Διαφημίσεις

Κορεα

Η Βόρεια Κορέα έκανε μια «επιτυχημένη» δοκιμή με βόμβα υδρογόνου

Η Βόρεια Κορέα ανάφερε ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης έκανε μια «επιτυχημένη» υπόγεια πυρηνική δοκιμή με βόμβα υδρογόνου κοντά στον τόπο πυρηνικών δοκιμών, στο punggye-ri.

Έκτακτη συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, μετά την πραγματοποίηση πυρηνικής δοκιμής από τη Βόρεια Κορέα.
Η συνεδρίαση, σύμφωνα με αξιωματούχους του ΟΗΕ, θα διεξαχθεί στις 18.00 (ώρα Ελλάδας).

Η Βόρεια Κορέα έκανε την δήλωση της δοκιμής μέσω της κρατικής τηλεόρασης. Η δοκιμή προκάλεσε ένα σεισμό του μεγέθους των 5,1 ρίχτερ στην περιοχή.

Ο ισχυρισμός της Βόρειας Κορέας, ότι έκαναν την δοκιμή με μια βόμβα υδρογόνου δεν έχει επιβεβαιωθεί σε διεθνές επίπεδο. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δήλωσαν ότι, μπορεί να χρειαστούν μέρες πριν γίνει σαφές, ότι πραγματικά έκαναν μια δοκιμή. Μια βόμβα υδρογόνου είναι πολύ πιο ισχυρή από μια βόμβα πλουτωνίου.

“Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, είναι μια υπεύθυνη πυρηνική δύναμη και όπως και στο παρελθόν είναι σαφές οτι δεν θα είναι η πρώτη που θα χρησιμοποιεί ένα πυρηνικό όπλο ή θα μεταφέρει τεχνολογία εναντίων άλλων όσο τα εχθρικά κράτη δεν παραβιάζουν την κυριαρχία της χώρας μας” δήλωσε η Βόρεια Κορέα.

Η Βόρεια Κορέα ελπίζει να αναπτύξει ένα πυρηνικό όπλο που να έχει την ικανότητα να φθάσει στην ηπειρωτική χώρα των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με την LA Times. Είναι άγνωστο αν η χώρα έχει πυραύλους ικανούς για μια παρόμοια απόσταση κουβαλώντας πυρηνικά όπλα.
Η έκρηξη σημειώθηκε στις 3:30 ώρα Ελλάδος σε απόσταση δεκαεννέα χιλιομέτρων από την πόλη της Βόρειας Κορέας, την Sungjibaegam.

ΚΟΡΑΞ…μην ξεχνάμε ότι όλες αυτές οι ανακοινώσεις έχουν μόνο σαν σκοπό τον εκφοβισμό της ανθρωπότητας δημιουργώντας μίσος, αντιπάθεια και διαχωρισμό στους λαούς… καλλιεργώντας την εχθρότητα και επιθετικότητα μεταξύ των ανθρώπων… και όπως πάντα από πίσω βρίσκονται οι ίδιες εταιρείες και στις δύο Σιωνιστικές πλευρές.
Σας έχουμε ξαναδείξει τους πυραύλους της Βόρειας Κορέας με τον νούμερο 33…

Screenshot_2



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *