Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:11 - 29/10/2015

Μεγάλη η κινητοποίηση των Κρητών αγροτών

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

image
Μεγάλη η κινητοποίηση των Κρητών αγροτών

Η μαζικότερη αγροτική κινητοποίηση των τελευταίων ετών πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στο Ηράκλειο!

Χιλιάδες αγρότες απ’ ολόκληρη την Κρήτη συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του παγκρήτιου σταδίου, με πολλές εκατοντάδες αγροτικά και τρακτέρ αλλά και άλλα αγροτικά μηχανήματα, και στη συνέχεια ξεκίνησαν την πορεία τους διαμέσου των δρόμων του Ηρακλείου, πορεία που εκτός απροόπτου θα καταλήξει στην πλατεία Ελευθερίας.

Πάντως η κατάσταση είναι πραγματικά “χαοτική”, καθώς συνεχώς καταφθάνουν νέοι συμμετέχοντες στις κινητοποιήσεις απ’ ολόκληρη την Κρήτη και μπαίνουν κι αυτοί στην πορεία, ενώ ολόκληρη η περιοχή του Λίντο και του Γιόφυρο και φυσικά η Λ.62 Μαρτύρων είναι πρακτικά κλειστή για την κυκλοφορία, όπως θα είναι στη συνέχεια και άλλοι δρόμοι του Ηρακλείου, καθώς θα περνάνε οι αγρότες.

Πηγή: ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

Η μάχη τώρα αρχίζει μην αφίσεις να πάρουν τα χρήματα απο τους φόρους που θα επιβάλουν στα κοτέτσια. Έχεις δύναμη εσύ παράγεις και πέρνουν το βίος σου τζάμπα ενώ όσοι πλουτίζουν ισβάρος σου ζουν στο απυρόβλητο.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Faros
Eίμαι ένας Έλληνας ορθόδοξος και κουζουλός που αρνούμαι ότι μου ταΐζουν τα ΜΜΕ, το σύστημα. Με παρατήρηση σφαιρική αντίληψη παίρνω κάθε απόφαση σε ότι κάνω. Με όραμα την λευτεριά του έθνους και της ανθρωπότητας από τα δεσμά της ΝΠΤ. Πιστεύω ότι όλα με την βοήθεια του θεού και με θέληση γίνονται αρκεί να προβλέψουμε κάθε κακό και με πίστη να διαβάζουμε κάθε εξέλιξη.

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Ανώνυμος 10/29/2015 @ 5:00 ΜΜ

    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΡΩΣΣΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ..ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΡΩΣΣΙΚΑ ΜΕΣΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΣΥΡΙΑ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ!!!ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ..”””Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!!!”””
    ΣΑΦΗ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ..ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ..ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ..ΚΟΥΡΔΟΙ..ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ.. ΙΡΑΝΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ..ΙΡΑΚΙΝΟΙ ΣΙΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΡΩΣΣΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ!!!

  2. Οι Κρήτες, δεν είναι που πάντα ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ;
    Τώρα τί;

    • Ανώνυμος 10/29/2015 @ 6:59 ΜΜ

      Ναι μωρέ οι π@π@ρες και τώρα στις εκλογές ενώ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ πήγαν πάλι και ψήφισαν 80% σε κάθε νομό Σύριζα, ΝΔ, Πασόκ, Ποτάμι και Καμένο… αδικαιολόγητοι και γίνονται ρεζίλι που διαμαρτύρονται τώρα….. Αφού τα επιλέξανε ας τα λουστούνε… πραγματικά η επιστήμη συκώνει τα χέρια ψηλά με δαύτους… Τί περιμέναν ??

      ΑΨ

  3. Μα γιατί διαμαρτύρεται ο κόσμος;;; περίεργο περίεργο…. χαχαχα

    ΣΥΡΙΖΑ – Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ανακυκλωμένο δυνατό!
    https://youtu.be/Cw7e2PB_R3s

  4. εμεις οι αναρχοκομμουνιστες γελαμε με τον τιτλο,,,
    ΄΄Μεγάλη η κινητοποίηση των Κρητών αγροτών”’

    καταγομαι εκ πατρος απο το καστελι της κισαμου…οποτε ξερω τι παιζει με τους κρητικους βλαχουρες και γιδοβοσκους,,,χαχχαχαχχαχχαχαχ
    οπως τα λεω ειναι μη νευριαζεται…η αληθεια ειναι…

    ποιοι ρε να κανουν κινητοποιηση αυτοι που ψηφισαν τα ψευτοκομμουνια τους Συριζαιους σε ποσοστο ανω του 75%..πλακα κανουμε τωρα?

    ολοι κοιταζουν τα συμφεροντα της ταξης τους…και η δικια τους ειναι τουαχιστον 100 χιλιαρικουμπες στην τραπεζα και εμφια τουλαχιστον 20 χιλιαρικα….. μιλαμε για τεραστιες περιουσιες
    ο καθε γιδοβοσκος πουλαει 4-5 τονους τυρια για πλακα μαυρα και αραχνα και ολοι πουλανε ενα κυβικο τουλαχιστον τσικουδια,,,,,χαχχαχχαχαχχα

    αληεθαι η ψεμματα?

    ειναι δυνατον αυτοι οι ανθρωποι να κανουν επαναστατικες κινητοποιησεις?…..

    μην περιμενετε απο την επαρχια τιποτα..ειναι χαβαλεδες ολοι,,,,Μονο απο τις πολεις θα δουμε ασπρη μερα,,,,,λεμε τωρα…μην το δενετε κιολας…

    τα λεμε αδελφια…

    Ακουστε τον μπαρμπα πανδαρο τους εχει φαει στην μαπα

  5. καη η μαλακια παει στεφανι..καταρχην μπηκα στο google και ειδα οτι στις τελευταιες εκλογες ο συριζα πηρε συνολο περιπου 42% στη Κρητη και οχι 75% που λενε ολοι …αρα ο καθενας οτι βλεπει απο τον αλλον γραφει..Πανδαρε εσυ περιμενε απο τις πολεις…σας βλεπουμε τοσο καιρο τι κανετε και εσεις..το τι λεφτα εχει ο καθε Κρητικος,αν τα βγαζει μαυρα και ποσα εχει δεν εχει καμμια σχεση με το αν θα επαναστατησουν η οχι…αλλα εισαι και συ σαν ολους τουςαλλους αναποδο ισε οτι γινετε…απλα πιθανον αυτοι να κανουν αυτα που δεν μπορουν να κανουν αλλοι νομοι και περιοχες και σας τρωει…ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΑΜΕ….ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ,ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΤ…μακαρι να μην τα παρουν παλι οι συνδικαλες και παει αδικα εστω ενας παραμυθενιος αγωνας…

    • ενταξει γραψε λαθος για το ποσοστο..δεν ειναι γιαννης ειναι γιαννακης…
      ολες οι μεγαλες εξεγερσεις εγιναν μεσα στις μεγαλες πολεις…αν εχουν γινει κανα δυο ξωφαλτσες απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα…

      οι Συνελληνες στην επαρχια,εχουν να πιουν ενα ποτηρι γαλα η εστω να φανε ενα αυγο,,,η στομαχα τους δεν θα ειναι αδεια,..

      οι κατοικοι των πολεων ομως?..το στομαχι τους θα παει στην πλατη…

      ποιοι λοιπον εχουν το προβαδισμα στον ξεσηκωμο? οι γιδοβοσκοι η οι ανεργοι λιγουρηδες?

      δεν σου βαζω τον πληθυσμο των πολεων οιτε τις τασεις και τις ιδεες που κυκλοφορουν εκει…ο Γαλλικος μαης που εγινε? στην υπαιθρο η στο παρισι? Ο Σαρτρ που ηταν απο πισω του που ζουσε στην πολη η στην υπαιθρο?

      Αν οι αγροτες δεν κανουν της κινησεις τους στις μεγαλες πολεις σε συμπραξη με τους ανεργους τους φοιτητες και τους εργατες δεν θα κανουν τιποτα….

      οτι κανανε οι φορτηγατζηδες πριν απο μερικα χρονια τα ιδια θα κανουν και οι αγροτες…

  6. Ανώνυμος 10/29/2015 @ 6:23 ΜΜ

    πολεις?
    εγω βλεπω τους αθηναιους ολο κ πιο αποβλακωμενους καθε χρονο
    λες κ βλεπουν τον νιμπιρου να ξεπροβάλλει πισω απ το κεφαλι του κθχουλχλου ενα πραμα
    φρικη…

  7. ανωνυμος 10/29/2015 @ 7:11 ΜΜ

    Ερχονται γιορτες πρεπει να αλλαξουν τα περσυνα χαλια διοτι δεν ειναι της μοδας φετος.
    καθε χρονο ολο και κατι τσιμπανε με τις απεργιες

    • Ανώνυμος 10/29/2015 @ 8:54 ΜΜ

      της μοδός ειναι το μαυρο φετος
      μαυρο χαλi και
      μαυρο χάλι
      με πρωθυπουργο δημητροκαλλη

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*