Διαφημίσεις

stratiotes

Επιμένουν από το επιτελείο του αναπληρωτή υπουργού αρμόδιου για τη Μεταναστευτική Πολιτική Γιάννη Μουζάλα,να ζητούν στρατιώτες οι οποίοι θα αναλάβουν να καθαρίζουν το χώρο που φιλοξενεί μετανάστες -παράνομους- στο Ελληνικό.

Το “παραμύθι” αυτό πρέπει να τελειώσει πριν αρχίσει. Οι στρατιώτες έχουν πολλές δουλειές να κάνουν για τις Ένοπλες Δυνάμεις κατά τη διάρκεια της θητείας τους…

Οι στρατιώτες όχι μόνο δεν μας περισσεύουν αλλά οι ελλείψεις που έχουμε …δεν γράφονται!!! Και δεν μιλάμε για την Αθήνα. Μιλάμε για ακριτικές μονάδες…

Οι στρατιώτες μας βοηθούν ήδη στο μέγιστο βαθμό στο πρόβλημα μεταναστών και προσφύγων. Σ΄ όλες τις παραλίες νησιών υποδέχονται και περιθάλπτουν ανθρώπους… Πολύ περισσότερο από διάφορες ΜΚΟ οι οποίες απλά …φωτογραφίζονται.

Συνεπώς δεν έχουν καμία δουλειά να εμπλακούν ως…συνεργείο καθαρισμού και μάλιστα για Μαροκινούς και Αλγερινούς που θα πρέπει να μας εξηγήσουν πως βρέθηκαν στην Ελλάδα …μέσω Τουρκίας!

Αυτά προς το παρόν και καλό είναι όλοι μας να σοβαρευτούμε και να λογικευτούμε.

onalert.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
12 σχόλια στο “Ζητάνε στρατιώτες για να καθαρίζουν το Ελληνικό και το χώρο φιλοξενίας μεταναστών!”
  1. AYTA EINAI.ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ.ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΧΛΩΡΙΝΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…

  2. Να στειλουν ο καμενος ο τσιπρας και ολοι οι κουλτουριαραιοι συριζανελ και λοιποι τους γιους τους και τις κορες τους!!! γιατι δεν το κανουν;;; τι αθρωπιστες ειναι; που ειναι αυτες οι μκο που περνουν εκατομμυρια να πανε και οπως ειπε και ο προλαλησας αυτοι οι μαροκοαλγερινοι κουλοι ειναι!

  3. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ. ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΖΟΥΝ. ΟΥΤΕ ΑΝΑΠΗΡΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ.

    ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ… ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ. ΠΑΡΑΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ. ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΚΗΝΑ ? ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ.

    ΙΩ

  4. Αυριο στον αγιασμο των υδατων, μυριζομαι…χτυπημα (καραβι)στη θαλασσα… Για να μηδενισουν την εννοια, αγιαζω τα νερα και κατ’ επεκταση τη θρησκεια…

    1. Την τελευταία φορά που κάποιος χτύπησε πλοίο σε μεγάλη γιορτή, του βγήκε πολύ-πολύ ξυνό.
      Ας πάρουν τα κουλά τους…

  5. Εχουν κανει τον στρατό μας ορντινάτσες των λαθρο.
    Φυσικα και υπαρχουν πολλές άλλες λύσεις οπως αναφέρουν κάποιοι πιο πάνω.
    Το θεμα ομως ειναι αλλο. Θέλουν να σπάσουν το ηθικό του στρατού μας. Να τους ταπεινώσουν, να τους εκμηδενίσουν. Αυτο ειναι το ζητούμενο. Να ΒΑΛΟΥΝ τα παιδια μας να καθαρίζουν τις ακαθαρσίες των λαθρο.
    Ντροπή για τους αρχηγούς όλων των σωμάτων. Αυτοι ειναι οι πραγματικοί προδοτες.

  6. ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ .ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ

  7. Τωρα εξηγητε γιατι το βουβαλοπαιδο ο καμμενος βαζει κ τις γυναικες στο στρατο…να μπει κ ενα γυναικειο χερι να φανε κ τ αλλοδαπα ενα φαι απο γυναικεια χερακια!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *