Διαφημίσεις

Σχόλιο: Όλα τυχαία πια… Χρηματιστήρια καταποντίζονται, βόμβες σκάνε και τώρα αυτό… Να δούμε τι άλλο θα βγάλουν μέχρι αύριο το πρωί…

γαλλια

Παρίσι: Άνδρας επιχείρησε να εισβάλλει με μαχαίρι σε αστυνομικό τμήμα

Ένας άνδρας που προσπάθησε να εισέλθει σήμερα σε αστυνομικό τμήμα του βόρειου Παρισιού κρατώντας ένα μαχαίρι και φορώντας – σύμφωνα με πληροφορίες – μια ψεύτικη ζώνη με εκρηκτικά, έπεσε σήμερα από πυρά αστυνομικών.

Σύμφωνα με το γαλλικό κανάλι iTele, η σημερινή επίθεση έλαβε χώρα στο αστυνομικό τμήμα Goutte d’Or στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, ο άγνωστος μέχρι στιγμής άνδρας προσπάθησε να εισέλθει στο αστυνομικό τμήμα φωνάζοντας «Αλλαχού Ακμπάρ» (Ο Αλλάχ είναι μεγάλος) και κραδαίνονας ένα μαχαίρι, ενώ σύμφωνα με ορισμένους μάρτυρες φορούσε και μια ζώνη με εκρηκτικά. Τότε ακούστηκαν δύο-τρεις πυροβολισμοί και ο άνδρας σωριάστηκε μπροστά στην είσοδο του αστυνομικού τμήματος.

Η Anna Polonyi, δημοσιογράφος των New York Times, δημοσίευσε μια φωτογραφία του άνδρα που κείτεται νεκρός έξω από το κτήριο της αστυνομίας, ενώ στη λεζάντα ανέφερε ότι δίπλα του βρίσκεται ένα ρομπότ που ελέγχει τη σορό για εκρηκτικά.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο άνδρας φαίνεται να δρούσε μόνος του. Οι γαλλικές αρχές έχουν αποκλείσει την περιοχή και έχουν ζητήσει από τους ανθρώπους που κατοικούν κοντά στο αστυνομικό τμήμα να μείνουν στα σπίτια τους, ενώ στο σημείο βρίσκεται και μονάδα αντιμετώπισης βομβών.
Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά media, ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Μπερνάρ Καζνέβ, μεταβαίνει αυτήν την ώρα εσπευσμένα στο αστυνομικό τμήμα για να ενημερωθεί σχετικά με το συμβάν.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο της επίθεσης

protothema.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *