Διαφημίσεις

trakter

Θέμα ημερών είναι πλέον για τους αγρότες να σκληρύνουν τη στάση τους και να ξεκινήσουν κινητοποιήσεις.
Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στη σύσκεψη που θα γίνει στο τέλος της εβδομάδας στη Αθήνα, με εκπροσώπους από όλη την Ελλάδα.

Πάντως οι αγρότες της Φθιώτιδας καλούν τους κυβερνητικούς βουλευτές του νομού να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό που έρχεται στη βουλή τις επόμενες ημέρες, αλλιώς τους προειδοποιούν να μείνουν στην Αθήνα.

lamiastar.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
5 σχόλια στο “Αγρότες προς βουλευτές. Μείνετε στην Αθήνα αν ψηφίσετε το ασφαλιστικό. (video)”
  1. χεστηκε η φοράδα στ’ αλώνι …..βαρέθηκα ακούω μεγάλα λόγια…..

    Χωρίς τη βοήθεια του στρατού και της αστυνομίας ΔΕΝ πρόκειται να καμφθεί η μασονία που κυβέρνα τη χώρα….. και δυστυχώς για όλους και τα δυο αυτά σώματα τα διοικούν επίσης μασόνοι ……

    Μόνο σε ατύχημα μπορούμε να ελπίζουμε αλλά και αυτό μόνο αν κινηθούμε ΟΛΟΙ μαζί αστραπιαία και εκμεταλλευτούμε μια στιγμη αδυναμίας τους …..

  2. Κλαην μαην ΜΟΝΟ αν στηθουνε καντινες κωλομπαρα και κινητα μπουρδελα στα σημεια που θα επιλεγουν για μπλοκα ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ τοτε η αγροτια μας θα ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ…

  3. οποιος δεν εχει δουλεψει στο χωραφι στη σκονη και στον καυτο ηλιο και στο τελος να μην παιρνει μια γιατι τα χαλασε ο αερας και το χαλαζι βγαινει και λεει μια εξυπναδα.βουλοστετω επιτελους .βολεμενη.

  4. ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΝΔ Η ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ….

  5. Αγροτες =καφροι.θα επρεπε να ψηφιζουν μονο χρυση αυγη η κκε.αλλα τιποτα απο αυτα .καλα να παθετε για να μαθετε…(χρυση αυγη καλυτερα,ενοχλει τους παντες)…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *