Διαφημίσεις

αλκοολ τουρκια

Σπιτικό τσίπουρο προκαλεί τον θάνατο δώδεκα ατόμων στην Κωνσταντινούπολη
Σίγουρα δώδεκα άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο τις τελευταίες ημέρες στην Κωνσταντινούπολη μετά την καταναλώση σπιτικού τσίπουρου.
Δεκάδες άλλοι νοσηλεύονται με συμπτώματα δηλητηρίασης όπως η τύφλωση και οι στομαχικές διαταραχές.

Τα θύματα αρρώστησαν μετά την πόση σπιτικού τσίπουρου, που είναι ένα πολύ δημοφιλές ποτό στην Τουρκία. Μέχρι στιγμής, η αστυνομία συνέλαβε 15 άτομα για την παραγωγή και την πώληση του παράνομου αλκοόλ.

Η σπιτική παραγωγή αλκοόλ έχει αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια στην Τουρκία, λόγο των πανύψηλων φόρων κατανάλωσης για το αλκοόλ που έχει εισαγάγει η ισλαμιστική κυβέρνηση.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

7 σχόλια στο “Σπιτικό τσίπουρο προκαλεί τον θάνατο δώδεκα ατόμων στην Κωνσταντινούπολη”
  1. μα καλα τι χωσαν μεσα ???διλιτιρια ???τι κακο μπορει να κανει το τσιπουρο ???απ το να μεθισεις τι αλο ???κατι χωασαν μεσα που οταν το ειπιαν οι αλλοι τους εστειλε …………..

    1. Για΄να είναι ασφαλές το τσίπουρο (ως προς τηυν μεθανόλη ή αλλοιώς ξυλόπνευμα) θα πρέπει τα κοτσάνια από τα σταφύλια πριν από την ζύμωση να έχουν αφαιρεθεί. Επίσης κατα την απόσταξη πρέπει να απορρίπτεται το πρώτο 1%΄και να σταματάει η απόσταξη όταν φθάσει ο αλκοολικός βαθμός στο 16-17. Με αυτό τον τρόπο παίρνουμε την καρδιά του αποστάγματος και ρυθμίζουμε τον αλκοολικό βαθμό με νερό απαλλαγμένο χλωρίου. Η παρουσία μεγάλης συγκέντρωσης μεθανόλης στο τσίπουρο, είναι υπεύθυνη για δηλητηριάσεις και τύφλωση.

      1. ΕΠΕΙΔΗ μεθανόλη = ξυλό-πνευμα…. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ, θα πρέπει τα κοτσάνια (= ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΞΥΛΟΥ) από τα σταφύλια πριν από την ζύμωση να έχουν αφαιρεθεί.

  2. χαχααχ…..προπαγανδα για μην φτιαχνουν σπιτικο τσιπουρο και να κερδιζουν οι εταιρειες και το κρατος…ελεος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *