Διαφημίσεις

Vardarska-BanovinaΑπό την Αρβανίτισσα

Μία επίσκεψη την οποία θέλουν να κρατήσουν μυστική εκτός υπηρεσιακού πρωτοκόλλου θέτει σε συναγερμό όλες τις πατριωτικές δυνάμεις της χώρας.

Η κυβέρνηση στα μουλωχτά φέρνει στην Αθήνα τον επικεφαλής του Αλβανικού κόμματος DUI,  ΑΧΜΕΤΙ, καθώς και αντιπροσωπεία της κυβέρνησης των Σκοπίων,  προκειμένου να συζητήσουν – διαπραγματευθούν τις διαδικασίες ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Όπως σας έγραψε πριν από λίγες ώρες ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός στο άρθρο του για τις περίεργες δηλώσεις Κοτζιά, στο Υπουργείο Εξωτερικών ετοιμάζονται για “τακτικές υποχωρήσεις”.

Και μια από αυτές τις “υποχωρήσεις” είναι και η  κίνηση της συνάντησης με τον ηγέτη της επόμενης κυβέρνησης (στα Σκόπια βρίσκονται σε προεκλογική περιόδο και ο Αχμέτι είναι φαβορί)  που δείχνει τις πιέσεις που δέχεται η Ελλάδα για άμεση υποχώρηση (όπισθεν ολοταχώς) στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και του εν ισχύ Βέτο του Καραμανλή για είσοδο στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. χωρίς να έχει λυθεί το θέμα του ονόματος.

Ήδη κάποια ΜΜΕ στα απογευματινά δελτία προσπαθούν να περάσουν την γραμμή του Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ ως επιτυχία, ότι δηλαδή θα μπουν τα Σκόπια με το προσωρινό όνομα FYROM, “αγνοώντας” ότι η επίσημη ονομασία στο γράμμα Μ έχει το πλήρες MACEDONIA, δηλαδή δεν αναφέρεται ως FYROM, αλλά ως FYR MACΕDΟNIA και με αυτή την ονομασία έχει αναγνωρισθεί  από τις περισσότερες χώρες μεταξύ των οποίων ΗΠΑ και  ΡΩΣΙΑ!

Εμείς να υπενθυμίσουμε ότι το όνομα της περιοχής είναι VARDARSKA και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.

Το θέμα είναι ύψιστης εθνικής σημασία και πρέπει να αναδειχθεί από όλα τα πατριωτικά ιστολόγια.

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
3 σχόλια στο “Ετοιμάζουν ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ από την πίσω πόρτα”
  1. Κάποια στιγμή θα πρέπει να δοθεί λύση στο όλο θέμα… ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων, ουδέποτε τα προηγούμενα έτη ασκούσε το εκλογικό του δικαίωμα με βάση την πατρίδα, με βάση το εμείς, αλλά ασκούσε και συνεχίζει να ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα με βάση το κατώτερο εγώ, δηλαδή την ποταπή πάρτι του. Όταν ένας λαός είναι ανισόρροπος στο πνεύμα και άρρωστος στην ψυχή, τότε μεγάλα δεινά θα παρουσιαστούν μπροστά του και πολλοί άλλοι θα του φταίνε και την “κακοτυχία” του.

    Το όνομα Vardaska είναι το όνομα του ποταμού Βαρδάρη…

    Βεβαίως εκτός του σκοπιανού ζητήματος έρχονται επιτακτικά στο προσκήνιο, η Θράκη, το Αιγαίο, η τσαμουριά, και η Κρήτη.

    Άντε να τελειώνουμε…

    Αυτά.

  2. Αρβανιτισσα,το βιντεο αυτο μας ντροπιαζει!πριν 25 χρονια εως και πριν 7-8 αυτο ηταν για το νανουρισμα καλη μου.για πορεια ,πορωση τονωση ηταν τα μονα γνησια,τρενακι,δερματα,εντερα.αυτο παραειναι αδερφιστικο για παρελαση,εκτος και αν συμφωνεις…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *