Διαφημίσεις

ΓΚΕΙ

Το παρων το γράφω λόγο του ότι την πάτησα και δεν άκουσα μια συμβουλή που έδινε ένα άρθρο ότι αν το διαβασω μέχρι τέλους θα παθω σοκ!

Ακόμα το γράφω να μείνει σαν ιδέα και σαν συνείδηση ενάντια στην νέα τάξη πραγμάτων και τους Εβραίους σκηνοθέτες αυτού του πολιτισμού της χεστρας ..οι οποιοι με το πολιτικός ορθό (του κόλου) και τις λέξεις ποτισμένες με αντινοηση έχουν καταφέρει να ελέγχουν την μάζα και να την οδηγούν όπου θέλουν!

Και η ερώτηση είναι απλή .. φύτεψαν μια έννοια την ομοφοβια ..σχεδόν με τον ίδιο τρόπο που φύτεψαν και την έννοια αντισημιτισμός ..εκεί δηλαδή που ακόμα και η κριτική σε οδηγεί ακόμα και στην φυλακή!

Γιατί εγώ τώρα πρέπει να αποδεχθώ αυτή την λεξιπλασια – έννοια ..και να έχω στο σβέρκο μου τον κάθε ανεγκέφαλο αριστερό η γκέι να μου την κοπαναει (και να έχω και τον φόβο σε μερικά χρόνια να μπαίνω και φυλακή αν είμαι ομοφοβικος!!!;;;) και να μην δημιουργήσω εγώ μια πιο σταράτη και ξεκάθαρη θέση του τι είναι για μένα η εικόνα και όχι ο άνθρωπος γκέι..μάλλον η εικόνα μιας περιτύλιξης δυο γκέι!!

Νομίζω ότι έχω το δικαίωμα ακόμα…να είμαι σιχασιάρης .. να έχω μια ιδιαιτερότητα στο τι μου αρέσει και τι βρίσκω όμορφο … !!(Ακόμα δηλαδή και στην ίδια εικόνα … να θεωρώ πχ ότι δυο γκέι μόνοι τους σε ένα δωμάτιο είναι ωραία εικόνα ενώ δυο γκέι στην πλατεία μαζί με άλλους χιλιάδες να τους κοιτούν και μη γκέι να είναι άσχημα σιχαμένη εικόνα..το έβαλα εμβόλιμα ώστε ο γκέι φιλόσοφος άνθρωπος να κατανοήσει την συμβουλή που παραθέτω)

Δηλαδή για να μην πιαστείς από κάπου ..είμαι σιχασιάρης και σε μερικές γυναίκες … ιδίως σε αυτές που έχουν περισσότερη τρίχα από μένα .. δεν είναι ούτε φυλετικό ..ούτε ρατσιστικό… είναι ειλικρινά από μέσα μου…με πιάνει μια ναυτία ..ενας μπλιαχ ..και σίγουρα δεν μου κάνει κούκου !

Δεν έχω πρόβλημα με το φαινόμενο βίτσιου…όλοι έχουμε βίτσια… τρελά βίτσια….μπορεί και τα δικά μου βίτσια να είναι σιχαμερά για τους άλλους για αυτό φροντίζω να μην βγαίνω στις πλατείες να τα δείχνω φόρα παρτίδα !

Και με τους γκέι δεν έχω θέμα ..φτάνει να μην γίνονται ενοχλητικοί … φτάνει να μην εμποδίζουν την δίκη μου Ελευθερία στο όνομα της δικής τους ελευθέριας …δηλαδή όπως με οτιδήποτε γύρω μου ..είτε κόμμα είτε πίστη κοκ!

Γκει δεν είναι μόνο οι δηλωμένοι αλλά και πολύ αδήλωτοι ..που δεν θα τους έλεγες γκει ακριβώς αλλά κάτι σε bi σε πανηδονηστες κοκ..οι όποιοι βέβαια έχουν πιο χαμηλό προφίλ ..και κάνουν ότι κάνουν με δικό τους τρόπο και εχεμύθεια στην ιδιωτική τους Ζωή,…ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει για κάτι; κανείς .. !

Γιατί τα αναφέρω όλα αυτά ; Για να σε κάνω να κατανοήσεις ότι δεν με νοιάζει τι κάνεις στην κρεβατοκάμαρα σου …δεν με νοιάζει ειλικρινά και ούτε σε χαρακτηρίζω κάπως …και δεν θα με επηρεάσει όποιος και αν είσαι σεξουαλικά για το αν θα σε έχω φιλο μου η συνεργάτη μου!

Αλλά μάστορα γκέι μου ξεγκει μου…δεν μπορείς να μου κοτσαρις ένα εβραίικο λογοπαίγνιο για να στηρίξεις τις καυλες σου κάνοντας και την νέα παγκόσμια τάξη να με πηδήξει και μένα!

Θες να κάνεις το άντερο σου κοκορέτσι δικαίωμα σου αλλά άμα δεν γουστάρω να σε βλέπω να το κάνεις δεν θα με πεις ομοφοβικο αλλά ομοσιχαματικο… και συγνώμη αν σε χαλάει η λέξη αλλά είναι απόλυτα αληθινή στην περιγραφή της …

Δεν μπορείς να επιβάλεις το όμορφο …η μάλλον να επιβάλεις την άσχημη εικόνα … με το ζόρι η εφευρίσκοντας λέξεις ..γιατί αν το κάνεις είναι σαν να είσαι ένα άσχημο κοριτσακι που ντε και καλα θες να σε λένε όμορφο!

Είσαι πανέμορφος μεταξύ των όμοιων σου και αυτό είναι αποδεκτό…αλλά σίγουρα και δίκαια είναι αποδεκτό να είσαι σαν εικονα σιχαματικος σε όποιον δεν είναι όμοιος με σένα!

Θα μου πεις ρε stranger έχει σημασία αυτό…ΩΩΩΩΩ ναι έχει τεράστια σημασία ..όσο δεν κατανοείς σημασία να έχεις το δικαίωμα να σε σε λένε ομοσιχαματικο και οχι ομοφοβικο στο μέλλον!

Για αυτό το ξεκαθαρίζω…ότι όσο και μπροστά να είμαι ,όσο και ανοικτόμυαλος… η εικόνα ενός μουσατου που παίρνει πίπα σε έναν χοντρό και ο διπλανός του τον κατουραει … δεν μπορώ να την ονομάσω φοβία …αλλά σίχαμα… γιατί αυτό μου δημιουργεί σαν εικόνα …δεν φοβάμαι ότι θα βγει κάποιος από την εικόνα να με κατουρησει!!!

Η έννοια φοβάμαι κάτι δίνεται σε μια κατάσταση που έρχεται να αλλάξει κάτι στα δικά μου δεδομένα η την δική μου Ζωή… αρα αυτό το κάτι εφ όσων έρχεται…έρχεται στα όρια μου σύνορα μου…μπορεί να είναι μόνο ένα πράγμα…ΕΧΘΡΟΣ!

Αν αποδεχθείς την λέξη ομοφοβια …αποδέχεσαι ενδόμυχα τους γκέι σαν εχθρούς σου… και επειδή την λέξη είναι 100% σίγουρο ότι δεν την έπλασε οι κοινότητα των γκέι ..ας αναρωτηθούν και οι ίδιοι για ποιο λόγο οδηγήθηκαν να υιοθετήσουν μια λέξη η οποία τους ονομάζει εχθρούς…εκτός και αν οι ίδιοι θεωρούν οτι βρίσκονται σε πόλεμο!

Είναι γνωστό βέβαια ποιος θεωρεί εχθρό το τα μέχρι χτες διακαιώματα και άξιες …ποιος θέλει μέσα στην κοινωνία το σύνολο να είναι κατακερματισμένο σε αντίπαλα στρατόπεδα …κοκ κοκ

Το ίδιο και με τα φεστιβάλ …δεν φοβάμαι ότι θα χασω κάτι..ότι κάποιος κερδίζει κάτι … πέραν οτι μου φαίνεται και απίστευτα κομπλεξικο να κάνεις φεστιβάλ την ερωτική σου προτίμηση …δεν το φοβάμαι…απλά μου χαλάει την αισθητική!

Αν ήταν ένα φεστιβάλ που ήταν τίγκα στις μουλατες βραζιλιανες τραβεστι … που δεν τις ξεχωρίζεις με τίποτα ….ίσως να αντεχόταν να το βλέπεις ..ξεχνώντας τα υπόλοιπα … τα γράφω για να δεις ότι δεν με χαλάει ποιος είσαι και τι κάνεις ..δεν είμαι κολλημένος….είμαι κολλημένος να μου το δείχνεις …σαν να θέλω εγώ να τρώω της μύξες μου και να το κάνω μπροστά σου την ώρα που τρως ….θες να κάνεις ότι κάνεις ..καντο μόνος σου η με μια παρέα που γουστάρετε ,…όλα τα αλλα εξυπηρετούν πολύ μεγάλους σκοπούς και στόχους που δυστυχώς ακόμα και η γκέι κοινότητα έχει πεσει μέσα στα δίκτυα τους και την εκμεταλλεύονται!

Θα αισθανόμουν πολύ καλα …αν η γκέι κοινότητα κατανοούσε το παιχνίδι που παίζει η νεα παγκόσμια τάξη πάνω της και άλλαζε ρότα… θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν η ελληνική γκέι κοινότητα ..αποφάσιζε να δείξει ότι μπορείς να είσαι γκέι αλλά μπορείς ταυτόχρονα να υποστηρίζεις ..το όμορφο, το δίκαιο, το διαφορετικό, το μαθηματικό , το ιερό , το χώμα , την πατρίδα …γενικά θα χαιρόμουν αν ακόμα και οι γκει Έλληνες ήταν διαφορετικοί και φωτισμένοι σε σχέσει με τα μιμιδια στο παγκόσμιο σκηνικό..γιατί είπαμε ..όλες τις τάσεις ..όλες τις αλλαγές …η παγκόσμια τάξη της θέλει ..τις έχει κάνει πιόνια της !

Τι ; Δεν έχετε μέσα στους γκέι κάτι άλλο να δείξετε σαν στάση και πολιτισμό από το να δείχνετε ότι είστε άνετοι να πιπωνεστε στους δρόμους ;Τι το να είσαι γκέι σου στερεί την περιγραφη να είσαι ένας άνθρωπος με αξίες ; με όραμα ; με ήθος ; … Δηλαδή κανείς από αυτούς που σας καθοδηγούν δεν σκεφτηκε ότι θα πρέπει το γκέι κίνημα την εποχής της μεγάλης συγκομιδής και επίθεσης στο ανθρώπινο είδος να δείξει ότι δεν είστε μόνο ένας κινούμενος κώλος έτοιμος για όλα; Σκεφθείτε ποιος σας εκμεταλλευετε σαν κίνημα ..και σαν εικόνα στην αποδόμηση ..των μεταξύ ανθρώπων σχέσεων και ενώσεων ….γιατί όλα μας διαχωρίζουν πια…εικόνες, χρώματα ,πίστη …θα έπρεπε και η σεξουαλική επιλογή να γίνει ακόμα ένα εργαλείο διαχωρισμού…μεταξύ της αδελφοσύνης των ανθρώπων αυτή την εποχή;

Τώρα μην πεταχτεί κανένας περίεργος και πει τι είναι αυτά που λες stranger … υπάρχουν γκει και ανέκαθεν υπήρχαν .. και ούτε θα σταματήσουν να υπάρχουν…αρα αυτό που θες είναι να έχεις μια ομάδα ανθρώπων που έχει μέσα της αξίες ..και όχι να έχεις έναν πόλεμο με κάτι που δεν αλλάζει με τίποτα!

Να σας δώσω τώρα σε όσους αντέχουν το άρθρο που μόλις με έκανε να γράψω όλα αυτά περί ομοφοβιας και ομοσιχασιας … ο ορος είναι πιστεύω ο πιο περιγραφικός και δεν τον έβγαλα για να θίξω τους γκέι… αν βρείτε άλλον που περιγράφει τον άνθρωπο που όταν βλέπει κάτι του προκαλεί έντονα την δυσαρέσκεια και …χμμ το σιχαίνομαι πως αλλιώς να το λέγαμε; … οχι σε σιχαίνομαι …απλά σιχαίνομαι …πχ ..σιχαίνομαι τα φίδια…σιχαίνομαι να βλέπω εμετό… ΕΝ ΠΑΣΙ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΟΡΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΟΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!

Αν είσαι γκέι και το διάβασες και παραξηγηθηκες …θα παρεξηγουσες ακόμα και αν δεν ήσουν ,.δεν φταίει το γκέι θέμα..φταίει ότι είσαι αυτός που είσαι…και δεν έχεις μάθει να βλέπεις σε βάθος ..!

Αν θέλετε σαν κοινότητα να γλυτώσετε σε μερικές δεκαετίες ..πολλούς μελλοντικούς συνανθρώπους σας από το να πάθουν μεγάλο κακό…ακουστε έναν παραξενο σήμερα!!

ΑΑΑΑ παραλίγο να ξεχάσω το άρθρο που δεν μπορώ να βάλω εδώ μέσα … ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ http://offtherecord.net.gr/?p=6694

Stranger…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

51 σχόλια στο “ΕΠΙΣΤΟΛΗ …ΠΡΟΣ ΓΚΕΙ….!”
  1. Εγώ τους λέω απλά με τις Ελληνικές (αρχαίες)λέξεις,που τους καλύπτουν πλήρως, Που στεί(από το που ίσταται =που κάνει πιάτσα δλδ),πληθ/κος Πουστηδες!

    1. ..’Άντε ΑΡΚΕΤΆ γιατί κοντεύουν να βγάλουν οι αγράμματοι, όλους του Αρχαίους μας προγόνους ομοφυλόφιλους ,χωρίς να έχουν διαβάσει καν την αρχαία νομοθεσία, και τι προέβλεπε γι’αυτούς!

      1. Στην αρχαια Ελλαδα τους γκει τους έλεγαν κίναιδους, δηλαδη αυτοι που κινούν την αιδώ, δηλαδη την ντροπή.
        Άρα ηταν ντροπή να ειναι κάποιος γκει.
        Φυσικα δεν είχαν πολλα δικαιώματα που είχαν ολοι οι άλλοι. Δεν μπορούσαν να πολιτευτούν, να αγορεύουν, να πάρουν μέρος στην Πνύκα κλπ.
        Αν δε πήγαιναν σε αθλητικα κέντρα, όπου αθλούνται νεα παιδια, η ποινή ηταν ο θάνατος.

        1. Ηλέκτρα μεταξύ τους μπορεί να βλέπονται και να αποκαλούνται όπως θέλουν!-Δικαίωμα τους είναι,να αυτοαποκαλούνται :-“Gays=Παιχνιδιάρηδες-Τρελιαρηδες” κλπ.-΄Οπως δικαίωμα μας είναι να τους αποκαλούμε Πούστηδες!-Η Αγγλοσαξωνική υποκρισία “ντύνει”ακόμα και τα χειρότερα εγκλήματα με απαλές λέξεις !…Θα μου πεις τι σχέση έχει η Ομοφυλοφιλία με τα εγκλήματα!-Απλά κοίταξε τι άλλο διαστροφικό περνούν μαζί με τα δικαιώματα των μη φυσιολογικών ανθρωπίνων σχέσεων,και θα σου γίνει η τρίχα κάγκελο!…Δεν είδα κανένα Πούστη να ξεσηκωθεί γι αυτά,και το χειρότερο ακόμα και οι αντιδράσεις των “φυσιολογικών”,ήταν,από χλιαρές ως ανύπαρκτες!…Πες τους λοιπόν με την λέξη που κατ’εσένα είναι η σωστή,και άσε εκείνη που αυτοι,προτιμούν για τον αυτό τους!ΠΟΎΣΤΗΔΕΣ ΕΊΝΑΙ ,και το μεγαλύτερο ποσοστό τους ρέπει στην πουστιά(με ότι μπορεί να σημαίνει αυτή η λέξη!)…Και για να γίνω ΑΠΟΛΥΤΑ σαφής,για το που μπορεί να φτάσει η συγκαταβατικότητα της κοινωνίας μας:-Το βίντεο με την μαγειρική παιδιών το είδες;

      2. Τι κοντεύει, τους έχουν βγάλει.
        Εδώ μορφωμενοι με πανεπιστήμια δεδομένο το έχουν ότι η ομοφυλοφιλία οργιαζε στην Αρχαία Ελλάδα, στο λένε στα ίσα, τι στα γυμναστήρια τι κάνανε?
        Ξεκίνησα να διαβάζω Πλάτωνα πολιτεία, τιμαιο, συμπόσιο και μου πε ένας φίλος πανεπιστημίου τι αυτό καλά δεν ξέρεις ότι μπορεί να πλαγιαζε ο Σωκράτης και ο Αλκιβιάδης τι κάνανε σε αυτό το συμπόσιο?
        Όλα διαστρεβλωμένα

  2. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ 100% ΜΑΖΙΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΡΟΖ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ .ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΑ ΠΟΛΥ ΚΡΥΦΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΑΡΟΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΛΛΗΛΟΠΗΔΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ.ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΖΑΛΙΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΗ.

  3. H katrakula arxise otan o stispou egine gay, o partiwtis ethikisths, h tatiana sunodos, o lathrometanasths prosfugas kai oloi kathgoroumeste an poume ta mhla mhla kai to aportokalia portokalia.

    an o kathe gay thelei eidiki metaxeirisi giati einai gay tote den mporw kai egw para na ton antimetopizw san eidiki periptwsi. an kapoios nomizei oti xanei to dikaiwma na padreutei giati einai gay na tou thumisw oti gamos ginetai metaksu atomwn diaforetikou fulou. den sou sterisame agapite gay kamia eleutheria apla den mporeis na kaneis kati pou apla den ginetai…. mporei to psari na petaksei?

      1. τα λεπια τα καθαριζαν? πάντως πέρα από την πλάκα έχω φίλους που το γυαλιζουν το πόμολο και όταν με ρωτάνε για τις απόψεις μου περι γάμου τους λεώ τα ίδια που είπα και στο αρχικό μου σχόλιο. Η επόμενη ερώτηση είναι γιατί να μην μπορούν να έχουν παιδιά. Εδώ απαντώ πως αν θέλεις παιδιά κάνε δεν σε εμποδίζει κανένας απλά εγώ δεν κοιτάω μόνο την σάρκα. Εξηγούμαι, όταν λες θέλω παιδί το κάνεις και δεν απαιτείς να σου έρθει ουρανοκατέβατο χωρίς να θυσιάσεις κάποιες απολαύσεις σου. Εσύ αν θέλεις να απολαμβάνεις την τουλουμπα και να έχεις και παιδί σου λέω πως και εγώ θέλω να μην πηγαίνω τις μισές μέρες δουλειά και να μπεκρουλιάζω και ταυτόχρονα να έχω και παιδί, γίνεται;

  4. Η διαφορετικοτη τα τους ειναι δικαιωμα τους ναι……..δεν εχει βγει κανεις απο αυτος να μας πει οταν θα παντρευονται μεταξυ τους και θα θελουν να κανουν οικογενεια…….και αυτο δικαιωμα τους…….καλα θα κανουν……δεν με νοιαζει……..ΕΡΩΤΗΜΑ….θα θελουν να υοθετισουν και να μεγαλωσουν ενα παιδι???και τι θα λενε στο παιδι????εχεις δυο μπαμπαδες???δυο μαμαδες?????πως θα εξιγουν μεγαλωνοντας σε αυτα τα παιδια την ιδιαιτεροτητα τους την μοναδικοτιτα τους αν θελεις????τι θα του λενε οτι αυτο που σημβαινει αναμεσα στο ζευγος ειναι και ο ορθος δρομος………και αντε και ειναι……δλδ…..θα του λενε αυξανεσθαι και πληθινεσθαι οπως εμεις???τι διαβολο δενμπορω να καταλαβω δεν ξερω……τι θα λεει το παιδι στο σχολειο?????την μια μερα με εφερε ο μπαμπας μου στο σχολειο????την αλλη τι???ηλθε η μαμα μου.{μπαμπας} μου για την ενημερωση των γονεων???
    Τι νομιζεται εσεις που θελετε να λεγεσται και ειστε διαφορετικοι οτι δημιουργιται μια νεα κοινωνια?????
    Εμεις ολοι οι υπολοιποι που εχουμε και εμεις τις τρελες μας τις διαφορες μας τις μοναδικοτητες μας πρεπει να βγαινουμε και να το φωναζουμε να το διατυμπανιζουμε????
    Θελω καποιος απο τους κυριους οι τις κυριες τους διαφορετικους απο εμας να απαντησει στον strahger η ακομα και σε εμενα…………αν μπορουν φυσηκα…..αν εχουν πεδιο να απαντησουν τεκμηρια η οτι αλλο ειναι εκεινο……
    Στα παιδια τους τι θα λενε πως θα το εξηγισουν τι θα ηθελαν απο τα παιδια τους?????
    Πως θα ηθελαν να προχωρησουν αυτα τα παιδια,πως θα τα μεγαλωσουν με τι αρχες με πιες αξιες????Και μην παει ο νους σας κυριοι και κυριες στο θρησκευτικο κομματι η την εκκλησια…..την αφηνω απ’εξω……..
    Πεστε μας σας παρακαλουμε γιατι θα πρπει να σας βλεπουμε να μπαλαμουτιαζοσαστε δημοσιως και να κανετε παρελασεις ??????Εμεις οι αλλοι δλδ θα πρπει να κανουμε αλλες παρελασεις???
    Και το τελευταιο κυριοι και κυριες διαφορετικοι γνωριζεται πολυ καλυτερα απο εμας τους υπολοιπους οτι υπαρχουν ανθρωποι που ειναι ομοφυλοφιλοι και ειναι περισσοτεροι απο κυριοι και κυριες απο πλλους και πολλες απο εμας τους ας πουμε κανονικους……….δεν ξεκατινιαζουν την προσωπικη τους ζωη σε παρελασεις και σε οργια παρτυ…….
    Αλλα ειστε δικαιολογιμενοι διοτι τα τσοντοκαναλα ειναι γεματα κραγμενους και κραγμενες υπαναπτικτες τηλεπερσωνες ενα βρωμικο συνοθελευμα του χαμηλωτερου νοητικου υποβαθρου……..η βρωμια της του γυαλιου σας εκανε ολους εσας του ανεγκεφαλους να δημιουργιται φραγματα στην δικη μου ελευθερια……
    Αλλαξτε τροπο σκεψεις………
    Αλλαξτε συμπεριφορες……
    Ειστε διαφορετικοι,καλα κανετε δεν μας νοιαζει………
    Υπαρχουν ορια που τα καταπατατε και θα ειστε υπολογοι καποια στιγμοι απεναντι πρωτα απο ολα στους ευτους σας……..
    Ειστε οτι ειστε…….δικαιωμα σας ……….μην μπαινεται στα δικα μας χωραφια και μην μας δημιουργιται προβληματα………
    Στο κεφαλι σας θα σκασουν οι μπομπες οχι στο δικο μας………
    Κοιτατε τους δικους σας ανθρωπους τους ιδιους σε επιθυμιες με σας που το κεφαλι τους δεν εχει σκατα μεσα ποσο διακριτικοι ειναι………εισαστε χιλιαδες δεκαδες…….δικαιωμα σας……..
    Μεχρι εκει ομως………..
    Ας απαντησει καποιος απο εσας αν ειναι δυνατον με οσο το δυνατον πιστικα στοιχεια………
    Το σοβαροτερο των ερωτηματων ολων…….
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ……??????????????
    ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ….?????????

    1. Φίλε Ανώνυμε ομοφυλόφιλοι πάντα υπήρχαν και Θα υπάρχουν!-Το πρόβλημα τους είναι,ΑΚΡΙΒΩΣ η αδυναμία τους να καταταχθούν σε ένα από τα δυο φύλα,και σε μία”υγιή”κοινωνία πρέπει να παίζουν θέατρο βάσει των εξωτερικών φυλετικών χαρακτηριστικών τους,πράγμα που τους κάνει θεατρίνους (της κακιάς ώρας)…αφού κάνουν μπαμ!..Το πρόβλημα θα ήταν μόνο πρόβλημα τους,αν δεν είχαν την τάση να κατασυκοφαντούν λόγω κατωτερότητας όλους τους μεγάλους της Ιστορίας,σαν…δικούς τους(μόνο τον Χριστό δεν έχουν πει ακόμη,αν και δεν είμαι σίγουρος)!-Μόνοι τους δημιουργούν προβλήματα στους κύκλους τους(που δεν θα είχαν ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα αν ΕΜΕΝΑΝ ΜΟΝΟ στους κύκλους τους!-Αλλά στην περίπτωση τους το ΘΡΑΣΟΣ,που προέρχεται από την ανικανότητα τους να είναι συγκεκριμένοι και σαν φύλο και σαν άνθρωποι,τούς κάνει να νομίζουν ότι μπορούν να είναι κάτι σαν θεοί(ή…θεές),ώστε να μπορούν να απαιτούν τα ΠΑΝΤΑ!..Ελα όμως που η φύση ,όσες ..εγχειρήσεις και να κάνουν Πατέρας ή Μητέρα,αποκλείται ΦΥΣΙΚΑ να τους κάνει την χάρη!-Γι’αυτό και καταφεύγουν σε αφύσικες νομοθεσίες!…Το πρόβλημα όμως δεν είναι η υιοθεσία,αλλά τα πρότυπα του υιοθετουμένου!…Από εδώ και πέρα το πρόβλημα είναι πλεον ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΌ!…ΑΛΛΆ,όπως μου δήλωσε ένας ομοφυλόφιλος συγγενής μου άρτι αφιχθείς εξ ΗΠΑ :-Οτι και να κάνετε η ΝΤΠ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ,ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΣΤΙΚΉ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ,ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΘΟΥΜΕ!….Οταν βέβαια τον ρώτησα :-Και γιατί η ΝΤΠ δεν ξεκινάει από τους μουσουλμάνους;…..΄΄Αρχισε να λέει αρλούμπες!

    2. Τα παιδάκια αυτά δεν εχουν ανθρώπινα δικαιώματα;;;;;; Ποιος τα ρώτησε αν θέλουν να μεγαλώσουν ετςι;;;;
      Τα ανθρώπινα δικαιώματα δυςτυχως τα χρησιμοποιούν οπως τους συμφέρει.

  5. οντως επαθα ψυχικο τραλαλα με τις φωτο που ειδα. κοινως το παραγαμησατε το θεμα. μαζευτειται λιγο ρε. αληθεια με ποιο δικαιωμα θα υποβαλεις ενα παιδι σε κατι τετοιο. ποιο ελεεινο και τρισαθλιο πραγμα δεν μπορω να σκεφτω αυτη τη στιγμη.ακου οικογενεια και υοθεσια παιδιων .

  6. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ, ΑΝ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΑ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΝ ΠΡΩΤΟΙΣ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ.
    Η ΛΕΞΗ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΣ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΣΥΝΗ ΜΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΟΒΙΚΟΣ. ΓΙΑ ΤΟ ”ΟΜΟ” ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ”ΟΜΟΥ”=ΜΑΖΙ =ΤΡΟΠΙΚΟ ΕΠΙΡΡΗΜΑ, Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΜΟΙΟΣ.
    Ο ΦΟΒΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΙΜΗ ΠΡΑΞΗ. ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΩ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΦΟΒΟ ΠΡΟΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ. ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΚΛΕΙΣΤΟΦΟΒΙΑ, ΥΨΟΦΟΒΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ, ΧΑΡΙΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΕΜΕΤΟ, ΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΚΤΥΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΩΝ ΧΑΡΙΕΝΤΙΣΜΑΤΩΝ Η ΑΜΦΙΕΣΕΩΝ.
    ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ. ΝΑΙ, ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΓΚΡΙΦΟΝ-ΜΑΛΤΕΖ, ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΑΤΣΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΕΓΩ ΩΣ ΡΑΤΣΑ, ΡΑΤΣΕΣ ΣΚΥΛΩΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΟ.
    ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ. ΘΕΩΡΩ ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ [ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΩ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ], ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΠ, ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ, ΕΝΝΟΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΑΟ, ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΟ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ.

    1. ΔΗΜΗΤΡΗ άλλο ο φυσικός φόβος και άλλο η φοβία. Κατά την επιστήμη, η φοβία αντιμετωπίζεται ως ψυχική διαταραχή. Καταλαβαίνεις τώρα το υπονοούμενο και τι μπορούν να περάσουν με μία μόνο λέξη…………
      Εάν χαρακτηριστεί κάποιος ομοφοβικός ή ομοφυλοφοβικός ή ομοερωτοφοβικός αυτόματα μπαίνει στην κατηγορία των ψυχικά διαταραγμένων. Η «ελευθερία του λόγου» πάει περίπατο. Το να εκφράσει τη γνώμη του, σύμφωνα με το Journal of Homosexuality εκλαμβάνεται ως μια παθολογική έκφραση αρνητικών συναισθημάτων κατά των ομοφυλόφιλων, η οποία παθολογική έκφραση βασίζεται στην προκατάληψη που δημιουργείτε από την άγνοια και καταλήγει σε διάκριση ενάντια στους Ομοφυλόφιλους. Παρόλο που η Ομοφοβία δεν έχει καταχωρηθεί ποτέ ως επίσημη διαταραχή στο DSM, κατά την κα ΠΑΡΑΣΚΕΥH ΠΑΛΜΟΥ (M.Sc Clinical Psychology), ίσως στο μέλλον να δούμε μια τέτοια καταχώρηση.
      e-psychology.gr/relations-sexual-disorders/542-to-phainomeno-ths-omophobias.html

      1. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ FILARIANNA. ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΠΑΣ ΜΗ ΣΥΜΠΛΕΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ….. Η ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ …. ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ”ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΙΑ ΚΛΙΝΗ” ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ”ΣΥΓΚΛΕΙΝΕΙ”.

        1. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΟΦΟΒΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΨΟΦΟΒΙΚΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΩΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ. ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΦΟΒΟΣ, ΑΛΛΑ ΦΟΒΙΑ.
          ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ.

  7. πρεπει να εξαφανιστουμε οι ανθρωποι,εχουν δικιο τελικα οι μασωνοι. Αηδια και εμετος

  8. πρέπει να ξεπεράσουμε τα taboo κυρίες και κύριοι… ανήκουμε στο ζωϊκό βασίλειο…. γιατί να φοράμε ρούχα? Θα ξεκινήσω κίνημα ελεύθερης κίνησης γεννητικών οργάνων και όποιοι το αμφισβητούν θα τους χαρακτηρίζω τσιτσιφοβικούς! Αμ πως… μόνο τα υποανάπτυκτα νοητικά ζώα θα έχουν αυτό το προνόμιο?
    Και ναι, σειρά έχει η αναγνώριση όλων των ιδιαίτερων σεξουαλικών προτιμήσεων κάθε ανθρώπινου νου… κτηνοβάται (γιατί δλδ να μη μπορεί να γίνει σύμφωνο συμβίωσης με ένα άλογο ή μία γίδα;), παιδερασταί, κοπρολάγνοι, νεκρόφυλοι καί ότι άλλο αρρωστημένο χαρακτηριστεί ιδιαίτερη σεξουαλική προτίμηση!!!
    ΕΤΣΙ… Σόδομα και Γόμορρα μιά ώρα αρχύτερα μπας και σηκωθεί από τον καναπέ ο Ανώτερος όλων και μας τακτοποιήσει αναλόγως!
    Αμήν.

  9. Σε αυτην την χωρα πανε λασκαρισμενοι και πυροβολουν σε σχολεια και σκωτονουν τοσα ατομα εδω δεν μπορουσε να βρεθει κανενας τετοιος Πο@@@ης να τους γαζωσει ολους και να ξεβρωμισει λιγο τον πλανητη; το ονομα του θα εμπαινε στην ιστορια μπορει και να τον αθωωνανε κιολας

    1. Θα συμφωνούσες και αν τους αλλάζαμε τον ορισμό από Γκέι σε …Τσαχπινοκουδουνοκωλοσφυρίχτρες;

  10. Δεν έχετε καταλάβει γιατί χρησιμοποιούν τη λέξη “ομοφοβικός”;;;; Γιατί σε λίγο καιρό θα αμφισβητήσουν σφοδρά το ότι είναι φυσιολογικό να είσαι με άτομο διαφορετικού φύλου. Θα σου λένε δηλαδή: Και που ξέρεις εσύ ποιο είναι το ορθρό; Και θα τους λες: Μα από τα αρχαία χρόνια αυτά έγραφαν οι ιστορίες και τα θρησκευτικά βιβλία….για οικογένειες, γάμος άντρα-γυναίκας… Και θα σου απαντάνε: Και που ξέρεις εσύ ότι αυτά που έλεγαν ήταν σωστά ή ίσχυαν τότε πραγματικά;;;
    Κι έτσι η μία αμφισβήτηση φέρνει την άλλη…το γνωστό κολπάκι της ΝΠΤ!!
    Το μόνο που θα μας σώσει από την κατρακύλα είναι η σωστή και ελληνική διαπαιδαγώγηση των νέων γενεών, κάτι που δεν γίνεται στα σχολεία….να είστε κοντά στα παιδιά σας, να τους μιλάτε και να τους ακούτε όσο μπορείτε και προσπαθήστε να τους μεταδώσετε αξίες που έχουμε ξεχάσει, την ευγένεια, το ήθος…διδάξτε τους ιστορία και προιστορία να αποκτήσουν αγάπη και δέος για την πατρίδα!

  11. Δυστυχώς θα συμφωνήσω σε όλα οσα γράφεις , παρακολουθώ χρόνια την σελίδα σου
    θαυμάζοντας την δουλειά σου … Είμαι Ομοφυλόφιλη απ τα 12 μου αν και έκανα σχέση φυσιολογική
    κάποτε για να δω αν το χω μέσα μου ή ειναι απλά στο μυαλό μου … Ένιωσα πως βίαζα τον εαυτό μου
    γιατί τελικά δεν ήταν αυτο που ήθελα … Δεν με κατέταξα ποτέ στις φυσιολογικές σχέσεις όμως δεν θα με κατατάξω στις ανώμαλες όπως την κτηνοβασία παιδεραστία κτλ που κάνανε αρκετοί!!!

    Είμαι δηλωμένη στην οικογένεια μου και στους γύρω μου … Ποτέ ομως δεν έδωσα δικαίωμα κανέναν να ρθει και να πιάσει
    τους γονείς μου και να τους πει είδαμε την κόρη σου να κάνει αυτό κι αυτό .. Το θεωρώ προσωπικό και δεν αφορά κανέναν τι κάνω στο κρεβάτι μου !!!

    (κι οχι δεν έχω ούτε μούσια ούτε κάτι που θα με έκανε να ανήκω στην *αηδία*)

    Τώρα θα πω την άποψη μου σε όλα τα τελευταία γεγονότα που γίνονται στην Ελλάδα
    Νιώθω μεγάλο θυμό και αηδία για όσα γίνανε στην Πατρίδα μου και απ τους Γκέι αλλά κι απ τις διάφορες θέσεις Μητροπολιτών .

    Κάνουν τα πάντα με τις απόψεις τους τις παρελάσεις καρναβαλιών για μένα τα Γκέι πράιντ
    για να ξεχωρίσουν την θέση τους απ τους φυσιολογικούς Ανθρώπους προκαλώντας τους!!

    Το σύμφωνο είναι μία μαλακία και μισή !!! Κατσε ρε Μητσάρα πριν βγεις στους δρόμους και χαμουρευτείς μέσα στη Βουλή δεν μπορούσες να πας με τον\την σύντροφό σου σε εναν συμβολαιογράφο και να πεις
    τα περιουσιακά μου θελω να τα γράψω στον Τάδε; ή αν παθω κάτι και βρεθώ νοσοκομείο θέλω ο τάδε άνθρωπος να μπορεί να με επισκέπτεται;

    Τεσπα όλα γίνανε σόου … γίναμε μια τσόντα που δεν παίζεται μετά τις δώδεκα και στην Τηλεόραση αλλά μπροστά σε Ηλικιωμένους ανθρώπους και παιδιά!!!

    ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ και θα με βρούν εννοείται απέναντι τους!!

    Αυτές είναι οι θέσεις μου σαν Ομοφυλόφιλη … δεν θα γράψω κάτι παραπέρα
    ειδικά για τα σχόλια μερικών μισάνθρωπων που ούτε να γράψουν δεν ξέρουν την Ελληνική να μου μιλάνε και να μου αναλύουν το πόσο σιχαμερή ή οχι είμαι!!!

    Καλή συνέχεια σε όλους και συνεχίστε δυνατά . Απλά μη ξεχνάτε πως οι άνθρωποι δεν γινονται κατώτεροι άλλων
    μόνο και μόνο επειδή εχουν άλλες σεξουαλικές επιλογές που δεν πληγώνουν συνανθρώπους τους!

    1. Δεν έχεις δικιο για τον συμβολαιγράφο…δίοτι όσο ποιο μακρίνος είναι αυτός που του γράφεις το σπίτι τόσο ποιο πολύ εφορία θα δώσει..

      π.χ. έχω μια θεία-αδερφή της γιαγιάς μου που έχει ένα σπιτι 45000 ε και θέλει να μου το γράψει
      δηλαδή π.χ. αν είσαι 3 βαθμού συγγένειας και είναι να σου αφήσει ένα σπίτι αντηκειμενικής αξίας 45.000 ε θα πληρώσεις εφορία 9000 ε….άρα φαντάσου πόσο θα είναι εφορία αν δεν είσαι συγγενής.

      αλλά και εκτός αυτού αν είσαι ξένος ……..μπορούν οι συγγενείς να πάνε στα δικαστήρια να την κτυπήσουν την διαθήκη σαν ενέργεια εκβιασμού!
      Άρα είναι και δικλίδα του συστήματος ώστε να μην μπορούν κάποιοι τρίτοι και ξένοι να τρώνε τις περιουσίες τον ανθρώπων.

      Ρε παιδία…σε συμβολαιογράφο δεν έχετε πάει ποτέ???

      1. Δεν διαφωνώ στο θέμα της εφορίας αλλά πιστεύω πως κυριότερο πράγμα είναι η υγεία!!!
        Επίσης πες μου τώρα πως όλο το θέμα του συμφώνου έγινε για τον φόρο που πληρωσαν ή θα πληρώσουν τα ομόφυλα ζευγάρια ΌΧΙ δεν έγινε για αυτό….

        Έγινε για να αρχίσει ο ένας να μισεί τον άλλο και να γίνει ένας μικρός εμφύλιος εντός της Ελλάδας!

          1. Για σταθείτε ρε παιδιά για ποίο εμφύλιο μιλάτε;-Μήπως εννοείτε: ομοφυλοφίλιο;-Προφανώς και σίγουρα θα αρχίσει ένας τέτοιος και θα είναι πολύ πιό άγριος από εκείνον των ετερόφυλων ζευγαριών,αφού οι “πουστιές”μεταξύ τους θα έχουν βρει την…εστία τους!

        1. Προς “””Πονηρό”” Ακέλα .
          όχι,μιλάω για τον εμφύλιο ανάμεσα σε γκευ παπάδες,που τώρα με το συμβόλαιο συμβίωσης φοβούνται οι ιερείς μήπως βγουν όλα τα άπλυτα στην φόρα.

          1. Σιμωνίδη!… Λυπάμαι αλλά στην εποχή μας ακόμα και οι παροιμίες έχουν αλλάξει!Π.χ.η “ή παπάς παπάς,ή ζευγάς ζευγάς!”έγινε:ΤΙ ΠΑΠΑΣ ΤΙ ΖΕΥΓΑΣ, ΑΠΌ ΠΙΣΩ ΘΑ κανεις…εντευκτήριο!-Λυπάμαι που ήμουν πολύ γενικός και δεν με κατάλαβες!

        1. ναι έτσι ειναι όσο αφορά το παράδειγμα μου…….όμως τι γίνετε με αυτούς που αν δεν έχεις ποθεν εσχες…ακόμα και σην πρώτη κατοικία είναι 30% φόρος.Και σε ρωτώ πες ότι ένα σπίτι αξίας 100.000το πουλάς 10.000ε η 5.000…για να μην σε πιάσει το ποθεν εσχες???ποιος συμβολαιογραφος θα έβαζε την υπογραφη του???Και φυσικά πάλι αν θελουν οι συγγενείς χτυπάνε με δικαστήρια…σαν εκβιασμό το πωλητηριο!Ρε παιδία αφού ξέρουμε τι γίνετε όταν πέφτουν σπίτια στην μέση…μέχρι και αδερφό σκοτώνει τον αδερφό…

    2. ΓΙΩΤΑ,ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ.ΤΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ.
      ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ,ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ.

  12. Σᾶς δίνω μερικὲς ἀναφορὲς ὥστε νὰ ἐπιχειρηματολογεῖτε σωστά καὶ ἂν μὴ τὶ ἄλλο, νὰ μὴν αἰσθάνεστε ἐνοχὲς. Ἐπιπλέον μὲ αὐτὸ τὸ ὑπόβαθρο ἐπιτυγχάνετε τὴν σταθεροποίηση τῶν ἀπόψεών σας καὶ τεκμηριώνετε τὴν θέση σας. Ἔχω κι ἀλλα νὰ γράψῳ ἀλλὰ ἀγ ἑνὸς δὲν γνωρίζω πόους χαρακτῆρες ἐπιτρέπει τὸ πεδίο καὶ ἀφ ἑτέρου (δυστυχῶς γνωρίζω ὅτι ὅταν ὁ κόσμος δεῖ μεγάλη ποσότητα γραφομένων φεύγει (λακίζει) κατὰ τὴν λαϊκὴ ἔκφραση ὅπως ὁ διάολος στὸ λιβάνι. (περίεργο βέβαια διότι ἐνῷ ὅλοι ἐπιθυμοῦν νὰ ἔχουν ἄποψη, κανεὶς δὲν τὴν ἐμπλουτίζει μὲ ἄλλες ἢ καὶ ἀντίθετες ἀπόψεις.

    Ἡ λέξεις «ὁμοφυλόφιλος» καὶ «ἑτερόφιλος» χρησιμοποιήθηκαν γιὰ πρώτη φορά, ἀπὸ τὸν Αὐστριακὸ–οὖγγρο δημοσιογράφο Karoly Maria Kertbeny (γεννημένος ὥς Karl Maria Benkert), τὸ 1868 μὲ τὴν σύνθεση Ἑλληνικῶν λέξεων (ὅμοιος + φῦλο + φίλος) καὶ ἀπὸ τότε καθιερώθηκαν.

    «ὁμοφυλοφιλία (ἡ) νεὼτ. γενετήσιος διαστροφή, καθ᾽ ἥν ἐπιδιώκει τις ἱκανοποίησιν τοῦ ἐρωτικοῦ αὐτοῦ ἐνστίκτου ἐπὶ προσώπου τοῦ αὐτοῦ φύλου, ἐρωτικὴ σχέσις πρὸς ἄτομον τοῦ αὐτοῦ φύλου. πρβλ. ἀρσενοκοιτία, λεσβιασμός».
    (Δ. Δημητρᾶκος: « Λεξικὸν Ἑλληνικῆς Γλώσσης» Τόμος 10ος Σελ. 5144).

    Ὁ παθητικὸς ὁμοφυλόφιλος (ἄνδρας ποὺ προσποιεῖται τὴν γυναῖκα), στὴν Ἀρχαία Ἑλλάδα ἐκαλεῖτο καταπύγων (ἐκ τοῦ κατὰ + πυγή, ποὺ σημαίνει πρωκτός) ἢ κατάπρωκτος, ἐνῷ ὁ ἐνεργητικὸς ὁμοφυλόφιλος (ἄνδρας ποὺ συνευρίσκεται μὲ ἄνδρα), ἐκαλεῖτο ἀρσενοκοίτης. Ἡ λέξη ἐπίσης σημαίνει: «τὸν ἀκόλαστον ἄνθρωπον».
    ( J. Hofman: «Ἐτυμολογικὸν Λεξικὸν Ἀρχαίας Ἑλληνικῆς» Ἑλληνικὴ ἔκδοσις Ἀθῆνα 1974, Σελ. 166).

    Ὁ ὅρος στὰ λατινικὰ ἦταν «cinaedus». Ἐνεργητικὸς ὁμοφυλόφιλος στοὺς Ἀρχαίους, ἦταν ἐκεῖνος, ποὺ ἔπραττε καὶ παθητικὸς ἐκεῖνος ποὺ ἔπασχε: «ἐκεῖνος μὲν πράττειν, οὗτος δὲ πάσχειν» (Αἰσχίνης: «κατὰ Τιμάρχου» 41).
    Συνηθέστερος ὅμως χαρακτηρισμὸς τῶν παθητικῶν ὁμοφυλοφίλων ἦταν ὁ κίναιδος. (Βοιωτικὴ διάλεκτος «κίνηδος»), ἐκ τοῦ κινῶ+αἰδὼ.
    Χ. Μπαλτᾶς: «Λεξικὸν Ἀρχαῖας Ἑλληνικῆς γλώσσης» Ἔκδοση Παπαδήμα Σελ. 324).

    Κίναιδος ὀνομάζεται ὁ ἐρχόμενος εἰς παρὰ φύσιν σαρκικὴν ἔνωσιν, μὲ παθητικὸν ῥόλον.
    (Ἐγκυκλοπαιδικὸν Λεξικὸν «ΗΛΙΟΣ» Τόμος 10ος, Σελ. 746, Ἐγκ. »Μεγάλη Ἑλληνικὴ Ἐγκυκλοπαίδεια» Τόμος 14ος Σελ. 417).

    Ἡ κιναιδία καὶ κιναιδεία ἐκ τοῦ κιναιδεύομαι, ποὺ σημαίνει «πάσχω τὰ τοῦ κιναίδου» , σήμαινε δὲ κατὰ συνεκδοχὴ τὴν «διαφθορὰν τῶν ἠθῶν». (Δ. Δημητρᾶκος: « Λεξικὸν Ἑλληνικῆς Γλώσσης» Τόμος 8ος, σελ. 3905).

    Ἐπίσης ἔχουμε τὸ ῥῆμα «κιναιδολογῶ» γιὰ ὅσουν μιλοῦσαν ἢ ἔγραφαν «περὶ αἰσχρῶν πραγμάτων» καὶ τὴν «ἀναισχυντίαν» («Λεξικὸν Σουΐδα». Τόμος 4ος Σελ. 601).

    Ὁμοφυλοφιλία: Ἐρωτικὴ σχέσις, σαρκικὴ συνάφεια μεταξὺ ὁμοφύλων.Ἐν τῇ ψυχοπαθολογιᾳ: Ἡ γενετήσιος διαστροφὴ καθ ἥν ἀνὴρ ἐλκύεται ἀπὸ ἄνδρα καὶ γυνὴ ἀπὸ γυναῖκα.
    (Ἐγκυκλοπαιδικὸν Λεξικὸν «ΗΛΙΟΣ, Τόμος 14ος, Σελ. 895).

    Οἱ κίναιδοι ἀρνοῦνται ὅτι εἶναι διεστραμμένοι καὶ ὑποστηρίζουν ὅτι ἡ ψυχοσωματική τους ἀνωμαλία δὲν εἶναι διαστροφὴ ἀλλὰ ἐκδήλωση τῆς σεξουαλικῆς τους ἐλευθερίας, ποὺ κάθε ἄνθρωπος δικαιοῦται νὰ ἔχῃ. Τὸ περιεχόμενό της τὸ ὁρίζει ἡ ψυχοπαθολογία, κατὰ τὴν ὁποία διαστροφὴ καλεῖται ἡ «παρέκκλισις ψυχικῶν λειτουργιῶν ἢ ὁρμεμφύτων ἀπὸ τῆς φυσιολογικῆς λειτουργίας τους, «γενετήσιος διαστροφή».
    (Ἐγκυκλοπαιδικὸν Λεξικὸν «ΗΛΙΟΣ, Τόμος 5ος, Σελ. 91).

    Γιὰ τὸν φίλο ποὺ εἶπε γιὰ τὴν παραγωγὴ τῆς λέξεως, :

    Ποῦ: Τοπικὸ ἐπίρρημα
    στῇ: Λῆμμα: ἵστημι.
    Μέρος τοῦ λόγου: ῥῆμα
    Ἔγκλιση: Ὑποτακτικὴ
    Φωνή: Μέση
    Χρόνος: Ἀόριστος β.
    (Δηλαδή, ποῦ πάει καὶ στέκεται;

    Ἐπειδὴ θὰ λαμβάνω εἰδοποιήσεις στὸ ταχυδρομεῖο μου γιὰ τὴν ἀνάρτηση, ἐὰν ἐπιθυμεῖτε νὰ σᾶς πῷ κι ἄλλα πολλὰ μὲ ἐπιστημονικὴ τεκμηρίωση καὶ βιβλιογραφία, ἀναφορὲς σὲ κείμενα καὶ βιβλία, μὲ μεγάλη μου εὐχαρίστηση νὰ σᾶς τὰ προσφέρῳ.

    1. ίσταται=φωνή παθητική, ενεστ. γ΄πρ. (ήταν ερώτηση στην Αθήνα τουλάχιστον ,εκ μέρους των Σκυθών αστυνόμων)για τους χώρους που συνήθιζε να συχνάζει ο καταγγελόμενος ως ομοφυλόφιλος.

    2. Και επειδή δεν θυμάμαι καλά από αρχαία μήπως το ρήμα είναι συνηρημένο ;(στέω-στώ,στέεις-στείς ,στέει στεί;) .Το “στώμεν καλώς ,στώμεν μετά φόβου”,ασυναίρετο θα ήταν στέωμεν;…Ευχαριστώ γιά την απάντηση σας.

  13. Συμφωνώ σε αρκετά με τον Στρέιντζερ.Το τι κάνει ο καθένας στην κρεβατοκάμαρα του είναι δικαίωμα του και στην ελευθερη βούληση αρκεί να μην σε ενοχλεί(π.χ gay parade).Το ζήτημα είναι πολύ λεπτό..και έχει πολλές πτυχές….δεν είναι ευκόλο.
    Το να μεγαλώσουν παιδιά…είμαι 100% κατά……όμως είμαι υπερ του συμφώνου διαβίωσης…και εξηγούμαι.

    Δύο άνθρωποι που είναι μαζί του ίδιου φίλου……..ζούνε μαζί..που σε αυτές τις περιπτώσεις ο οικογενειακός περίγυρος τους έχει αποκλείσει(κακά τα ψέμματα μια ζωή είναι αποκλησμένοι και ζούνε στον δικός τους κόσμο-σπάνια μια οικογένεια τους αποδέχεται)……άρα ζούνε οι δυο τους και τους gay φίλους τους…αποκτάνε περιούσια,σπίτια κλπ κλπ…όταν λοιπόν πεθάνει ο ένας από αυτούς…γιατί η περιουσία να πάει στο οικογενειακό περιβάλουν…που στην ουσία τους έχει αποκλήσει????Είναι δίκαιο???Φαντάσου να έχεις ένα σπίτι με τον γυναίκα σου,να μην την γουστάρουν ποτέ …..και ξαφνικά μόλις πεθάνεις …..να γίνει συνδιοκτήτης με αυτούς που την εβρίζαν!!!Για σκεφτείτε το λίγο???Το θέμα είναι πρακτικό.

    Τώρα αν κάποιοι μέσα αππο το σύμφωνο συμβίωσης αποβλέπουν ποιο μακρία…για παιδία…τότε αλλάζει το θέμα!

    όσο για τα gay παρελάσεις τύπου τσίρκο medrano..είναι ακραίο…και είναι το αντίστοιχο …η άλλη όψη του νομίσματος με τους φανατικά θρησκευόμενους(π.χ. Λουκά ) ΓΡΑΦΙΚΟ…δηλαδή είναι οι ίδιοι άνθρωποι με την ίδια αντίληψη και απωθημένα ……από διαφορετική γωνία (τα εναντία ταυατα)
    αυτός που πουλάει την αμαρτία…πουλάει και την λύτρωση….είναι ακριβώς τα ίδια ατομάκια……και για να μην πω τις εμμονές πολλών θρησκευόμενων που ασχολούνται μόνο με αυτό…….πράγμα που με πονηρεύει…το ότι βρίζεις κάτι ..αυτό δεν σημαίνει ότι μέσα σου δεν τον αγαπάς(δεν ισχύει για όλους…πολλοί κάνουν ότι τους πει η θρησκεία)!!!!

    η αλήθεια βρίσκετε στην μέση

    πάντως υπάρχει και η χειρότερη φάρα από τους gay…..είναι οι Μπινέδες…ο άνδρας που κάνει πουστιές!!

  14. Εμαθα τον ορο Τουρκοφοβικος στο fb σε ενα group στο fb και ξεραθηκα στα γελια. Λεω να φτιαξω και εγω μια φοβια και να την ονομασω Ψωλοφοβικος σε οσους εχουν προβλημα με την αρσενικη αρχη-Θεο-Φαλλο-Οσιρι-Διοσυσο κλπ.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Anti-Turkism

    1. Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς,αλλά ένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ από όσα αναφέρεις!…Ουτε καν …ομοφοβικός!…Το μόνο που θα μπορούσε ΙΣΩΣ να φοβηθεί είναι οι μέθοδοι που ακολουθούν οι πούστηδες για να “πολεμήσουν “και οι οποίες πάντα έχουν σχέση με την πουστιά!..-Αλλά και πάλι ένας φυσιολογικός άνθρωπος τους “γράφει” όσα και αν υπογείως διαδίδουν εναντίον του!-Το πρόβλημα όμως και η ΜΕΓΑΛΗ πουστιά εκ μέρους των είναι το ότι διαδίδουν φήμες κατά μεγάλων νεκρών,που δεν μπορούν πλέον να διαχειριστούν κανένα θέμα που τους αφορά!..Αυτό από μόνο του αρκεί για την απόλυτη σιχασιά και αποστροφή (και όχι φόβο),γι’αυτούς!

  15. Καλημερα
    Απο χθες που διαβασα και ειδα το αρθρο το μυαλο μου κολλησε……προφανως με συγκλονισε πολυ.
    Δεν θα ειμαι ευγενικη ουτε προσεκτικη …με τις λεξεις που θα χρησιμοποιησω.
    Ποιος ορισε τη λεξη ομοφοβια????Μια λεξη που προσωπικα …..δεν δεχομαι.
    Ποιοι ειναι αυτοι που προσπαθουν μεσα απο τις λεξιπλασιες να με χαρακτηρισουν και να με κρινουν???
    Κρινονται η φυσιολογικοι και ολοι οι ανωμαλοι ….χαιρουν εκτιμησις και προνομιων.
    Ε, λοιπον ΟΧΙ αρνουμαι να μπω σε αυτο το τρυπακι….
    Για μενα τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα….
    Τα ατομα αυτα χαρακτηριζονται ….εκφυλα…..καταπτυστα…..φαυλα…..βδελυγματα….εμετικα…..αισχρα……προστυχα…
    Και δεν εχει κανεις το δικαιωμα με οποια λεξη και αν ανακαλυψει …η εφευρει να μειωση την δικη μου υποσταση λες και εγω ειμαι το προβλημα.
    Δεν με νοιαζει αν ειναι ψυχικα ασθενεις η οπως αλλιως θελουν να τους παρουσιασουν οι δηθεν επιστημονες….οι οποιοι εχουν ακριβως το ιδιο κουσουρι.
    Με αφηνει παγερα αδιαφορη…..
    Να πανε να ζησουν μακρια απο μας ……σε εναν αλλο πλανητη ……Πουστοπλανητη……και να βγαλουν οσο θελουν τα ματια τους, τα αυτια τους και οποια αλλη τρυπα θελουν.

    1. Καλά με άφησες άφωνη τελείως ποιος είναι βδέλυγμα; γιατί είμαι αισχρή; εκτός απο αυτούς που το διαφημίζουν επίτηδες στους δρόμους και τις τηλεοράσεις είμαστε και εμείς που δεν δώσαμε ποτέ το δικαίωμα δημόσια!!

      Και ποια είσαι εσύ που θα με πεις που θα μείνω ;; ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΝΗΚΩ !!!

      Τι παραπάνω εχεις εσύ απο μένα που σε κάνει ανώτερη ; Για πες μου … είμαι όλη μάτια *λιγο πριν τα πρεζάρω με αυτά που διαβάζω*

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *