατων και οχι των θνητων. Αυτο που λεγεται θεωρω οτι ειμαι μια ακομα απατη απο τις πολλες, θα ελεγα αμετρητες απατες απο τα αρχαια κιολας χρονια.

      “Κατά την Ελληνική Μυθολογία ο Ιχώρ (Ιχώρος) [1] , είναι το αιθέριο χρυσό υγρό [2] που είναι το αίμα των θεών [3] αλλά και των αθανάτων. ”

      Επισης:

      “Ο Ωριγένης αναφέρει ότι όταν τρυπήθηκε ο Χριστός με την λόγχη στο σταυρό ήταν στην φύση του ιχώρ.”

      Απο:

      IΧΩΡ = 1510 = ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ

      Το Ελ-ληνας πορφανως βασιζεται στον Φοινικο ορο Ελ-θεος οπως και το Is-Ra-El.

      https://en.wikipedia.org/wiki/El_(deity)

      Απλα θα ελεγα οτι μαλλον εχετε την εντυπωση οτι εισαστε οι θεοι και οχι τα παιδια τους και εχετε καπως μπερδευτει, καθως οι θεοι δεν εχουν θνητη εθνικοτητα και ουτε ταυτιζονται με τα εθνικα ειδωλα, εκει οπου για παραδειγμα ο Απολλωνας/Ωρος παρουσιαζεται ως ο δικαστης ολων των εθνων των θνητων.

  17. Ε μα σου λεω καλνυχτα και δεν λες να ξεκολλησεις και βασικα σημερα αποφασισα να αλλαξω και παλι ονομα γιατι οι γνησιοι Ελληνες μεσω εσου και απολυτα δικαιολογημενα μου προκαλουν ενα απεριγραπτο σιχαμα. Λυπμαι αλλα εχετε φτασει στο τερμα της γελοιοτητας και δεν εχω καμια απολυτως σχεση με το αξιολυπητο ειδος σου και ουτε θα μπορουσα ποτε να εχω και οπως σου εξηγησα χεστηκα για τις νταμπελες. Για μενα ενας Ελληνας μαλακας δεν εχει καμια διαφορα απο ενα Εβραιο μαλακα και δεν πασχω απο τα δικα σας προβληματα αλλωστε και να ηθελα δεν θα μπορουσα να φτασω τα δικα σας μεγεθη εθνικης κομπλεξικοτητας ειναι περα απο τις δυναμεις μου.

    Δεν γουσταρεις να ειμαι ο Απολλωνιος θα το αλλαξω σε Αδωναι Σαβαωθ no problem που και ως ενα Βαρβαρικο ονομα του κυριου των δυναμεων ειναι ιεροτερο απο τα Ελληνικα ονοματα συμφωνα και με τον Ιαμβλιχο αλλωστε οπως σας εξηγησα η Ελληνικη παραδοση προερχεται απο την ανατολη.

    >>

    «Τώρα, λοιπόν, για το ότι τα πάντα, και τα ονόματα [των θεών] και οι προσευχές [προς τους θεούς], έχουν σχεδόν σβήσει, φταίει το εξής, ότι, δηλαδή, δεν σταματούν καθόλου να μεταβάλλονται διαρκώς από την καινοτομία και την παρατυπία των Ελλήνων. Γιατί οι Έλληνες είναι εκ φύσεως νεωτεριστές και κινούνται παντού με ορμή, χωρίς να έχουν μέσα τους κανένα στήριγμα˙ και χωρίς να διαφυλάσσουν ό,τι τυχόν παραλάβουν από κάποιους, αλλά εγκαταλείποντας και αυτό γρήγορα, όλα τα μεταπλάθουν σύμφωνα με την άστατη λεκτική εφευρετικότητά τους˙ οι βάρβαροι, όμως, επειδή είναι σταθεροί στα ήθη τους, μένουν επίσης σταθεροί στα ίδια λόγια˙ γι’ αυτό ακριβώς αυτοί είναι αγαπητοί στους θεούς και απευθύνουν τους λόγους τους αρεστούς στους θεούς˙ και δεν επιτρέπεται σε κανέναν άνθρωπο να τους αλλάξει με κανέναν τρόπο. Αυτά απαντάμε σε σένα για τα άρρητα ονόματα, τα οποία αποκαλούνται βαρβαρικά, είναι όμως ιεροπρεπή» (Ιάμβλιχου, Περί Μυστηρίων, Ζ’, 5).

    “Τὸ τῆς φιλοσοφίας ἔργον ἔνιοί φασιν ἀπὸ βαρβάρων ἄρξαι. Γεγενῆσθαι γὰρ παρὰ μὲν Πέρσαις Μάγους, παρὰ δὲ Βαβυλωνίοις ἢ Ἀσσυρίοις Χαλδαίους, καὶ γυμνοσοφιστὰς παρ’ Ἰνδοῖς, παρά τε Κελτοῖς καὶ Γαλάταις τοὺς καλουμένους Δρυΐδας καὶ Σεμνοθέους, καθά φησιν Ἀριστοτέλης ἐν τῷ Μαγικῷ καὶ Σωτίων ἐν τῷ εἰκοστῷ τρίτῳ τῆς Διαδοχῆς. Φοίνικά τε γενέσθαι Ὦχον, καὶ Θρᾷκα Ζάμολξιν, καὶ Λίβυν Ἄτλαντα.

    Αἰγύπτιοι μὲν γὰρ Νείλου γενέσθαι παῖδα Ἥφαιστον, ὃν ἄρξαι φιλοσοφίας, ἧς τοὺς προεστῶτας ἱερέας εἶναι καὶ προφήτας. [2] Ἀπὸ δὲ τούτου εἰς Ἀλέξανδρον τὸν Μακεδόνα ἐτῶν εἶναι μυριάδας τέσσαρας καὶ ὀκτακισχίλια ὀκτακόσια ἑξήκοντα τρία· ἐν οἷς ἡλίου μὲν ἐκλείψεις γενέσθαι τριακοσίας ἑβδομήκοντα τρεῖς, σελήνης δὲ ὀκτακοσίας τριάκοντα δύο.”

    “Λανθάνουσι δ’ αὑτοὺς τὰ τῶν Ἑλλήνων κατορθώματα, ἀφ’ ὧν μὴ ὅτι γε φιλοσοφία, ἀλλὰ καὶ γένος ἀνθρώπων ἦρξε, βαρβάροις προσάπτοντες. Ἰδοὺ γοῦν παρὰ μὲν Ἀθηναίοις γέγονε Μουσαῖος, παρὰ δὲ Θηβαίοις Λίνος. Καὶ τὸν μὲν Εὐμόλπου παῖδά φασι, ποιῆσαι δὲ Θεογονίαν καὶ Σφαῖραν πρῶτον· φάναι τε ἐξ ἑνὸς τὰ πάντα γίνεσθαι καὶ εἰς ταὐτὸν ἀναλύεσθαι. Τοῦτον τελευτῆσαι Φαληροῖ, καὶ αὐτῷ ἐπιγεγράφθαι τόδε τὸ ἐλεγεῖον·“

    Quotes from: http://remacle.org/bloodwolf/philosophes/laerce/prefacegrec.htm

    Σε σχεση με την προσπαθεια σου να αποδειξεις οτι εισαι γνησιος Ελληνας πολυ την απολαμβανω. Γνωρισα πολλους γνησιους Ελληνες σαν εσενα που σερνονται ακριβως οπως εσυ γιατι δεν εχουν τιποτα να πουν επι της ουσιας, καθως ειναι απλα μηδενικα που φορανε νταμπελες για να κρυψουν την γυμνια τους;

    Αντε καλημερα και Εβραικα παντα.

    1. Ξύπνησες σαρακινό γονίδιο της Κύπρου! Άντε γιατί φοβήθηκα ότι σε ξενύχτησα και θα είχες πρόβλημα σήμερα! Ψάξε βρες από που ήταν ο πειρατής που έκανε “δουλίτσα” στην προπροπροπροπρογιαγιά σου, έβαλε το γονίδιο στην οικογένεια και τώρα μόλις πάει να ξεμυτίσει το ελληνικό DNA τρελαινεται το ΣΑΡΑΚΗΝΟ και σκούζει και ουρλιάζει!
      Χωρίς πλάκα, ψάξτο γιατί σίγουρα παίζει έντονα και άλλο γονιδίωμα για αυτό και το μένος κατά του έθνικού, κατά του ελληνικού και η λατρεία υπέρ του όποιου διεθνιστικού το οποίο διαταυρώνει και ομογενοποιεί λαούς και έθνη! Ψάχνεις δηλαδή την μακροσκοπική προέκταση αυτού που συμβάνει μέσα στο σώμα σου!!!
      Και ένα ιστορικό μαθηματάκι… ποιά η διαφορά των ΑΓΑΡΗΝΩΝ πειρατών με τους ΣΑΡΑΚΗΝΟΥΣ που την έπεφταν στα νησιά και “μπέρδευαν” τους πληθυσμούς;
      Σιγά μην σου απαντήσω τόσο εύκολα! Αν ξέρεις πες αλλιώς σου το εξηγώ!

  18. Τωρα θυμηθηκα οτι την εκανα παλι με το λινκ στα προηγουμενα sorry θα τα ποσταρω ξανα.

    Διαφωνω επι της ουσιας καθως μιλας για επαρση και αλαζονεια και μετα λες οτι ο πλανητης ειναι Ελληνικος.

    Ιχωρ ειναι η ουσια που ρεει στο αιμα των θεων και των αθανατων οχι των θνητων. Αυτο που λεγεται θεωρω οτι ειναι μια ακομα απατη απο τις πολλες, αμετρητες θα ελεγα απο τα αρχαια κιολας χρονια.

    “Κατά την Ελληνική Μυθολογία ο Ιχώρ (Ιχώρος) [1] , είναι το αιθέριο χρυσό υγρό [2] που είναι το αίμα των θεών [3] αλλά και των αθανάτων. ”

    Επισης:
    “Ο Ωριγένης αναφέρει ότι όταν τρυπήθηκε ο Χριστός με την λόγχη στο σταυρό ήταν στην φύση του ιχώρ.”

    Απο: el.wikipedia.org/wiki/Ιχώρ

    Εκει οπου:
    ΙΧΩΡ = 1510 = ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ

    Το Ελ-ληνας προφανως προερχεται απο τον Φοινικο ορο Ελ-θεος οπως και το Is-Ra-El.

    en.wikipedia.org/wiki/El_(deity)

    Θα ελεγα οτι εχετε μπρδευτει καπου και νομιζετε οτι οι Ελληνες ηταν/ειναι οι θεοι και αυτο οδηγει στα ορια της καπηλειας δυστηχως, καθως επι της ουσιας οι Ελληνοκεντρικοι ισχυριζονται για παραδειγμα οτι ο Αιγυπτιακος πολιτισμος ειναι Ελληνικος κλπ και σε προεκταση θα μπορουσε να ανοικει στο νεοελληνικο εθνος, δηλαδη αστεια πραγματα, εκει οπου ειναι προφανες οτι οι θεοι δεν εχουν θνητη εθνικοτητα, καθως επισης ο Απολλωνας παρουσιαζεται ως ο δικαστης ολων των εθνων των θνητων.

    Ο Απολλωνας παρουσιαζεται ως ο σφαγεας του Δρακου και ως ο δικαστης ολων των εθνων των θνητων οπως για παραδειγμα ο Μιχαηλ.

    THE ARCHANGEL MICHAEL = 918 = THE JUDGE OF EARTH.

    “Balancing the poles harmoniously, as you judge the races of mortals”
    hellenicgods.org/orphic-hymns—orphikoi-hymnoi

    Ο Απολλωνας ταυτιζεται με τους Κυπριους με τον Resheph Mikal…

    en.wikipedia.org/wiki/Resheph

    Γενικα θα ελεγα οτι οι Κυπριοι ειναι ανωτερη φυλη και οτι ο πλανητης ανοικει στην Κυπρο. Αλλωστε εχει αποδειχθει οτι οι αρχαιοι Κυπριοι ηταν οι πρωτοι που ειχαν γατες για κατοικιδια. :p

    Θα ελεγα επισης να ενταχθει το Ελληνικο εθνος στο Κυπριακο εθνος για να σας σωσουμε. :p

    1. Ρε τρελαμένε Κύπριε, σεσημασμένος είσαι και αλλάζεις συνέχεια ονόματα; Πάντως σε κατάλαβα νωρίς, από όταν αυτοαποκαλούσες εαυτόν Βυζιαντινό, πρέπει να το παραδεχθείς!
      Εν τω μεταξύ από τις μεγαλύτερες ζημιές οι ανατολικορωμαίοι τις έκαναν στις δύο μεγαλονήσους, Κύπρο και Κρήτη κι εσύ θαυμάζεις τον απαγωγέα – βιαστή σου!
      Ψάξε στην ψυχιατρική το νόσημα, λέγεται “σύνδρομο της Στοκχόλμης” και θα καταλάβεις τι λέω! Η εξήγηση βρίσκεται στην βιοχημεία του εγκεφάλου, σε μια κατάσταση που ονομάζεται “ομοιοστασία”, ερεύνησε το και το συζητάμε!
      Άντε, πόση γνώση να σου δώσω ακόμη;
      Και μια ερώτηση… Ποδοσφαιρικά είσαι οπαδός της Ομόνοιας και ορκισμένος εχθρός του ΑΠΟΕΛ, να φανταστώ; ΑΚΕΛ έτσι;

  19. Βασικα να την πω την αμαρτια μου γουσταρω το Ελληνικο οινοΠνευμα. Ειμαι λατρης του ουζου και του τσιπουρου αλλα φυσικα προτιμω την ζιβανια .

    Σε σχεση με το Ελληνικο πνευμα δεν θεωρω οτι ειναι η αρχη και το τελος του κοσμου αλλα θα μπορουσα να το εμβολιασω με το δικο μου και να του ανεβασω την τιμη καθως απο παντα ημουν μετριοφρων. Αλλωστε η ζιβανια ειναι κλασεις ανωτερη απο το τσιπουρο..

    1. Καλά σε λέω μεσανατολίτη! Όταν οι Έλληνες ήταν αστρονόμοι και μαθηματικοί, οι πρόγονοί σου στις στέπες έτρωγαν σαύρες και έντομα! lol
      Χυμό από ζιζάνια πίνετε εκεί κάτω ρε νεάτερνταλ! Τι είναι αυτό το πράγμα ρε;
      Τελικά είσαι Κύπριος ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ μου φαίνεται ρε σκουριά, γιαυτό κοντράρεσαι με τα δικά μας τα… “καμάρια” έτσι; Σου έχω πρόταση για κόμμα! Φτιάξε την “Χρυσή Ανατολή”, κατέβα στις εκλογές, πάρε την εξουσία και μόλις τα καταφέρεις κάνε ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ κατά της… “αγαπημένης” σου Ελλάδας! lol

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *