Διαφημίσεις

προσφυγες νησια παιδιαΨηφίζουμε στην καμπάνια για την απονομή του Νόμπελ Ειρήνης στους Έλληνες νησιώτες!!!

Έχω πολλές φορές κατηγορήσει την γνωστή ιστοσελίδα Avaaz.com για τις πρακτικές και τα άτομα που κρύβονται πίσω από αυτή…

Όμως στην καμπάνια «Δώστε την ψήφο σας για να λάβουν οι Ελληνες νησιώτες το Νόμπελ Ειρήνης για τη βοήθειά τους στους πρόσφυγες», δεν θα μπορώ να αντισταθώ…

AVAAZ:

«Oι κάτοικοι των ελληνικών νησιών στο Αιγαίο (και πολλοί άλλοι που φθάνουν εκεί από όλο τον κόσμο, μέλη ΜΚΟ και Ελληνες της διασποράς) κάνουν κάθε τι δυνατό για να βοηθήσουν τους εκτοπισμένους Σύρους πρόσφυγες και να αισθανθούν πιο άνετα, παρά το γεγονός ότι και οι ίδιοι έχουν ελάχιστα να προσφέρουν λόγω της οικονομικής κρίσης που έχει χτυπήσει τη χώρα εδώ και χρόνια. Δείχνουν και εφαρμόζουν στην πράξη τις χριστιανικές αρχές αλλά και το φιλότιμο, την αγάπη, το σεβασμό και τη φιλοξενία σε αυτούς τους ανθρώπους που τους είναι παντελώς άγνωστοι. Οι πράξεις και οι θυσίες τους δεν περνούν απαρατήρητες καθώς συμβάλλουν σημαντικά στην επίτευξη παγκόσμιας ειρήνης και της επίτευξης σταθερότητας, ενώ αποτελούν παραδείγματα αγάπης για όλο τον υπόλοιπο κόσμο που θα μπορούσαν να μάθουν από αυτές τις πράξεις».

Για όσους θέλουν να ψηφίσουν μπορούν να βρουν την ηλεκτρονική διεύθυνση της ψηφοφορίας

ΨΗΦΙΖΩ ΕΔΩ.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

13 σχόλια στο “Ψηφίζουμε στην καμπάνια για την απονομή του Νόμπελ Ειρήνης στους Έλληνες νησιώτες!!!”
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ !!!!! Η ΑΦΕΛΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ …..

      ΙΩ

  1. Λυπάμαι για το παρακάτω σχόλιο αλλά η αλήθεια είναι μία και σκληρή.
    Ναι στο να σώσω οικογένειες Συρίων ή Ιρακινών που σε μεγάλη πλειοψηφία έχουν και ελληνική καταγωγή (ΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ!!!!!).
    Όλοι οι άλλοι όμως στην πλειοψηφία τους θέλουν επι τόπου “διώξιμο” για να μη γράψω τίποτα πιο σκληρό) προτού “πνίξουν” ότι απέμεινε από τη χώρα μας.
    Το ίδιο ισχύει ΑΜΕΣΑ και απο ΧΘΕΣ για αυτούς που ήδη είναι μέσα στην Ελλάδα.
    Και όσο για τα ΝΟΜΠΕΛ, ΕΕ, Ευρώ, ΝΑΤΟ κλπ ……όχι άλλο ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. Να δουμε εμας ποιος θα σωσει και εμεις Ελληνες ειμαστε και περισσοτερο απο αυτους σωνεις αλλους οταν εισαι καλα και εσυ οχι οταν πνιγεσαι και εσυ γιατι αυτο λεγεται αλλιως

  2. …… Και η προπαγανδα καλα κρατει!!!!!!!!!!!!! Ουτε ενας στους χιλιους ειναι Συρος προσφυγας…. Εισβολη ειναι!

  3. Ετςι μπράβο, δώστε το τυράκι στους ηλίθιους Ελληνες, για να μην βλέπουν την φάκα. Εξ αλλου αυτο γίνεται εδω και χροοοονια.
    Θα τους δώσω κι,εγω ενα βραβείο, Το βραβείο της ανοιχτής παλάμης.
    Άι σιχτιρ ζώα. Βοηθήστε στον εποικισμό της πατριδας σας και σώστε τους δολοφόνους των παιδιων σας.
    Αν ήθελαν να κανουν σωστή δουλεια το ξεσκαρτάρισμα θα γινόταν στην Τουρκία κι εδω θα ερχόταν μονο οι προςφυγες. Τώρα οι Τούρκοι στέλνουν στρατιώτες για να μας σφάξουν.
    ΒΛΑΚΕΕΕΕΕΣ!!!!!!!

  4. Ετσι δουλεύει το συστημα …..σε επιβραβεύει γιατι υπακούς στις επιδιώξεις τους ακομα και αυτες που σε οδηγούν στην αυτοκαταςτροφη.Δεν διστάζουν να θυσιάσουν ανήλικα αθώα πλάσματα προκειμένου να αναδειχθούν τα ανθρωπιστικά αισθήματα που έμφυτα εχει ο ΕΛΛΗΝΑΣ και χρησιμοποιούν κάθε μέσο για τον σκοπό τους ….ακομα και Νόμπελ…..ειναι μεγάλη παγίδα για όσους καταλαβαίνουν τι κρύβεται πισω.

  5. Λυπαμαι που θα το πω …αλλα δεν τους αξιζει το Νομπελ Ειρηνης.
    Οσο για το αρθρο….πιστευω οτι αλλοι ειναι οι λογοι……αυτης της αναρτησης.

  6. Το να σωνεις αλλους και να υποβαθμιζεις τον τοπο σου και την φυλη σου αυτο λεγεται ρατσισμος και μαλιστα ρατσισμος απο ελληνες κατα της ελληνικης φυλης δεν λεω να πνιγουν οι λαθρομεταναστες αλλα αντι να ναυλωνουν πλοια και να τους φερνουν εδω μπορουν να ναυλωνουν αεροπλανα και να τους πηγαινουν πισω η καπου αλλου δεν θελουν ομως

  7. Βάλτε αυτή την Ειρήνη στο πάτο σας, πρώτα θα ελευθερωθούμε (απελευθερωθούμε από την κωλοφάρα σας) κ μετά θα ζήσουμε με Ειρήνη, αλλά στην πράξη, όχι στα λόγια κ στα βραβεία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *