Διαφημίσεις

Τρόμος στον αέρα: Αεροπλάνο απογειώθηκε με ανοιχτή την πόρτα!

Σχόλιο: Αεροπλάνο1, αεροπλάνο2… Αρχίζουμε… Και το σημείο… Καθόλου τυχαίο…

Και μια ερώτηση προς την φίλη ΙΩ: Όταν μείνει έστω και λίγο ανοιχτή η πόρτα του αυτοκινήτου βαράνε καμπανάκια όλη την ώρα. Στο αεροπλάνο δεν έχει τέτοιο;

αεροπλανο

 

Αυτή η πτήση βγήκε από ταινία τρόμου! Αεροπλάνο που απογειώθηκε από τη Νότια Κορέα, που έφτασε στα 10,000 πόδια, αναγκάστηκε να επιστρέψει στην αφετηρία του, καθώς μια από τις πόρτες δεν είχε κλείσει σωστά.

Ο εκκωφαντικό θόρυβος κατά τη διάρκεια της πτήσης ανησύχησε τους επιβάτες, με αποτέλεσμα το πλήρωμα του αεροσκάφους να ελέγξει το πρόβλημα.

Στο Jin Air Boeing 737-800 με τους 163 επιβάτες επικράτησε το απόλυτο χάος. Ενας ψύχραιμος επιβάτης κατάφερε να απαθανατίσει την ανοιχτή πόρτα και να την ανεβάσει στα social media. Από το περιστατικό πολλοί επιβάτες παραπονέθηκαν για πόνο στα αυτιά, ενώ σε πολλούς προκλήθηκε ναυτία.

Επιβάτης που μίλησε σε ραδιόφωνο της Νοτίου Κορέας είπε ότι κατάλαβε την ανοιχτή πόρτα, όταν είδε την κουρτίνα που χωρίζει τους επιβάτες από τις αεροσυνοδούς να κουνιέται από τον αέρα.

Οι αρχές ενημέρωσαν ότι από το περιστατικό δεν προκλήθηκαν σοβαροί τραυματισμοί και κανείς δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Η πτήση ωστόσο, καθυστέρησε 15 ώρες!

 

tro-ma-ktiko.blogspot.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

3 σχόλια στο “Τρόμος στον αέρα: Αεροπλάνο απογειώθηκε με ανοιχτή την πόρτα!”
  1. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΦΙΛΟ ΖΑΧΑΡΙΑ :

    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΟΤΑΝ Η ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΝΑ ΛΕΕΙ “DOORS TO ARM” ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ “DOORS TO DISARM”. ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ/ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ/ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΑΕΡ/ΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΝΗΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ) ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ.

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΙΛΟΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ/ΕΞΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ (ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ) ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ? ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο/Η ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ/Η ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΛΟΓΩ !@#$%^ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΙΛΟΤΗΡΙΟ?

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ… ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ….

    ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΠΩΜΕΝΗ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΜΑΣΑΕΙ…..

    ΙΩ

    1. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΥΠΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΕΤΑΞΕΙ, (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΤΟΥΣΑ Β777-300 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ BOEING ΚΑΙ ΑΥΤΟ) ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΑΥΤΗ ΚΑΘ΄ΕΑΥΤΗ, ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΝΔΕΙΞΗΣ ΣΤΟ ΠΙΛΟΤΗΡΙΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΩΣ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ..

      ΙΩ

      1. ΙΩ ευχαριστώ για τη συμβολή σου, γιατί πραγματικά το είχα απορία.
        Οπότε τώρα έχουμε στα σίγουρα έναρξη του μοτίβου…
        Αεροπλανο – αεροπλάνο…
        Να δούμε στις επόμενες 48 ώρες αν θα σκάσει το λεωφορείο λεωφορείο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *