Διαφημίσεις

Μουσικουλα νομίζω χρειάζεται ,…. πότε βάζουμε μουσικουλα;

Μην μασάτε …είναι πιο λίγοι…τόσο λίγοι που τρέμουν…!

Χαμόγελο ..βαθιά ανάσα και πάλι από την αρχή..!

Αυτό είναι η Ζωή … κατανοείς και χαμογελάς …αλλάζεις περπατησιά ..συναντάς άλλον Προκρούστη… ξανά χαμογελάς …προχωράς !

Σηκώνεσαι ,πέφτεις ,αγαπάς ..θυμώνεις …ζηλεύεις..όλα τα κάνεις ..όλα είσαι…μα την στιγμή που αφήνεις το χαμόγελο να έρθει …τότε που κατανοείς ότι είναι όλα ασήμαντα…είσαι μόνο Θεός !

Για θυμήσου… ότι και να ήρθε …όσο και αν πόνεσε… όσο και να κράτησε ..το άφησες στην ουσία να φύγει όταν μόνος σου …χαμογελασες με τον εαυτό σου !

Χαμογελασες και η ψυχή σου είπε κλείνοντας το μάτι… χεστο πάμε για άλλα … πάμε να αναπνεύσουμε…να παίξουμε… πάμε προχώρα !

Τότε μόνο μπορείς να είσαι εσύ … αγέροχα ..όμορφα ..με ένα χαμόγελο..λες ….και τι είναι αυτός ο κόσμος αν όχι δικός μου… ποιος μπορεί να μου πάρει το χαμόγελο του κόσμου μου;

Μόνο εγώ…. Μόνο εγώ…

Χαμογελα …νικαμε …

Φαντάσου πόσοι αγέλαστοι άτυχοι άνθρωποι δεν γνώρισαν τον δρόμο της ελευθερίας επειδή απλά φοβήθηκαν να τραβήξουν λίγο πίσω τα μάγουλα τους ..

Χαμογελα …τους κάνει να ανησυχούν..τους τρομάζει …γιατί δεν ξέρουν πόσο απλό είναι να δωσεις τόπο στην οργή …πόσο απλό είναι να αναγεννηθεις από τις στάχτες σου ….

Τόσο απλό όσο ένα αληθινό πραγματικό χαμόγελο με τον εαυτό σου…

Πάμε πάλι ψυχή μου…πάμε να παίξουμε !

Stranger..



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

25 σχόλια στο “Μουσικουλα νομίζω χρειάζεται ,…. πότε βάζουμε μουσικουλα;”
  1. σωστος
    με ενα χαμογελακι εστω και με λιγη πικρια,αλλαζεις διαθεση σκεπτομενος οτι ολα ειναι προσωρινα.
    ψυχικη δυναμη χρειαζετε.

  2. έτσι είναι, ακριβώς όπως το λες!!, Νίκο δεν μασάμε ότι και να κάνουν ότι και να σκεφτούν!
    Χαίρομαι που τελικά μετά το χτεσινό σχόλιο σου για τον πόλεμο λάσπης και μη που δέχεσαι δεν σταματάς,
    Κρητικός

  3. Υπάρχουν χαμόγελα και χαμόγελα.
    Υπάρχει το αγνό υπάρχει και το βρώμικο.
    Υπάρχει το ιερό υπάρχει και το δαιμονικό.
    Να προσδιορίζουμε για να είμαστε σαφείς.

  4. Υπάρχουν χαμόγελα και χαμόγελα. Υπάρχουν αγνά χαμόγελα υπάρχουν και βρώμικα χαμόγελα, χαμόγελα καλοσύνης και χαμόγελα μοχθηρίας, χαράς και χαιρεκακίας, ιερά χαμόγελα και δαιμονικά χαμόγελα. Γιατί υπάρχουν και ηλίθιοι που τα διαβάζουν αυτά και ένας προσδιορισμός κακό δεν κάνει. Όπως ένας γνωστός παρουσιαστής των ’90s, που έλεγε το: ”χαμογελάτε είναι μεταδοτικό” και ”χαμογελάτε, κάνει τους άλλους να ανησυχούν”. Επειδή κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις. Και ποιος ο λόγος να κάνεις τους άλλους(και ποιους)να ανησυχούν? Γιατί? Κάποιος έξυπνος εύκολα μπορεί να καταλάβει ότι πιο πολύ ανησυχείς ΕΣΎ!!! Και με ένα χαμόγελο δηλητηριασμένο κάποια ψυχή μπορεί να πάθει κακό που δεν της αξίζει. Και αυτό είναι καλό? Και αν της αξίζει όντως τελικά, κακό θα την βρει έτσι και αλλιώς, αργά ή γρήγορα, εκ των πραγμάτων, και χωρίς το ”χαμόγελό” σου. Πνευματώδης εκφράσεις του κώλου.
    Αυτό που λέω εδώ είναι να είμαστε λίγο πιο σαφείς με 3-4 λέξεις -ακριβείς- παραπάνω σε ένα κείμενο για να φωτίζονται όλες οι γωνίες.

    1. Το ότι χρειάστηκε να αναλύσεις το σαφές δείχνει αδυναμία στη σαφήνεια…..έλλειψη φωτός…..

      1. Δεν είμαστε όλοι φωτισμένοι. Εγώ σίγουρα δεν είμαι. Εσύ μπορεί να τό’χεις στο τσεπάκι σου σαν φακό μαζί με τα κλειδιά σου. Εγώ δεν έχω αυτήν την ευλογία. Με… αδυναμία στην σαφήνεια και έλλειψη φωτός πάντως, όταν χαμογελάω, το χαμογελό μου είναι καθαρό (αν εξαιρέσεις τα δόντια μου που απο το κάπνισμα δεν είναι και τόσο άσπρα)και δεν έχει ”περίεργες” προεκτάσεις. Το δικό σου?!(η ερώτηση είναι ρητορική, να υποθέσω οτι το καταλαβαίνεις καλή μου).

  5. δυσκολες μερες ερχονται ,,για να δειξουν τα πιστευω μας ,,
    για 27 μερες περιπου θα κριθουν ολα,,
    σε παγκοσμιο και ντοπιο επιπεδο
    και εμεις σαν γένος αυτου του αγιου τοπου,,

  6. Εγώ θα σου πω τα δικά μου !
    Όσον αφορά το κοματι , καλό αλλά πεπερασμένο για τα
    δικά μου αυτιά . Δεν εννοώ πως αυτά ειναι περιούσια ! ! !
    Αν θες να ακούσεις κάτι “ολόκληρο” , άκουσε από Metallica
    το “Nothing else mutters” !
    Κατ´εμε ειναι καλό όπως & από Pink Floyd το “Division Bell” !
    Εξ´ισου καλό ειναι & από Dire Straits το ” Brothers in arms”
    όπως το ακούς & το βλέπεις πεγμένο από Metallica με το
    δικό τους videoclip !

  7. Τυχαίο που ειναι βασικό κομμάτι στην ταινία WILD?
    Οσοι δεν την έχετε δει χάνεται…….μπράβο για την μουσική επιλογή

  8. Τωρα, αν σου πω, οτι περα απ’ τα συνομοσιολογικα, περα απ τη κριση και οσα τραβαμε, σε καθαρα προσωπικο επιπεδο, ειπες αυτα ακριβως που “επρεπε” ν’ακουσω.? Λες κι εισαι εδω ρε φιλε! Οπως και να χει, σ’ευχαριστω.

  9. Χαμογελαστε τωρα, οσο μπορειτε ακομη!!!!!
    Ερχονται μερες δακρυων, πολλων δακρυων!!!!
    Ας εκμεταλλευτουμε ολοι, το χρονο που απομενει !!!!!!
    Καθαρη καρδια, καθαρη σκεψη, καθαρο χαμογελο.
    Μια μεγαλη Καλημερα σε ολους, με πλατυ χαμογελο!!!!

  10. Καλη μερα ολοι να εχουμαι με το χαμογελο στο μερος της καρδιας. Να αντεξουμαι γερα με το τραγουδι και το ζουρνα να πολεμησουμαι νοητικα. Η μουσηκη δυναμονει ψυχες και χαριζει δονησεις χαρας και ολοι μας οταν δουμαι οτι βαζεις τραγουδι σκαμαι χαμογελο πρην πατησουμαι pley…………………………………………………………..

  11. kαλημερα αδελφια

    οταν με παιρνει απο κατω και νιωθω οτι μου λειπει ενεργεια…βαζω αυτο..

    ttps://www.youtube.com/watch?v=TyRdrNV20BU&list=RDTyRdrNV20BU#t=0

    thunderstruck donington 1991

    απο τοτε το ειχα παντα μαζι μου στο γουοκμαν τοτε και τωρα στο κινητο…

    φουλ ντεσιμπελ και το χαμογελο ερχετε απο μονο του….τα πολλα ντεσιμπελ ειναι μαστουρα..χαχχαχχα να το ξερετε αυτο!!
    βρισκεις το κεφι σου σε χρονο dt…
    και ασε τους νεκρους να προχωρανε ,,

    το γελιο ειναι χαρα ,ειναι η ιδια η ζωη…οι σκεπτικοι και οι σοβαροι ειναι στριμενα αντερα,,δεν ταιριαζουν τα χνωτα μου με αυτους..ισως τα δικα μου να βρωμανε ουισκυ και τσιγαρο και τα δικα τους μεντα,,χαχχαχαχχαχαχ

    παντως να εισαι χαρουμενος ειναι μεγαλο πραμμα..εχεις μια θετικοτητα ρε παιδι μου,,πως να το κανουμε δεν υπαρχει γελαστος ανθρωπος γκαντεμης και καρμιρης…εχεις μια αυρα ..αν [.χ πας σε πελατη σαν κλαμενο, απαυτο ,που να παρεις δουλιτσα…θα κλαις την μοιρα σου,

    γελατε ειναι μεταδοτικο.. ακριβως οπως τα λεει και ο ποιητης,,,,,αυτη την στιγμη που γραφω ακουω την κομματαρα γελαω ,κουναω την κεφαλα μου
    με ακουστικα βεβαια γιατι η γυναικα μου οποτε ακουει το κομματι αυτο παθαινει ταχυπαλμια,,χαχχαχαχχα μου φωναζει κλειστο φωναζει και το σκατο η μικρη μου κορη….χαχαχχαχχαχα,,εγω τους γραφω και βαζω ακουστικα πιο γαματα ακουω ετσι

    ειμαιστε ελληνες δεν ειμαστε ουτε κυρελεησον ουτε ανδρομεδιοι,,,ριχνουμε την ζαρια μας και οτι κατσει,,αν δεν κατσει στα πα@@@ρια μας ,,
    σηκωνομαστε και παμε απο την αρχη…. και ξαναριχνουμε αδελφια,,,

    εδω ειναι γερονταρες πλεον,,αλλα καλη εκτελεση

    https://www.youtube.com/watch?v=n_GFN3a0yj0

    τσαγια αδελφια

  12. ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΦΙΛΕ ΠΑΝΝΤΑΡΕ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΝΕ ΣΑΝ…ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ….
    ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ…..ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ….

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

    1. ΤΟ ΕΧΩ, ΜΑΡΙΛΕΝΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ MB-3 CD, KAI ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΙ ΤΡΙΩΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΤΑΞΕΙΔΙ.
      ΑΥΤΗ Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΔΕΩΝ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ”ΠΑΘΑΙΝΩ”, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ, ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ. ΑΥΤΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΤΖΟΚΟΝΤΑΣ, ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ.
      ΤΟ ΠΝΕΥΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΟΥΒΙΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΑΜΠΟΝΙΑ, ΕΚ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ,” ΣΥΜΦΩΝΙΑ”.

    2. οταν το ακουγα ημουν και εγω παιδακι…φιλεναδα ..απο τοτε μου κολλησε
      ακουω τα παντα…

      αλλα αυτο ειναι κομματι κομαντο ,,ειδικων, αποστολων,

      καθε ωρα εχει και την μουσικη της..δεν μπορει να να ξυπνας πρωι -πρωι και να βαζεις τον βασιλακη τον καρρα , να ακους το ”νυχτα ξελογιαστρα”και να πινεις καφε η γαλα με κουλουρακια !!!χαχαχαχχαχα κατι δεν παει καλα μαζι σου

      θα βαλεις λοιπον κατι τονωτικο που θα πηγαινει με τον καφε …τον βασιλακη τον βαζεις σε αλλες ωρες και σιγουρα δεν τον συνοδευεις με καφε !!!

      το μεσημερακι μετα το φαγακι θες να ηρεμησεις δεν θα βαλεις ουτε καρρα ουτε ac/dc θα βαλεις Relaxing Chill Out και δεν θα την συνοδευεσεις ουτε με καφε ουτε ουζο ,ενα χρωματιστο ελαφρο κοκτειλ ειναι οτι πρεπει …και πας για μεσημεριανο υπνο σαν πουλακι…

      εκτος αν εισαι σαν και εμενα..που μετα το φαι τρεχω σε φροντιστηρια χορους καρατε αγγλικα..σουπερ μαρκετ και βγαζω και το κοπροσκυλο εξω για βολτα!!!!..οποτε ντεσιμπελ και αγιος ο θεος να την βγαλω καθαρη,,,,χαχχαχαχχα
      ,

  13. ΔΜΗΤΡΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΟΥ….ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ…. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ..

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ.

    1. Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΡΙΛΕΝΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ”ΤΑΞΕΙΔΕΥΕΙ” Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΚΑΤΙ, Η ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΜΑΚΡΑΝ ΕΜΟΥ ΑΥΤΟ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΩΝΗ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΥΤΙ ΟΜΩΣ, ΚΑΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ. ΙΣΩΣ Ο ΥΨΗΛΟΣ ΤΟΝΟΣ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ …… ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *