Διαφημίσεις

mali
Η Γερμανία θα στείλει 500 στρατιώτες στο Μάλι

Η γερμανική κυβέρνηση αποφάσισε την Τετάρτη να στείλει 500 επιπλέον στρατιώτες στο βόρειο Μάλι να υποστηρίξει την αποστολή των Ηνωμένων Εθνών στη Minusma.

Οι Γερμανοί θα συνεργαστούν στενά με τα ολλανδικά στρατεύματα που βρίσκονται ήδη σχεδόν δυο χρόνια στη Minusma στο βόρειο τμήμα της χώρας της Δυτικής Αφρικής, το Μάλι.

Η άφιξη των Γερμανών στο Μάλι θα συμβάλει στην ενίσχυση των δυτικών στρατευμάτων και οι Ολλανδοί θα μειώσουν φέτος κατά περίπου το ένα τρίτο σε περίπου 300 στρατιώτες. Η Γερμανία σπεύδει να βοηθήσει με στρατεύματα στο Μάλι για να ανακουφίσει τις γαλλικές δυνάμεις στην περιοχή.

ΚΟΡΑΞ…έτσι τα λαμόγια συνεργάζονται εναλλάξ για να καταληστέψουν το Μάλι που έπεσαν πάνω του οι αιμοβόρες δυτικές πολυεθνικές. Όλα τα μεταλλεύματα της μαύρης ηπείρου βρίσκονται στο Μάλι… είναι κυριολεκτικα τίγκα από χρυσό… βωξίτη… ασήμι… ουράνιο…πλάτινα κτλ κτλ….

Γιατί νομίζεται έγιναν πλούσιοι;;; γιατί ήταν έξυπνοι ή γιατί ήταν τόσο εργατικοί;;;



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *