Διαφημίσεις

1

“Ρολόι” δουλεύουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους στα Ιωάννινα, όπου πριν από λίγες ημέρες, σε απόσταση αναπνοής από τα παλαιά ΚΤΕΛ, στο κέντρο της πόλης, αστυνομικά όργανα -ύστερα από καταγγελία- επέβαλαν διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ σε 79χρονο άνδρα.
Όπως διαβάζουμε στο epirusgate, οι αστυνομικοί τον βρήκαν να ημερολόγια χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια πώλησης. Μετά την περίπτωση του καστανά της Θεσσαλονίκης – που παρεπιπτοντως έχει επιστρέψει στο πόστο του μετά το σάλο και… ούτε γάτα, ούτε ζημιά – τώρα οι αρχές έπιασαν άλλον έναν… “παράνομο” και του έβαλαν και το σχετικό πρόστιμο.

Και η μάχη της φοροδιαφυγής συνεχίζεται…

epirusgate.blogspot.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
5 σχόλια στο “Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε 79χρονο που πουλούσε ημερολόγια! Ο ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ!”
    1. Δεν είσαι απλός θεατής Ελληναρα μου, πήγες και ψήφισες και αν δεν πήγες ησουν υπαίτιος για το 45% της αποχής βάσει του οποίου ο Σφύριζα βγήκε κυβέρνηση με το 36% του 55% που πήγε και ψήφισε. Σα να λέμε με ενα 18% της επικράτειας. Ούτε σε έχει υποχρεώσει κανένας να γράφεις γρίνγκλις και όμως τα γράφεις. Μετά μην αναρρωτιέσαι γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, ούτε και για το τι έρχεται, γιατί αυτό που έρχεται το εχεις προκαλεσει εσύ Ελληναρά μου.

      1. Είσαι σίγουρος ότι η αποχή ήταν μόνο 45% ? για πες μας ποιος έβγαλε τα αποτελέσματα και την ιδιοκτησία αυτής της ‘’επιχείρησης’’ … ???

        Για πες μας λοιπόν τι θα μπορούσε να ψηφίσει κανείς σήμερα και να μην ελέγχεται από τη μασονία και τον Ρότσιλντ , δηλαδή μνημόνιο ? Για όποιο κόμμα και να πεις θα σου αποδείξω ότι λες μαλακιες…. Για πες μας γιατί η ‘’κυβέρνηση’’ Cipr ass δινει αύξηση στους δημόσιους υπαλλήλους ? σχεδιάζει εκλογές ? μήπως για να λειτουργήσει και πάλι το ‘’πετυχημένο κοινοπουτανικο δημοκρατικό σύστημα’’ που αρνείστε ακόμα μερικοί να καταλάβετε ότι δουλεύει μόνο για τη μασονία ?

        Τεκμηριωμένα όχι ΜΑΛΑΚΙΕΣ….. άντε γιατί χορτάσαμε νεοελληνικές κουταμάρες …..

  1. εσυ μεγαλε που υπογραφεις ως “κανενας¨ , σε παω στοιχημα οτι μια φορα στη ζωη σου ψηφισες ενα απο τα 2 σιωνιστικα κομματα της χωρας μας , εαν χασω το στοιχημα τοτε θα ειμαι πολυ χαρουμενος επειδη ειχες καταλαβει απο παλια τι παιζει και σου λεω μπραβο ελληναρα , εαν ομως κερδισω στο στοιχημα δεν θα χαρω , θα λυπηθω γιατι θα εισαι αλλος ενας που την πατησε κι αυτο οντως δεν ειναι ωραιο λογο του οτι εφτασε ως εδω η χωρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *