Διαφημίσεις

βρετανοι γιατροι
Οι βρετανοί γιατροί ανακοίνωσαν μεγάλες απεργίες

Οι βρετανοί γιατροί απειλούν με μαζική απεργία την επόμενη εβδομάδα. Πρόκειται για τους νέους γιατρούς και φοιτητές της ιατρικής που εργάζονται ως ειδικευόμενοι ιατροί.
Οι 37.000 βρετανοί γιατροί βρίσκουν ότι το κράτος δεν τους πληρώνει καλά και ότι οι συνθήκες εργασίας είναι πολύ συχνά αντίξοες.

Ο παραπάνω αριθμός των γιατρών αποτελεί το ήμισυ του συνόλου των γιατρών που συνδέονται με την Εθνική Υπηρεσία Υγείας, που εργάζονται στο δημόσιο υγειονομικό σύστημα της Βρετανίας.
Πριν από σαράντα χρόνια έκαναν οι γιατροί στη Βρετανία την τελευταία απεργία τους. Και πριν σαράντα χρόνια ήταν οι νέοι ειδικευμένοι γιατροί που έκαναν απεργία.

Ο Υπουργός Υγείας στην Βρετανία ανακοίνωσε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσει τις συνομιλίες με τους γιατρούς για να αποτρέψει την απεργία.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

2 σχόλια στο “Οι βρετανοί γιατροί ανακοίνωσαν μεγάλες απεργίες”
  1. Αν οι γιατροί στην Αγγλία δεν πληρώνονται καλά (600 λίρες για εφημερία 10 ωρών), τι να πουν όσοι εργάζονται στα δημόσια νοσοκομεία.

  2. Σκεφθείτε τη μ@@@@@α που δέρνει τους δικους μας γιατρούς του Ε.Σ.Υ, και τα σωματεία τους καθώς και τον κατάπτυστο Ιατρικό Σύλλογο που δέχονται αδιαμαρτύρητα τόσα χρόνια τις συνθηκες εργασιας γαλερας στα δημοσια νοσοκομεια και ακριβως για να μη απολογηθουν και για να μη κανουν τιποτε γι αυτο το αισχος οι πολιτειακοι παραγοντες, πυροβολουν τους γιατρους συχνα-πυκνα ως φακελλακηδες κ.λ.π. κ.λπ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *