01:36 - 21/12/2015

Πολύ ισχυρός σεισμός στη Χιλή – Θα κάνει και άλλον

Διαφημίσεις

477795.regionalΣεισμική δόνηση μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στη Χιλή στις 20.49 το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με την προκαταρκτική μελέτη του Ευρωπαϊκού-Μεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, το επίκεντρο του σεισμού ορίζεται στα 43 χλμ βόρεια του Tarakan και το εστιακό του βάθος στα 12 χλμ.

 

Υπενθυμίζω ότι ο ήλιος για τρίτη συνεχή ημέρα συνεχίζει του κουλά του (κάποιοι πιστεύουν ότι ο ήλιος τις τελευταίες ημέρες βομβαρδιζεται… ) που σημαίνει ότι θα έχουμε τις επόμενες 72 ώρα παλι σεισμό στο δαχτυλίδι του Ειρηνικού:

123

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*