Διαφημίσεις

3 ufo

Απόδοση από την Αρβανίτισσα από www.ewao.com

columbus

1492 – Χριστόφορος Κολόμβος

Όλοι γνωρίζουμε για τα διάσημα ταξίδια του Χριστόφορου Κολόμβου στον «νέο κόσμο», αλλά πόσοι από εμάς γνωρίζουμε ότι στο πρώτο ταξίδι του στην πραγματικότητα εντόπισε ένα UFO;

Η παρατήρηση έγινε περίπου στις δέκα το βράδυ της 11ης  Οκτωβρίου εν έτει 1492 και περιγράφηκε από τον Κολόμβο ως “ένα μικρό κερί που αυξήθηκε και σήκωσε, το οποίο σε κάποιους φαινόταν να είναι μια ένδειξη ύπαρξης γης», που επιβεβαιώνεται από σχετική εγγραφή  στην βιογραφία του, που έγραψε ο γιός του Ferdinand Columbus ( Vita del Ammiraglio ).Ο γιος του, ο Ferdinand, το περιγράφει επίσης ως ένα κερί, που πήγε πάνω και κάτω.

Σχετικά με αυτήν την κατόπτευση δεν δόθηκαν ποτέ πειστικές εξηγήσεις.

edmund-halley1676 Edmund Halley 

Ο Edmund Halley, ο διάσημος αστρονόμος που ανακάλυψε τον κομήτη  Χάλεϊ , σύμφωνα με αναφορές  στην πραγματικότητα παρατήρησε  δύο διαφορετικές περιπτώσεις που αφορούν σε αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα, αν και για τη δεύτερη περίπτωση δεν γνωρίζουμε πολλά.

Η πρώτη του εμπειρία ήταν τον Μάρτιο 1676, κατά την οποία είδε ένα «τεράστιο σώμα προφανώς μεγαλύτερο από το φεγγάρι.”

Ο Halley εκτίμησε ότι ήταν 40 μίλια από πάνω του και κινούταν με ταχύτητα μεγαλύτερη από 9.600 μίλια ανά ώρα! Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι έκανε ένα θόρυβο ο οποίος ήταν «σαν το κροτάλισμα από ένα μεγάλο καρότσι πάνω σε πέτρες.”

mega.alejandros 329 π.Χ. – Μέγας Αλέξανδρος 

Ο Μέγας Αλέξανδρος, ο μεγαλύτερος στρατηλάτης σε όλη την ιστορία, εντόπισε δύο μεγάλες ασημένιες ασπίδες, που έφτυναν φωτιά στον ουρανό και προκάλεσαν φόβο και επιθετικότητα στο στρατό του καθώς προσπαθούσαν να διασχίσουν ένα ποτάμι.

Οι ελέφαντες, τα άλογα, και οι άνδρες του ήταν τόσο φοβισμένοι που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη διάβαση του ποταμού μέχρι την επόμενη μέρα!

 

Αρβανίτισσα

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek