Διαφημίσεις

armag
«Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδδώνα, και ότι διακόσια εκατομμύρια στρατός θα διαβεί τον Ευφράτη για την Μέση Ανατολή και ότι το ξανθόν γένος, δηλαδή οι Ρώσοι, θα πολεμήσουν εναντίον της Τουρκίας»…Τα παραπάνω είχε προφητεύσει ο γέροντας Παϊσιος και σήμερα φαίνονται πως επαληθεύονται καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα του Λιβάνου, Αλ Αχμπάρ, οι Τούρκοι έχουν μπλοκάρει τη ροή του Ευφράτη στη Συρία.

Η Τουρκία παραβιάζοντας τις διεθνείς υποχρεώσεις απέκλεισε πλήρως τη ροή του νερού του Ευφράτη, με αποτέλεσεμα η στάθμη του νερού στη λίμνη Άσαντ να πέσει κατά έξι μέτρα και εκατομμύρια Σύριοι να μείνουν χωρίς πόσιμο νερό.
Κι όμως δείτε πως η προφητεία του Άγιου Παϊσίου πήρε ήδη σάρκα και οστά.

Το voicenews.gr σας εξηγεί το πώς έκανε πράξη η Τουρκία τα όσα είπε ο Άγιος πολλά χρόνια πριν…

Η Άγκυρα έχει αρχίσει μια σταδιακή μείωση της παροχής νερού εδώ και τρεις μήνες και πριν από δύο εβδομάδες την σταμάτησε εντελώς.

Ανώνυμη πηγή είπε στην «Αλ Αχμπαρ» ότι η στάθμη του νερού στην κεντρική δεξαμενή νερού της Συρία- τη λίμνη Άσαντ- μειώθηκε η στάθμη του νερού κατά 6 μέτρα, κάτι που σημαίνει απώλεια εκατομμυρίων κυβικών μέτρων πόσιμου νερού. Αν η στάθμη του νερού στη λίμνη πέσει άλλο ένα μέτρο θα τεθεί το φράγμα εκτός δράσης.

Στην αλ Χαφς, μέσω της οποίας το νερό από τη λίμνη Άσαντ διοχετεύεται στα κανάλια, η στάθμη του νερού έχει πέσει σε χαμηλά επίπεδα, ενώ τα υπάρχοντα αποθέματα νερού, θα εξαντληθούν σε 1-2 μέρες.

Η παύση της διοχέτευσης της απαραίτητης ποσότητας νερού έχει, συν τοις άλλοις, την απότομη πτώση του όγκου της ηλεκτρικής ενέργειας στο Χαλέπι και στην επαρχία του Χαλεπίου.

Ιστορικά, ο έλεγχος του Ευφράτη ήταν το επίκεντρο της σύγκρουσης μεταξύ της Τουρκίας, αφενός και της Συρίας –Ιράκ από την άλλη.

Η Τουρκία επιμένει ότι ο Ευφράτης είναι ένα «διασυνοριακό ποτάμι» και όχι «διεθνής ποταμός», και ως εκ τούτου δεν καλύπτεται από τους κανόνες του διεθνούς δικαίου.

Η Τουρκία είναι επίσης μία από τις τρεις χώρες (μαζί με την Κίνα και το Μπουρούντι) που δεν έχουν υπογράψει τη διεθνή σύμβαση για τη χρήση των διεθνών υδατορευμάτων, που υιοθετήθηκε από τον ΟΗΕ το 1997.

voicenews



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

19 σχόλια στο “Συμβαίνει τώρα! ”Να ξέρετε! Μπήκαμε στον Αρμαγεδδώνα…””
  1. δωσε πονο κιαλο κιαλο κιαλο…..τι συμβαίνει τωρα;πλακα μας κανετε;παλια ειδηση ρεεεεεεεεε………………περασε το 2010-2011-2012-13-14-15 και εσυς το βιολι σας…ΕΛΕΟΣ.

    1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ “ΝΑΤΟ” ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΥΠΟΙΣ (“ΕΙΚΟΝΙΚΗ”) ΑΡΧΗΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΣΧΕΔΙΟΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΕΨΙΛΟΝ-666-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΛΑ.Ο.Σ. – “ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΪΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ”) ΣΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ 888 Ή ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ ΣΤΟ “ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ” (ΡΩΣΙΑΣ – ΣΪΙΤΙΚΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ – ΚΙΝΑ 888).
      ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ “ΝΑΤΟ” ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ , ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ISIS ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΥΝΙΤΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΑΠΟΜΩΝΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ 888 + ΚΟΡΕΑ 777 ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΔΥΤΙΚΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΝΕΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ R.A.T.I.O, RUSSIAN-ATLANTIC-TREATY OF INTERNATIONAL ORGANIZATION ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ Η Ο.Ε.Α. ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΔΙΠΡΟΣΩΠΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΑΝΕ…ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ!!!.
      ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΙΪΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.
      H KINA ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΡΩΣΙΚΗ + ΔΥΤΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ – ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (=ΜΑΚΡΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ) ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ “ΝΑΤΟ-RATIO” ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΜΩΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
      ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΤΗ ΛΥΚΟ-ΨΕΥΤΟ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ME ΠΛΗΡΗ ΤΕΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΛΕΥΚΗΣ + ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΡΑΚΟ-ΦΥΛΗ…

  2. Ρε μαγκες τι πινετε εσεις στην οεα?αληθεια τωρα αν ενας νορμαλ ανθρωπος διαβασει αυτα που γραφετε νομιζετε οτι θα βγαλει νοημα?για ξαναδιαβαστε αυτα που γραφετε…..

    1. ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΝΟΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 40 ΕΤΩΝ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ…. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΣΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟΝ 1-2 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΥ ΠΑΖΛ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΛΟΓΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΕΙΣ ΑΜΗΧΑΝΑ…
      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΚΑΤΟΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΟΥ.
      Υ.Γ..1: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
      Υ.Γ.2: ΠΙΝΟΥΜΕ ΦΡΙΧΤΕΣ ΑΒΟΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ…

  3. Να τα κοψεις φιλε μου γιατι σε πειραζουν….προσωπικα εσυ επειδη δεν με ξερεις μην βγαζεις συμπερασματα…ο καθενας την ψαχνει με το δικο του τροπο…συγνωμη που στο λεω αλλα αυτα που γραφετε δεν βγαζουν νοημα…
    Υ.Γ:ημουν σιγουρος οτι θα ειχες κ σπαθι…..

    1. ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΘΕΤΕΙΣ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ….ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΗΜΑ…ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ…
      ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ …ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ …ΔΕΝ ΚΡΑΤΩ ΚΑΚΙΕΣ…ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥΣ “ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ”…
      Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ…ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ…ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ?

      1. Μπορει φιλε μου να μην θετω λογικα επιχειρηματα,μπορει να μην βγαζω νοημα κ μπορει να ειμαι απο αυτους που δεν καταλαβαινουν….σκεψου ομως οτι μπορει το ιδιο να ισχυει κ για σενα…μπορει καπου να εχεις χαθει στη μεταφραση………δεν ειμαι αντιπαλος σου οπως λες…απλα εχω διαφορετικο τροπο σκεψης….ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ φιλε μου!!!!

  4. ενταξει ο DIKAS ειναι βλακας δεν καταλαβαινει και εγω δρν καταλαβαινω .
    για νας σας πω κατι ρε μαγγες εδω εχουνε αυτοχτωνισει τοσοι ελληνες παιδακια ζαλιζωνται στα σχολεια
    δεν εχουνε να φανε αλοι δεν εχουν ρευμα αλοι ειναι αστεγοι στο δρομο
    που ειναι τα αστροπλοια σας? οταν διαμελιστει εντελως η ελλαδα θα ερθετε?
    αστω καλυτερα μην ερθετε δεν πειραζει.
    Ετσι κι αλιως εισαστε για μεγαλες καταστασεις θα ασχοληθητε τωρα με λεπτομεριες!

    1. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο DIKAS ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ, ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΜΑ ΜΟΥ!!! ΕΙΠΑ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΒΑΘΟΣ…ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΑ (40 ΕΤΩΝ) ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ 100%…
      ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΙ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ/ΚΡΟΝΙΟΙ) ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ 2 ΝΑΥΑΡΧΙΔΕΣ: ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ + ΛΙΛΙΘ ΣΕ ΓΗΙΝΗ ΤΡΟΧΙΑ ΚΑΙ 2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ+ΕΒΡΑΙΟΥΣ+ΣΑΞΟΝΕΣ..ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ/ΠΟΛΙΤΙΚΑ/ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ…
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ…ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΗΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ 8 ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡ-ΚΡΙΣΙΜΟ ΥΠΕΡ-ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ-ΥΠΕΡΙΩΝΑ-ΚΟΚΚΥΓΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ” ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
      ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ…

      1. φιλε ανωνιμε δεν αμφισβητω το εργο της ΟΑΕΑ αλα ειναι λογικο σε περιοδο κρισης οταν διπλα μας καιγωνται τα παντα εδω και 6 χρονια
        κρισης να πιστεψω σε ενα δημοσιευμα . ενταξει μπορει να φταιει που δεν γνωριζω αρκετα πραγμματα

    2. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ Γ’ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΕΤΟΥΣ 2003:

      http://de.scribd.com/doc/275668078/02-02-2003-%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3-%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%9F%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%91-%CE%93#scribd

      ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ….ΑΝ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΚ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ… (ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟ-ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ)

      Υ.Γ.; ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΙΚΑ:
      ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ “ZΩΝΤΑΝΟ” LINK ΣΤΟ SCRIBD.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek